Ted Danson Nettovarallisuus

Paljonko Ted Danson Worth on?

Ted Dansonin nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria

Ted Dansonin palkka

250 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Ted Danson Nettovarallisuus: Ted Danson on Kaliforniassa syntynyt näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 80 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan ehkä parhaiten ikonisesta roolistaan ​​Sam Malonena Kippis-näyttelyssä vuosina 1982-1993 sekä rooleistaan ​​Becker-, CSI- ja Hyvä paikka -esityksissä. Hän on voittanut kaksi Emmy- ja kolme Golden Globe -palkintoa, ja hänellä on tähti kuuluisuuden kävelykadulla Hollywoodissa.

Aikainen elämä: Edward Bridge Danson III, joka tunnetaan paremmin nimellä Ted Danson, syntyi San Diegossa Kaliforniassa 29. joulukuuta 1947. Hän kasvoi Flagstaffissa Arizonassa vanhemman sisarensa Janin kanssa, koska heidän isänsä oli arkeologi ja Pohjois-Arizonan museo vuosina 1959–1975. Hän osallistui Connecticutissa sijaitsevaan Kent Schooliin. Siellä hän oli tähtikoripalloilija. Hän jatkoi opintojaan Stanfordin yliopistossa, josta hänen kiinnostuksensa näyttelemiseen alkoi. Pyrkimyksenään parempaan näyttelijäohjelmaan hän siirtyi Carnegie Mellonin yliopistoon ja valmistui draaman kandidaatin tutkinnosta vuonna 1972.

Ura: Dansonin ensimmäinen palkallinen näyttelijätyö televisiossa oli päivittäisen saippuaoopperan 'Somerset' sopimuspelaajana, soittaen Tom Conway -hahmoa vuosina 1975-1976. Sitten vuonna 1977 hän sai tohtori Mitchell Piersonin roolin The Lääkärit. Samanaikaisesti hän esiintyi useissa mainoksissa, erityisesti Estee Lauder -tuoksumerkin Aramis 'Aramis-miehenä'. 1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa hän esiintyi edelleen vieraana monissa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Laverne ja Shirley, B.J. ja karhu ',' Perhe ',' Benson ',' Taksi ',' Magnum P.I. ',' Amazing Spider-Man 'ja' Tuckerin noita '.

Sitten Dansonilla oli iso läpimurto vuonna 1982, jolloin hänet valittiin naispuoliseksi entiseksi baseball-pelaajaksi Sam Maloneksi NBC: n komediasarjaan 'Cheers'. Vaikka näyttelyllä oli huonot arvosanat ensimmäisellä kaudella, numerot parani hitaasti, ja vuoteen 1986 mennessä se oli yksi tuolloin televisiossa esitetyistä suosituimmista ohjelmista. Yhteensä näyttelyssä oli 11 vuodenaikaa, ja viimeinen jakso esitettiin 30. toukokuuta 1993. Sen finaalin katseli itse asiassa 80 miljoonaa ihmistä, joten se oli tuolloin historian toiseksi katsotuin finaali. Cheers-esityksestään Danson sai tosiasiallisesti yksitoista peräkkäistä Emmy-ehdokasta ja yhdeksän Golden Globe -ehdoketta, voittaen kaksi kummastakin palkinnosta.

Kippis -elokuvan päättymisen jälkeen Danson kokeili draamansa, poikkeamalla tavallisesta komedialajistaan, ja pääosassa elokuvassa 'Jotain Amerikasta', josta hän voitti Golden Globe -palkinnon parhaaksi näyttelijäksi minisarjassa tai televisiossa. Elokuva. Hän näytteli lyhyesti myös lyhytaikaisessa CBS-ohjelmassa Ink sekä television minisarjassa Gulliver's Travels. Sitten Danson esiintyi CBS-sitcomissa 'Becker', jonka tuotti sama 'Cheers' -tuotantoyhtiö. Näyttely oli erittäin suosittu, ja se kesti 6 vuodenaikaa vuosina 1998-2004.

(Kuva Frederick M. Brown / Getty Images)

Vuodesta 2007 Danson alkoi esiintyä korruptoituneena miljardööri Arthur Frobisherina FX Network -draamassa Damages, joka esitettiin kolme kautta (vaikka hänet vähennettiin toistuvaksi hahmoksi kaudella 2). Hän on esiintynyt myös HBO-komediasarjassa '' Bored to Death '', poliisidraamassa CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Cyber ​​'' Fargo '' ja NBC: n The Good Place -elokuvassa Kirsten Bellin kanssa.

Pitkän ja tuottoisan televisiouransa lisäksi Danson on toisinaan toiminut myös elokuvissa. Joitakin elokuvia, joissa hän on esiintynyt, ovat 'Sipulipelto' (1979), upseerina Ian Campbell 'Body Heat' (1981) 'Creepshow' (1982) 'Little Treasure' (1985) 'Just Between Friends' (1986). 'Hieno sotku' (1986) 'Serkut' (1989) Isabella Rossellinin kanssa 'Kolme miestä ja vauva' (1987) Tom Selleckin ja Steven Guttenburgin kanssa ja sen jatko-osa Kolme miestä ja pieni nainen (1990)

Ted Danson Palkka: Vuosina 2011--2015, kun Danson esiintyi CBS-draamassa CSI, hänen palkkansa oli 250 000 dollaria jaksoa kohden. Hän esiintyi 86 jaksossa, mikä oli noin 21 miljoonaa dollaria vuosiansiota. Cheers-aikansa huipulla hänen palkka oli 500 000 dollaria jaksoa kohden.

Henkilökohtainen elämä: Danson on ollut naimisissa kolme kertaa. Hänen ensimmäinen avioliittonsa oli näyttelijä Randall 'Randy' Goschin kanssa (nykyisin tunnettu ammattimaisesti Randy Danson) vuosina 1970–1975. Hänen toinen vaimonsa oli tuottaja Cassandra 'Casey' Coates, jonka kanssa hänellä on kaksi tytärtä. Hänen kolmas vaimonsa on näyttelijä Mary Steenburgen.

Avioerosopimus: Dansonin avioero toisesta vaimostaan ​​Casey Coatesista on kaikkien aikojen kalleimpia julkkis-avioeroja. Hänen suhde näyttelijä Whoopi Goldbergin kanssa vaikutti avioeroon. Kun he erosivat, Danson joutui maksamaan Coatesille 2 miljoonaa dollaria jokaisesta yhdessäolovuodesta, yhteensä 30 miljoonaa dollaria. Se on sama kuin noin 50 miljoonaa dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen.

Kiinteistöt : Ted on ollut naimisissa näyttelijätoverinsa Mary Steenburgenin kanssa vuodesta 1995 lähtien. Yhdessä he omistavat useita kiinteistöjä ympäri maata, pääasiassa Los Angelesin alueella. Kesäkuussa 2019 he myivät yhdeksän hehtaarin kiinteistön Ojaiissa Kaliforniassa 8,75 miljoonalla dollarilla. He ostivat talon vuonna 2005 luottamuksen kautta 4,5 miljoonalla dollarilla. He omistavat toisen kodin Ojai, jonka he ostivat vuonna 2017 2,4 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2014 he käyttivät 3,5 miljoonaa dollaria kotiin Santa Monicassa Kaliforniassa ja sitten tammikuussa 2019 ostivat viereisen kiinteistön 5,2 miljoonalla dollarilla suuren yksityisen yhdistelmän luomiseksi. He omistavat myös pienen mökin Nashvillessä ja kuuden hehtaarin asuinpaikan, joka on levinnyt Martan viinitarhaan.

Ted Danson Nettovarallisuus

Ted Danson

Nettovarallisuus: 80 miljoonaa dollaria
Palkka: 250 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 29. joulukuuta 1947 (73 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, kirjailija, ääninäyttelijä, aktivisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Ted Danson Ansiot

  • Tasaantuminen isän kanssa 4 000 000 dollaria
  • Kippis 450 000 dollaria / jakso
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu