Ted Turnerin nettovarallisuus

Paljonko Ted Turner Worth on?

Ted Turnerin nettovarallisuus: 2,2 miljardia dollaria

Ted Turnerin nettovarallisuus: Ted Turner on mediajätti ja yrittäjä Ohiosta, jonka nettovarallisuus on 2,2 miljardia dollaria. Ted Turner ansaitsi omaisuutensa CNN: n, TNT: n, TBS: n luojana ja Atlanta Bravesin entisenä omistajana. Ted Turner on jättänyt jälkensä mediamaisemaan luomalla CNN, WTBS, MGM, TNT ja Cartoon Network. Hän omistaa myös Tedin Montana Grill -ketjun ja on toiseksi suurin maanomistaja Yhdysvalloissa. Hän omistaa kaksi miljoonaa hehtaaria maata Yhdysvalloissa ja voi tiettävästi ratsastaa Kanadasta Meksikoon jättämättä omaa omaisuuttaan.

Ted on myös kuuluisa siitä, että hän on naimisissa näyttelijän kanssa Jane Fonda 1991 - 2001.

Aikainen elämä: Ted Turner syntyi Cincinnatissa Ohiossa 19. marraskuuta 1938. Hänen perheensä muutti Savannahiin Georgiaan, kun hän oli nuori poika. Turner osallistui yksityiseen kaikkien poikien akatemiaan nimeltä McCallie School, Chattanooga, Tennessee. Sitten hän osallistui Brownin yliopistoon, jossa hän oli purjehdusjoukkueen kapteeni ja Brown Debating Unionin varapuheenjohtaja. Hän oli klassikoiden pääaine, mikä oli isälle pettymys. Joten myöhemmin hän päätti vaihtaa pääaineenaan taloustieteeseen. Hän ei koskaan valmistunut Brownin yliopistosta, koska hänet kiinni tytön kanssa hänen asuntolassaan, mikä johti karkottamiseen.

Yritysura: Kun hänet erotettiin koulusta, Turner otti isänsä kukoistavan Billboard-liiketoiminnan Maconissa Georgiassa. Kun isä teki itsemurhan maaliskuussa 1963, hän asetti itsensä Turner Advertising Companyn toimitusjohtajaksi. Liiketoiminnasta tuli varsin menestys, varsinkin Vietnamin sodan aikana, ja Turner käytti voittoja monien eteläisten radioasemien ostamiseen. Sitten hän myi radioasemat ja osti UHF-televisioaseman, WTCG. Hän oli varma, että se olisi rahantekijä, ja se oli. Hän otti esitykset, jotka VHF päästää irti, mukaan lukien I Love Lucy, Gilligan's Island, Star Trek ja muut. Myöhemmin hän osti UHF-aseman WRET, kanava 36. Vuonna 1976 Turner osti Atlanta Bravesin ja Atlanta Hawksin seuraavana vuonna osittain tavoitteenaan tarjota ohjelmointia WTCG: lle. Hän käytti WTBS-superstation-asemaa lähettääkseen Braves-pelejä melkein jokaiseen taloon Yhdysvalloissa, muuttaen joukkueen kotitalouden nimeksi ennen heidän menestystään 90-luvulla ja 2000-luvun alussa.

Vuonna 1978 Turner otti yhteyttä media exec Reese Schonfeldiin suunnitelmista perustaa 24 tunnin uutiskanava. He sopivat, että se voidaan tehdä 300 hengen henkilöstön kanssa, jos he käyttävät kaikkea sähköistä uutishuonetta ja satelliitteja kaikkiin lähetyksiin. Seuraavana vuonna Turner myi WRET: n kaupan rahoittamiseksi ja perusti pääkonttorin Atlantaan. Schonfeld nimitettiin Cable News Networkin, nykyisin CNN: n, toimitusjohtajaksi. Turnerista tuli CNN: n toimitusjohtaja vuonna 1982. Vuonna 1986 Turner loi Turner Entertainmentin, joka perustettiin valvomaan Turnerin omistamia elokuva- ja TV-ominaisuuksia. Turner hankki MGM: n kirjaston, jossa oli 2200 elokuvaa, jotka tehtiin ennen vuotta 1986, ja sai ne syndikaatiksi valtakunnallisille televisioasemilleen. Lähetettäessä vanhempia elokuvia Turner esitti värillisiä versioita elokuvista, jotka alun perin ammuttiin mustavalkoisina, vetämällä vihaa kinefileistä ympäri maata. Roger Ebert kirjoitti Turnerin lähetetystä värillisestä Casablancasta: 'Se on yksi surullisimmista päivistä elokuvien historiassa. On surullista, koska se osoittaa, että Turnerilla ei ole elokuvaa, mikään klassikko, joka onkin loistava, joka on turvassa hänen tietokoneistettujen graffitijoukkojensa mautonta vastaan. '

Vuonna 1988 Turner osti Jim Crockett -kampanjat, jotka hän muutti World Championship Wrestlingiksi, josta tuli Vince McMahonin World Wrestling Federationin (WWF) pääkilpailija. Samana vuonna hän esitteli Turner Network Televisionin (Tuulen viemä). TNT näytti alun perin vanhempia elokuvia ja TV-ohjelmia ja lisäsi lopulta alkuperäiset ohjelmat ja uudemmat uusinnat. Hän loi myöhemmin vuonna 1994 Turner Classic Movies -elokuvan, joka esitti hänen ennen vuotta 1986 julkaistun MGM-elokuvakirjaston ennen vuotta 1950 tehtyjen Warner Bros -elokuvien kirjaston.

Vuonna 1990 hän loi Turner-säätiön ja keksi idean ympäristösupersankarista, Kapteeni Planeetasta. Vuonna 1993 hän perusti Moskovan itsenäisen yleisradioyhtiön yhdessä venäläisen toimittajan Eduard Sagalejevin kanssa. Kun Turner Broadcasting System sulautui Time Warneriin, Turnerista tuli Time Warnerin kaapeliverkkoryhmän varapuheenjohtaja ja johtaja lokakuussa 1996. Toimitusjohtaja Gerald Levin pudotti Turnerin kaapeliverkkojen päälliköksi, mutta pysyi Time Warnerin varapuheenjohtajana. Hän erosi puheenjohtajan tehtävästä vuonna 2003 ja erosi hallituksesta vuonna 2006. Vuonna 2001 AOL osti Time Warnerin AOL Time Warneriksi. Huonon voiton ja osakekannan vuoksi yhtiö hylkäsi nimensä AOL lokakuussa 2003. AOL erotettiin kokonaan Time Warner -ryhmittymästä joulukuussa 2009. Kesäkuussa 2014 Rupert Murdochin 21st Century Fox teki tarjouksen yrityksestä. 80 miljardilla dollarilla. Time Warner hylkäsi tarjouksen, ja se peruutettiin virallisesti elokuussa 2014.

Ted Turner on myös animaatioelokuvan `` Planeteers '' luoja. Hän on Ted's Montana Grill -yrityksen perustaja, joka on nyt laajentunut 46 ravintolaan 16 osavaltiossa. Turner ja George McKerrow Jr. (ravintola) avasivat ensimmäisen Ted's Montana Grillinsä Columbuksessa Ohiossa vuonna 2010.

Getty

Henkilökohtainen elämä: Ted on tunnettu hyväntekijä, joka antoi kaikkien aikojen suurimman yksittäisen lahjan Yhdistyneille Kansakunnille. Vuonna 2010 hän liittyi Warren Buffetin The Giving Pledge -tapahtumaan ja lupasi lahjoittaa suurimman osan omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen kuolemansa jälkeen.

Turner on ollut naimisissa kolme kertaa. Ensimmäinen oli Judy Nye (1960), sitten Jane Shirley Smith (1965) ja lopulta näyttelijä Jane Fonda (1991). Kaikki päättyivät avioeroon.

Kolmen avioliiton välillä Turner on viiden lapsen isä. Turner Enterprisesin kautta hän omistaa 15 karjatilaa Yhdysvalloissa, yhteensä 1 910 585 hehtaaria, joten hän on yksi Pohjois-Amerikan pinta-alan suurimmista yksittäisistä maanomistajista. Hänen suurin maatila on Vermejo-puistossa New Mexicossa ja on Yhdysvaltojen suurin yksityisomistuksessa oleva maa-alue. Turner paljasti vuonna 2018, että hän kärsii Lewyn ruumiin dementiasta.

Turner on innokas purjehtija ja osallistui useisiin kilpailuihin 26-vuotiaana Savannah Yacht Clubin kautta. Hän kilpaili purjehduksen olympiakokeissa vuonna 1964. Hän yritti voittaa America's Cupin vuonna 1974 Mariner-laivalla ja ilmestyi Sports Illustratedin kannelle 4. heinäkuuta 1977, kun hänet valittiin johtamaan 1977 America's Cup -puolustusta kipparina. jahti Rohkea. Hän puolusti menestyksekkäästi America's cupia syyskuussa 1977 Australiaa vastaan ​​4-0. Turner valittiin America's Cupin kuuluisuuteen vuonna 1993 ja National Sailingin kuuluisuuteen vuonna 2011.

Jane Fondan avioerosopimus : Ted ilmoitti maksaneensa Janelle yli 100 miljoonaa dollaria pelkästään likvidejä varoja (käteistä, varastoja), mukaan lukien hänen yrityksensä osakkeet juuri ennen kuin se sulautui AOL: iin dotcom-kuplan huipulla. Hän sai myös useita arvokkaita kiinteistöomaisuuksia, kuten 2500 hehtaarin karjatilan. Ja vaikka se saattaa tuntua iso juttu, yksi 2500 hehtaarin karjatila on pieni täplä Ted Turnerin salkussa. Tämän kirjoituksen jälkeen Ted on Yhdysvaltojen toiseksi suurin maanomistaja, jolla on noin kaksi miljoonaa hehtaaria henkilökohtaista ja karjatila-maata. Hänellä on tarpeeksi maata voidakseen ratsastaa hevosella Kanadasta Meksikoon poistumatta omasta omaisuudestaan.

Ted Turnerin nettovarallisuus

Ted Turner

Nettovarallisuus: 2,2 miljardia dollaria
Syntymäaika: 19. marraskuuta 1938 (82 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Yrittäjä, liikemies, käsikirjoittaja, elokuvantuottaja, televisiotuottaja, mediaomistaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Ted Turnerin tulos

  • Jumalat ja kenraalit 636 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu