Terry Bradshaw: Vegas -show on ”kutsumukseni elämässä”

Legendaarinen NFL -pelinrakentaja ja yleisradioyhtiö Terry Bradshaw esiintyy The Terry Bradin aikana ...Legendaarinen NFL -pelinrakentaja ja yleisradioyhtiö Terry Bradshaw esiintyy The Terry Bradshaw -esityksen aikana Atrium Showroomissa tiistaina 22. lokakuuta 2019 Luxorissa Las Vegasissa. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Earl Turnerin kappale vuodelta 1979 on esillä Can You Feel It? Voi. 3. (Earl Turner) Earl Turnerin kappale vuodelta 1979 on esillä Can You Feel It? Voi. 3. (Earl Turner) Kuva Elvis Presleystä esiintymästä lavasormuksensa kanssa Las Vegas Hiltonissa 1970 -luvulla. Teoksen omistaa nyt Las Vegasin kultaseppä Michael E. Minden. (Michael E. Minden Jewelers) Gordie Brownin omistama Elvis Presleyn lavasormus, joka on nyt Las Vegasin jalokivikauppiaan Michael E. Mindenin hallussa, esillä UNLV College of Fine Arts Hall of Fame -gaalassa tiistaina 13. huhtikuuta 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal ) @JohnnyKats

Kanssa Terry Bradshaw , se on tyhmää, jää laulamaan.

Vaimoni on aina sanonut kuulevansa ihmisten puhuvan esityksen jälkeen, ja he sanovat: ”Hän on todella hauska. Vau, onko hän hauska ”, Bradshaw sanoo. Ja aina sanon: ’Mitä he sanoivat laulustani? Mitä tahansa? Ei mitään? Ehkä se on hyvä asia. '

Bradshaw saa yleisöltä arvosteluja vaimoltaan, Tammy , olennainen osa tätä Vegas -hanketta. Olemme pitkään sanoneet, että Bradshaw on itse asiassa parempi laulaja kuin voisi odottaa. Tämä pätee erityisesti, jos joku tuntee hänet ensisijaisesti legendaarisena pelinrakentajana tai Fox Sportsin NFL -lähetyksen lähettäjänä.

Entinen QB ja satunnainen näyttelijä on myös tarpeeksi iloinen, hän ei ole huono tanssija ja on valmis käyttämään kekseliäitä pukuja. Hänen Freddie Mercuryn inspiroima, pyrstötakki, joka kilpailee messinkityyppisten nappien ja epaulettien kanssa, on ensisijainen esimerkki.

Lasso kaikki yhdessä ja se on The Terry Bradshaw Shown paluu Luxorin Atrium Showroomissa. Bradshaw aloittaa varietee -esityksensä uudelleen klo 20.00. Torstai, perjantai ja sunnuntai. Hän on myös suunniteltu 19. ja 26. syyskuuta. Suurin osa Bradshawin esityksistä loka-, marras- ja joulukuuhun asti ovat joko perjantai -iltaisin tai NFL -päivämäärien mukaisia.

Ajatuksena on, että ihmiset, jotka ovat kaupungissa Raiders -peleissä Allegiant Stadiumilla, voivat kääntyä Luxorin puoleen saadakseen Bradshawin toimintaan. Siirrä ketjuja käyttääksesi ruudukon kielenkäyttöä.

kuinka vanha on Siegfried ja Roy

Lennän paikalta Los Angelesista, ja toivottavasti he tulevat sisään pelin jälkeen, Bradshaw sanoo. Siitä tulee moitteeton viihteen vastaanotto.

Bradshaw sanoo, että lavalle nousu on yksi eduista, kun hän on voittanut neljä Super Bowlia Pittsburgh Steelersin kanssa. Tämä tähtien mestaruuskilpailu, joka kattoi 1970 -luvun, johti hänen lähetysuransa ja myös The Bradshaw Bunch -todellisuussarjan E! -Palvelussa, joka palaa klo 21.00. 6. lokakuuta. Matkan varrella hän kehitti Strip -otsikkoesityksensä.

Bradshaw laulaa kahdeksan kappaletta, mukaan lukien uuden avauksen Boot Scootin ’Boogien kanssa ja kappaleita, joita hän on aiemmin tehnyt, Everly Brothersilta (Bye Bye Love), Vince Gill (Mene lepää korkealla vuorella), Hank Williams (I'm So Lonesome I could Cry), yhdessä Roy Rogersin/Dale Evansin kanssa.

Bradshaw tuo live -bändin, jota johtaa pitkäaikainen Vegasin bändijohtaja Smokin 'Joe Write. Lorrainen vaara Fantasia, Anne Martinez of Sexxy (ja myös swing in Fantasy) ja Laura Wright (Fantasy) ovat Bradshawin taustalaulajia. Ei paha, lievästi sanottuna. Siellä on käsikirjoitettu vuoropuhelu Jon Macks , alkuperäisillä sävelillä David Goldsmith ja John Kavanaugh .

Menen vain virran mukana, huumorini kanssa, mikä on minulle luonnollista, Bradshaw sanoo. Sanon tämän, kutsumukseni elämässä on olla lavalla. Rakastin pelaamista. Rakastan lähetystä. Mutta en tiennyt, että tämä oli elämäni kutsu, ennen kuin aloin ajatella tätä esitystä. Sanon vain, että olen aloittanut urani Las Vegasissa 70 -luvulla. Se merkitsee minulle maailmaa, että ihmiset näkevät minut ja sanovat: 'Hei, pidämme esityksestäsi.'

Räppi Donnylle

Me törmäsimme Donny Osmond Stripin mosaiikissa sunnuntai -iltana M.J. Evolution Michael Jackson -kunniantuotanto. Me, tarkoitan isääni, George Daddy Kats Katsilometes ja I. Myöhemmin Osmond kertoi napautusnumeronsa uudessa esityksessään Harrah's Showroomissa. Tämä kappale kestää 10 minuuttia , joka kattaa Osmondin uran lapsuudesta Vegasiin. Alunperin olin ajatellut, että Osmond voisi tehdä lyhyen räpylän. Ei. Tämä bitti alkaa hitaasti ja kiihtyy huipentumaansa. Osmond sitoutuu aina. Hänen virallinen avaamisensa ensimmäisellä sooloresidenssillään on torstai -ilta.

Me tunnemme sen

Vuonna 1979 suuri Las Vegasin näyttelijä Earl Turner kirjoitti, tuotti ja soitti instrumentteja parilla alkuperäisellä R & B/funk -kappaleella. Hän asui tuolloin Shreveportissa, Louisiana. Näiden kahden kappaleen, A: n ja B: n 45: n puolen, äänittämisen tarkoitus oli todistaa, että hän voi tehdä levyn. Hän esitti harvoin ensisijaisen kappaleen, S'port City Rockin, viittauksen Shreveportin lempinimeen S'port City. Toisen puolen nimi oli Sunshine.

Turner ei ollut edes miettinyt näitä äänityksiä paljon, kun hän edisti uraansa Vegasissa.

Noin puolitoista vuotta sitten Turneriin otti yhteyttä hämärä levy -yhtiö Münchenissä. Tämä asu kaivaa esiin ja julkaisee uudelleen soul- musiikkia 1970- ja 80-luvuilta. Arvaa mitä saksalainen levy -yhtiö löysi: Turnerin laulu vuodelta 79.

Edustajat saivat Turnerin kiinni sähköpostitse ja selittivät yllättyneelle viihdyttäjälle, että he halusivat lisensoida kappaleen osana CD/vinyyli -kokoelma -albumia. Turner lähetti sitten vaaditun biografian ja valokuvan itsestään vuonna ’79. Pitkän edestakaisin saamisen jälkeen hän sai kopiot valmiista projektista nimeltä Can You Feel It? Voi. 3.

He asettivat minut levyn kansille. Olin järkyttynyt, Turner sanoi. Näitä asioita tapahtuu eikä sinulla ole aavistustakaan miksi. En odottanut tätä, en ollenkaan. Löydä tämä piilotettu helmi ja klassinen kuva Turnerista 1970-luvun lopulla, osoitteessa dustygroove.com . Kirjoita hakukenttään Can You Feel It. Se vaatii vähän kaivamista, mutta se on sen arvoista.

Lauantai: @GORDIEBROWN näyttää kopionsa #Elvis rengas, valmistaja #Vegas kultaseppä Michael E. Minden @Maavoimat . Brown omisti alkuperäisen 3.36ct timanttisormuksen ja myi sen sitten Mindenille, joka on näyttänyt sen osoitteessa @Kauppalehti.fi myymälä. Elvis käytti alkuperäistä 70 -luvulla. #RJNyt @reviewjournal pic.twitter.com/1EJBAbmnco

- John Katsilometes (@johnnykats) 7. syyskuuta 2021

Timanttihippu

kuinka paljon stevie j tienaa

Olemme pitkään tunteneet otsikkoimpressionistin Gordie Brown olla innokas Elvis -fani. Vuosien ajan hän käytti yhtä Presleyn räätälöityjä renkaita, joita kuningas käytti 1970-luvun alussa Las Vegas Hiltonissa viettämillään päivillä. Brown myi teoksen Vegasin jalokivikauppiaalle Michael E. Minden muutama vuosi sitten. Minden on sittemmin näyttänyt sormuksen Fashion Show -kaupassa.

Minden toi sen myös huhtikuussa UNLV College of Fine Arts Hall of Fameen ja yritti näyttää sen perehdytettäväksi Ann-Margret (hän luiskahti pois ennen kuin Minden ehti tavoittaa hänet).

Lauantaina jalokivikauppias esitteli Brownille uusitun version sormuksesta Brownin näyttelyssä Golden Nuggetissa. Minden toisti alkuperäisen kappaleen täsmälleen tekotimanteilla alkuperäisiin komponentteihinsa saakka. Keskus oli 3,36 karaatin pyöreä loistava keskus, jossa oli E- ja P-timanttipatonkikirjaimet, timanttikitara, joka oli luotu patonkitimantteilla, puolikuun timantti ja kaksi pyöreää briljanttihiottua timanttia.

Kuningas käytti alkuperäistä rengasta lavalla ajoittain Hilton -päätyään. Mindenin paperit ovat peräisin Presleyn alkuperäisestä ostoksesta Memphisin jalokivikauppiaalta Harry Levichiltä. Hän on koru, joka teki teoksen 1960 -luvulla ja suunnitteli myös Elvisin ja Priscilla Presleyn hääbändit. Alkuperäinen sormus on vähintään 100 000 dollarin arvoinen, vaikka Presleyn perinnössä Priceless riittää.

Avaa tämä mikrofoni

Wiseguys Comedy Club avataan avoimen mikrofonin illalla klo 19.30. Keskiviikko. Headliner Zoltan Kaszas , Budapestin suosikki, herää kello 19. Torstaina ja klo 19 ja klo 21.30 Perjantai ja lauantai. Klubi sijaitsee osoitteessa 1511 S. Main Street, Able Baker Brewingia vastapäätä. Et voi hukata sitä, koska sitä koristavat seinämaalaus Pauly Shoresta, Joan Riversistä ja Richard Pryorista etelään päin. Ja se on Don Rickles sisäänkäynnillä.

Pro -sarjakuva Keith Stubbs johtaa tätä klubia. Hän avasi ensimmäisen komediapaikkansa Salt Lake Cityssä vuonna 2001 ja on sittemmin haarautunut (toisin kuin haarautunut) Ogdeniin ja Jordan Landingiin Länsi -Jordaniassa. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan liike on avoinna 21 -vuotiaille ja sitä vanhemmille, ja siellä on täysi baari ja rajoitettu ruokalista.

Cool Hang (s) -hälytys

Sarakkeen suosikki Elisa Fiorillo, joka tuki Prinssiä uudella sähköntuotannolla viiden vuoden ajan vuoteen 2014 asti, otsikoi italialaisamerikkalainen showroom klo 18.30. (illallinen), show klo 20 Keskiviikko. Teema on A Celebration Of The Greatest Names In Jazz, pääosassa Jason Kaikki , Pariisi Netto , Genevieve , Tiara ja Freddie B .

Sunnuntaina on The Fabulous Beatles Show -kunnianosoitus tunnetulle, myös klo 18.30 illallinen ja klo 20.00 esitys. Paikka rokkaa. Katso lisätietoja osoitteesta iacvegas.com.