Terry Crews Nettovarallisuus

Paljonko Terry Crewsin arvo on?

Terry Crewsin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Terry Crewsin nettovarallisuus: Terry Crews on amerikkalainen näyttelijä ja entinen NFL-pelaaja, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Vaikka Crewsilla oli puoliksi onnistunut ura NFL: n puolustajana ja linebackerina, hän saavutti julkkisaseman vasta aloitettuaan uran viihdemaailmassa. Hänet tunnetaan näyttelijöistä useissa televisio-sarjoissa ja elokuvissa. Lisäksi Terry Crews on isännöinyt erilaisia ​​televisio-ohjelmia.

Aikainen elämä: Terrance Alan Crews syntyi 30. heinäkuuta 1968 Flintissä, Michiganissa. Hänet kasvatettiin tiukassa kristillisessä taloudessa, ja Terryn alkoholisti-isä väärinkäytti äitiään säännöllisesti. Terryn varttuessa hän oppi soittamaan huilua. Valmistuttuaan lukiosta Terry Crews voitti kaksi apurahaa, taideapurahan Interlochenin taidekeskukselle ja urheilututkimuksen Länsi-Michiganin yliopistoon. WMU: ssa Terry Crews pelasi puolustava loppu Broncosille.

NFL-ura: Alun perin Los Angeles Rams valitsi Terry Crewsin vuonna 1991. Seuraavien vuosien aikana Terry Crews pelasi useissa joukkueissa ja hänet erotettiin toistuvasti alkujoukoista. Siihen aikaan kun Crews oli lopettanut uransa, hän oli pelannut pelejä Ramsille, Chargersille, Redskinsille ja Eaglesille. Koska hänen palkkansa olivat niin matalat tänä aikana, Terry Crews väitti tukevansa itseään maalaamalla muotokuvia joukkuetovereistaan.

Näyttelijä: Vuonna 1997 Crews lopetti NFL: n ja muutti Los Angelesiin toivoen aloittavansa näyttelijänuran. Vuonna 1999 Crews liittyi pelinäyttelyn näyttelijöihin Battle Dome hahmourheilijana. Crewsin seuraavan urakauden aikana hän esiintyi pääasiassa musiikkivideoissa ja mainoksissa. Hänen ensimmäinen tärkeä roolinsa oli Perjantaina Seuraava , ja hän ilmestyi Ice Cuben rinnalle.

Vuosi 2004 oli Terry Crewsille tärkeä vuosi, kun hän sai merkittävän roolin hittikomediassa Valkoihoiset naiset. Lisätty valotus johti esiintymisiin elokuvissa, kuten Pisin piha . Tätä elokuvaa varten Adam Sandler muutti hahmon sopivaksi Crewsiin. Vuodesta 2005 vuoteen 2009 hän soitti Julius Rockin roolia komediasarjassa Kaikki vihaavat Chrisiä . Tämä auttoi Terry Crewsin saavuttamaan uuden maineen.

Rich Fury / Getty Images

Hän seurasi johtavaa roolia sitcomissa Olemmeko vielä siellä? joka esitettiin vuosina 2010--2013, ennen kuin hänet otettiin uudelle kaudelle vuonna 2018. Tänä aikana Terry Crews esiintyi myös elokuvissa, kuten Idiookratia ja näytteli TV-todellisuudessa Perhe Miehet, joka seurasi hänen perhettään ympäröiviä tapahtumia. Hänet tunnetaan myös isännöinnistä Kuka haluaa olla miljonääri.

Vaikka Crews tunnetaan parhaiten koomisista rooleistaan, hän on esiintynyt myös toimintaelokuvissa, kuten Expendables elokuva franchising ja Deadpool 2 . Miehistö tunnetaan myös esiintymisestä useissa Old Spice -mainoksissa. Lisäksi Terry Crewsista on tullut vakiintunut ääninäyttelijä, joka työskentelee esimerkiksi animoitujen projektien parissa Amerikkalainen isä! ja Pilvistä ja lihapullien mahdollisuus 2 .

Henkilökohtainen elämä: Terry Crews meni naimisiin Rebecca Kingin kanssa vuonna 1989, ja heillä on viisi lasta. Vuonna 2014 hän julkaisi kirjan nimeltä Manhood: Kuinka olla parempi mies tai elää vain yhden kanssa . Kirjassa kerrotaan hänen elämänsä henkilökohtaisista yksityiskohdista, mukaan lukien useita vuosia kestänyt riippuvuus pornografiasta. Miehet menivät lopulta kuntoutukseen tämän riippuvuuden vuoksi.

Miehistö teki myös otsikoita rikkomasta hiljaisuuttaan seksuaalisen väkivallan uhrina. Hollywoodin korkean tason johtaja väitettiin kävelevän häntä juhlissa. Kyseisen henkilön paljastettiin myöhemmin olevan Adam Levit, ja Terry Crews ryhtyi lopulta oikeustoimiin häntä vastaan. Terry Crews tunnistaa olevansa kristitty.

Terry Crews Nettovarallisuus

Terry Crews

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1968-07-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu