Terry Dubrow Nettovarallisuus

Paljonko Terry Dubrow on arvoinen?

Terry Dubrowin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Terry Dubrowin nettovarallisuus: Terry Dubrow on amerikkalainen plastiikkakirurgi, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Erittäin suosittu Orangen piirikunnassa sijaitseva plastiikkakirurgi, Terry Dubrow, aloitti ensin itselleen nimen plastiikkakirurgiassa palvellessaan UCLA: n lääketieteellisen koulun asukkaana. Hän on esillä E! tosi-tv-sarja Botched sekä Orange Countyin todellisissa kotiäidissä vaimonsa rinnalla Heather Dubrow .

Varhainen ja henkilökohtainen elämä: Terry J.Dubrow syntyi 14. syyskuuta 1958 Los Angelesissa Kaliforniassa Lauran ja Alvin Dubrow'n luona. Hänellä oli vanhempi veli, Kevin Dubrow , joka oli suosittu heavy metal -yhtye Quiet Riot -laulaja kuolemaansa asti yliannostuksen vuoksi vuonna 2007. Terry osallistui lääketieteelliseen kouluun UCLA: ssa ja valmistui vuonna 1986. Hänellä on myös maisterin tutkinto Yalesta. Hän jatkoi yleiskirurgian residenssin suorittamista ja oli pääasukas Harbour-UCLA Medical Centerissä. Hän suoritti apurahan muovi- ja rekonstruktiivisessa kirurgiassa UCLA Medical Centerissä.

Hän tapasi näyttelijän ja Orange County -tähden Heather Paige Dubrow'n todelliset kotiäidit 1990-luvulla. He tapasivat sokkotreffillä, ja Terry kaatui Heatherin eteen päinvastoin. He menivät naimisiin vuonna 1999 ja heillä on neljä lasta: kaksoset, Nicholas ja Maximillia sekä tyttäret Katarina ja Collette. Perhe asuu Newport Beachillä.

Ura: Dubrow loi yksityisen käytännön tarjoamalla kosmeettista ja rekonstruktiivista plastiikkakirurgiaa Newport Beachillä Kaliforniassa. Ennen kuin hänet tunnistettiin televisio-esiintymisensä kautta, Dubrow sai hämmästyttäviä arvosteluja ja lääkärin lähetteitä kasvojenkohotuksista, rhinoplastyista, vatsaonteloista, vaikeista rintojen tarkistustapauksista ja muista erikoistoimenpiteistä.

Perustettuaan oman toimintansa, Foxin tuottajat ottivat hänet yhteyttä vuonna 2004, ja he pyysivät häntä tulemaan heidän Swan-todellisuussarjansa plastiikkakirurgiksi. Kun hän oli ilmestynyt Joutsenessa, hänen plastiikkakirurgiasioidensa odotuslista nousi kolmesta kuukaudesta kuuteen kuukauteen ja luettelo kasvaa edelleen. Siitä lähtien hän on esiintynyt useissa näyttelyissä puhuen sekä plastiikkakirurgian eduista että vaaroista.

Kesästä 2014 lähtien tohtori Dubrow ja muut todelliset kotiäidit aviomies, tohtori Paul Nassif alkoivat esiintyä omassa plastiikkakirurgian todellisuusnäyttelyssään E! kutsutaan Botchediksi. Esityksessä hän ja Nassif auttavat ihmisiä, joilla on ollut plastiikkaleikkauksia, menemään pieleen. Tämä on kaukana hänen ensimmäisestä (tai jopa toisesta) kokeilustaan ​​todellisuus-tv-tyylilajiin. Aiemmin hän näytteli elokuvassa Bridalplasty. Näyttelyn tarkoituksena oli saada 12 naista kilpailemaan hääistä ja muuttuvista kosmeettisista toimenpiteistä. Dubrow suoritti leikkaukset. Näyttely esitettiin myös vain yhden kauden ajan. Hänen toinen tv-show oli Hyvä työ , puhesarja, jota isännöivät RuPaul, Terry Dubrow ja Sandra Vergara. Näyttely esitettiin vasta pari kuukautta vuonna 2015. Lokakuussa 2015 Botchedin kahdeksan jakson spin-off -sarja ilmoitettiin nimellä Botched by Nature. Esityksen ensi-ilta oli 9. elokuuta 2016, pääosassa Dubrow.

Kuva: Alberto E.Rodriguez / Getty Images

Hän on myös esiintynyt viranomaisena plastiikkakirurgiassa, rekonstruktiivisessa kirurgiassa ja ei-kirurgisissa kosmeettisissa toimenpiteissä Good Day LA: ssa, The Early Show CBS: ssä, Larry King Live ja The View.

Plastiikkakirurgisen työnsä lisäksi hän on myös Newport Beachin akneaklinikan entinen johtaja. Hän on julkaissut useita artikkeleita lääketieteellisissä lehdissä, kuten The American Journal of Surgery, Journal of Surgical Research, Plastic and Reconstructive Surgery, ja hän on The Acne Cure -kirjoittaja. Dubrow on kirjoittanut kirjan, tohtori ja rouva marsu , vaimonsa Heather Dubrow'n kanssa. Yhdessä he tutkivat monen miljardin dollarin ikääntymistä estävää teollisuutta ja antavat ainutlaatuisen kuvan siitä, mitkä tuotteet, menettelyt ja hoidot antavat ihmisille näköisen ja nuoremman.

Dubrow'n arvostelut lääkärinä ja hänen Newport Beachissä sijaitsevasta toimistostaan ​​healthgrades.com-verkkosivustolla ovat enimmäkseen huonoja kutsumalla häntä ja hänen henkilökuntaansa töykeäksi. Potilaan vuonna 2016 esittämässä katsauksessa väitetään, että hänellä on ... kauhea sängyn tapa, hän jätti minut tuskaan, kyyneliin ja ahdistukseen useita kertoja. Vasen kauhut arvet, jotka jouduttiin tarkistamaan kätevästi monta kertaa MY penniäni - monet lääkärit ovat huomauttaneet, että hän BOTCHED minun vatsaonteloni ja rintojen rekonstruktio. Toisessa arvostelussa lukee: 'Täysi huijaus. Tämä kaveri on loistava televisio-persoonallisuus ja kauhea lääkäri. Piti tehdä kaksi leikkausta, jotka hän teki. Vasen reikä oikean rintani alla, joka vaati 4 kuukautta parantua. Tein litteän vatsani kuoppaiseksi vatsan painamisen jälkeen. Ongelmien jälkeen hän ja hänen henkilökuntansa välttävät puheluja, sähköposteja tai tekstiviestejä. Kyse on rahasta eikä potilaasta. ''

Vuonna 2018 Heather ja Terry Dubrow julkaisivat kirjan The Dubrow Diet, joka edistää villitysravintoa. Heidän verkkosivustonsa mukaan ruokavalio perustuu '' huippututkimukseen ja Nobelin palkinnon saaneeseen tieteeseen, joka lupaa paitsi ennennäkemättömän aineenvaihdunnan hallinnan myös sisäisen solujen nuorentamisen, jolla on voimakkaita ikääntymistä estäviä vaikutuksia '. Dubrow-ruokavalio on vähähiilihydraattinen ruokavalio, joka käyttää ajoittaista paastoa laihtumisen edistämiseksi. Siinä korostetaan vähärasvaisen proteiinin, terveellisten rasvojen, ei-tärkkelyspitoisten vihannesten ja hedelmien syöminen.

Viime aikoina Terry ja Heather kirjoittivat ja julkaisivat e-kirjan The Dubrow Keto Fusion Diet. Terryn ja Heatherin mukaan tämä suunnitelma yhdistää parhaat keto-osat ja ajoittaisen paaston parhaat osat. Se on elämäntapasuunnitelma.

Terryllä ja Heatherilla on viimeisten 15 vuoden aikana kehitetty ihonhoitosarja Consult Beaute.

Kiinteistöt: Vuonna 2013 Heather ja Terry myivät kartanonsa ilmoitetulla 16,4 miljoonalla dollarilla ja ostivat maata uudesta yhteisöstä, jossa he rakentavat parhaillaan uutta unelmakotiaan.

Terry Dubrow Nettovarallisuus

Terry Dubrow

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Plastiikkakirurgi
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu