Tuhannet kääntyivät EDC: ssä väärennettyjen rannekkeiden yli

Las Vegasin moottoritien Las Vegasin Electric Daisy Carnival -tapahtuman osallistujat saapuvat festivaalille perjantai -iltana, ja heidät tervehtii elävä auringonlasku lämmön, musiikin ja valojen keskellä.Las Vegasin Las Vegas Motor Speedwayn Electric Daisy Carnival -tapahtuman osallistujat saapuvat festivaalille perjantai -iltana, ja heidät toivotetaan eloisaksi auringonlaskuksi lämmön, musiikin ja valojen keskellä 17. kesäkuuta 2016. (Elizabeth Brumley/The Las VegasJournal @elipagephoto )

Useimmille Electric Daisy Carnival -festivaalin kävijöille yksinkertainen napautus rannekkeesta ja siihen liitetty RFID-siru festivaalin porteilla tarjosi pääsyn musiikin, valojen ja tanssin maailmaan.

Mutta joillekin, jotka ostivat lippunsa scalperilta tai muulta yksityiseltä myyjältä, yö päättyi piippaukseen ja punaiseen salamaan koneessa. Vierailtuaan aputeltassa he saivat tietää, että ranneke oli virheellinen. Monet olivat aikaisempia EDC: itä tai rannekkeita, jotka ilmoitettiin virheellisesti kadonneiksi tai varastetuiksi ja myytiin myöhemmin uudelleen. Kadonneen rannekkeen sisällä oleva elektroninen siru deaktivoituu kuitenkin välittömästi, mikä tekee siitä virheellisen.

Gate A -lippu-aputeltan valvoja sunnuntaina, joka kieltäytyi antamasta nimeään, arvioi, että turvaryhmät takavarikoivat tuhansia kelpaamattomia rannekkeita kolmen päivän festivaalin aikana vain tuolla portilla. He takavarikoivat rannekkeen estääkseen niitä jälleenmyymästä ja ylläpitämästä pettymysjaksoa.Nick, 21-vuotias Las Vegasista, joka kieltäytyi antamasta sukunimeään, osti rannekkeen ystävältä ystävänsä kautta tapaamalta henkilöltä 120 dollarilla osallistuakseen EDC: n viimeiseen iltaan. Myyjä kertoi hänelle, että he olivat osallistuneet festivaalin kahteen ensimmäiseen päivään ja halusivat myydä rannekkeensa, koska he eivät osallistuisi kolmantena yönä. He tapasivat henkilökohtaisesti Hendersonissa ja Nick vaihtoi käteistä rannekkeeseen.

Ojensin hänelle 120 dollaria käteistä ja he sanoivat, että minun tarvitsee vain rekisteröidä se sovelluksen kautta, Nick sanoi.

Mutta kun hän tuli portille sinä yönä, lipunmyynti -avustava henkilökunta kertoi huonot uutiset: ranneke oli virheellinen, joten hän ei voinut päästä sisään.

kuinka paljon tyler joseph on arvoinen

Se on riski, jonka otit ostaessasi rannekkeen, hän kertoi hänelle.

Insomniac, tuotantoyhtiö, joka järjestää EDC: n ja muita tapahtumia, kuten Nocturnal Wonderland, ilmoittaa EDC Las Vegasin verkkosivustolla, että festivaalit, jotka saapuvat tapahtumapaikalle laittomilla lipuilla, käännetään pois eikä hyvitetä. Se neuvoo lippujen ostajia ostamaan vain Front Gaten, virallisen lipputarjoajan tai PrimeSportin kautta.

Portit olivat avautuneet vain tunti aikaisemmin, ja monet portin ulkopuolella olevat ihmiset etsivät ranneketta viime yönä, kertoi lipunmyynnin teltan valvoja.

Mitä Nick tekee? Minulla ei ole aavistustakaan, hän sanoi. Ei varmasti odottanut tätä.

LIITTYVÄT

mikä on luke bryanin nettovarallisuus

EDC päätyy huumeiden pidätyksiin ja rikoksiin

Kohtauksia Electric Daisy Carnivalin viimeisestä illasta

Lisää lääketieteellisiä kutsuja, tulipalo eikä kuolemantapauksia EDC: n päivänä 2

EDC vetoaa pakoon