Tiffany Haddish asuu autossaan ja elää unelmaa

Tiffany Haddish (kohteliaisuus TBS)Tiffany Haddish (kohteliaisuus TBS) Tänä lauantaina 16. kesäkuuta 2018 kuva isäntä Tiffany Haddish puhuu MTV Movie and TV Awards -tapahtumassa Barker Hangarissa Santa Monicassa, Kaliforniassa. (Kuva: Matt Sayles/Invision/AP)

Ennen kuin hän onnistui yön yli, ainoat kirkkaat valot, joita Tiffany Haddish tiesi, olivat Beverly Hillsin katulampun alla. Asuminen hänen Geo Metro -autossaan ei ollut vain tapa kokea taiteilijan elämäntapaa. Olin kuollut rikki ja eräänä iltana komediaklubilla Kevin Hart ohitti autoni, Girls Tripin tähti kertoi. Hän sanoi: ”Asutko siellä?” Yritin pitää sen salassa, mutta hän tiesi ja antoi minulle 300 dollaria. Kevin sanoi: 'Toivottavasti tämä voi tehdä jotain sinulle.'

Se teki. Hän sai huoneen ja teki suunnitelman. Nyt stand-up-koomikko, näyttelijä ja bestseller-kirjailija on kaikkialla, myös uudessa elokuvassa Uncle Drew, jossa hän esittää Daxin (Lil Rel Howery) tyttöystävää, joka heittää hänet ulos asunnostaan. Hän menettää kaiken, myös katupallojoukkueensa, kilpailijalleen (Nick Kroll) ja on epätoivoinen voittaakseen heidät takaisin. Haddish, 38, toimii myös vanhan ystävänsä Hartin kanssa komediaelokuvassa Night School, joka tulee tänä syksynä.

Review-Journal: Kuinka pidät sunnuntaina?Haddish: Kirjoitan, haastattelen, postitan ja matkustan jatkuvasti. Elämä on minulle hyvin kiireistä, enkä haluaisi sitä muulla tavalla. Joten toivon, että vapaapäiväni sisältää nokoset! Mutta asia on se, etten todellakaan pidä rentoutumisesta. Kehoni on kuin: Mene nukkumaan! Pitää vapaapäivä! Mutta mieleni on kuin: Ei, meidän täytyy saada tämä raha!

haamuseikkailut kausi 3 jakso 5

Kasvoit vanhimmaksi viidestä Los Angelesin eteläosassa skitsofreenisen äidin kanssa, eikä paljon muuta kuin unelmia.

Kaikki totta. Mutta minulla oli unelmia elokuvien ansiosta. Muistan istuneeni elokuvateatterissa lapsena ja miettinyt, kuinka he tekevät sen? Haluan tehdä sen. Muistan katsoneeni TV -ohjelmia ja haluaisin olla siinä pienessä laatikossa. Olisin niin masentunut, mutta vain Pee-Ween katsominen saisi minut nauramaan, ja ne hetket hänen kanssaan muuttaisivat mielialaani ja päivääni.

Pohja putosi, kun olit 9 -vuotias ja äitisi joutui auto -onnettomuuteen. Kun hän oppi kävelemään, puhumaan ja syömään uudelleen, sinä huolehdit pikkuveljistäsi ja sisaristasi.

Minun piti kasvaa nopeasti, huolehtia näistä lapsista ja auttaa äitiäni nousemaan jaloilleen.

Tämä huipentui siihen, että menit sijaishoitoon.

Päädyin tyttöjen ryhmäkotiin. Joka ilta kuulin, että minun (expletive) hämmennettäisiin, mutta minä pelleisin ympäri päästäkseni siitä ulos. Muistin kuinka paljon rakastin sitä elokuvaa, joka kehysteli Roger Rabbitin. Elokuva sai minut nauramaan, kunnes satutin. Sitten ajattelin: Jos voisin saada ihmiset nauramaan, he eivät lyö minua. Komedia pelasti minut kirjaimellisesti, kunnes isoäitini pystyi ottamaan meidät vastaan.

Miten isoäitisi inspiroi sinua?

Isoäitini kertoi minulle: Kalifornian osavaltio maksaa minulle paljon rahaa varmistaaksesi, ettet kuole. Olisin voinut ottaa tämän kielteisellä tavalla, mutta otin sen myönteisesti. Joo, olen arvokas! Tässä on pakko tehdä jotain hienoa!

Kuinka uskot unelmaan, kun asut autossasi?

Uskoin komediaani. Ja ihmiset uskoivat minuun. Kuulin tuon naurun lavalta, enkä välittänyt asuinpaikastani. Olin kotona ja se tuntui oikealta. Otat aina itsesi esiintyjäksi. Laitoit sielusi sieltä ulos ja ihmiset rakastivat sitä. En ole koskaan kuullut, tyttö, et voi tehdä sitä. Kuulin, mene siihen. Mutta se ei riitä. Minä sanon: jos haluat, tee työtä sen eteen.

Mikä oli paras tulos Girls Tripin menestyksestä?

Kun sinulla on neljä mustaa naista pääosassa elokuvassa, joka ylittää lipputulot, se sopii kaikille.

Nimesi on otsikon yläpuolella projekteissa The Temp, The Kitchen ja Night School. IMDB -sivusi tarvitsee toisen IMDB -sivun. Miltä se sinusta tuntuu?

Se riittää saamaan minut itkemään. Olen erittäin kiitollinen ja kiitollinen kaikille, jotka auttoivat minua pääsemään tähän paikkaan tänään.

Olet eronnut ja vitsaat paljon täydellisen miehen löytämisestä. Mitä ominaisuuksia hän tarvitsee?

Ensinnäkin minulla on ovulaatio, mikä tarkoittaa, että ei ole muuta kuin mahdollisuus! Täydellinen mieheni? Tykkään kavereista töissä!

Sanoit, että haluat olla roolimalli nuorille naisille. Miksi se on niin tärkeää?

Olen kaunis nainen, mutta en aina nähnyt sitä tällä tavalla. Kävin aikani läpi, kun tunsin itseni rumaksi. Minusta tuntui, etten ollut tarpeeksi. Haluan vain opettaa muita naisia ​​ja tyttöjä tuntemaan itsensä kauniiksi naisiksi. Haluan levittää iloa ja innostaa miljoonia.

Mikä on paras neuvosi jollekin vaikeiden aikojen eteen.

Joku käski minun mennä kylpyyn. Vakavasti, istut kylpyammeessa kuumassa vedessä 45 minuuttia. Kaada hieman ruokasoodaa sisään. Sitten muistat kaiken tuskan, jonka tunnet sydämessäsi. Muistat menneisyyden laiminlyönnin ja hylkäämisen. Sitten teeskentelet, että kaikki tulee mielestäsi ja kehostasi ja huokosistasi. Se menee viemäriin. Neuvo käydä kylvyssä muutti maailmani.