Tiffany Haddishin nettovarallisuus

Paljonko Tiffany Haddish Worth on?

Tiffany Haddishin nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria

Tiffany Haddishin nettovarallisuus ja palkka : Tiffany Haddish on amerikkalainen tanssija, näyttelijä ja koomikko, jonka nettovarallisuus on 6 miljoonaa dollaria. Tiffany Haddish tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hän on myös noussut lahjakkaaksi ääninäyttelijäksi työskenneltyään erilaisten animaatioiden ja videopelien parissa.

Aikainen elämä: Tiffany Haddish syntyi 3. joulukuuta 1979 Los Angelesissa. Hänen isänsä oli maahanmuuttaja, kun taas hänen äitinsä omisti pienyrityksen. Haddishin isä jätti perheen, kun hän oli kolme, jättäen äitinsä kasvattamaan erilaisia ​​lapsiaan. Tragedia juuttui kuitenkin vuonna 1988, kun Tiffany Haddishin äiti joutui vakavaan auto-onnettomuuteen, joka aiheutti hänelle aivovaurioita. Tämä laukaisi skitsofreenisen jakson, mikä teki seuraavat kaksi vuotta uskomattoman vaikeaksi Haddishille ja hänen sisaruksilleen.

Hänen äitinsä koki olennaisesti massiivisen persoonallisuuden muutoksen, josta tuli väkivaltainen ja loukkaava. Tiffany Haddish huomasi, että jos hän saisi äitinsä nauramaan, hänellä ei todennäköisesti olisi vihaista. Tämä osoittautui hänen komedianmatkansa aluksi. 12-vuotiaana Tiffany Haddish laitettiin sijaiskotiin ja erotettiin sisaruksistaan. 15-vuotiaana Haddishin isoäiti alkoi huolehtia hänestä.

Huolimatta kirkkaasta ja lahjakkaasta opiskelijasta, Tiffany Haddishille määrättiin usein kurinpitoa sääntöjen rikkomisesta koulussa. Sosiaalityöntekijä huomasi, että Haddishillä oli merkittävä psykologinen trauma, ja antoi hänelle mahdollisuuden mennä komedialeirille terapian sijasta. Tämän kokemuksen ansiosta hänen koomisten kykyjensä tulisi tulla lähtökohtana hänelle, ja myöhemmin hän totesi, että se pelasti hänen henkensä.

Tiffany Haddish osallistui sitten 20-vuotiaiden Santa Monica Collegeen ja jonglöi yliopiston vaatimuksia kukoistavalla komediauralla. Haddish kamppaili tällä hetkellä taloudellisten rasitteiden kanssa ja myönsi myöhemmin, että hän asui autossaan monta vuotta yrittäessään murtautua komediamaailmaan. Elättääkseen itsensä Haddish otti monia töitä, muun muassa työskenteli asiakaspalvelijana useille lentoyhtiöille.

Ura: Monien vuosien ajan yrittäessään murtautua viihdemaailmaan Tiffany Haddishillä oli iso tauko, kun hän esiintyi kilpailussa Bill Bellamyn Kuka sai vitsejä ? Hänen kykynsä huomattiin heti, ja myöhemmin hän aloitti koe-esiintymisen useissa rooleissa TV-ohjelmissa. Pian hän varasi rooleja esimerkiksi Se on niin Raven , Nimeni on Earl , Philadelphiassa on aina aurinkoista ja Def-komedia Jam . Hän alkoi myös varata rooleja elokuvissa, kuten Tapaa spartalaisia .

Vuonna 2013 Tiffany Haddish alkoi varata toistuvia rooleja. Ensimmäinen näistä tuli, kun hän alkoi esiintyä säännöllisesti Hollywoodin todelliset aviomiehet . Sitten hän alkoi esiintyä Jos rakastat sinua väärin Oprah Winfrey -verkostossa, vaikka hän jätti näyttelyn yhden kauden jälkeen etsimään suurempaa ja parempaa mahdollisuutta - merkittävämpi rooli Carmichael-näyttely . Tämän sarjan fanit muistavat Tiffany Haddishin Bobby Carmichaelin vaimona. Hän pysyi vakituisena näyttelijänään kolmen vuoden ajan.

Vuonna 2016 hänestä tuli vieläkin yleisempi nimi viihdeteollisuudessa, kun hän oli näyttellyt elokuvassa Keegan-Michael Keyn ja Jordan Peelen (Key ja Peele) rinnalla. Keanu .

Vaikka Tiffany Haddish oli varmasti menestyvä viihdeteollisuudessa, hänestä tuli maailmankuulu vasta vuonna 2017. Tänä vuonna hän esiintyi hittielokuvassa Tyttöjen matka . Vaikka Haddish esiintyi näyttelevien legendojen, kuten Jada Pinkett Smithin ja kuningatar Latifahin, rinnalla, Haddish onnistui erottumaan koomikkotaidoistaan ​​ja saamaan laajaa kriittistä suosiota.

Kuuluisuudella Tyttöjen matka Tiffany Haddish pystyi julkaisemaan komedia-erikoisuutensa myöhemmin samana vuonna. Sillä oli oikeus Tiffany Haddish: Hän on valmis! , ja kriitikot ottivat sen hyvin vastaan. Myöhemmin hän isännöi Lauantai-ilta , voitti Emmy-palkinnon koomisesta panoksestaan ​​näyttelyyn.

Vuonna 2018 hän liittyi Tracy Morganiin Viimeinen O.G. , ottaa johtavan roolin komediasarjassa ensimmäistä kertaa urallaan. Hän jatkoi vuotta erilaisilla elokuvarooleilla. Samana vuonna ilmoitettiin, että Haddish oli allekirjoittanut tuottoisan ja pitkäaikaisen sopimuksen HBO: n kanssa.

Vuonna 2019. Haddish otti ääninäyttelijän roolin vuonna Lego Movie 2: Toinen osa . Hän seurasi tätä toisella ääninäyttelijällä Netflix-animaatiosarjassa Tuca ja Bertie . Sitten hänestä tuli isäntä Lapset sanovat Darndest Things , elvyttäen klassisen näyttelyn, jota kerran isännöi Bill Cosby. Tuona vuonna hän julkaisi myös toisen komedian erikoisuuden. Oikeudellinen Tiffany Haddish esittelee: He ovat valmiita , erityinen keskittyi vähemmän Haddishiin ja enemmän tuleviin koomikoihin, joiden Haddish halusi auttaa saavuttamaan mainetta. Vuonna 2020 Haddish näytteli Kuin pomo .

Muistio: Näyttelijöiden, komedioiden ja tanssien lisäksi Tiffany Haddish on tutkinut joukko muita muita yrityksiä. Vuonna 2017 hän julkaisi muistelman nimeltä Viimeinen musta yksisarvinen , joka debytoi numerolla 15 New Yorkin ajat Myydyin luettelo.

Henkilökohtainen elämä: Tiffany Haddishin syntymäisä on kotoisin Etiopian ja juutalaisen sukulaisuudesta, ja myöhemmin hän otti juutalaisen uskon käyttöön 40-vuotiaana muodollisen Bat Mitzvahin avulla. Ennen tätä hän oli matkustanut Eritreaan ottamaan yhteyttä juuriinsa ja haudaten isänsä. Myöhemmin hänestä tuli Eritrean kansalainen.

Tiffany Haddish myönsi, että raiskattiin teini-ikäisenä, mikä johti siihen, että hän kehitti aggressiivisen luonteensa kohti miesten romanttista edistystä elämässään. Haddish meni naimisiin William Stewartin kanssa kahdesti ja erosi hänestä molemmat kertaa.

Tiffany Haddishin nettovarallisuus

Tiffany Haddish

Nettovarallisuus: 6 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 3. joulukuuta 1979 (41 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,67 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu