Tiger Woodsin nettovarallisuus

Paljonko Tiger Woods on arvoinen?

Tiger Woodsin nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria

Tiger Woodsin palkka

50 miljoonaa dollaria vuodessa

Tiger Woodsin nettovarallisuus ja uratulot: Tiger Woods on amerikkalainen golfaaja, jonka nettovarallisuus on 800 miljoonaa dollaria. Joka vuosi Tiger ansaitsee 50-60 miljoonaa dollaria. Esimerkiksi kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 63 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan. Ammattilaisen kääntämisen jälkeen vuonna 1996 Tigerin uratulot ovat 1,5 miljardia dollaria. Se on sama kuin noin 1,8 miljardia dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen. Hän on kaikkien aikojen eniten ansainnut golfaaja ja monien vuosien ajan planeetan eniten ansainnut julkkis.

Hänen ansaitsemansa palkinnot ovat liian lukuisia luetellakseen kokonaisuudessaan, mutta joitain kohokohtia ovat: 15 ammattimaista suurta turnausta, 81 PGA Tour -voitoa, 41 Euroopan kiertuevoitoa ja viisi Masters-voittoa. Hän on sijoittunut # 1 useampaan peräkkäiseen viikkoon kuin kukaan muu pelaaja. Hänellä on kaikkien aikojen matalin pisteytyskeskiarvo. Hänet on kruunattu vuoden PGA-pelaajaksi 11 kertaa, Sports Illustratedin vuoden Sportsmaniksi kahdesti ja vuoden AP-miesurheilijaksi 4 kertaa. Woodsia pidetään laajalti yhtenä suurimmista golfareista ja kaikkien aikojen kuuluisimmista urheilijoista. Hänet otetaan mukaan World Golf Hall of Fameen vuonna 2021.

Aikainen elämä: Eldrick Tont 'Tiger' Woods syntyi 30. joulukuuta 1975 Cypressissä Kaliforniassa Earl ja Tida Woodsin johdolla. Hän on heidän ainoa lapsi. Hänellä on kaksi puoli-veljeä, Earl Jr. ja Kevin, ja puolisisko Royce isänsä ensimmäisestä avioliitosta. Tigerin äiti on kotoisin Thaimaasta. Tiger on kutsunut etnistä alkuperäänsä kabelinaiseksi - kuten valkoihoisille, mustille, amerikkalaisille intialaisille ja aasialaisille. Hänelle annettiin lempinimi Tiger isänsä ystävän, eversti Vuong Dang Phongin kunniaksi, joka tunnettiin myös nimellä Tiger. Woods varttui Orange Countyssa Kaliforniassa. Isänsä Earl Woods esitteli Woodsin golfiin ennen kuin hän täytti kaksi vuotta. Earl oli yksinumeroinen vammainen amatööri golfaaja. Hän oli myös yksi ensimmäisistä afrikkalaisamerikkalaisista baseball-pelaajista Kansasin osavaltion yliopistossa.

Amatööri- ja korkeakouluura: Vuonna 1978 televisioesityksessä The Mike Douglas Show'ssa Tiger hyökkäsi koomikko Bob Hopea vastaan. Kolmen vuoden iässä hän ampui 48 yli yhdeksän reikää. Viiden vuoden iässä hän esiintyi elokuvassa Golf Digest ja ABC: n elokuvassa That's Incredible! Tiger voitti alle ikä-10-sarjan Drive, Pitch and Putt -kilpailun, joka järjestettiin laivaston golfkentällä Cypressissä Kaliforniassa, kun hän oli kuusivuotias. Kahdeksanvuotiaana hän voitti juniorien maailmanmestaruuskilpailuissa 9–10 poikien tapahtuman, nuorimman käytettävissä olevan ikäryhmän. Hän rikkoi ensimmäisenä 80 samana vuonna. Tiger voitti juniorien maailmanmestaruuskilpailut kuusi kertaa, mukaan lukien neljä peräkkäistä vuotta vuosina 1988-1991.

Woods kukisti isänsä ensimmäisen kerran 11-vuotiaana, ja Earl yritti parhaansa mukaan voittaa kyseisen pelin. Earl hävisi Tigerille aina siitä lähtien. Woods oli 15-vuotias opiskelija Länsi-lukiossa Anaheimissa, kun hänestä tuli Yhdysvaltain nuorin amatöörimestari, ennätys, joka pysyi vuoteen 2010. Hänet nimitettiin Etelä-Kalifornian vuoden amatööripelaajaksi vuosina 1990 ja 1991. Hän oli 1991 Vuoden '' Dig Digest '' -ammattilaispelaaja. Vuonna 1992 Woodsista tuli ensimmäinen kaksinkertainen voittaja Yhdysvaltain nuorempien amatöörien mestaruudesta, kun hän puolusti menestyksekkäästi titteliään. Samana vuonna hän soitti Nissan Los Angeles Open -kilpailussa, ensimmäisessä PGA Tour -tapahtumassa. Hänet nimitettiin vuoden 1992 '' Golf Digest '' vuoden amatööripelaajaksi, vuoden golfmaailman pelaajaksi ja vuoden kansalliseksi '' Golfweek '' -ammattilaiseksi.

Seuraavana vuonna Woods voitti kolmannen peräkkäisen Yhdysvaltain juniorimestaruusmestaruutensa, ja hän on edelleen tapahtuman ainoa kolminkertainen voittaja. Vuonna 1994 hänestä tuli Yhdysvaltain amatöörimestaruuden nuorin voittaja, ennätys, jonka hänellä oli vuoteen 2008 saakka. Hän oli voittavan amerikkalaisen joukkueen jäsen vuoden 1994 Eisenhower Trophy -maailman amatööri-golfjoukkueiden mestaruuskilpailuissa. Woods valmistui lukiosta vuonna 1994 ja valittiin valmistuvien luokkien joukossa menestyneimmäksi.

Woods oli palkattu voimakkaasti suurimpien college-golfmahtien joukkoon. Hän päätti käydä koulua Stanfordin yliopistossa, joka hallitsi vuonna 1994 NCAA-mestareita. Hän ilmoittautui Stanfordiin syksyllä 1994 ja voitti ensimmäisen kollegiaalisen tapahtumansa, 40. vuosittaisen William H. Tucker Invitationalin, syyskuussa. Vuonna 1995 hän puolusti menestyksekkäästi Yhdysvaltain amatöörinimitystään Rhode Islandin Newport Country Clubilla ja valittiin vuoden Pac-10 -pelaajaksi, NCAA: n ensiluokkaiseksi amerikkalaiseksi ja Stanfordin vuoden miesvalioksi (palkinto, joka kattaa kaikki urheilulajit ).

19-vuotiaana Woods osallistui ensimmäiseen PGA Tour -turnaukseensa, 1995 Mastersiin, ja saavutti 41. sijan ainoana harrastajana, joka teki leikkauksen kaksi vuotta myöhemmin, hän voitti turnauksen 12 lyönnillä. 20-vuotiaana vuonna 1996 hänestä tuli ensimmäinen golfaaja, joka voitti kolme peräkkäistä Yhdysvaltain amatööri-titteliä ja voitti NCAA: n yksittäisen golfmestaruuden. Hän lähti yliopistosta kahden vuoden kuluttua muuttuakseen ammattilaiseksi golfissa.

Getty

Ura: Woods kääntyi ammattilaiseksi elokuussa 1996 20-vuotiaana ja allekirjoitti välittömästi mainostussopimukset Niken ja Titleistin kanssa, jotka sijoittuivat tuolloin kannattavimpiin sopimuksiin golfhistoriassa. Woods nimettiin vuoden 1996 Sports Illustrated -lehdeksi ja Vuoden PGA-kiertueeksi. 13. huhtikuuta 1997 hän voitti ensimmäisen päämestarinsa, Mastersin, jonka hän voitti 12 lyönnillä ennätyksellisessä suorituksessa ja tuli turnauksen nuorimmaksi voittajaksi 21-vuotiaana. Kaksi kuukautta myöhemmin hän asetti ennätyksen nopeimmalle nousulle Nro 1 virallisessa maailman golf-rankingissa. Heikon vuoden 1998 jälkeen Woods päätti kauden 1999 kahdeksalla voitolla, mukaan lukien PGA Championship.

Woods oli hallitseva voima golfissa vuosina 2000--2010. Hän oli maailman huippuluokan golfaaja elokuusta 1999 syyskuuhun 2004 (264 viikkoa) ja jälleen kesäkuusta 2005 lokakuuhun 2010 (281 viikkoa). Tänä aikana hän voitti 13 golfin suurta mestaruutta.

Woodsin uran seuraava vuosikymmen leimasi paluuta henkilökohtaisista ongelmista ja loukkaantumisista. Woods putosi marraskuussa 2011 maailman rankingissa 58: een, ennen kuin nousi jälleen no.1-listalle maaliskuusta 2013 toukokuuhun 2014. Vammat kuitenkin saivat hänet käymään neljä takaleikkausta vuosina 2014--2017. Woods kilpaili vain yhdessä turnauksessa Elokuussa 2015 ja tammikuussa 2018, ja hän pudotti maailman 1000 parhaan golfin listalta. Palattuaan säännölliseen kilpailuun Woods edistyi tasaisesti pelin kärkeen voittamalla ensimmäisen turnauksensa viiden vuoden aikana Tour Championship -mestaruuskilpailussa syyskuussa 2018 ja ensimmäisen suurimman turnauksensa 11 vuoteen 2019 Mastersissa.

Woodsilla on ollut useita golfennätyksiä. Hän on ollut maailman ykköspelaaja useimpien viikkojen ajan ja kaikkien viikkojen lukumäärä golfaajista historiassa. Hänelle on myönnetty vuoden PGA-pelaaja ennätykselliset 11 kertaa ja hän on voittanut Byron Nelson -palkinnon alhaisimmasta pisteytyksestä kahdeksan kertaa. Woodsilla on ennätys rahalistan johtamisesta kymmenessä eri vuodenaikana. Hän on voittanut 15 ammattimaista suurta golfmestaruutta ja 82 PGA Tour -tapahtumaa. Woods johtaa kaikkia aktiivisia golfaajia uran suurissa voitoissa ja uran PGA Tour -voitoissa. Hän on nuorin pelaaja saavuttanut uransa Grand Slamin ja toinen golfaaja (Jack Nicklausin jälkeen), joka on saavuttanut uransa Grand Slamin kolme kertaa. Woods on voittanut 18 golf-maailmanmestaruutta. Hän oli myös osa amerikkalaista voittajajoukkuetta vuoden 1999 Ryder Cupissa. Toukokuussa 2019 Woodsille myönnettiin presidentin vapausmitali, neljäs golfari, joka sai kunnian.

Henkilökohtainen elämä: Woods tapasi ruotsalaisen entisen mallin Elin Nordegrenin, entisen maahanmuuttoministerin Barbro Holmbergin ja radiotoimittaja Thomas Nordegrenin tyttären vuoden 2001 avoimen mestaruuden aikana. Ruotsalainen golfaaja Jesper Parnevik palkkasi hänet au pairiksi. He kihloivat marraskuussa 2003 ja menivät naimisiin 5. lokakuuta 2004 Sandy Lanen lomakeskuksessa Barbadosilla ja asuivat Isleworthissa, joka on Windermeressä, Orlandon esikaupunkialueella Floridassa. Woods ja Nordegrenin ensimmäinen lapsi oli vuonna 2007 syntynyt tyttö, jolle he antoivat nimen Sam Alexis Woods. Woods valitsi nimen, koska hänen oma isänsä oli aina kutsunut häntä Samiksi. Heidän poikansa Charlie Axel Woods syntyi vuonna 2009.

Hän otti itsensä asettaman tauon ammattilaisgolfista joulukuusta 2009 huhtikuun 2010 alkuun yrittäessään ratkaista avioliittokysymykset silloisen vaimonsa Elinin kanssa. Woods myönsi usean uskottomuuden, ja pari erosi 23. elokuuta 2010.

18. maaliskuuta 2013 Woods ilmoitti, että hän ja olympiakultahiihtäjä Lindsey Vonn tapasivat. He erosivat toukokuussa 2015. Marraskuusta 2016 elokuuhun 2017 Woods oli suhteessa stylisti Kristin Smithin kanssa. Woods ilmoitti marraskuussa 2017 olevansa suhteessa ravintolapäällikkö Erica Hermanin kanssa spekuloiden heidän suhteestaan, joka alkoi kuukautta aiemmin.

29. toukokuuta 2017 Woods pidätettiin lähellä Jupiter Islandia Floridassa Jupiterin poliisilaitoksen kotona noin kello 3.00. EDT ajamisesta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena. Hän nukkui autossaan, joka oli paikallaan liikennekaistalla moottorin käydessä. Myöhemmin hän ilmoitti ottaneensa reseptilääkkeitä eikä tajunnut, miten ne voivat olla vuorovaikutuksessa yhdessä. 3. heinäkuuta 2017 Woods twiitti, että hän oli suorittanut valtion ulkopuolisen intensiivisen ohjelman ratkaisemaan määrittelemätön ongelma. Woods pyysi asianajaja Douglas Duncanin 9. elokuuta 2017 antamassaan syytteessä syyttömyyttä koskevan kanneperusteen hänestä ja suostui osallistumaan ensimmäistä kertaa DUI: n rikoksentekijän ohjelmaan ja osallistumaan toiseen syytteeseen 25. lokakuuta 2017. , Woods tunnusti syyllisyytensä huolimattomaan ajamiseen. Hän sai vuoden koeajan, hänelle määrättiin 250 dollarin sakko ja hänet määrättiin suorittamaan 50 tuntia yhteiskunnallista palvelua sekä säännölliset huumetestit. Hänen ei sallittu juoda alkoholia koeajan aikana, ja jos hän rikkoo koeaikaa, hänet tuomitaan 90 päiväksi vankilaan 500 dollarin ylimääräisellä sakolla.

Tiger Woodsin nettovarallisuus - kuinka se hajoaa :

Tigerin ensimmäiset tulot tulevat turnausten voittamisesta ja tuotteiden tukemisesta. Ammattilaisen kääntämisen jälkeen vuonna 1996 Tiger on ansainnut 118 miljoonaa dollaria golfkentällä (mukaan lukien 2,07 miljoonaa dollaria, jonka hän voitti 2019 Mastersilla). Tämä on 7,6% hänen tähänastisista uransa kokonaistuloista. Kuten samanlaisten hallitsevien urheilijoiden kanssa Michael Jordan ja Lebron James , suurin osa Tigersin omaisuudesta tulee kiitosten ansiosta. Noin 92,4% hänen uransa tuloistaan, noin 1,6 miljardia dollaria, tulee merkkituotteista, kuten Nike, Gatorade, American Express, Asahi, General Mills (Wheaties), Golf Digest, Rolex, Gillette, Accenture, Tag Heuer, AT&T, EA Sports, NetJets, Upper Deck, TLC Laser Eye Centers ja Buick.

Gatorade kehitti Woodsille räätälöidyn merkkituotteen nimeltä Gatorade Tiger. Pelkästään Gatorade-kaupan arvo oli 100 miljoonaa dollaria viiden vuoden aikana. Kerran Tiger Woods ansaitsi 20 miljoonaa dollaria vuodessa tukeakseen Gillettea yhdessä muiden supertähtiurheilijoiden Roger Federerin ja Thierry Henryn kanssa. Tiger käskee 10 miljoonaa dollaria suunnittelemaan golfkenttiä kaikkialle maailmaan ja voi ansaita jopa 1,5 miljoonaa dollaria vain ilmestyäkseen golfturnaukseen.

Kuinka kauan tiikeri ansaitsi 100 miljoonaa dollaria? Tiger teki ammattilaisdebyyttinsä 29. elokuuta 1996. Hän voitti Mastersin 228 päivää myöhemmin, 13. huhtikuuta 1997. Voitettuaan The Mastersin 21-vuotias tyttö allekirjoitti 5 vuoden 40 miljoonan dollarin sopimuksen Niken ja 5- vuosi 20 miljoonan dollarin sopimus Titleistin kanssa.

Noin kuukautta myöhemmin, 20. toukokuuta 1997, päivä voiton jälkeen Byron Nelson Classic (ensimmäinen turnaus, johon hän osallistui, kun hänestä tuli kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka voitti The Masters), Tiger allekirjoitti 5 vuoden 30 miljoonan dollarin sopimuksen American Expressin kanssa. American Express -sopimus yhdistettynä hänen Nike-, Titleist- ja turnausvoittoihinsa toi hänen uratulonsa 100 miljoonaan dollariin. Toisin sanoen ammattilaisen vaihtamisen jälkeen Tigerillä kesti vain 8 kuukautta (264 päivää) ansaita 100 miljoonaa dollaria. Vertailun vuoksi LeBron Jamesin ensimmäinen Nike-sopimus, joka allekirjoitettiin vuonna 2003, oli arvoltaan 90 miljoonaa dollaria seitsemän vuoden aikana.

Syyskuussa 2000 Tiger allekirjoitti toisen Nike-sopimuksen. Tämän kaupan arvo oli 100 miljoonaa dollaria yli 5 vuoden ajan (20 miljoonaa dollaria vuodessa). Toisin sanoen vuosina 1997-2005 Tiger ansaitsi 140 miljoonaa dollaria pelkästään Nikeltä. Hän ansaitsi todennäköisesti yli 200 miljoonaa dollaria kaikista sopimuksista tuon seitsemän vuoden aikana.

Kiinteistöt ja muut varat :

 • Tiger omistaa 25 miljoonan dollarin jahdin, jonka hän nimesi nimellä 'Privacy'. Joskus hän nukkuu jahdissa turnausten aikana, jotka ovat lähellä vettä.
 • Hänen PGA-kiertueen eläkeohjelmansa arvo on vähintään 20 miljoonaa dollaria.
 • Hän omistaa 54 miljoonan dollarin Gulfstream G550 -yksikön. Ainoa kerta, kun Tiger on lentänyt kaupallisesti viimeisten 15 vuoden aikana, oli tammikuu 2017, kun hän matkusti Los Angelesista Dubaihin.
 • Hän omistaa 12 hehtaarin merenrannan kiinteistön Jupiterissä Floridassa, jonka arvo on vähintään 55 miljoonaa dollaria
 • Vuoden 2009 finanssikriisin ja uran hidastumisen jälkeen Tiger aloitti kurssisuunnitteluliiketoiminnan. Hän on suunnitellut kursseja ympäri maailmaa runsaalla työllä lautasellaan.
Ross Kinnaird / Getty Images

Ross Kinnaird / Getty Images

Tiger Woodsin uratulot vuosi vuodelta:

(Luotto Golf Digest)

(Luotto Golf Digest)

2016: Yhteensä 34,61 miljoonaa dollaria (35,5 miljoonaa dollaria merkinnöistä)
2017: Yhteensä 43,3 miljoonaa dollaria (42 miljoonaa dollaria merkinnöistä)
2018: Yhteensä 36,1 miljoonaa dollaria (35,5 miljoonaa dollaria merkinnöistä)
2019: 65 miljoonaa dollaria (toistaiseksi - sisältää 2,07 miljoonaa dollaria 2019 Masters-voitosta)

Tiger Woodsin uran kokonaistulot vuodesta 2019 ovat 1,6 miljardia dollaria

Avioliitto ja avioerosopimus Elin Nordegrenin kanssa :

Tiger Woods naimisissa Elin Nordegren vuonna 2004. Woods ja Nordegrenin ensimmäinen lapsi, tytär nimeltä Sam Alexis Woods, syntyi vuonna 2007, ja heidän poikansa Charlie Axel Woods syntyi vuonna 2009. Tigerin uskottomuusskandaali järkytti pariskuntaa vuonna 2009 ja johti lopulta loppuun heidän avioliittonsa. Kun kiista ympäröi Tigerin avioero Elin Nordegrenistä , hänen pelinsä ja hänen suhteensa sponsoreihin on kärsinyt, ja se on maksanut miljoonille potentiaalisille ansioille. Hän maksoi myös Elinille 100 miljoonan dollarin arvosta omaisuutta, mukaan lukien käteistä ja kiinteistöjä.

Tiger Woodsin nettovarallisuudet:

1995: 10000 dollaria (ennen kääntymistä ammattilaiseksi)
1997: 7 miljoonaa dollaria (allekirjoitetaan ensin Nike ja Titleist)
1999: 40 miljoonaa dollaria
2001: 50 miljoonaa dollaria
2003: 100 miljoonaa dollaria
2005: 250 miljoonaa dollaria
2009: 500 miljoonaa dollaria (uratulot ylittävät miljardin dollarin)
2010 400 miljoonaa dollaria (avioerosopimus saatettu päätökseen)
2016: 700 miljoonaa dollaria
2019: 800 miljoonaa dollaria

Vuonna 2009, jolloin hänen nettovarallisuutensa oli 500 miljoonaa dollaria, Tiger oli toiseksi rikkain väriväri Yhdysvalloissa Oprah Winfrey jonka arvo oli tuolloin 2,5 miljardia dollaria.

Tiger Woodsin nettovarallisuus

Tiger Woods

Nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria
Palkka: 50 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 1975-12-30
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Golfaaja, urheilija, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Tiger Woodsin tulos

Napsauta laajentaaksesi
 • Kolme palkintorahaa voittaa vuoden 2014 PGA-kaudella 108,275 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2014 European Tour -kaudella 13484 dollaria
 • 16 palkintorahaa voittaa vuoden 2013 PGA-kaudella 8 553 439 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2013 European Tour -kaudella 373837 dollaria
 • 16 palkintorahaa voittaa vuoden 2012 PGA-kaudella 6133159 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2012 European Tour -kaudella 139 851 dollaria
 • 7 palkintorahaa voittaa vuoden 2011 PGA-kaudella 660 238 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2011 European Tour -kaudella 25 533 dollaria
 • 10 palkintorahaa voittaa vuoden 2010 PGA-kaudella 1 294 766 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2010 European Tour -kaudella 104 447 dollaria
 • 16 palkintorahaa voittaa PGA-kaudella 2009 10 508 163 dollaria
 • 2 palkintorahaa voittaa vuoden 2009 European Tour -kaudella 411 779 dollaria
 • 6 palkintorahaa voittaa PGA-kaudella 2008 5 775 000 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2008 European Tour -kaudella 420 268 dollaria
 • 16 palkintorahaa voittaa vuoden 2007 PGA-kaudella 10 867 052 ​​dollaria
 • 2 palkintorahaa voittaa vuoden 2007 European Tour -kaudella 704 522 dollaria
 • 13 palkintorahaa voittaa vuoden 2006 PGA-kaudella 9 941 563 dollaria
 • Kolme palkintorahaa voittaa vuoden 2006 European Tour -kaudella 1 026 170 dollaria
 • 19 palkintorahaa voittaa PGA-kaudella 2005 10 628 023 dollaria
 • 19 palkintorahaa voittaa PGA-kaudella 2004 5 365 472 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2004 European Tour -kaudella 65 801 dollaria
 • 18 palkintorahaa voittaa PGA-kaudella 2003 6 673 413 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2003 European Tour -kaudella 26 891 dollaria
 • 18 palkintorahaa voittaa PGA-kaudella 2002 6 912 625 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa vuoden 2002 European Tour -kaudella 414 855 dollaria
 • 19 palkintorahaa voittaa vuoden 2001 PGA-kaudella 5 687 779 dollaria
 • Kolme palkintorahaa voittaa vuoden 2001 European Tour -kaudella 729 506 dollaria
 • 21 palkintorahaa voittaa vuoden 2000 PGA-kaudella 10188 321 dollaria
 • 2 palkintorahaa voittaa vuoden 2000 European Tour -kaudella 170 555 dollaria
 • 21 palkintorahaa voittaa PGA-kaudella 1999 6 616 585 dollaria
 • Yksi palkintoraha voittaa 1999 European Tour -kaudella 296800 dollaria
 • 19 palkintorahaa voittaa vuoden 1998 PGA-kaudella 1 841 117 dollaria
 • 20 palkintorahaa voittaa vuoden 1997 PGA-kaudella 2 066 834 dollaria
 • 8 palkintorahaa voittaa vuoden 1996 PGA-kaudella 790 594 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu