Tim Allen Nettovarallisuus

Kuinka paljon Tim Allen Worth on?

Tim Allen Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Tim Allenin palkka

235 dollaria tuhatta jaksoa kohden

Tim Allen Nettovarallisuus ja palkka: Tim Allen on amerikkalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Tim Allen on yksi nykykomedian tunnetuimmista hahmoista tehnyt itselleen nimen (ja omaisuuden) monilla elokuva- ja televisiorooleilla. Tim Allen on myös taitava stand-up-koomikko. Hän on kuuluisa rooleistaan ​​kuten Kodinparannus ja Viimeinen mies elossa . Vuoden ruuhka-aikoina Kodinparannus Tim ansaitsi 1,25 miljoonaa dollaria jaksoa kohden. Se on edelleen viidenneksi korkein palkka, joka on koskaan maksettu TV-näyttelijälle.

Aikainen elämä: Tim Allenin oikea nimi on Timothy Alan Dick, ja hän syntyi 13. kesäkuuta 1953 Denverissä, Coloradossa. Timothy kasvatettiin viiden muun sisaruksen rinnalla. Hänen isänsä oli kiinteistönvälittäjä, mutta hän kuoli auto-onnettomuudessa, kun Timothy oli vain 11-vuotias. Hänen äitinsä avioitui uudelleen kaksi vuotta myöhemmin, ja hän toi lapset mukanaan uuden aviomiehensä luokse Michiganiin. Hänen äitinsä uudella aviomiehellä oli jo kolme lasta, eli perheessä oli nyt yhdeksän lasta.

Kun Allen osallistui lukioon, hän aloitti nopeasti teatterin ja draaman. Hänestä tuli myös taitava muusikko opittuaan soittamaan pianoa. Vaikka Tim Allen menestyi myöhemmin viihdeteollisuudessa, hän ei harrastanut näyttelijöitä tai komediaa keskiasteen jälkeisen koulutuksensa aikana. Hän osallistui Keski-Michiganin yliopistoon ja Länsi-Michiganin yliopistoon ja valmistui lopulta jälkimmäisestä laitoksesta vuonna 1976 kandidaatin tutkinnolla viestinnässä. Radio- ja televisiotuotanto oli Allenin ensisijainen painopiste yliopistossa, ja hän oli läheisessä yhteydessä kollegion opiskelijaradioon.

Ura: Tim Allenin matka komediaan alkoi vuonna 1975 hänen ystäviensä uskalla. He työnsivät hänet esittelemään stand-upia komedia-iltana Detroitin klubilla, ja hän oli suuri hitti yleisön kanssa. Hänestä tuli pian niin menestyvä, että hän esiintyi kaapelikomediaesityksissä ja televisiomainoksissa.

Juuri kun Tim Allenin asiat menivät hyvin, hänet pidätettiin vuonna 1978 ja hänet syytettiin huumekaupasta. Allen pyydettiin Battle Creekin kansainväliseltä lentokentältä melkein 1,5 kiloa kokaiinia. Myöhemmin hän toimitti muiden huumekauppiaiden nimet vastineeksi lyhennetylle 3 vuoden rangaistukselle. Vaihtoehtona olisi voinut olla elinkautinen vankeus, ja Allen vapautettiin lopulta vietettyään hieman yli kaksi vuotta vankilassa.

Allen palasi suoraan komediaan vapautumisensa jälkeen ja alkoi esiintyä Comedy Storessa Los Angelesissa. Tämä johti useisiin talk show-esiintymisiin. Vuosien varrella Tim Allen on suorittanut jatkuvasti erilaisia ​​stand-up-rutiineja koko uransa ajan. Hän alkaa myös stand-up-komediakiertueilla nyt ja uudelleen.

Tim Allenin suuri tauko näyttelijänä tuli vuonna 1991, kun hänet valittiin Kodinparannus . Ennen tätä Allen ei ollut tunnettu kyvyistään näyttelijänä, ja hän totesi käyttäneensä voimakkaasti henkilökohtaisia ​​kokemuksia saadakseen roolinsa näyttelyssä uskottavaksi. Kodinparannus tuotti Wind Dancer Productions, yrityksen, jonka hän oli perustanut.

Vuonna 1994 Tim Allen otti joulupukin roolin vuoden eniten tuottaneessa Disneyn elokuvassa Joulupukki . Ensi vuonna Allen ilmaisi Buzz Lightyearin ikonisen hahmon Pixar-hitteissä Lelu tarina . Vuonna 1997 hän esiintyi toisessa Disney-tuotannossa, Viidakko 2 Viidakko , ennen kuin hän toisti roolinsa Buzzina Lelutarina 2 seuraava vuosi. Tuona vuonna Tim Allen joutui jälleen oikeudellisiin ongelmiin, kun hänet pidätettiin DUI: n takia.

Vuonna 1999 hän esiintyi scifi-komediassa Galaxy Quest näyttelevien suurten kuten Sigourney Weaverin, Alan Rickmanin ja Sam Rockwellin rinnalla. 2000-luvulla Allen esiintyi joukossa jouluelokuvia, mm Joulupukki 2, Joulupukki 3, ja Joulu Kranksin kanssa . Tuon vuosikymmenen aikana hän myös näytteli Redbelt, Zoom ja Shaggy Dog . Vuosikymmenen lopettamiseksi Tim Allen teki debyyttinsä elokuvan kanssa Hullu ulkona .

Vuonna 2011 Tim Allen varasi toisen johtavan roolin komediasarjassa, tällä kertaa Viimeinen mies elossa . Sarja kertoo konservatiivisesta isästä, joka on ainoa mies talossa, jossa on naisia. Kuten Kodinparannus , näyttely heijastaa Allenin tosielämän kokemuksia, kun hän on republikaani naisvaltaisessa perheessä. Vuonna 2017 ABC peruutti sarjan, mutta Fox otti sen vastaan ​​vuonna 2018. ABC: n peruuttamista edeltävinä päivinä Viimeinen mies elossa , Tim Allen varasi roolin uudessa jouluelokuvassa: Joulutapa .

Matt Winkelmeyer / Getty Images

Kirjoittaminen: Vuonna 1994 Tim Allen kärsi New Yorkin ajat Bestsellerin luettelo kirjastaan, Älä seiso liian lähellä alastomia miehiä . Vuonna 1996 hän jatkoi aikaisempaa menestystään julkaisemalla En ole oikeastaan ​​täällä .

Henkilökohtainen elämä: Tim Allen meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa Laura Deibelin kanssa vuonna 1984. Heillä oli yksi tytär yhdessä vuonna 1989, ennen kuin he erosivat vuonna 1999. Vuonna 2006 Tim Allen meni naimisiin toisen vaimonsa Jane Hajdukin kanssa. He olivat seurustelleet viisi vuotta ennen avioliittoaan. Vuonna 2009 Tim Allenilla ja Jane Hajdukilla oli tytär yhdessä.

Tim Allen tunnetaan hyvin republikaanien poliittisesta kannastaan. Hän on esiintynyt Fox News -ohjelmissa Sean Hannityn haastattelemiseksi, ja hän tukee myös republikaanien presidenttiehdokkaita. Alun perin tukenut John Kasichia hän tuki julkisesti Donald Trumpia vuoden 2016 presidentinvaaleissa.

Henkilökohtaisen varallisuuden ja palkan kohokohdat: Allenin roolin huipussa vuonna Kodinparannus hänelle maksettiin 1,25 miljoonaa dollaria jaksoa kohden. Se on sama kuin noin 1,9 miljoonaa dollaria per jakso tänään inflaation mukauttamisen jälkeen. Sekä inflaatio- että inflaatiotasolla Tim on kaikkien aikojen viidenneksi eniten palkattu TV-näyttelijä jaksokohtaisen palkan suhteen.

Tim Allenin palkka Viimeinen mies elossa ylittää 235 000 dollaria per jakso.

Muut merkittävät palkat sisältävät 5 miljoonaa dollaria Lelutarina 2 , 2 miljoonaa dollaria Galaxy Quest, ja 12 miljoonaa dollaria Joe Joku . Hän ansaitsi tunnetusti vain 50000 dollaria ensimmäisestä Lelu tarina .

Tim Allen ansaitsee myös merkittäviä tuloja merkkimerkintöjen ja mainosten kautta. Vuonna 2009 hän kertoi Pure Michigan-TV- ja radiomainokset Travel Michiganille. Vuonna 2010 hän aloitti Chevrolet Cruzen mainosten kertomisen. Tuona vuonna hän käytti myös ääninäyttelijöitään mainostaakseen Campbellin keittoa kampanjassaan 'Se on mahtavaa, mitä keitto voi tehdä'.

Tim Allen Nettovarallisuus

Tim Allen

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Palkka: 235 dollaria tuhatta jaksoa kohden
Syntymäaika: 13. kesäkuuta 1953 (67 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti: Koomikko, näyttelijä, ääninäyttelijä, televisio-tuottaja, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, televisio-ohjaaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021

Tim Allen Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Joe Somebody 12 000 000 dollaria
  • Galaxy Quest 2 000 000 dollaria
  • Lelutarina 2 5 000 000 dollaria
  • Kodinparannukset 1 250 000 dollaria / jakso
  • Lelutarina 50000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu