Tim Tebow Nettovarallisuus

Kuinka paljon Tim Tebow on arvoinen?

Tim Tebow Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Tim Tebow's Palkka

1,6 miljoonaa dollaria

Tim Tebow Nettovarallisuus: Tim Tebow on amerikkalainen ammattilaisjalkapallon puolustaja, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Aikana NFL: ssä Tim ansaitsi hieman alle 10 miljoonaa dollaria kokonaispalkasta. Kotkansa aikana Tim ansaitsi 4,1 miljoonaa dollaria. Kotkana hän teki yhteensä kahdeksan syöttöä. Toisin sanoen hän ansaitsi $ 512,500 PASS.

Aikainen elämä: Tim Tebow syntyi 14. elokuuta 1987 Makati, Filippiinit. Hänen vanhempansa olivat baptistilähetyssaarnaajia, jotka muuttivat Filippiineille rakentamaan omaa palvelustaan. Kun Tim oli kolmivuotias, perhe muutti Jacksonvilleen Floridassa. Hän on nuorin viidestä lapsesta, ja heidän vanhempansa olivat kouluttaneet heidät kaikki. Huolimatta siitä, että hän ei ollut ilmoittautunut, hän sai pelata Trinity Christian Academy -jalkapallojoukkueessa ja siirtyi myöhemmin Nease High Schooliin. Hänet nimettiin Floridan vuoden pelaajaksi ja johti joukkueen osavaltiotitteliin.

Jalkapallon ura: Hän ilmoittautui Floridan yliopistoon ja Tebow pelasi joukkueensa jalkapallo-ottelua, otti kotiin Heisman Trophy -palkinnon vuonna 2007 ja esiintyi BCS: n kansallisissa mestaruuskilpailuissa kausien 2006 ja 2008 aikana. Denver Broncos valitsi Tebowin vuoden 2010 NFL-luonnoksen ensimmäisellä kierroksella. Denver Broncosin jäsenenä hän aloitti alokaskaudensa kolme viimeistä peliä ja tuli joukkueen kokopäiväiseksi pelinrakentajaksi vuoden 2011 kuudennesta pelistä alkaen. Broncos oli 1–4 ennen kuin hänestä tuli aloittaja, mutta alkoi voittaa hänen kanssaan kentällä, usein takaapäin viimeisen vuosineljänneksen lopussa, kunnes he voittivat ensimmäisen AFC West -tittelin ja ensimmäisen pudotuspelin vuodesta 2005, kukistamalla Pittsburgh Steelersin jatkoajalla. Tebow vaihdettiin New York Jetsiin offseasonin jälkeen, kun Broncos hankki vapaagentin pelinrakentajan Peyton Manningin. Tebow sai vähän peliaikaa Jetsille, ja 29. huhtikuuta 2013 Jets julkaisi Tebowin vedottuaan puolustajan Geno Smithin. Hän allekirjoitti kaksivuotisen, takaamattoman sopimuksen New Englandin kanssa 11. kesäkuuta 2013, ennen kuin hänet erotettiin joukkueesta 31. elokuuta 2013.

Aikana Broncosilla Tebow tunnettiin julkisesti tunnustavansa uskonsa Jumalaan pudottamalla yhden polven asentoon, joka näytti paljon kuin Auguste Rodinin pronssiveistos '' Ajattelija '' pisteytyksen tai loistavan näytelmän tekemisen jälkeen. Todellinen, allekirjoituksellinen liike luotiin nimellä 'Tebowing', ja sitä jäljitettiin koko maassa. Lausekkeen alkuperä tuli fanilta Jared Kleinsteinilta, joka julkaisi Facebookiin kuvan hänestä ja kaikista ystävistään matkimalla asennetta. Kleinstein jatkoi verkkosivuston perustamista, joka esitteli valokuvia, jotka ihmiset lähettivät ympäri maailmaa ja jotka esittivät oman versionsa Tebowingista. Sivustolla oli 20 000 lähetystä ja 20 miljoonaa sivukatselua vain kahden kuukauden kuluttua. Tebow merkitsi nimen laillisesti tavaramerkillä.

30. joulukuuta 2013 ESPN palkkasi hänet yliopiston jalkapallo-analyytikkona. 30. joulukuuta 2013 ESPN palkkasi hänet yliopiston jalkapallo-analyytikkona.

(Kuva: Jeff Zelevansky / Getty Images)

Baseball-ura: Elokuun alussa 2016 Tebow ilmoitti haluavansa jatkaa uraa pro baseballissa ja kutsui 30 Major League -tiimiä avoimeen kokeiluunsa elokuun lopussa. Hän ei ollut pelannut baseballia kokopäiväisesti lukuvuodesta lähtien, kun hän oli all-state pelaaja. 40 MLB-partiolaista osallistui ja hän osallistui myöhemmin Mets Instructional League -liigaan. Hän osui kotiin ensimmäisellä kentällä. Tebow nimitettiin Scottsdale Scorpions -peliin. Vuonna 2018 hänet kutsuttiin Major League -leirille Metsin kanssa ja he ylensivät hänet Double-A-joukkueeseensa. Sitten hänet määrättiin Syracuse Mets -luokkaan AAA International League. Tebow osui kolmeen kotikierrokseen kuuden pelin pituisella jaksolla, mutta piti jättää loppuosa kaudesta 2019 vaaleanpunaisen sormivamman vuoksi. Tebow ilmoitti helmikuussa 2020 hyväksyneensä kutsun pelata Filippiinien baseball-maajoukkueessa.

Henkilökohtainen elämä: Tebow kihlattiin Miss Universumiin ja eteläafrikkalaiseen malliin Demi-Leigh Nel-Peters tammikuussa 2019. He menivät naimisiin Etelä-Afrikassa 20. tammikuuta 2020. Tebow on kuuluisa suorista kristillisistä uskomuksistaan. Hän vietti kesät teini-ikäisenä työskennellessään vanhempiensa palveluksessa Filippiineillä, saarnaamalla kouluissa ja kylissä ja avustamalla sairaanhoidossa. Tim tukee taloudellisesti 40 maassa toimivaa kansallista evankelistaa. Tebow on jakanut kristillisen uskonsa saarnaamalla kouluissa, vankiloissa ja nuorisoryhmissä ympäri Amerikkaa. Hän on uskoon perustuvan pidättyvyyden puolustaja ja kristittyjen urheilijoiden yhteisöryhmän johtaja.

Filantropia: Tebow loi perustan antaa takaisin muille yliopiston aikana. Hän loi yhdessä Floridan yliopiston ikätovereidensa kanssa First ja 15, jotka keräsivät varoja isänsä ministeriön perustamalle orpokodille. Tebow on kerännyt rahaa Shandsin sairaalan lasten syöpäkeskukseen Gainesvillessä ja matkalle Disneylle heikommassa asemassa oleville lapsille. Tammikuussa 2010 Tebow perusti Tim Tebow -säätiön. Säätiö ilmoitti aikovansa rakentaa lastensairaalan Filippiineille vuonna 2011. Davao Cityn Tebow CURE -sairaala avattiin vuonna 2014 ja on erikoistunut ortopediaan. Projektin hinta oli 3 miljoonaa dollaria ja se tuli CUREn ja Tebow -säätiön lahjoituksista. Säätiö heittää myös Night to Shine, joka on tapahtuma, joka järjestää tanssia vammaisille teini-ikäisille, jotta heillä on turvallinen paikka osallistua prom-tapahtumiin. Kuvernööri Rick Scott nimitti Tebowin suureksi floridilaiseksi merkittävästä panoksestaan ​​floridialaisten edistymiseen ja hyvinvointiin.

Tim Tebow Nettovarallisuus

Tim Tebow

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Palkka: 1,6 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 14. elokuuta 1987 (33 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu