Olisiko aika poistaa ruoanjakelusovellukset? Las Vegasin ravintoloitsijat punnitsevat

Kahvipavun ja teelehden ovessa roikkuu kyltti osoitteessa 6115 S Rainbow Blvd., adver ...Kahvipavun ja teelehden oven ovessa roikkuu kyltti osoitteessa 6115 S Rainbow Blvd., joka mainostaa mobiilisovellusta ja että noutopalvelu on saatavilla Las Vegasissa keskiviikkona 15. huhtikuuta 2020. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Ruoan tilaaminen toimitettavaksi on lisääntynyt koronaviruskriisin aikana. (Getty Images) Ravintolat käyttävät laajalti kolmansien osapuolten toimituspalveluja. (Getty Images) Päävuorovastaava Amber Thomas, Coffee Bean & Tea Leaf, osoite 6115 S Rainbow Blvd. Postmates -noutotilaus täytetään Coffee Bean & Tea Leafilla osoitteessa 6115 S Rainbow Blvd., Las Vegas, keskiviikkona 15. huhtikuuta 2020. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Postmates -noutotilaus täytetään Coffee Bean & Tea Leafilla osoitteessa 6115 S Rainbow Blvd., Las Vegas, keskiviikkona 15. huhtikuuta 2020. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Postmates -noutotilaus täytetään Coffee Bean & Tea Leafilla osoitteessa 6115 S Rainbow Blvd., Las Vegas, keskiviikkona 15. huhtikuuta 2020. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Postimiesten kuljettaja noutaa tilauksen Coffee Bean & Tea Leafilla osoitteessa 6115 S Rainbow Blvd., Las Vegas, keskiviikkona 15. huhtikuuta 2020. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal) Päävuorovastaava Amber Thomas, Coffee Bean & Tea Leaf, osoite 6115 S Rainbow Blvd. Päävuorovastaava Amber Thomas, Coffee Bean & Tea Leaf, osoite 6115 S Rainbow Blvd.

Kysymys siitä, auttaako tai vahingoittaako kolmansien osapuolten jakeluyrityksiä ravintoloita, on jo pitkään ollut ongelma ravintoloitsijoiden ja kokkien keskuudessa. Ja pakollinen muutos nouto- ja toimitusmalleihin on tehnyt siitä tärkeämmän COVID-19-kriisin aikana.

Viime viikolla Nevadan ravintolayhdistys ja Naisten vieraanvaraisuus -aloite lähettivät hallitukselle Steve Sisolakille kirjeen, jossa esitettiin 18 askelta, jotka he haluaisivat valtion ottavan vaikeuksissa olevien ravintoloiden puolesta. Siihen sisältyi kahdenlaisia ​​määräyksiä kolmansien osapuolten jakelupalveluista: yläraja ravintoloilta perittäville maksuille ja kielto yllättää tai piilottaa maksut. Vaikka mitään palveluita ei mainittu nimellä, oli vaikea olla ajattelematta Grubhubin Ravintolat ovat perheemme mainos, kun kirje väitti.

Keskustelu kärjistyi viime viikonloppuna, kun Khushbu Shahin Food & Wine -verkkosivustolla sarake otsikolla On aika poistaa jakelusovelluksesi, meni virukseksi. Ei-pidettävä kappale syyttää sovelluksia, kuten Grubhub, Postmates, Uber Eats ja Doordash, koronaviruskriisistä hyötymisestä ja päättää kertomalla lukijoilleen, kunnes nämä sovellukset alkavat aktiivisesti hyväksyä välityspalkkioita, on aika poistaa toimitussovelluksesi ja antaa heidän polttaa.



Jakelupalvelut ravintoloilta veloittavat provisiot ovat kiistan ytimessä. San Franciscon kaupunki ilmoitti perjantaina että se rajoitti kolmansien osapuolten elintarvikkeiden toimitusmaksuja 15 prosenttiin paikallisen hätätilanteen aikana tai kunnes yritykset saavat jälleen avata ruokailupalvelun sen mukaan, kumpi tulee ensin. Ilman tällaisia ​​määräyksiä maksut vaihtelevat kuitenkin usein 20 prosentista yli 30 prosenttiin koko tilauksesta, ja suuret yritykset, joilla on useita toimipaikkoja, maksavat yleensä vähemmän, kun taas erilliset äidit ja popit maksavat yleensä enemmän.

kuinka paljon shirley caesar on arvoinen

Jotkut ravintolat kompensoivat korkeita provisioita nostamalla toimitustilausten hintoja. Mutta Joe Essa, National Restaurant Associationin toimeenpanevan komitean jäsen, joka auttoi Sisolakin kirjeen laatimisessa, sanoo, että jopa alueen alhaisimmalla tasolla palkkiot ovat liian korkeat.

En halua estää ketään menestymästä liiketoimintamallissa, Essa sanoo palveluista. Mutta jotkut heistä ovat törkeitä. Jos he lisäävät 18, 20, 22, jopa 15 prosenttia - se on melkein paikka, jossa ateria ei ole arvo, ja me, ravintolat, emme näytä hyvältä.

Toisaalta monet palveluita käyttävät ravintolat sanovat, että toimituskuljettajan pitäminen henkilökunnassa ja siihen liittyvät vakuutuskustannukset olisivat jopa raskaampia kuin maksujen maksaminen.

Joten mitä Las Vegasin kokit ja ravintoloitsijat ajattelevat? Haluavatko he todella, että poistat jakelusovelluksesi solidaarisuuden osoittamiseksi? Monet tekevät.

Tällä hetkellä, COVIDin aikana, sanoisin, että poista sovellukset, sanoo Brian Howard Sparrow + Wolfista, joka ei ole koskaan käyttänyt jakelupalvelua, mutta harkitsee vaihtoehtoja, milloin se avataan uudelleen. Erityisesti siksi, että (sovellusten ravintolat) noutavat reitin varrelta tai toimittavat jotain itse. Tue tätä ravintolaa antamalla rahat heille, kun taas annat sille yrityksen, joka hyödyntää niitä.

Syy, miksi olen täysin samaa mieltä Food & Winen kanssa, on se, että (toimituspalvelut) eivät auta lainkaan ravintoloita, sanoo James Trees, toinen kokki, joka on vältellyt paikallisten ravintoloidensa, Ada's ja Esther’s Kitchenin palvelut. He pyrkivät maksimoimaan osakkeenomistajiensa ja pääomasijoitusyhtiöidensä voitot. Ja aina kun näen Grubhubin mainoksen, jossa se on kuin 'Olemme täällä suosikkiravintoloitasi varten', ajattelen, että lopetat suosikkiravintolani pahimmassa mahdollisessa muodossa. Otat heiltä silloin, kun he tarvitsevat eniten kassavirtaa.

kuinka paljon rob gronkowski on arvoinen

Cory Harwell Carson Kitchenistä toistaa heidän tunteensa.

Pitäisikö meidän poistaa kaikki olemassa olevat sovellukset ja lopettaa ne? Lyhyt vastaus on kyllä. Tarvitsevatko ravintolat hyvää toimituspalvelua? Tuo vastaus on myös kyllä. Sitä ei vain ole vielä olemassa.

Ehkä ei ole yllättävää, että ravintolat, jotka luottavat näihin sovelluksiin ruokiensa toimittamisessa, eivät ole niin nopeita kannustamaan niiden poistamiseen. Jeff Weiss, joka menestyksekkäästi lobbasi Postmatesia luopumaan maksustaan ​​väliaikaisesti suljetun Valencian Gold -ravintolan tarjoamasta pop-up-bagel-palvelusta, ei ole niin päättäväinen vastustaessaan palveluja.

Vaikka hän piti yrityksen tarjousta alentaa sen maksua 3 prosentilla riittämättömäksi, hän viittaa ajatukseen kaikkien sovellusten poistamisesta ydinpainikkeena ja sanoo, että se on vaihtoehto, jonka hän ei usko ihmisten ottavan heti pois.

George w. bushin nettoarvo

Henki on oikeassa. Mutta tässä on minun ongelmani: sinulla on työntekijöitä, jotka ovat osa keikataloutta ja jotka luottavat näihin (toimitus) töihin. … Joten en usko, että sovelluksen poistaminen on välttämättä vastaus. Mielestäni heidän tähtitieteellisten lukujensa vähentäminen on hyvä ensimmäinen askel.

Andy Hooper, Locale Italian Kitchenin omistaja, epäröi arvostella toimituspalveluista veloitettavia palkkioita, koska hän sanoo, etten tiedä, mikä on heidän ylimmän rivinsä, (joten) en tiedä, mitä heidän on tehtävä.

Korvaamaan noin 30 prosenttia hänen on maksettava palveluista, hänen ravintolansa on korottanut hintoja verkossa. Joten salaatti, joka maksaisi 6 dollaria tien reunalla, on hinnoiteltu 9 dollaria jakelusovelluksen kautta. Hän sanoo, että se on parempi ratkaisu kuin pelkkä sovellusten hylkääminen.

En usko, että meidän pitäisi poistaa se. Koska emme toimita. Joten he tekevät yhteisölle pienen palvelun.

Jenny Gidge, paikallisista Coffee Bean & Tea Leaf -postauksista vastaava johtaja, on samaa mieltä. Hänen myymälänsä aloittivat postikavereiden toimituksen tämän kriisin aikana, ja kyky tavoittaa vieraita, jotka eivät voineet lähteä kotoaan, oli tärkeä näkökohta.

kuinka paljon Bobby flay tienaa vuodessa

Elämme hyvin vaikeaa aikaa. Ja on ihmisiä, jotka eivät voi noutaa omia tuotteitaan. Toimitusvaihtoehdot ovat siis erittäin hyödyllisiä.

Hän oli kuitenkin samaa mieltä siitä, että maksuja olisi mukautettava kriisin aikana.

Minusta tuntuu, että kaikki olisi muutettava tässä vaiheessa, ja heidän olisi pitänyt ottaa se huomioon.