Tisha Campbellin nettovarallisuus

Paljonko Tisha Campbell on arvoinen?

Tisha Campbellin nettovarallisuus: 500 tuhatta dollaria

Tisha Campbellin nettovarallisuus: Tisha Campbell on amerikkalainen laulaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 500 tuhatta dollaria. Näyttelijäuransa aikana Campbell on esiintynyt televisio-ohjelmissa, elokuvissa ja teatteriesityksissä. Hänen yllättävän vähäinen nettovarallisuutensa (ottaen huomioon näyttelijöiden menestyksen) on seurausta useista taloudellisista ongelmista, joita hänen avioliitonsa kanssa kärsi Duane Martin . Vuonna 2016, kaksi vuotta ennen asumuseroa, Duane ja Tisha haastoivat konkurssin. Arkistointi osoitti, että pari oli velkaa 15,1 miljoonaa dollaria vähäisillä varoilla. Kun Tisha haki avioeroa helmikuussa 2018, hän väitti tunnetusti olevan vain 7 dollaria nimellään.

Aikainen elämä: Tisha Michelle Campbell syntyi 13. lokakuuta 1968 Oklahoma Cityssä Oklahomassa. Newarkissa New Jerseyssä viiden sisaruksen rinnalla kasvanut Tisha innoitti osallistumaan musiikkiin äitinsä, joka oli gospel-laulaja ja lauluvalmentaja. Hänen isänsä oli myös laulaja, josta tuli shakkimestari vapaa-ajallaan. Lopulta Tisha osallistui Washingtonin musiikkiakatemiaan.

Ura: Tisha aloitti näyttelemisen hyvin nuorena. Kuudeen mennessä hän esiintyi 1974: n jaksossa The Big Blue Marble. Seuraavien vuosien aikana hän esiintyi näyttelyissä, kuten 'Lapset ovat liian ihmisiä', 'Yksisarvinen tarinat' ja 'Kapteeni kenguru'. Suuri hetki Campbellille tuli vuonna 1986, kun hän varasi roolin elokuvassa Pieni kauhujen kauppa. Hän oli tuolloin 16-vuotias.

Valmistuttuaan lukiosta Tisha muutti Hollywoodiin jatkaakseen näyttelijäuraansa. Se osoittautui oikeaksi, kun hän varasi nopeasti roolin NBC: n musikaali-komediasarjassa Rags to Riches. Näyttely kuitenkin lopulta peruutettiin vuonna 1988 vain yhden kauden jälkeen. Campbell siirtyi elokuvaan jälleen lähtiessään näyttelystä ja varasi pääroolin elokuvassa 'School Daze'. Koko seuraavan jakson ajan hän jatkoi roolien varaamista elokuvissa, kuten Katot, Toinen 48 tuntia, Boomerang ja kaikki kolme House Party -elokuvaa.

Vuonna 1992 Campbell liittyi Martin-näyttelijöiden pääosiin Martin Lawrence . Vaikka rooli auttoi hänen uraansa, se ei ollut hyvä kokemus Tishalle. Hän jätti näyttelyn vuonna 1997 laajalti julkistetun seksuaalisen häirinnän skandaalin jälkeen. Yhteensä Tisha esiintyi 122 näyttelyn 132 jaksosta. Hän syytti Martin Lawrenceä seksuaalisesta häirinnästä ja myöhemmin asettui tuomioistuimen ulkopuolelle paljastamattomasta palkkiosta. Tuona vuonna hän esiintyi elokuvassa Sprung.

Varattuaan roolin televisioon tehdyssä Hallmark-elokuvassa 'The Sweetest Gift' vuonna 1998, hän otti toistuvan roolin ABC-komediasarjassa 'Vaimoni ja lapset', joka kesti vuoteen 2005. Tänä aikana hän löysi myös aika esiintyä elokuvassa 'Viimeinen paikka maan päällä'. Lisää toistuvia rooleja tuli televisio-ohjelmiin, kuten 'Kaikki vihaa Chrisiä' ja 'Rita Rocks'. Vuonna 2011 hän liittyi poliisidraamasarjan The Protector näyttelijöihin. Vuonna 2015 hän varasi toistuvan roolin komediasarjaan Dr. Ken, vaikka se peruutettiin kahden kauden jälkeen.

(Kuva: Mike Windle / Getty Images)

Musiikki: Tisha Campbell on ollut melko menestyvä myös musiikkiteollisuudessa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 1992 nimellä Tisha. Myöhemmin hän antoi kappaleen Sprungin ääniraidalle. 90- ja 2000-luvuilla hän esiintyi erilaisissa musiikkivideoissa. Loppuvuodesta 2010, Tisha alkoi julkaista useita sinkkuja jälleen.

Ihmissuhteet: Vuonna 1996 Tisha Campbell meni naimisiin näyttelijä Duane Martinin kanssa. Suhteensa aikana heillä oli kaksi lasta. Talousasioista johtuvan kiistan jälkeen Martin ja Campbell antoivat avioeron vuonna 2018.

Konkurssi: Vuonna 2016 Tisha Cambell ja hänen aviomiehensä Duane Martin hakivat 7 luvun konkurssia. Oikeudenkäyntiasiakirjoista kävi ilmi, että parilla oli yli 15 miljoonan dollarin velka ja vain 313 000 dollaria varoja niiden välillä. Niiden joukossa oli 65 000 dollaria kiinteistöjä ja 248 000 dollaria henkilökohtaista omaisuutta. Tishan ja Duanen mukaan he ansaitsivat vain 7655 dollaria kuukaudessa ja kuukausittaiset kulut olivat lähes 17000 dollaria. Asiakirjat paljastivat myös, että he omistivat useita ajoneuvoja, mukaan lukien vuoden 2014 Range Rover, 2016 Range Rover, 1999 Kawasaki Drifter ja Jeep Wrangler.

Asiakirjat paljastivat yhteensä 15 145 387 dollarin velan eri velkojille, mukaan lukien 3 miljoonaa dollaria Broadway Federal Bankille kiinteistölainaa varten ja 9,5 miljoonaa dollaria Los Angelesin kaupunkiin henkilökohtaisen takuun saamiseksi. Ei ole yllättävää, että pariskunta kamppaili myös verojensa maksamiseksi tällä myrskyisällä ajanjaksolla, ja heidän väitettiin olevan velkaa kymmeniä tuhansia dollareita takaisin veroja.

Avioero: Helmikuussa 2018 Tisha haki avioeroa Duanesta 22 vuoden avioliiton jälkeen. Kuten oikeudenkäyntiasiakirjoista myöhemmin kävi ilmi, Tishalla oli tuolloin 1,5 miljoonan dollarin arvoinen omaisuus, mutta hänellä ei ollut luotettavaa tulolähdettä. Hän väitti, että hänen henkilökohtaiset kuukausikulut olivat 33 000 dollaria ja että Duanen kuukausitulot ylittivät 62 000 dollaria. Tisha toisti myös pitkäaikaiset huhut siitä, että Duane oli piilottanut rahaa erilaisilla menetelmillä, kuten kiinteistökaupalla, jota ei koskaan julkistettu. Yksi hänen omituisimmista väitteistään oli väite, että Duaneilla oli hallussaan 750 000 dollarin arvoisia paitoja (500 paitaa, joiden arvo oli 1500 dollaria kukin).

Joulukuussa 2020 Tishan ja Duanen avioero saatiin lopullisesti päätökseen. Sovintasopimuksen ehtojen mukaan kumpikaan osapuoli ei saisi puolisoa tai elatusapua. Tisha sai pitää vuokratun kodin ja vuokratun vuoden 2020 BMW: n. Duane sai pitää erillisen vuokratun kodin, vuokratun Bentleyn ja kaksi moottoripyörää.

Kiinteistöt: Vuonna 2009 ilmoitettiin, että Tisha ja Duane myivät kiinteistön Lake Arrowheadissa Kaliforniassa 1,597 miljoonalla dollarilla. Kiinteistön osti pariskunta aiemmin vuonna 2004 hintaan 880 000 dollaria. Talossa on 3858 neliömetriä asuintilaa, ja liukastelakan kautta pääsee veteen kaikille, joilla on vene. Vuonna 2005 pariskunta maksoi 900 000 dollaria toisesta kiinteistöstä Chatsworthissa, josta tuli heidän ensisijainen asuinpaikkansa.

Osana Duanen konkurssia hänen oli pakko myydä tämä kiinteistö Chatsworthissa maksamaan takaisin monet velat, mukaan lukien 1,5 miljoonan dollarin laina, jonka kukaan muu kuin Will Smith antoi. Tisha Campbell kuitenkin muutti estääkseen entistä aviomiehensä saamasta tuloja Chatsworthin kiinteistön myynnistä. Koska Duane oli niin raskaasti velkaantunut ja pakotti pariskunnan lähinnä myymään perhekotinsa, Tisha väitti, ettei Duanen eikä hänen perheensä pitäisi antaa hyötyä kiinteistöjen myynnistä.

Tisha Campbellin nettovarallisuus

Tisha Campbell-Martin

Nettovarallisuus: 500 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 13. lokakuuta 1968 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, tanssija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu