Todd Chrisley Net Worth

Paljonko Todd Chrisley Worth on?

Todd Chrisley Net Worth: - 5 miljoonaa dollaria

Todd Chrisley nettovarallisuus: Todd Chrisley on amerikkalainen liikemies ja todellisuus-tv-persoonallisuus, jonka nettovarallisuus on negatiivinen 5 miljoonaa dollaria. Hän on USA Network -todellisuussarjan 'Chrisley tietää parhaiten' aihe. Esitys seuraa Chrisleyä hänen päivittäisessä elämässään. Kahdeksas kausi ilmestyy vuonna 2020. Chaseen ja Savannahiin keskittynyt spin-off-niminen 'Growing Up Chrisley', myös USA Networkissa, ensi-iltansa 2. huhtikuuta 2019.

Aikainen elämä: Todd Chrisley syntyi 6. huhtikuuta 1969 Georgiassa ja varttui Westminsterissä, Etelä-Carolinassa. Todd Chrisley on varakas Chrisley-perheen patriarkka.

Ura: Todd Chrisley on Chrisley Asset Management -yrityksen omistaja, yritys, joka on oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan kamppailen useita vuosia, vaikka herra Chrisley ja hänen perheensä elävät edelleen erittäin ylellistä elämäntapaa, mukaan lukien omistavat 30000 neliömetrin jalka kartano ja käyttää 300 000 dollaria vuodessa vaatteisiin. Todd Chrisley on tällä hetkellä mukana 45 miljoonan dollarin konkurssitapauksessa, joka koskee ilmeisesti hyvin hapan kiinteistöimperiumia. Äskettäisessä oikeudenkäynnissä konkurssiasiamies väittää, että Todd kätki miljoonien dollareiden varoja vaimonsa nimiin. Chrisleyn asianajaja kiistää nämä väitteet. Chrisley jätti konkurssin alun perin vuonna 2012, kun hän väitti omistavansa 4,2 miljoonaa dollaria varoja ja 50 miljoonan dollarin arvosta velkaa. Samassa hakemuksessa Todd väitti, että hänen sekkitilillään on vain 100 dollaria käteistä ja 55 dollaria. Chrisley Asset Management haki yritys konkurssiin vuonna 2013. Hänen asuntolainansa Atlantan kartanolle oli yhteensä 12 miljoonaa dollaria ja Todd ilmoitti lähes 600 000 dollaria IRS: n viivästysmaksuista, veloista ja sakoista. Toddin onneksi hänen vaimonsa on sanottu olevan varakas yksin.

Chrisley Knowsin paras ensiesitys vuonna 2014 kahdeksan jakson ensimmäisellä kaudella. Toddista tuli heti surullisen ylellisestä, materialismiin perustuvasta elämäntavastaan. Katsojat olivat kiehtoneet hänen holtittomuudesta ja hallitsemattomista menoista. Toddilla ja hänen vaimollaan on valtavat vaatekaapit kalliista suunnittelijavaatteista. He ajavat erittäin kalliita autoja. He asuvat Atlantan kartanossa, jonka pinta-ala on 30000 neliömetriä. Chrisley haluaa myös muistuttaa ihmisiä siitä, että hänen naapurinsa hänen ylellisellä aidatulla alueella ovat Usher ja MLB-pelaaja Chipper Jones.

Chrisley sai 95% varallisuudestaan ​​kiinteistöihin. Toddin tiedetään hallitsevan ja hänellä on tiukat säännöt lastensa kasvattamisesta. Hän seuraa tarkasti heidän Internetin käyttöä ja tekstiviestejä pitääkseen heidät ongelmista, ja ajoneuvoissa on myös seurantalaitteita. Chrisley tietää parhaiten -tapahtuman ensimmäisessä jaksossa Todd poisti poikansa Chasen auton pyöränkiinnikkeellä ja ohjauspyörän lukolla, kun hän hiipui käymään lukion jalkapallopeleissä.

Toisessa ikimuistoisessa jaksossa Chrisley heitti poikansa kannettavan tietokoneen uima-altaaseen. Miksi? Hän halusi antaa hänelle oppitunnin. Ja jotta luulet näiden toimintojen olevan liioiteltuja televisiokameroille, Chrisley kiistää tämän käsityksen. Useammassa kuin yhdessä haastattelussa hän on korostanut, että 'Chrisley tietää parhaiten' (tarkoitan todella, että näyttelyn nimi kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää) hänen esityksensä on tarkka esitys hänen perheensä elämästä.

Vuodesta 2019 lähtien Chrisley Knows Best on ollut 145 jaksoa ja seitsemän vuodenaikaa. Ohjelma lähetetään Yhdysvalloissa sekä Kanadassa, Iso-Britanniassa, Australiassa ja Aasiassa. Näyttely on johtanut spinoff-sarjaan, jossa Chase ja Savannah Chrisley siirtyvät Nashvillestä Los Angelesiin nimeltä 'Growing Up Chrisley'. Vuodesta 2019 lähtien spinoff on ollut kaksi vuodenaikaa.

Kamerassa Chrisley on kyse hänen kalliista elämäntavoistaan, etenkin vaatekaapistaan, jossa on suunnittelijavaatteita. Kuitenkin, kun kyse oli hänen konkurssimenettelystään, Chrisley väitti, että hänen vaatteensa olivat vain 650 dollaria. Kuten voitte kuvitella, se laukaisi joitain hälytyksiä tuomioistuimen nimittämän edunvalvojan kanssa, joka valvoo Chrisleyn konkurssia. Tutkimus seurasi ja todettiin, että Chrisleyn vaimo Julie oli saanut siirtoja Chrisley Asset Managementilta yhteensä yli 700 000 dollaria.

Vuonna 2016 Chrisley julkaisi maan singlen 'Infinite Love' Sara Evansin kanssa, joka saavutti Billboard-listan 19. sijan.

Moses Robinson / Getty Images

Elokuussa 2017 USA Network ilmoitti tilanneensa puolen tunnin show-puhelun Chrisleyn mukaan . Todd Chrisley isännöi talk-showa, jossa Todd '' käsitteli avioliittoa, vanhemmuutta, sukupuolta ja suhteita koskevaa totuutta. '' Jokaisessa jaksossa on myös Chrisley-perheen jäsen ja julkkisvieras. Esityksen ensi-ilta oli 12. syyskuuta 2017. Se peruttiin yhden kauden jälkeen.

Henkilökohtainen elämä: Todd Chrisley oli naimisissa Teresa Terryn kanssa vuoteen 1996 asti. Heillä on kaksi lasta, Lindsie ja Kyle. Samana vuonna hän erosi Teresasta, hän meni naimisiin entisen kauneuskilpailun kuningattaren Julie Hughesin kanssa. Heillä on kolme lasta, Savannah, Chase ja Grayson. Julie on baptistiministerin tytär, Toddin liikekumppani ja paras ystävä.

Todd Chrisley on germofobi ja yrittää välttää esimerkiksi likaa ja eläimiä.

Elokuun 2019 pidätys : 14. elokuuta 2019, Todd ja Julie Chrisley pidätettiin Atlantassa usean laskennan syytteellä. Maksut sisälsivät veronkierron, pankkipetokset, pankkipetokset ja salaliitot vuosina 2007-2012. Syyteiden mukaan pariskunta käytti järjestelmää, joka huijasi miljoonia dollareita pankkilainoja toimittamalla petollista tietoa. Lisäksi heidän väitettiin väistäneen liittovaltion verolaskut. Myös heidän kirjanpitäjäänsä syytettiin. Todd ja Julie väittivät sosiaalisessa mediassa, että laittomat teot teki entinen '' luotettu työntekijä '', joka varasti perheestä ja suoritti rikokset heidän tietämättään. Heidät pakotettiin tulemaan oikeuteen ja lähettämään 100 000 dollaria vakuudettomia ulkomaisia ​​joukkolainoja. Heitä käskettiin myös rajoittamaan matkaa Atlantaan ja Kaliforniaan vain, jos he nauhoittavat TV-ohjelmaa.

Kiinteistöt : Vuonna 2015 Chrisley muutti perheensä Nashvilleen, jossa ei ole valtion tuloveroja, ja osti kodin 1,6 miljoonalla dollarilla. Kesäkuussa 2019 Chrisleys käytti 3,4 miljoonaa dollaria kotiin aivan Nashvillen ulkopuolella. Vain kaksi kuukautta myöhemmin väitettyjen taloudellisten rikostensa keskellä he toivat kodin markkinoille 4,7 miljoonalla dollarilla.

Todd Chrisley Net Worth

Todd Chrisley

Nettovarallisuus: - 5 miljoonaa dollaria
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Bisneshenkilö
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu