Tom Hanks Nettovarallisuus

Kuinka paljon Tom Hanks on arvoinen?

Tom Hanks Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Tom Hanksin nettovarallisuus ja palkka : Tom Hanks on amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja, kirjailija ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria. Tom Hanks on ylivoimaisesti yksi kuuluisimmista, arvostetuimmista ja parhaiten palkatut näyttelijät Hollywoodissa. Hanksin kotimaan elinkaaren aikainen lipputulot ovat yhteensä yli 4,6 miljardia dollaria. Tämän kirjoituksen jälkeen hänen maailmanlaajuinen lipputulot ovat noin 9,7 miljardia dollaria. Hän on myös numero yksi, johdonmukaisin lipputulojen rahan ansaintatähti maailmassa.

Aikainen elämä : Tom Hanks syntyi ja kasvoi lähellä San Franciscoa. Hän opiskeli draamaa yhteisöopistossa ja Kalifornian osavaltion yliopistossa Sacramentossa, kunnes hänet kannustettiin liittymään Great Lakes -teatterifestivaalille, harjoittelujaksoksi, joka ulottui kolmen vuoden sitoutumiseksi. Vuonna 1980 hän muutti New Yorkiin ja sai toisen pääroolin kahden kauden kestäneen pukeutuvan komediasarjan Bosom Buddies kanssa. Hän seurasi nopeasti useita pieniä elokuvarooleja.

Rise to Stardom: Tom Hanks sai suuren tunnustuksen vuonna 1988 roolistaan ​​hittielokuvassa Big. Siitä lähtien hän teki uransa genre-rajoituksia uhmaamalla. Hän esiintyi muun muassa elokuvissa, kuten Sleepless in Seattle, Apollo 13, Toy Story, You Have Got Mail, Saving Private Ryan, Cast Away, The Da Vinci Code ja Angels and Demons, mm. Vuosina 1993 ja 1994 Hanksistä tuli historian toinen näyttelijä, joka voitti parhaan näyttelijän Oscar-palkinnot. Hän voitti vuonna 1993 Philadelphian, jossa hänellä oli HIV-positiivinen asianajaja. Hän voitti vuonna 1994 Forrest Gumpille, jossa hän soitti nimiroolin. Vuonna 1996 Hanks kirjoitti ja ohjasi That Thing You Do !, aloittaen uransa kameran takana sekä tuottajana että ohjaajana. Hän on sittemmin ohjannut ja / tai tuottanut useita muita elokuvia, mukaan lukien Cast Away ja The Polar Express. Hanks oli naimisissa Samantha Lewesin kanssa vuosina 1978 - 1987. Hän meni naimisiin näyttelijän kanssa Rita Wilson vuonna 1988. Hänellä on neljä lasta, mukaan lukien näyttelijä Colin Hanks ja räppäri Chet Haze.

Tom Hanks

Tom Hanks / Gareth Cattermole / Getty Images

Tom Hanksin palkkauran kohokohdat : Yksi Tomin ensimmäisistä suurista palkkakokeista tuli vuoden 1984 elokuvan Splash kanssa, josta hän ansaitsi 70 000 dollaria. Se on sama kuin noin 172 000 dollaria inflaation mukauttamisen jälkeen. Neljä vuotta myöhemmin, vuonna 1988, Tom ansaitsi 1,75 miljoonaa dollaria Bigille. Se on sama kuin noin 4 miljoonaa dollaria tänään. Samana vuonna hän ansaitsi 5 miljoonaa dollaria Punchline-elokuvasta. Se on sama kuin 11 miljoonaa dollaria tänään. 80-luvun lopusta lähtien Tomin palkka pysyi stratosfäärissä.

Vuonna 1993 Tom kuvasi Forrest Gumpia, josta hänen piti ansaita 7 miljoonan dollarin palkka. Jossain vaiheessa tuotannon aikana elokuva oli ylittänyt huomattavasti budjetin. Elokuvan suistumisen sijaan Tom tarjoutui luopumaan palkastaan ​​ensimmäisen dollarin taustapisteiden vastineeksi. Siinä tilanteessa hän sai osan lipputuloista, jotka olivat Paramountille velkaa, kun teatterin omistajat tekivät leikkauksensa ja ennen kuin studio alkoi vähentää kuluja. Kun Gumpista tuli valtava lipputuloshitti, Tom suoriutui erittäin hyvin. Pelkästään ensimmäisenä vuonna hänen backend-pisteet olivat noin 70 miljoonaa dollaria , mikä on sama kuin noin 120 miljoonaa dollaria tänään. Se on edelleen ylivoimaisesti hänen suurin näyttelijäpalkkansa ja yksi Hollywoodin historian suurimmista näyttelijäpalkkioista.

Tom ansaitsi 40 miljoonaa dollaria säästämällä yksityistä Ryania ja sitten 20 miljoonaa dollaria jokaisesta You Have Got Mailista, Cast Away ja The Green Mile -pelistä. Hän ansaitsi 18 miljoonaa dollaria Da Vinci -koodista ja 50 miljoonaa dollaria sen jatko-osasta, Angel's & Demonsista.

Pelkästään vuosina 1988–2010 Tom ansaitsi pelkästään elokuvapalkkaa noin 300 miljoonaa dollaria. Suunnilleen sama kuin 450 miljoonaa dollaria inflaation sopeutumisen jälkeen. Hän on ansainnut vielä vähintään 100 miljoonaa dollaria seuraavan vuosikymmenen aikana. Yhteensä Tom on todennäköisesti ansainnut vähintään 400 miljoonaa dollaria elokuvapalkkoja uransa aikana ilman sopeutumista inflaatioon. Se ei lasketa maksujen tuottamista ja ohjaamista.

Kiinteistöomaisuus : Tom ja Rita ostivat huhtikuussa 1991 suuren merenrannan kartanon uber-yksinoikeudella sijaitsevassa Malibun siirtomaa-alueella 2,95 miljoonalla dollarilla. Myyjä oli johtaja John Frankenheimer. Nykyään tämän talon arvo on todennäköisesti 20 miljoonaa dollaria, ellei enemmän. Tammikuussa 2010 Tom ja Rita käyttivät 26 miljoonaa dollaria hankkiakseen asunnon, josta tulee heidän ensisijainen asuinpaikkansa Tyynenmeren Palisadesin alueella Los Angelesissa.

Toukokuussa 2017 Tom ja Rita myivät kaksi vierekkäistä taloa Palisadesissa 18 miljoonalla dollarilla. Ostaja, joka on piilottanut henkilöllisyytensä San Franciscossa sijaitsevan lakimiehen ja LLC: n välityksellä, ryhtyi purkamaan nämä kaksi taloa tehdäkseen tien hyvin suurelle yksittäiselle kartanolle. Tom ja Rita omistavat vähintään viisi muuta taloa Tyynenmeren Palisadesissa.

Los Angelesin ulkopuolella Tom ja Rita omistavat hiihtotalon Sun Valley Idahossa.

Kaiken kaikkiaan The Hanks / Wilsonin kiinteistöomaisuuden arvo on vähintään 150 miljoonaa dollaria.

Tom Hanksin nettovaralliset virstanpylväät : Tom lisättiin ensimmäisen kerran Celebrity Net Worthiin lokakuussa 2009. Silloin kiinnitimme hänen omaisuutensa 150 miljoonaan dollariin. Vuodesta 2019 Tom Hanksin nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria.

Lainausmerkit :

' Minussa ei ole mitään suurta mysteeriä. Se, mitä teen, on lumoavaa ja siihen on kiinnitetty valtavan paljon valkeaa huomiota. Mutta varsinainen työ vaatii samaa kurinalaisuutta ja intohimoa kuin mikä tahansa työ, jota rakastat tehdä, olipa se erittäin hyvä putkiasentaja tai erittäin luova taiteilija. '

' Jos se ei ollut vaikeaa, kaikki tekisivät sen. Se on kova, mikä tekee siitä upean. '

Tom Hanks Nettovarallisuus

Tom Hanks

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. heinäkuuta 1956 (64 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 1,83 m (6 jalkaa)
Ammatti: Elokuvatuottaja, käsikirjoittaja, televisiotuottaja, televisio-ohjaaja, näyttelijä, ääninäyttelijä, elokuvaohjaaja, motivoiva puhuja
Kansalaisuus: Yhdysvallat

Tom Hanks Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Lelutarina 3 15 000 000 dollaria
 • Enkelit ja demonit 50 000 000 dollaria
 • Da Vinci -koodi 18 000 000 dollaria voitosta
 • Valettu 20 000 000 dollaria
 • Green Mile 20 000 000 dollaria
 • Lelutarina 2 5 000 000 dollaria
 • Olet saanut postia 20 000 000 dollaria
 • Säästämällä yksityistä Ryania 40 000 000 dollaria bruttomäärästä
 • Lelutarina 50000 dollaria
 • Forrest Gump 70.000.000 dollaria bruttomäärästä
 • Vanityjen kokko 5 000 000 dollaria
 • The Burbs 3 500 000 dollaria
 • Punchline 5 000 000 dollaria
 • Suuri 1750 000 dollaria
 • Splash 70 000 dollaria
 • Hän tietää, että olet yksin 800 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu