Tom Holland Net Worth

Kuinka paljon Tom Holland on arvoinen?

Tom Holland Net Worth: 15 miljoonaa dollaria

Tom Holland Net Worth: Tom Holland on englantilainen näyttelijä ja tanssija, jonka nettovarallisuus on 15 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Peter Parkerina / Hämähäkkimiehenä Marvel Cinematic Universumissa, ja hän on esiintynyt myös nimiroolina elokuvassa Billy Elliot the Musical Lontoon West Endissä. Hän sai BAFTA Rising Star -palkinnon vuonna 2017. Tom ansaitsi 250 000 dollaria esiintyäkseen hetkeksi nimellä 'Spiderman in Captain America: Civil War'. Sitten hän ansaitsi 500 000 dollarin peruspalkan Spiderman: Homecoming -elokuvasta ... lopullisella palkkaerillään 1,5 miljoonaa dollaria bonuksilla. Hän ansaitsi 3 miljoonaa dollaria esiintymisestään vuoden 2018 Avengers: Endgame -elokuvassa. Nykyään hänen tavanomainen peruspalkka yhden elokuvan esiintymisestä on 4-5 miljoonaa dollaria.

Varhainen elämä ja ura: Holland syntyi 1. kesäkuuta 1996 Kingston upon Thamesissa, Lontoossa, Englannissa. Hänen äitinsä Nicola on valokuvaaja ja hänen isänsä Dominic Holland on koomikko ja kirjailija. Holland on vanhin neljästä lapsesta, ja hänellä on kolme nuorempaa veljeä.

Hän osallistui roomalaiskatoliseen valmistelukouluun Donheadiin Wimbledonissa ja Wimbledon Collegeen ennen kuin hän osallistui BRIT-esittävän taiteen ja tekniikan kouluun Croydonissa. Wimbledonissa hän aloitti ensimmäisen kerran tanssimisen hip hop -tunnilla Nifty Feet Dance Schoolissa. Kun hän esiintyi tanssikoulunsa kanssa vuoden 2006 Richmond Dance Festivalilla, Hollannin huomasi koreografi Lynne Page, Billy Elliot musikaalin koreografi Peter Darling.

Kahdeksan koe-esiintymisen ja kahden vuoden koulutuksen jälkeen Holland teki debyyttinsä West Endissä 28. kesäkuuta 2008 elokuvassa Billy Elliot the Musical Billyn parhaan ystävän Michaelina. Hänen ensimmäinen esiintymisensä Billyn roolissa oli 8. syyskuuta 2008, josta hän sai positiivista palautetta.

Hänen debyyttinsä televisiossa tuli vuonna 2009, jolloin hän esiintyi ITV1: n The Feel Good Factor -esityksessä. Maaliskuussa 2010 Hollanti tapasi pääministeri Gordon Brownin Downing Street 10: ssä yhdessä neljän muun näyttelijän kanssa, jotka soittivat Billy Elliotia osana Billy Elliot Musicalin viidennen vuosipäivän juhlia. Holland valittiin myös päärooliin viidennen juhlanäyttelyssä 31. maaliskuuta 2010. Hänen säännöllinen vuorottelu Billynä yhdessä kolmen muun esiintyjän kanssa päättyi 29. toukokuuta 2010.

Siirtyminen elokuvaan: Vuonna 2011 Holland teki debyyttinsä esittäen päähenkilön Shon roolin Studio Ghibli -elokuvan Arrietty-brittiläisessä versiossa. Hänen elokuvansa debyytti näytöllä tuli syyskuussa 2012, kun The Impossible -elokuva esitettiin Toronton kansainvälisellä elokuvajuhlilla. Hän esiintyi elokuvassa Naomi Wattsin ja Ewan McGregorin rinnalla, ja se oli kriittinen ja kaupallinen menestys ja ansaitsi maailmanlaajuisesti 180,3 miljoonaa dollaria. Esityksestään Hollantia kehuttiin laajalti, ja hän voitti useita palkintoja, kuten National Board of Review Award for Breakthrough Performance ja London Film Critics Circle -palkinnon vuoden nuoresta brittiläisestä esiintyjästä.

Hän seurasi tätä esitystä tukevalla roolilla Tom Hardyn rinnalla Locke-elokuvassa (2013) sekä päärooleissa elokuvissa How I Live Now, jotka julkaistiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa 4. lokakuuta 2013, ja The In Meren sydän '' (2015).

Tom Holland Net Worth

Rich Fury / Getty Images

Marvel-elokuvamaailma: Hollanti ilmoitettiin 23. kesäkuuta 2015 uudeksi teini-ikäiseksi Peter Parkeriksi / Spider-Maniksi, ja hänen omin sanoin hänen 'elämänsä käännettiin ylösalaisin'. Hän allekirjoitti kuuden kuvan sopimuksen Marvel Studiosin kanssa, ja hän esiintyi ensimmäisen kerran osana Marvel Cinematic Universe (MCU) Spider-Manina elokuvassa 'Kapteeni Amerikka: sisällissota' vuonna 2016.

Hänen toinen MCU-elokuvansa oli Spider-Man: Homecoming, joka julkaistiin heinäkuussa 2017. Elokuva oli kriittinen ja kaupallinen menestys, ja se ansaitsi lipputuloissa 117 miljoonaa dollaria vain ensimmäisenä viikonloppuna, ennen kuin se keräsi yli 800 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Esityksestään Holland ansaitsi a Guinnessin ennätysten kirja Levitä otsikko nuorimpana näyttelijänä, joka on pelannut nimiroolia MCU: ssa. On arvioitu, että Hollannille maksettiin noin 500 000 dollaria esiintymisestä elokuvassa, ja todennäköisesti merkittävä bonus, joka perustui elokuvan esitykseen, toi hänen tulonsa vähintään 1,5 miljoonaan dollariin.

Seuraavat MCU-elokuvat, joissa Hollanti on esiintynyt, ovat Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019) ja Spider-Man: Far From Home (2019). Hänen seuraava MCU-elokuvansa on tarkoitus julkaista heinäkuussa 2021.

Muut projektit: Varhaisen elokuvateoksensa lisäksi Holland on esiintynyt useissa muissa ei-Marvel-projekteissa. Vuonna 2015 hän soitti Gregory Cromwellia BBC Two -sarjan Wolf Hall neljässä jaksossa. Hän esiintyi myös Paramount Networkin Lip Lip Sync -taistelun viidennessä kaudella vuonna 2017, jossa hän esitti tanssinumeron Rihannan kappaleelle 'Umbrella' taistelussa näyttelijä Zendayaa vastaan, sekä Nellyn Ride Wit Me -sarjaan.

Muita Hollannin elokuvia ovat olleet mm. Talven reuna (2016), Z: n kadonnut kaupunki (2016) ja pyhiinvaellus (2017). Hänen elokuvansa Nykyinen sota, jonka hän esiintyy yhdessä Marvelin tähtinä toimivan Benedict Cumberbatchin kanssa, ensi-iltansa Toronton elokuvafestivaaleilla vuonna 2017, mutta se julkaistiin teattereihin vasta vuonna 2019 Harvey Weinsteinin kiistan takia. Hollandin toinen äänirooli vuoden 2011 Studio Ghibi -roolinsa jälkeen on vuoden 2019 elokuvassa Spies in Disguise, jossa hän esiintyy yhdessä Will Smithin kanssa.

Henkilökohtainen elämä: Hollannilla todettiin dysleksi, kun hän oli seitsemänvuotias. Hänellä on sininen Staffordshiren bullterrieri nimeltä Tessa. Kolmen nuoremman veljensä ohella Holland on sponsori The Brothers Trust -järjestölle, voittoa tavoittelemattomalle hyväntekeväisyysjärjestölle, joka kerää rahaa erilaisiin hyväntekeväisyystarkoituksiin.

Yhteenveto : Tom Hollandin nettovarallisuus on 15 miljoonaa dollaria. Hänen merkittävin elokuvaroolinsa on tähän mennessä Spidermanina useissa Marvel Cinematic Universe -projekteissa. Hänen peruspalkka elokuvaa kohti on tänään 4-5 miljoonaa dollaria.

Tom Holland Net Worth

Tom Holland

Nettovarallisuus: 15 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1. kesäkuuta 1996 (24 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Elokuvaohjaaja, näyttelijä, käsikirjoittaja, televisio-ohjaaja, elokuvantuottaja, televisiotuottaja
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu