Tom Petty Nettovarallisuus

Kuinka paljon Tom Petty Worth on?

Tom Petty Nettovarallisuus: 95 miljoonaa dollaria

Tom Petty Nettovarallisuus: Tom Petty oli amerikkalainen muusikko, laulaja ja lauluntekijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan oli 95 miljoonaa dollaria. Hänen suosionsa kesti yli 40 vuotta, ja konsertit jatkoivat myyntiään viikkoja ennen kuolemaansa. Tom äänitti lukuisia hittejä ja myi yli 80 miljoonaa albumia sekä sooloartistina että kolmen bändinsä, Tom Petty and the Heartbreakers, The Traveling Wilburys ja Mudcrutch, kanssa. Hän kuoli 2. lokakuuta 2017, kun vahingossa tapahtunut huumeiden yliannostus sai hänet sydänpysähdykseen.

Aikainen elämä: Tom Petty syntyi Thomas Earl Pettyksi 20. lokakuuta 1950 Gainesvillessä Floridassa. Hänen äitinsä, Kitty, työskenteli verotoimistossa, ja hänen isänsä Earl oli ruokakaupan työntekijä. Tomilla oli veli Bruce, joka oli 7 vuotta nuorempi. Earl halunnut juoda ja pelata, ja hän oli usein fyysisesti ja sanallisesti väärinkäyttänyt Tomia. 10-vuotiaana Petty tapasi Elvis Presleyn ja kiinnostui rock and rollista. Hän päätti haluavansa olla bändissä nähtyään The Beatlesin The Ed Sullivan Show -elokuvassa. Tom keskeytti lukion 17-vuotiaana keskittyen bassoäänen soittamiseen yhtyeensä, Mudcrutchin kanssa.

Musiikin ura: Vaikka Petty aloitti Mudcrutchin basistina, hänestä tuli pian heidän frontman ja päälauluntekijä. Bändi muutti Los Angelesiin vuonna 1974, mutta hajosi seuraavana vuonna sen jälkeen, kun heidän ainoan singlensä myytiin huonosti. Vuonna 1976 bändikaverit Mike Campbell ja Benmont Tench liittyivät Tomiin Tom Petty and the Heartbreakers -ryhmässä yhdessä Ron Blairin ja Stan Lynchin kanssa. Bändin oma albumi julkaistiin saman vuoden marraskuussa, ja siinä esiintyivät singlet 'Breakdown' ja 'American Girl'. He julkaisivat vielä 12 studioalbumia ja useita suosikkisinkkejä, kuten 'Do Do Do Like Like', 'Refugee', 'Don't Come Around Here No More' ja 'Mary Jane's Last Dance'. Yhtye esiintyi Super Bowl XLII: n puoliajanäyttelyssä vuonna 2008, ja se saavutti 12. sijan 'Rolling Stone' -lehden vuoden 2020 parhaiden Super Bowl -puoliskoesitysten listalla. Tom Petty ja Heartbreakersin viimeinen esitys pidettiin Hollywood Bowlissa 25. syyskuuta 2017, ja 'American Girl' oli viimeinen kappale, jonka he koskaan esiintyivät konsertissa.

Vuonna 1988 Tomista tuli George Harrisonin superryhmän The Traveling Wilburys jäsen Roy Orbisonin, Bob Dylanin ja Jeff Lynnen kanssa. Bändi julkaisi 2 studioalbumia ja voitti Duo- tai Group-ryhmän parhaan rock-esityksen Grammyn vuonna 1990. Toinen albumi äänitettiin ilman Roy Orbisonia, joka kuoli joulukuussa 1988.

Petty julkaisi ensimmäisen soololevynsä 'Full Moon Fever' vuonna 1989, ja siinä esiteltiin 'Free Fallin', 'I Won't Back Down' ja 'Running Down a Dream', joista tulee hänen suurimpia hittejä. Hän julkaisi vielä kaksi sooloalbumia: 1994: n Wildflowers ja 2006: Highway Companion.

(Kuva: Samir Hussein / Getty Images)

Näyttelijäura: Tom debytoi näyttelijänsä elokuvassa FM vuonna 1978. Hän seurasi tätä esiintymistä rooleilla 1987: n 'Made in Heaven' ja 1997 'The Postman'. Pettyillä oli myös toistuva rooli animaatiosarjassa 'Hill of King' ja hän esiintyi elokuvissa 'It's Garry Shandling's Show', 'The Larry Sanders Show' ja 'The Simpsons'.

Henkilökohtainen elämä: Tom oli naimisissa Jane Benyon kanssa vuosina 1974-1996 ja Dana Yorkin kanssa vuodesta 2001 kuolemaansa vuonna 2017. Hänellä oli 2 tytärtä Benyo Adrian kanssa. Videojohtaja on työskennellyt Beyoncén ja Regina Spektorin kanssa, ja Annakim on taiteilija ja suunnittelija. Petty oli myös Yorkin pojan, Dylanin, isäpuoli.

Petty taisteli heroiiniriippuvuudesta 1990-luvun lopulla ja etsi apua huumeiden kuntoutuslaitokselta hoitamalla heroiinin väärinkäyttöään menestyksekkäästi ennen Heartbreakersin vuoden 1999 kiertuetta.

Kiinteistöt: Tuntematon tuhopolttaja sytytti Pettyn ​​kodin Encinossa Kaliforniassa tuleen toukokuussa 1987. Tulipalo aiheutti noin miljoonan dollarin vahinkoja. Tomin äänitysstudio oli ainoa huone, jota ei tuhottu. Hän rakensi uuden kodin samalle paikalle. Hänen entinen vaimonsa Jane sai tämän kodin, kun he erosivat. Jane menetti sulkemisen kodin vuonna 2015. Se myytiin 2,6 miljoonalla dollarilla vuonna 2017 ja 4,5 miljoonalla dollarilla vuonna 2018, sitten Selena Gomez osti sen 4,9 miljoonalla dollarilla vuonna 2020. Tom omisti myös kodin Sherwood-järvessä Kaliforniassa, jonka hän osti 4,4 miljoonalla dollarilla vuonna 2007. Tämä koti myytiin 4 miljoonalla dollarilla vuonna 2019.

Kuolemansa aikaan Petty asui 5300 neliöjalan Malibun kartanossa, jonka hän osti 3,8 miljoonalla dollarilla vuonna 1998. Hänellä oli myös toinen Malibu-koti, mökki Escondido Beachillä ja 1,8 miljoonan dollarin koti LA: n Tyynenmeren Palisades-naapurustossa. myöhemmin hänen poikansa Dylan Epperson, hänen leskensä Danan aikuinen lapsi edellisestä suhteesta.

Syyskuussa 2020 Dana Petty maksoi 4,7 miljoonaa dollaria uudesta kodista LA: n Brentwoodin naapurustossa.

Kuolema: Valitettavasti Tom kuoli 2. lokakuuta 2017 66-vuotiaana. Hänen vaimonsa Dana löysi hänet tajuttomana, hengittämättömänä ja sydämenpysähdyksessä Malibun kodissaan aamulla, ja vaikka Petty elvytettiin, hän kuoli sinä yönä UCLA Medicalissa Keskus Santa Monicassa. Muistomerkki pidettiin Tyynenmeren Palisadesin itsensä toteuttavan Fellowship-järven pyhäkössä 16. lokakuuta. Ruumiinavaus paljasti, että kuoleman syy oli vahingossa tapahtunut huumeiden yliannostus, ja hänen järjestelmästään löytyi fentanyyli, oksikodoni, asetyylifentanyyli, despropionyylifentanyyli, tematsepaami, alpratsolaami ja sitalopraami. Hänen perheensä mukaan Tom oli ottanut lääkkeitä emfyseemasta, polviongelmista ja lonkan murtumisesta, ja he uskoivat, että lonkan kipu oli tullut sietämättömäksi, mikä johti hänen yliannostukseen.

Pettyn ​​omaisuudesta ja luettelosta syntyi erimielisyys, ja hänen tyttärensä haastoivat leski 5 miljoonan dollarin edestä toukokuussa 2019. Oikeudenkäynti saatiin päätökseen joulukuussa 2019, mutta yksityiskohtia ei ole paljastettu.

Perintö: Tom Petty ja Heartbreakers saivat tähden Hollywoodin Walk of Fameen vuonna 1999, ja heidät otettiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2002. Vuonna 1996 Petty sai George Gershwin- ja Ira Gershwin -palkinnon elinikäisestä musiikillisesta saavutuksesta sekä American Society of Composers, Authors and Publishers 'Golden Note Award -palkinto. Hän sai Billboard Century Award -palkinnon vuonna 2005, ja vuonna 2017 hänet nimitettiin vuoden MusiCares-henkilöksi.

Gainesvillessä Tom Petty ja Heartbreakers saivat avaimen kaupunkiin vuonna 2006, ja 20. lokakuuta 2018 (Tomin 68. syntymäpäivänä) Gainesvillen Koillispuisto nimettiin uudelleen nimellä Tom Petty Park. Petty nautti puistossa vierailusta lapsena, ja hänen tyttärensä ja veljensä osallistuivat uudelleennimeämisseremoniaan.

Tom Petty Nettovarallisuus

Tom Petty

Nettovarallisuus: 95 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 20. lokakuuta 1950 - 2. lokakuuta 2017 (66 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,76 m)
Ammatti: Muusikko, näyttelijä, levytuottaja, laulaja, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu