Toni Braxton Nettovarallisuus

Paljonko Toni Braxton on arvoinen?

Toni Braxtonin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Toni Braxtonin nettovarallisuus: Toni Braxton on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, pianisti, levytuottaja, näyttelijä, televisio-persoona ja hyväntekijä, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Braxton on myynyt yli 67 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, mukaan lukien 41 miljoonaa albumia. Hän on yksi historian myydyimmistä naispuolisista R & B-taiteilijoista. Braxton on voittanut useita Grammy-palkintoja.

Aikainen elämä: Toni Michelle Braxton syntyi 7. lokakuuta 1967 Severnissä, Marylandissa. Hän tulee uskonnollisesta ja musikaalisesta perheestä. Hänen vanhempansa Michael ja Evelyn olivat mukana paikallisessa metodistikirkossaan pappina ja pastorina. Braxtonin isä työskenteli myös sähköyhtiössä. Hänen äitinsä oli entinen oopperalaulaja ja työskenteli kauneushoitolassa. Tonin äidin isoisä oli myös pastori. Hän on vanhin kuudesta sisaruksesta, joilla on yksi veli (Michael, 1968) ja neljä nuorempaa sisarta (Traci 1971, Towanda 1973, Trina 1974 ja Tamar 1977). Braxtonin ensimmäinen lauluesitys oli hänen kirkkokuorossaan. Hän ilmoittautui Marylandin Bowie State Universityn yliopistoon tarkoituksena tulla opettajaksi. Kuitenkin, kun säveltäjä ja tuottaja William Pettaway Jr. kuuli hänen laulavan itselleen, kun hän pumpasi kaasua, hän vakuutti hänet antamaan laulajauralle laukaus.

Ura: 1980-luvun lopulla Braxton ja hänen sisarensa, entiset The Braxtons, allekirjoittivat sopimuksen Arista Recordsin kanssa vuonna 1989. Ryhmä julkaisi ensimmäisen singlensä, Good Life, vuonna 1990. Kappale ei kuitenkaan löytänyt vetoa radiosta, se sai tuottajien huomion Antonio 'LA' Reid ja Kenneth 'Babyface' Edmonds. Duo pyysi Tonia nauhoittamaan demon nauhasta kappaleesta 'Love Shoulda Brought You Home', jonka he kirjoittivat Anita Bakerille laulamaan Eddie Murphy -elokuvan 'Boomerang' ääniraidalla. Baker ehdotti, että Braxton laulaisi sen sijaan. Tonin versio sisältyi viimeiseen ääniraitaan yhdessä Braxtonin ja Edmondsin duetin kanssa. L.A. ja Babyface allekirjoittivat Braxtonin LaFace-levyilleen ja saivat oikeuden työskennellä debyyttisoololevynsä parissa.

'Toni Braxton' julkaistiin heinäkuussa 1993 ja saavutti ykkössijan albumilistalla. 'Toinen surullinen rakkauslaulu', Tonin debyyttialumiinin ensimmäinen single, oli tuoreiden Adult R & B -listojen ensimmäinen ykköskappale. Braxtonin debyyttialbumi sai aikaan viisi singleä ja voitti kolme Grammy-palkintoa, mukaan lukien paras uusi taiteilija, ja kaksi peräkkäistä palkintoa parhaan naispuolisen R & B-lauluesityksen puolesta. Kesällä 1996 Braxton julkaisi toisen albuminsa Secrets. Se on hänen tähän mennessä menestynein albumi. Ensimmäinen single 'You're Makin' Me High 'oli Braxtonin ensimmäinen ykkönen Hot 100 -listalla. Toisesta singlestä, Un-Break My Heart, tuli Braxtonin uran suurin hitti, osittain Diane Warrenin mestarillisen laulukirjoituksen ja säveltämisen ansiosta. Kappale vietti 11 viikkoa Hot Dance Singles -listan kärjessä.

Vuoden 2002 'Enemmän kuin nainen', vuoden 2005 'Vaaka' ja vuoden 2010 'Pulssi' julkaistiin Braxtonin terveyden ja sopimusriitojen aikana. Braxton ja Babyface julkaisivat rakkauden, avioliiton ja avioeron vuonna 2014. Albumi voitti heille Grammy-palkinnon parhaasta R & B-albumista vuonna 2015. Sex & Cigarettes, Braxtonin yhdeksäs albumi, julkaistiin vuonna 2018.

Vuodesta 1998 lähtien Braxton debytoi Broadwaylla Belle-elokuvassa Kaunotar ja pedo. Alan Menken kirjoitti uuden kappaleen ikoniselle musikaalille erityisesti Braxtonille nimeltä A Change in Me. Toni jätti Kauneuden ja pedon tuotannon vuonna 1999.

Braxton on myös kastanut varpaat todellisuustelevision veteen 'Braxton Family Values' -elokuvalla, joka on ollut esillä WeTV: llä vuodesta 2011 lähtien, ja 'Tamar and Vince', jossa tähdittävät hänen nuorin sisarensa Tamar.

Vuonna 2006 Braxtonista tuli Flamingo Las Vegasin otsikko Toni Braxton: paljastettu -elokuvasta. Hän esiintyi kuusi yötä viikossa. Näyttely oli niin suosittu, että hänen juoksunsa jatkui elokuun 2008. Näyttelyn myöhemmät päivämäärät kuitenkin peruutettiin, kun Braxtonille diagnosoitiin sydänsairaus.

Matt Winkelmeyer / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Toni Braxton tapasi muusikon Keri Lewisin, kun hänen ryhmänsä Mint Condition avautui hänelle kiertueella. He menivät naimisiin 21. huhtikuuta 2001. Samana vuonna hän synnytti poikansa Denim Cole Braxton-Lewisin. Vuonna 2002 hän tuli raskaaksi toisen lapsensa kanssa ja joutui lepotilaan. Hänen toinen poikansa, Diezel Ky Braxton-Lewis syntyi maaliskuussa 2003. Diezel on autisti ja Toni on mukana Autism Speaksissa heidän kansainvälisenä tiedottajana. Braxton ja Lewis erosivat heinäkuussa 2013.

Braxton alkoi seurustella räppäri Birdmanin kanssa toukokuussa 2016. He ilmoittivat kihlauksestaan ​​helmikuussa 2018. Tammikuussa 2019 pariskunta irtisanoutui kihloista. Kuitenkin huhtikuussa 2019 sekä Braxton että Birdman vahvistivat olevansa edelleen yhdessä.

Terveysasiat: Loppukesästä 2007 alkoi levitä huhuja siitä, että Braxtonilla oli diagnosoitu rintasyöpä. Hän kielsi sen tuolloin. Vuonna 2008 hänen rintansa poistettiin hyvänlaatuinen kyhmy. 8. huhtikuuta 2008 Braxton sairaalahoitettiin hetkeksi ja hänen jäljellä olevat päivämäärät hänen Flamingo Hotel Las Vegas -asunnossaan peruutettiin. Myöhemmin, esiintyessään Tanssii tähtien kanssa -kaudella 7, hän ilmoitti, että hänellä oli diagnosoitu mikrovaskulaarinen angina (pieni verisuonisairaus).

18. marraskuuta 2010 Braxton paljasti CBS Newsille, että hänellä oli diagnosoitu systeeminen lupus erythematosus (SLE), mahdollisesti hengenvaarallinen autoimmuunisairaus.

Toni Braxton Konkurssi- ja rahakysymykset: Kaikesta kaupallisesta menestyksestään huolimatta Tonilla on ollut pitkä historia rahaongelmista. Hän haki konkurssia ensimmäisen kerran vuonna 1998, jolloin hänellä oli 5 miljoonan dollarin velka. Hänen taloudellinen tilanne osoitti toipumisen merkkejä sen jälkeen, kun Toni julkaisi hittialbuminsa Kuumuus vuonna 2000, jota myytiin yli kaksi miljoonaa kappaletta. Valitettavasti Toni joutui jättämään konkurssin uudelleen lokakuussa 2010. Tässä hakemuksessa Toni ilmoitettiin olevan yhtä paljon kuin 50 miljoonan dollarin velka . Hän oli velkaa monille velkojille, mukaan lukien IRS, Tiffany & Co, AT&T ja Neiman Marcus, vain muutamia mainitakseni. Hänen kerrotaan käyttäneen 2,5 miljoonaa dollaria meikkiin, vaatteisiin ja hiuksiin pelkästään alle kahdessa vuodessa. Heinäkuussa 2013 Toni menetti oikeudet 27 kuuluisimpaan kappaleeseensa, mukaan lukien 'You Making Me High', 'Always' ja 'How Many Ways', osana meneillään olevaa konkurssia. Tämä tarkoittaa, että hän ei ole enää oikeutettu saamaan leijonan osan rojalteista oman musiikkinsa myynnistä. Toni ei myöskään saa merkittäviä rojalteja suurimmalta hiteeltään '' Un-Break My Heart '', koska sen on itse asiassa kirjoittanut Diane Warren . Onneksi rouva Braxton on edelleen suosittu live-esitys, etenkin ulkomailla. Hän ansaitsee mukavasti 750 000 - 1 miljoonaa dollaria vuodessa live-esityksistä ja henkilökohtaisista esiintymisistä, mukaan lukien hänen todellisuusnäyttelynsä Braxtonin perhearvot . Lopulta konkurssituomioistuin pyyhki pois suuren osan velastaan, joten toivottavasti Toni voi pitää taloutensa puhtaana tällä kertaa.

Kiinteistöt: Syksyllä 2014 Braxton osti 5 323 neliömetrin kodin Kalifornian Oakaksen naapurustossa Kaliforniassa 2,9 miljoonalla dollarilla. Rakennettu vuonna 2006, neljää kylpyhuoneellisen kodin kotia pidettiin 'edullisena' kotona joku, joka haluaa siirtyä tähän himoituun naapurustoon. Hän myi sen vuonna 2016 3,4 miljoonalla dollarilla.

Toni Braxton Nettovarallisuus

Toni Braxton

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 7. lokakuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 1 tuumaa (1,562 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, laulaja-lauluntekijä, taiteilija, levytuottaja, pianisti, TV-persoona, muusikko, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu