Tony Hawk Nettovarallisuus

Paljonko Tony Hawk on arvoinen?

Tony Hawk Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria

Tony Hawkin nettovarallisuus : Tony Hawk on Kaliforniassa syntynyt ammattilais rullalautailija ja yrittäjä, jonka nettovarallisuus on 140 miljoonaa dollaria. Tony Hawk on ylivoimaisesti eniten sisustettu ja eniten ansainnut ammattilaisrullalautailija historiassa. Sen lisäksi, että hän on ansainnut kymmeniä miljoonia dollareita uransa aikana merkinnöistä, turnauspalkinnoista, esiintymismaksuista ja muusta, Tony on ansainnut valtavan omaisuuden samannimisen videopelinsä ansiosta, joka on tuottanut miljardeja tuloja maailmanlaajuisesti. Hän on ansainnut valtavia palkkoja vuosikymmenien ajan. Jopa teini-ikäisenä luistelutähtinä hän ansaitsi yli 100 000 dollaria vuodessa palkintojen ja sponsorointien välillä. Lukiossa Tony teki huomattavasti enemmän kuin opettajansa. Hän osti perheelleen talon, kun hän oli lukiossa vanhempi.

Aikainen elämä: Anthony Frank Hawk syntyi San Diegossa Kaliforniassa 12. toukokuuta 1968 Nancy ja Frank Peter Rupert Hawkilta. Hänen esittelynsä rullalautailuun tuli, kun hän oli vasta kahdeksanvuotias, vanhemman veljensä hänelle antaman käytetyn rullalaudan muodossa. Hänen vanhempansa hyväksyivät toiminnan, koska se antoi hänelle lähtökohdan liialliselle energialle. 'Hyperaktiivinen' ja 'lahjakas' Hawk löysi nopeasti taitoa rullalautailuun, hankki ensimmäisen sponsorinsa 12-vuotiaana Dogtown-rullalaudoista ja muuttui ammattimaiseksi uskomattoman nuorena 14-vuotiaana.

Ura : Hawk allekirjoitti 14-vuotiaana Powell Peralta -ammattitiimin ja pääosassa suosituissa Bones Brigade -videoissa. Vaikka Hawk nähtiin aina pääkadun luistelijana, oli hänelle tärkeää todistaa taitonsa 'pystysuorana' luistelijana, minkä hän teki koko 1980- ja 90-luvun. 16-vuotiaana häntä pidettiin yhtenä maailman parhaimmista rullalautailijoista.

Hawk jatkoi hallitsemaan rullalautailukilpailuja hallitsemalla 12 vuotta peräkkäin National Skateboard Associationin maailmanmestarina voittamalla yli 70 kilpailua vuosien varrella. Hän jatkoi myös keksimään monia urheilun nyt vakiona olevia liikkeitä, mukaan lukien voimistelulaitos, ollie-to-Indy, Saran-kääre ja etuosan 540-rodeo-kääntö.

Tony Hawkin nousu oli synonyymi rullalautailun nousulle kansantaidossa. Hän matkusti ympäri maailmaa kilpailemalla ja tekemällä luisteludemoja lisätäkseen tietoisuutta urheilusta. 90-luvun alkupuolella kiinnostus rullalautailua kohtaan oli kuitenkin heikentynyt ja ajat ovat vähentyneet.

Perustamalla Extreme Games (myöhemmin X Games) vuonna 1995, kiinnostus rullalautailuun alkoi lisääntyä. Tony Hawk on voittanut kultaa 10 X-pelissä, hopeaa kolmessa ja pronssia kahdessa.

X-peleissä kesällä 1999 Hawk saavutti sen, josta on tullut hänen tunnetuin ja legendaarisin saavutuksensa: Hänestä tuli ensimmäinen rullalautailija, joka on koskaan onnistunut laskeutumaan 900: lla, mikä tarkoittaa 900 astetta, jota rullalautailija pyöri ilmassa rullalaudalla. . Se kesti yksitoista yritystä, mutta hän lopulta teki sen väittäen jälkikäteen, että 'tämä on elämäni paras päivä'. Yli 12 vuotta myöhemmin Hawk pystyi edelleen saamaan allekirjoitustemppunsa, inspiroi ihmisiä sekä rullalautailun maailmassa että sen ulkopuolella kaikkialla.

Matkan päätyttyä Hawk päätti vetäytyä kilpailullisesta luistelusta, vaikka hän onkin pysynyt aktiivisena. Vuonna 2009 Hawkista tuli ensimmäinen henkilö, joka sai virallisen hyväksynnän rullalaudalle Valkoisen talon tontilla, kun silloinen presidentti Barack Obama oli kutsunut isänpäiväjuhliin. Vuonna 2009 Hawk otettiin mukaan Skateboards Hall of Fameen kaikkien aikojen ensimmäisessä seremoniassa. Transworld Skateboarding Magazine nimitti Hawkin maailman toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi rullalautailijaksi Mark Gonzalesin taakse joulukuussa 2011.

Tony Hawk Nettovarallisuus

(Kuva: Gareth Cattermole / Getty Images Laureukselle)

Muut hankkeet : Hänen nettovarallisuutensa ei pitäisi olla yllätys kenellekään, kun otetaan huomioon suuri määrä tuotteita, joissa on Hawkin nimi. Vaikka rullalautailu ei ollut yhtä suosittua, Hawk jatkoi menestystään ja aloitti rullalautailuyrityksen Birdhouse, joka valmisti laudoja ja lisävarusteita, ja Blitz-nimisen rullalautailutuotteiden jakeluyhtiön. Hawk Clothing aloitettiin vuonna 1998, ja se kehitti lapsille luisteluvaatteita.

Vuonna 1998 Hawk allekirjoitti sopimuksen Activisionin kanssa videopelisarjasta Tony Hawk Pro luistelija . Pelisarja julkaisi 18 erilaista otsikkoa saavuttaen valtavan suosion. Tähän mennessä sarja on ansainnut yli 1,4 miljardia dollaria, joten se on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä videopelisarjoista.

Vuonna 2002 Hawk aloitti Boom Boom HuckJamin, matkustavan urheilunäyttelyn, joka oli osa live-konserttia ja osa urheilutapahtumaa. Kiertue yhdisti suosittuja musiikkiesityksiä sekä esityksiä nousevien ja tulevien vert-luistelijoiden ja BMX-ajajien keskuudessa.

Hawk on esiintynyt monissa elokuvissa ja TV-sarjoissa XXX , koko Jackass: Elokuva toimilupa, Simpsonit , Naamioitu laulaja ja Sharknado 5: Globaali parvi .

Investoinnit : Tony on sijoittaja yli kymmenessä yrityksessä, mukaan lukien Birdhouse Skateboards, Hawk Clothing ja tuotantoyhtiö nimeltä 900 elokuvaa. Birdhouse on yksi suosituimmista rullalautayrityksistä maailmassa.

Hän oli yksi harvoista varhaisista sijoittajista Blue Bottle Coffee, jonka Nestle osti vuonna 2017 500 miljoonalla dollarilla.

Filantropia : Hawk on aina ollut innokas antamaan takaisin ja antamaan enemmän ihmisille mahdollisuuden luistella. Vuonna 2002 hän perusti Tony Hawk -säätiön pyrkiessään torjumaan turvallisten ja laillisten luistelupelien puutetta Yhdysvalloissa. Säätiö on myöntänyt yli 5,8 miljoonaa dollaria ja osallistunut yli 596 skatepark-projektiin eri puolilla maata.

Säätiö sai jopa Robert Wood Johnsonin urheilupalkinnon vuonna 2015. Tämä palkinto kunnioittaa sen saajia innovatiivisista ja vaikuttavista lähestymistavoista urheilun käytössä paikallisten yhteisöjen auttamiseksi.

Hawk oli myös Athletes for Hope -yrityksen perustaja, joka toivoo innoittavan urheilijoita vapaaehtoistyöhön yhteisöissään ja tukemaan heidän ohjelmiaan, jotka voivat todella muuttaa.

Henkilökohtainen elämä: Hawk ja Cindy Dunbar alkoivat seurustella lukiossa ja menivät naimisiin huhtikuussa 1990. Heillä oli yhdessä poika Riley Hawk vuonna 1992. Riley seurasi isänsä jalanjälkiä ja on myös rullalautailija - häntä sponsoroivat Lakai Limited Footwear ja Baker Skateboards. . Hawk ja Dunbar erosivat vuonna 1994. Hawk ja Erin Lee olivat naimisissa vuosina 1996-2004. Pariskunnalla oli kaksi poikaa, Spencer (s. 1999) ja Keegan (s. 2001). Hawk ja Lhotse Merriam olivat naimisissa vuosina 2006-2011. Heillä on yksi tytär, Kadence Clover Hawk, syntynyt vuonna 2008. Hawk meni naimisiin Cathy Goodmanin kanssa 27. kesäkuuta 2015 Irlannissa. Hawk ja hänen perheensä asuvat Encinitasissa Kaliforniassa

Tony Hawk Nettovarallisuus

Tony Hawk

Nettovarallisuus: 140 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 12. toukokuuta 1968 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,905 m)
Ammatti: Rullalautailija, näyttelijä, radiohenkilöstö, elokuvantuottaja, filantropisti
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu