Tony Romo Nettovarallisuus

Paljonko Tony Romo Worth on?

Tony Romo Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Tony Romon palkka

17 miljoonaa dollaria

Tony Romo Nettovarallisuus ja palkka: Tony Romo on eläkkeellä oleva amerikkalainen jalkapalloilija, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Vaikka häntä on kutsuttu myös 'nero-kommentaattoriksi' työstään lähetysmaailmassa, Romo tunnetaan todennäköisesti parhaiten Dallas Cowboysin entisenä pelinrakentajana. Romo aloitti jalkapallo-uransa haltijana ennen kuin hänestä tuli Cowboysin aloittava QB vuonna 2006. Hänestä tuli sitten Cowboysin selkäranka, mikä johti heihin erinomaisiin vankkoihin tuloksiin lähivuosina.

Dallasissa ollessaan Romo teki useita ennätyksiä. Näitä ovat useimmat ohitetut kosketukset, useimmat syöttöpihat, useimmat pelit vähintään 300 jaardilla ja useimmat pelit kolmella tai useammalla kosketuksella. Koko uransa ajan Tony säilytti myös erittäin korkean ohikulkijan luokituksen. Tästä huolimatta Tony herätti kritiikkiä siitä, että hän ei johtanut Cowboysia ohi jakokierrosten jälkikauden, ja hänellä oli taipumus hävitä pudotuspeleissä. Hänellä on ohikulkijoiden luokitus 97,1, joten hänellä on korkein luokitus kaikkien puolustajien joukossa, jotta hän ei pääse Super Bowliin, korkein kaikkien eläkkeellä olevien pelaajien joukossa ja historian neljänneksi korkein.

Aikainen elämä: Antonio Ramiro Romo syntyi 21. huhtikuuta 1980 San Diegossa Kaliforniassa. Tony syntyi San Navegossa, koska hänen isänsä oli siellä merivoimien tukikohdassa. Sitten perhe muutti Burlingtoniin, Wisconsiniin, missä hänen isänsä tuli puusepäksi ja rakennustyöläiseksi. Lapsuudessaan Tony rakastui baseballiin ja tuli osaksi Little League All-Star -tiimiä.

Romon jalkapallomatka alkoi lukiossa. Tony oli tullut joukkueen alkupelaajaksi ja sai useita arvosanoin. Tänä aikana hän pelasi myös lukiota koripalloa, tennistä ja golfia ennen valmistumistaan ​​vuonna 1998. Romo osallistui Itä-Illinoisin yliopistoon ja pelasi NCAA-divisioonan I-AA Panthersissa. Hänestä tuli heti tehokas puolustaja yliopistotasolla, ja hän johti liigaa tehokkuuden parantamiseksi. Hän päätti college-jalkapallopäivänsä useilla kunnianosoituksilla, mukaan lukien OVC: n vuoden pelaaja ja All-America -kunnianosoitukset.

NFL-ura: Tony Romon NFL-ura alkoi hitaasti, koska hänet poistettiin luonnoksesta vuonna 2003. Oli kuitenkin selvää, että Cowboyt halusivat häntä, ja he onnistuivat allekirjoittamaan hänet käsittelemättömänä alokasna Broncosin kilpailusta huolimatta. Hän aloitti heidän kolmannen valinnansa puolustajana, ja vain Quincy Carterin päihteiden väärinkäytösten vuoksi hän vältteli vapautumistaan. Vuosina 2004 ja 2005 Romo pelasi enimmäkseen pelinrakentajana, mutta sijaisjoukkueiden haltijana. Kuitenkin kirkas hetki tuli vuonna 2004, kun hän ryntäsi voittavaan kosketukseen Oakland Raidersia vastaan.

Vuoteen 2005 mennessä Romosta oli tullut Cowboysin toinen valinta puolustaja. Vuonna 2006 hän toimi Drew Bledsoen varmuuskopiona ja koki peliaikaa täällä ja siellä. Kauden loppuun mennessä hän johti Cowboyt voittoihin Coltia ja Buccaneereita vastaan. Vuoteen 2007 mennessä Romosta oli tullut joukkueen alkupuolustaja, ja hän allekirjoitti 67,5 miljoonan dollarin sopimuksen jatkamisen.

Seuraavan kymmenen kauden aikana Romo jatkoi hyvää pelaamistaan ​​ja sai kiitosta useista lähteistä. Hänen suorituksensa antoivat hänelle mahdollisuuden allekirjoittaa merkkituotteita, ja yksi merkittävimmistä esimerkeistä tuli vuonna 2008 viiden vuoden 10 miljoonan dollarin sopimuksella Starter-tuotemerkillä. Hän sai tänä aikana useita vammoja, kuten murtuneita kylkiluita, murtuneita solisluita, puhkaistuja keuhkoja, herniated levyjä ja paljon muuta. Huolimatta hänen pudotuspelimuotonsa kritiikistä Romo allekirjoitti Cowboysin kanssa uuden 2013-sopimuksen jatkamisen vuonna 2013 arvoltaan 108 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 hän jäi eläkkeelle NFL: stä 37-vuotiaana.

(Kuva: Tom Pennington / Getty Images)

Lähetyksen ura: Vaikka monet tarkkailijat kyseenalaistivat Tony Romon melkein välittömän nousun CBS Sportsin NFL-lähetysten päävärianalyytikon asemaan, hän osoitti nopeasti arvonsa. Vuoteen 2017 mennessä hän oli voittanut laajaa kriittistä kiitosta uskomattomasta kyvystään lukea ja ennustaa näytelmiä ennen kuin ne tapahtuivat. Tony ei vain ennustanut näytelmiä poikkeuksellisen tarkasti, vaan myös yhteydessä yleisöön tavalla, jota edeltäjät eivät olleet tehneet.

Ihmissuhteet: Romo oli kuuluisa suhteestaan ​​Jessica Simpsoniin, joka alkoi vuonna 2007. He hajosivat kahden vuoden kuluttua. Vuonna 2011 Tony meni naimisiin Candice Crawfordin, entisen Miss Missin Missourin, toimittajan kanssa. He olivat päivätty vuodesta 2009. Suhteensa aikana heillä on ollut kolme lasta.

NFL-palkka: Palkansa suhteen Tony Romo on todellinen tarina 'rätteistä rikkauteen'. Hänet ei käytetty ja hän ansaitsi vain 10 000 dollaria vapaagenttina Cowboysilta vuonna 2003. Tony ansaitsi lopulta lähes 130 miljoonan dollarin palkan NFL: ssä ollessaan. Se on 40 miljoonaa dollaria enemmän kuin mikään muu käsittelemätön vapaa agentti.

Lähetyspalkka: Eläkkeeltään liigasta Tony palkattiin CBS: n NFL-analyytikkona. Hän ansaitsee 4 miljoonaa dollaria vuodessa analyytikkotehtävistään. Tammikuussa 2020 huhuttiin, että Tony siirtyi CBS: stä ESPN: ään sopimuksessa, joka tekisi hänestä kaikkien aikojen eniten palkatun urheilulähetystoiminnan harjoittajan. Raporttien mukaan tämä muodosti mahdollisen vuosipalkan 14-15 miljoonaa dollaria. Aikaisemmin Romo oli ansainnut 12 miljoonaa dollaria kolmen vuoden CBS-sopimuksestaan. Helmikuussa 2020 Tony allekirjoitti 100 miljoonan dollarin sopimuksen yöpymisestä CBS: ssä ja hajotti huhut, että hän muuttaisi ESPN: ään. Kauppaan sisältyi 17 miljoonan dollarin vuosipalkka, mikä tekee hänestä historian eniten palkatun urheilujohtajan.

Kiinteistöt: Jo vuonna 2008 kerrottiin, että Tony Romo oli ostanut melko vaatimattoman kodin Valley Ranchista, Irving, Texas. Hän maksoi vain 699 000 dollaria talosta, joka on maalattu kaikilla mustavalkoisilla väreillä. Pehmeiden ominaisuuksien, kuten mustien laattojen lattiat ja kyseenalaiset sisustusvalinnat, vuoksi oletettiin yleisesti, että tämä osto oli pikemminkin pitkäaikainen sijoitus kuin todellinen asuintila NFL-tähdelle. Vuonna 2016 hän myi 5551 neliömetrin kodin 1,05 miljoonalla dollarilla, antaen merkittävän tuoton alkuinvestoinnistaan.

Tony Romo Nettovarallisuus

Tony romo

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Palkka: 17 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. huhtikuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Amerikkalainen jalkapalloilija, urheilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Tony Romo Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Dallas Cowboys (2009-10) 625980 dollaria
  • Dallas Cowboys (2008-09) 128860000 dollaria
  • Dallas Cowboys (2007-08) 1506000 dollaria
  • Dallas Cowboys (2006-07) 3 184 730 dollaria
  • Dallas Cowboys (2005-06) 705280 dollaria
  • Dallas Cowboys (2004-05) 309000 dollaria
  • Dallas Cowboys (2003-04) 235000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu