Tonya Harding Nettovarallisuus

Paljonko Tonya Harding on arvoinen?

Tonya Hardingin nettovarallisuus: 30 tuhatta dollaria

Tonya Hardingin nettovarallisuus: Tonya Harding (tunnetaan nyt nimellä Tonya Price) on amerikkalainen entinen olympialaisten taitoluistelija, jonka nettovarallisuus on 30 000 dollaria. Taitoluistelun mestari Harding voitti taitoluistelun mestaruuskilpailut vuonna 1991 ja sijoittui 2. sijalle maailmanmestaruuskilpailuissa. Hän oli ensimmäinen amerikkalainen nainen historiassa, joka laski kolminkertaisen akselin kilpailussa. Valitettavasti hän on luultavasti tunnetuin osallistumisestaan ​​väitetysti vuonna 1994 tehtyyn hyökkäykseen taitoluistelijaa vastaan Nancy Kerrigan , joka sai Tonyan kieltämään taitoluistelun eliniäksi. Harding vietti myöhemmin jonkin aikaa ammattilaisena nyrkkeilijänä, ja hän kilpaili ABC: n Dancing with the Stars -tapahtumassa vuonna 2018 ja tuli kolmanneksi. Vuonna 2017 elokuva I, Tonya, jossa Margot Robbie näytteli Hardingia, voitti kymmeniä palkintoja ja ansaitsi Robbielle Oscar-ehdokkuuden. Tonyalle ilmoitettiin maksaneen vain 1500 dollaria oikeuksiensa myöntämisestä siihen, mistä lopulta tuli 'minä, Tonya', mutta hänellä oli myös joitakin kannustimia suorituksen perusteella.

Aikainen elämä: Tonya Maxene Harding syntyi 12. marraskuuta 1970 Portlandissa Oregonissa. Hänen äitinsä, LaVona, työskenteli tarjoilijana, ja hänen isänsä Albert (joka kuoli vuonna 2009) työskenteli useita töitä, kuten asunnonhoitaja ja kuorma-autonkuljettaja. Tonya aloitti luistelun vasta 3-vuotiaana ja harjoitteli valmentaja Diane Rawlinsonin kanssa, ja LaVona ompeli käsin Tonyan taitoluistelupuvut, koska perheellä ei ollut varaa ostaa niitä. Kun Harding oli 16-vuotias, hänen vanhempansa erosivat, ja toisen vuoden aikana hän jätti Milwaukien lukion jatkamaan luisteluuraa kokopäiväisesti. Tonya ansaitsi GED-tunnuksensa vuonna 1988. Harding väitti kärsineensä fyysistä ja psyykkistä pahoinpitelyä äitinsä käsissä, ja vuoden 2008 luvassa oleva The Tonya Tapes -lehti kertoi, että Tonya raiskasi tuttavansa vuonna 1991 ja puolitteli häntä. -veli Chris Davison lapsuudessaan.

Luistelu ura: Vuonna 1986 Tonya tuli kuudennelle sijalle Yhdysvaltain taitoluistelun mestaruuskilpailuissa, sijoittui sitten kahdeksi seuraavaksi vuodeksi viidenneksi ja kolmanneksi vuonna 1989. Hän aloitti harjoittelun valmentajan Dody Teachmanin kanssa vuoden 1989 Nationals Championshipin jälkeen ja voitti kyseisen vuoden Skate America -kilpailun. Vaikka hän oli toisella paikalla vuoden 1990 Yhdysvaltain taitoluistelun mestaruuskilpailuissa, Harding päätyi seitsemänneksi, koska astma ja flunssa vaikuttivat hänen suorituskykyyn. Kilpailemalla Yhdysvaltain vuoden 1991 mestaruuskilpailuissa hänestä tuli ensimmäinen amerikkalainen nainen, joka suoritti kolminkertaisen Axelin. Tuona vuonna hän voitti myös Yhdysvaltain naisten kaksinpelin tittelin ja sijoittui toiseksi maailmancupissa. Vuonna 1992 Tonya tuli kolmanneksi Yhdysvaltain taitoluistelun mestaruuskilpailuissa, neljänneksi talviolympialaisissa, kuudenneksi maailmanmestaruuskilpailuissa ja neljänneksi Skate Canada International -tapahtumassa. Harding voitti vuoden 1994 Yhdysvaltain mestaruuskilpailut, mutta häneltä riistettiin titteli Nancy Kerrigan -skandaalin jälkeen. Hän sijoittui kahdeksanneksi vuoden 1994 talviolympialaisissa, ja vaikka hänet kiellettiin taitoluistelusta, hänet päästettiin kilpailemaan vuoden 1999 ESPN Pro Skating -mestaruuskilpailuissa ja tuli toiseksi.

Nancy Kerrigan -hyökkäys: Yhdysvaltain taitoluistelun mestaruuskilpailujen harjoitustilaisuudessa Detroit Cobo Arenalla 6. tammikuuta 1994 mies hyökkäsi Nancy Kerriganiin, kun hän astui pois jäältä ja iski oikeaa polveaan useita kertoja. Kuten käy ilmi, hyökkääjän olivat palkanneet Tonyan entinen aviomies Jeff Gillooly ja hänen ystävänsä Shawn Eckhardt. Harding kielsi edeltävän tietonsa hyökkäyksestä, mutta Gillooly, Eckhardt ja hyökkääjä Shane Stant myöhemmin ilmoittivat olevansa hyvin tietoisia ja jopa auttaneet tapahtumien suunnittelussa. Tonyan sallittiin kilpailla vuoden 1994 olympialaisissa, ja palattuaan Lillehammerista Yhdysvaltoihin Tonya tunnusti syyllisyytensä siitä, että hän tiesi hyökkäyksestä jälkikäteen ja ei tullut eteenpäin. Hänelle tuomittiin kolmen vuoden koeaika, 500 tuntia yleishoitoa ja 100 000 dollarin sakko, ja Yhdysvaltain taitoluisteluliitto kielsi hänet urheilusta 30. kesäkuuta 1994.

(CRAIG STRONG / AFP Getty Imagesin kautta)

Nyrkkeily ura: Vuonna 2002 Harding esiintyi Foxin Celebrity Boxing -ohjelmassa voittaen Paula Jonesin. Tonyan ensimmäinen ammattilaisen nyrkkeilyottelu pidettiin helmikuussa 2003, ja hän hävisi Samantha Browningille. Sitten hän osallistui julkkiksen nyrkkeilyotteluun Comedy Centralin 'The Man Show' -tapahtumassa ja voitti koomikko Doug Stanhopen, joka oli yksi näyttelyn isännöijistä. Maaliskuussa 2004 Tonya ilmoitti peruuttaneen Kalifornian Oaklandin nyrkkeilyottelun häntä vastaan ​​kohdistuneiden kuolemanuhkien vuoksi. Hardingin viimeinen ottelu oli kesäkuussa 2004, ja hän hävisi Amy Johnsonille, ja hänet karkotettiin, kun hän astui nyrkkeilyrengaseen. Hän päätti luopua nyrkkeilystä astmansa vuoksi.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1986 15-vuotias Tonya alkoi seurustella 17-vuotiaan Jeff Gilloolyn kanssa, ja he menivät naimisiin 18. maaliskuuta 1990. Vaikka he erosivatkin elokuussa 1993, Jeff jatkoi Tonyan luisteluuran johtamista, ja he sovittelivat lokakuussa asuessaan Harding oli sitten naimisissa Michael Smithin kanssa vuosina 1995–1996, ja hän meni naimisiin Joseph Pricein kanssa 23. kesäkuuta 2010. Pari otti pojan Gordonin vastaan ​​19. helmikuuta 2011.

Vuonna 1996 Tonya auttoi pelastamaan 81-vuotiaan Alice Olsonin henkensä elvyttämällä suusta suuhun Portlandin baarissa kaatuneen naisen. Vuonna 2000 Harding pidätettiin hyökkäämällä poikaystävä Darren Silverin kimppuun, ja muutama kuukausi myöhemmin hänet tuomittiin kolmeen päivään vankilaan, ehdolliseen vankeusrangaistukseen 167 päivää ja 10 päivään yleishyödyllistä palvelua. Tuomari määräsi Tonyan myös pidättäytymään alkoholin käytöstä kahden vuoden ajan ja käymään vihanhallintatunneilla. Harding on työskennellyt taidemaalarina, hitsaajana, kansirakentajana ja Searsin rautakauppamiehenä taitoluistelu- ja nyrkkeilyuransa lopusta lähtien.

Tonya Harding Nettovarallisuus

Tonya Harding

Nettovarallisuus: 30 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 12. marraskuuta 1970 (50 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa (1,54 m)
Ammatti: Ammatillinen nyrkkeilijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu