Travis Scottin nettovarallisuus

Paljonko Travis Scott on arvoinen?

Travis Scottin nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria

Travis Scottin nettovarallisuus: Travis Scott on amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja, jonka nettovarallisuus on 50 miljoonaa dollaria. Hän on yksi eniten palkattuja ja suosituimpia räppääjiä maailmassa. Hän on myös merkittävä suhteestaan Kylie Jenner . Kiertuevuonna Travis voi ansaita helposti 40-60 miljoonaa dollaria eri pyrkimyksistään.

Varhainen elämä ja uran alku: Jacques Berman Webster II, joka tunnetaan ammattimaisesti nimellä Travis Scott, syntyi Houstonissa Texasissa. Hän asui isoäitinsä luona South Parkissa, Houstonissa, erittäin rikollisella alueella, kuuden ikävuoteen asti. Sitten hän muutti Missouri Cityyn, keskiluokan esikaupunkialueelle Houstonista lounaaseen, asumaan vanhempiensa luokse. Hän valmistui Elkinsin lukiosta ja ilmoittautui Texasin San Antonion yliopistoon ja lopetti toisen vuoden opiskelunsa jatkaakseen musiikkiuraa.

Scott perusti musiikkiduo The Graduates pitkäaikaisen ystävänsä Christ Hollowayn kanssa ja julkaisi heidän nimettömän ensimmäisen EP: n Myspace-sivustolla vuonna 2008. Vuonna 2009 hän perusti ryhmän The Classmates yhdessä koulukaverinsa OG Chessin kanssa ja julkaisi kaksi projektia yhdessä. Poistuttuaan yliopistosta hän muutti New Yorkiin, jossa työskenteli ystävänsä Mike Waxxin kanssa. Turhautunut edistymisen puutteesta, Scott muutti Los Angelesiin vietettyään vain neljä kuukautta NYC: ssä. Los Angelesissa hän nukkui ystävän sohvalla jatkaessaan musiikin tuottamista.

Musiikin ura: Scottin ensimmäinen täyspitkä projekti, miksaus nimeltä Owl Pharaoh, oli tarkoitus julkaista ilmaiseksi ladattavaksi vuonna 2012, mutta projekti viivästyi näytteiden selvitysongelmien vuoksi. Se julkaistiin lopulta toukokuussa 2013 iTunes-kaupassa. Hän jatkoi musiikin tekemistä ja esiintymistä muun muassa vuoden 2014 South by Southwest (SXSW) -musiikkifestivaaleilla Austinissa Texasissa.

Hänen ensimmäisen studioalbuminsa 'Rodeo' julkaisi syyskuussa 2015 Grand Hustle ja Epic Records. Siinä esiintyy vierailijoita taiteilijoilta, kuten Quavo, Juicy J, Kanye West, The Weeknd, Swae Lee ja Justin Bieber. Se otettiin hyvin vastaan ​​sekä kriittisesti että kaupallisesti, ja se debytoi Yhdysvalloissa kolmannella sijalla Mainostaulu 200 kaavio. Hänen toinen studioalbuminsa 'Birds in the Trap Sing McKnight' julkaistiin syyskuussa 2016, ja siitä tuli hänen ensimmäinen levynsä Yhdysvalloissa. Mainostaulu 200. Samassa kuussa Scott allekirjoitti myös maailmanlaajuisen sopimuksen Universal Music Publishing Groupin kanssa.

(Kuva: Rich Fury / Getty Images)

Scottin yhteistyöalbumi Mavo-yhtyeen Quavon kanssa, 'Huncho Jack, Jack Huncho', julkaistiin joulukuussa 2017. Sitä seurasi hänen kolmas sooloalbumi 'Astroworld' elokuussa 2018. 'Sicko Mode', levyn toinen single, tuli hänen korkein soololevynsä singlen jälkeen, kun hän on noussut ykköseksi Mainostaulu Kuuma 100. Vuonna Hän päätti vuoden 2019 julkaisemalla yhteistyöalbumin 'JackBoys' hänen Cactus Jack -levynjäljennöksestään (julkaistu maaliskuussa 2017). Siinä esiintyivät taiteilijat Don Toliver, Sheck Wes ja tuottaja Chase B.

Merkittäviä sinkkuja ja kappaleita, joita Scott on työskennellyt, ovat muun muassa Pick Up The Phone (2016) Young Thugin ja Quavon kanssa (RIAA: n sertifioima kaksinkertainen platina), Draken Portland (2017), Kris Wu Deserve (2017), Katso '(2018) Kanye Westin ja Lil Uzi Vertin kanssa, ja' Power is Power '(2019) The Weekndin ja SZA: n kanssa HBO-sarjassa Game of Thrones.

Oman musiikkinsa lisäksi Scott on ollut merkittävä tuottaja muille artisteille. Hän oli esimerkiksi Kanye Westin G.O.O.D. Musiikkilevyn kokoelma-albumi 'julma talvi'. Scott on myös tuottanut kappaleita ja albumeita taiteilijoille, kuten Kanye West, Jay-Z, Trinidad James, Big Sean, John Legend, Drake ja Madonna. Hän tuotti Rihannan kappaleen Bitch Better Have My Money.

Scottin työ on tunnustettu hyvin erilaisissa palkintojenjakotilaisuuksissa, mukaan lukien hänen People's Champ Award -palkintonsa 2016 BET Hip Hop Awards -palkinnoissa ja vuoden 2019 Billboard Music Awards -palkinnoissa, joissa hän voitti Top Streaming Song (Audio) -sarjatilasta. Hänet nimitettiin vuoden albumiksi vuoden 2017 Grammysissa Justin Bieberin Purpose-albumin esittäjänä. Hänet nimitettiin toiselle Grammylle vuonna 2018 ja useille muille vuonna 2019, mukaan lukien paras rap-albumi ja paras rap-kappale.

Travis Scott - Rikkain räppäri

(Kuva: Rich Fury / Getty Images)

Muut harrastukset: Scottin dokumenttielokuva '' Look Mom I Can Fly '' julkaistiin Netflixissä elokuussa 2019. Hänellä on myös useita tuotemerkkejä, joiden kanssa hän työskentelee. Hänen virallinen kumppanuutensa Niken kanssa alkoi vuonna 2017, jolloin hän esiintyi Nike-kampanjassa VaporMax-hiipiä varten saman vuoden toukokuussa. Hän julkaisi ensimmäisen kenkänsä Nike: n kanssa, Air Force 1 -tennarit yhteistyössä joulukuussa 2017, jota seurasi Travis Scott x Air Jordan 4: n Cactus Jack -julkaisu kesäkuussa 2018 Travis Scott x Nike Air Force 1: n 'Sail' -julkaisu elokuussa 2018 ja Travis Scott x Nike SB Dunk -julkaisu helmikuussa 2020. Scottin muihin muotoilumaailmaan kuuluu kapselimallisto, jonka inspiroivat Texasn-juuret ja joka julkaistiin muotibrändin Helmut Langin kanssa vuoden 2017 alussa.

Lisäksi Scott on esiintynyt mainoskampanjassa Saint Laurentin kevät / kesä 2019 -mallistoon. Ylellinen talo tuotti musiikkivideon vuoden 2019 kappaleelleen '' Can't Say '', tarjoten myös koko vaatekaapinsa projektille. Scott oli myös 2018 Fortnite -aiheisessa Samsung-sarjassa streamer Tyler 'Ninja' Blevinsin rinnalla.

Henkilökohtainen elämä ja ansiot: Huhtikuussa 2017 Scott aloitti tapaamisen todellisuuden televisiotähden ja yrittäjän Kylie Jennerin kanssa. Jenner synnytti tyttärensä Stormi Websterin 1. helmikuuta 2018. Pari erosi syyskuussa 2019.

Syyskuun 2017 ja syyskuun 2018 välisenä aikana Travis ansaitsi 20 miljoonaa dollaria kiertueiden, levymyynnin ja Nike-hyväksyntäsopimuksen välillä. Se riitti tekemään hänestä yhden planeetan 15 eniten palkatusta räppäristä vuoden aikana. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana hän ansaitsi 60 miljoonaa dollaria. Hänen Astroworld-kiertueensa keräsi 65 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana hän ansaitsi 40 miljoonaa dollaria.

Kiinteistöt : Kesäkuussa 2020 Travis maksoi 23,5 miljoonaa dollaria kartanosta korkealla Brentwoodin kukkuloilla Los Angelesissa. Ostohetkellä hän omisti edelleen 13,5 miljoonan dollarin kartanon lähellä Beverly Hillsiä entisen tyttöystävänsä Kylie Jennerin kanssa.

Travis Scottin nettovarallisuus

Travis Scott

Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1992-04-30
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Levytuottaja, säveltäjä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu