Trey Parker Nettovarallisuus

Paljonko Trey Parker Worth on?

Trey Parkerin nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria

Trey Parkerin nettovarallisuus ja palkka: Trey Parker on amerikkalainen kirjailija, tuottaja, ohjaaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 600 miljoonaa dollaria. Trey Parker syntyi Randolph Severn Parker III. Trey yhdessä yliopistokaverinsa Matt Stonein kanssa ovat Comedy Centralin huippuhitti-franchising-ominaisuuden South Park -luojat. Trey syntyi 19. lokakuuta 1969 ja kasvoi Coloradossa vanhempiensa Sharon ja Randy Parkerin kanssa. Hänellä on yksi vanhempi sisar nimeltä Shelley Parker. Nämä nimet jatkaisivat Stan Marshin perheenjäsenten hahmojen nimiä South Parkissa.

Parker osallistui Coloradon yliopistoon Boulderiin. Täällä hän tapasi tulevan parhaan ystävän ja kirjailijan Matt Stone . Vuonna 1992 duo kirjoitti ja ohjasi animoidun lyhenteen nimeltä 'Jesus Vs Frosty', joka esitti neljä päähahmoa South Parkista. Lopulta he loivat seurantalehden nimeltä Jeesus Vs Santa. Tämä lyhyt kierros ympäri Hollywoodia ja ansaitsi molemmat tapaamisen Comedy Centralin kanssa. Comedy Central otti heidät 13 jaksokaudelle vuonna 1997. Näyttely jatkuu edelleen vahvana. Parker meni naimisiin vuonna 2006 japanilaisen seuran Emma Sugiyaman kanssa. Kaksi naimisissa Havaijilla. South Parkin lisäksi Parker on näyttellyt tai ohjannut elokuvissa Cannibal the Musical, Orgazmo ja BASEKETball. Elokuvan ulkopuolella Matt ja Try loivat yhdessä Broadwayn musikaalin Book of Morman, joka matkustaa tällä hetkellä ympäri maailmaa. Tähän mennessä Book of Morman on kerännyt yli 500 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti lippujen myynnistä, tavaroista ja muusta.

Trey Parker oli naimisissa Emma Sugiyaman kanssa vuosina 2006–2008. Hän meni naimisiin Boogie Tillmonin kanssa vuonna 2014. Heillä on yhdessä tytär, joka syntyi vuonna 2013. Vuonna 2019 Trey ja Boogie ilmoittivat avioerostaan.

Kiinteistösalkku : Trey on kuuluisa omistavansa vaikuttavan kiinteistösalkun ympäri maailmaa. Huhtikuussa 2019 Boogie avasi avioerohakemuksen ja käytti 6,2 miljoonaa dollaria kartanoon Los Angelesin Brentwoodin kaupunginosassa. Vuotta aiemmin hän käytti 3,1 miljoonaa dollaria Manhattanilla sijaitsevaan huoneistoon. Hänellä oli jo seitsemän makuuhuoneen yksikkö vieressä, jonka hän osti vuonna 2011 4 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2016 hän myi pitkäaikaisen kodin Venetsiassa Kaliforniassa 4,3 miljoonalla dollarilla. Muita hänen omistamiaan kiinteistöjä, joista tiedämme, ovat jokivarren kartano Kauaissa Havaijilla, huoneisto Seattlessa, useita koteja Hollywood Hillsissä, 10000 neliön jalkainen kartano LA: n eri osissa (ostettu vuonna 2011 14 miljoonalla dollarilla) ) ja suuri yhdiste Steamboat Springsissä, Coloradossa.

Digitaalinen sopimus : Matt and Treyn Comedy Central -sopimus oli uusittavissa jo vuonna 2007. Kun muste oli kuivunut, duo sai uuden sopimuksen, jota pidetään Hollywoodissa ennennäkemättömänä. Kaupan ansiosta Matt ja Trey pystyivät luomaan digitaalisen keskuksen kaikelle South Parkiin liittyvälle, mukaan lukien suoratoistojaksot. Tärkeintä on kuitenkin, että se leikkasi heille 50% kaikista digitaalisen tai lähetetyn ohjelman tuottamista mainostuloista.

Tämän ennenkuulumattoman sopimuksen seurauksena Matt ja Trey ansaitsevat arviolta 25-30 miljoonaa dollaria vuodessa JOKA pelkästään Comedy Central -sarjan lähetyksestä. He saavat myös 50 prosentin leikkauksen milloin tahansa, kun esitys myydään syndikaatioon, kuten aika 2015, jolloin Hulu maksoi 198 miljoonaa dollaria suoratoisto-oikeuksista tai vuonna 2019, jolloin South Parkin suoratoisto-oikeudet saatettiin markkinoille 500 miljoonalla dollarilla. Kukin kauppa sai erääntyvän 50%: n alennuksen (25% kukin).

Erittäin arvokas sopimuslauseke : Kuinka he pystyivät tekemään niin suloisen sopimuksen? Kaikki johtuu porsaasta heidän ensimmäisessä Comedy Central -yhteisössään vuonna 1997. Silloin kukaan ei voinut kuvitella, että digitaaliset oikeudet omaisuuteen voisivat koskaan tulla arvokkaiksi. Kukaan paitsi Matt, Trey ja erittäin eteenpäin ajatteleva asianajaja. Kyseinen asianajaja (jonka toivon saavan hyvät korvaukset) sisällytti alkuperäiseen sopimukseen lausekkeen, jonka mukaan tekijät saisivat 50 prosentin leikkauksen kaikista tuotoista, jotka eivät kuulu varsinaiseen näyttelyyn. Noin kaksikymmentä vuotta tämä lauseke oli käytännössä arvoton. Kaikki muuttui YouTuben ja muiden videoiden suoratoistoalustojen myötä.

Viacom yritti lyhyesti väittää pääsynsä lausekkeesta, mutta loppujen lopuksi Trey ja Matt onnistuivat paitsi omistamaan 50%: n leikkauksen muusta kuin lähetystulosta, mutta myös omistamaan oikeuden levittää ohjelmaa digitaalisesti haluamallaan tavalla. Kun he näkivät, että heidän ohjelmansa piratoitiin keskeytyksettä YouTubessa, Trey ja Matt päättivät, että olisi turhaa taistella merirosvoja vastaan, joten he julkaisivat jokaisen jakson verkossa ilmaiseksi ansaitsemalla miljoonia digitaalisen mainoksen tuloista. He todella alkoivat käteistä Hulun kaltaisten suoratoistopalvelujen myötä. Kun Hulu maksoi 192 miljoonaa dollaria 4 vuoden takuuoikeuksista takaisin luetteloon, Matt ja Trey ansaitsivat kumpikin noin 50 miljoonaa dollaria. Tuolloin se oli historian suurin suoratoistosopimus.

Vuonna 2019, kun kauppa oli voimassa, he toivat franchising-markkinoille 500 miljoonaa dollaria, mikä vastaisi noin 125 miljoonaa dollaria.

Tavarat : Viacom / Comedy Central oli älykkäämpi kauppatavaroiden suhteen. Näyttelyn alusta lähtien Viacomilla on ollut leijonan osuus kauppatavaroista. Kuulemisen mukaan jopa 90%. Se on saatettu neuvotella uudelleen viimeaikaisissa sopimuksissa, mutta nykyisistä ehdoista ei ole keskusteltu julkisesti.

Trey Parker Nettovarallisuus

Trey Parker

Nettovarallisuus: 600 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. lokakuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Televisiotuottaja, näyttelijä, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja, televisio-ohjaaja, animaattori, muusikko, elokuvantuottaja, sanoittaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu