Trey Songz Nettovarallisuus

Paljonko Trey Songz on arvoinen?

Trey Songzin nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria

Trey Songzin nettovarallisuus: Trey Songz (Tremaine Aldon Neverson) on Virginiassa syntynyt laulaja-lauluntekijä, räppäri, tuottaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 12 miljoonaa dollaria. Debyyttialbuminsa julkaisemisen jälkeen vuonna 2005 Trey Songzista on tullut läheinen yhteys modernien hiphop-kohtauksiin. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden korkean tason taiteilijoiden kanssa vuosien varrella ja voittanut useita palkintoja. Lisäksi Trey Songz on ehdolla kolmeen Grammyyn. Tilastojen osalta Trey Songz on kokenut huomattavaa menestystä, myynyt uransa aikana yli 25 miljoonaa levyä.

Aikainen elämä: Tremaine Aldon Neverson syntyi 28. marraskuuta 1984 Petersbergissä Virginiassa. Trey Songz syntyi teini-ikäiselle äidille ja isälle, joka katosi pian elämästään, ja hänet kasvatettiin armeijana paskiaisensa isäpuolen johdolla. Neverson oli lapsena ujo ja alun perin haluttomia laulamaan muiden edessä. Kun hän lauloi, oli heti ilmeistä kaikille ympärillä oleville, että hän oli erittäin lahjakas. Luokkatoverinsa ja ystävänsä kannustivat pian Neversonia ottamaan laulamisen vakavasti urapoluna, ja isäpuoli esitteli hänet levytuottajalle, joka oli perheen ystävä. Pian Neverson valmistuttuaan hän allekirjoitti sopimuksen Atlantic Recordsin kanssa vuonna 2003.

Varhainen ura: Trey Songz muutti New Jerseyn aloittaakseen debyyttialbuminsa vuonna 2003. Kun hän viimeisteli levyn vuonna 2004, hän julkaisi useita miksauksia, jotka auttoivat levittämään hänen saapumistaan ​​musiikkimaailmaan debyyttialbumin valmistelussa. . Vuonna 2005 hän vapautti Minun täytyy tehdä se . Hänen ensimmäinen levynsä debytoi kunnioitettavalla numerolla 20 Mainostaulu 200 parhaan joukossa ja mukana hitti 'Gotta Make It', jossa Twista. Vaikka tällä kappaleella oli enemmän vaikutusta maanalaisessa yhteisössä, toinen albumin single Gotta Go saavutti valtavirran menestyksen. Hän esiintyi myös Twistan seuraavalla albumilla samana vuonna.

Vuonna 2007 Trey Songz julkaisi toisen albumin nimeltä Trey-päivä . Tämä oli parannus hänen debyyttialbumiinsa, koska se debytoi numerolla 11 Mainostaulu Top 200 ja myi 73000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana.

Läpimurto: Julistettuaan useita miksauksia toisen albuminsa julkaisemisen jälkeen Trey Songz julkaisi kolmannen albuminsa, Valmis , vuonna 2009. Tämä osoittautuu Trey Songzin tähän mennessä menestyneimmäksi levyksi ja ensimmäiseksi ansainnut platinasertifikaatin. Debyytti kolmannella numerolla Mainostaulu Top 200, Valmis myi 131 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Monet muut artistit tekivät yhteistyötä tämän albumin kanssa. Esimerkiksi Drake osallistui kappaleeseen 'Successful', ja Soulja Boy Tell 'Em ja Gucci Mane työskentelivät myös levyn parissa.

Valtavirran menestys: Trey Songz julkaisi neljännen albuminsa Intohimo, kipu ja mielihyvä vuonna 2010. Tähän albumiin sisältyisi hänen tähän mennessä suurin hitti, yhteistyö Nicki Minajin kanssa nimeltä 'Bottoms Up'. Lopulta raita sertifioitiin kolme kertaa platinaa. Ensimmäistä kertaa Trey Songz aloitti kiertueen neljännen albuminsa julkaisemisen jälkeen.

Viidennen levyn julkaisemisen jälkeen V luku , vuonna 2012, Trey Songz kiersi jälleen kerran Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2016 Trey Songzilla oli seuraava albuminsa debyytti Mainostaulu Top 200 julkaisemalla Laukaista . Vuonna 2017 hän vapautti Tremaine , hänen seitsemäs studioalbuminsa. Jälleen kerran albumi saavutti platinatason. Vuonna 2018 Trey Songz julkaisi useita miksauksia.

Angela Weiss / Getty Images

Musiikkityyli: Trey Songz on R & B-laulaja, jolla on tenorivokaalialue, vaikka hänen laulunsa toisinaan vastustavatkin luokittelua yhdeksi lajiksi. Trey Songzilla on ollut harvinainen kyky sekoittaa tunnelaulu perinteisempiin hip-hop-ääniin. Trey Songzin mukaan hänen vaikutteisiinsa kuuluvat R. Kelly, Usher ja Prince. Trey Songzilla on myös ollut huomattavaa räppitaitoa. Kaikista hänen albumeistaan V luku näyttää eniten monipuolisuutta ja valikoimaa.

Näyttelijäura: Trey Songz on myös kokenut jonkin verran menestystä viihdemaailmassa. Hän esiintyy tyypillisesti itsestään useissa televisio-sarjoissa, kuten Lincoln Heights ja Divas yhteensä . Elokuva-maailmassa Trey Songz on esiintynyt näyttelijänä useissa tuotannoissa, kuten Texas-moottorisaha 3D ja Matkalaukkuvaatimus .

Henkilökohtainen elämä: Trey Songzin henkilökohtaisesta elämästä ei tiedetä paljon, vaikka hän ilmoitti vuonna 2019 ensimmäisen lapsensa, pojan, syntymästä. Hänen on myös ilmoitettu olleen aiemmin suhde Khloe Kardashianin kanssa.

Lakiasiat: Trey Songz on kamppaillut useiden oikeudellisten kysymysten kanssa uransa aikana. Vuonna 2016 hänet pidätettiin, kun hänen väitettiin pahoinpidelneen valokuvaajaa yhden hänen Detroitissa järjestämänsä konsertinsa jälkeen. Tapahtuman yhteydessä häntä syytettiin myös poliisin pahoinpitelystä. Myöhemmin paljastui, että Trey Songz heitti esineitä ympäriinsä vihastuneena siitä, että paikka oli katkaissut hänen konsertinsa. Lopulta maksut vähennettiin kahteen määrään rauhan häiritsemisestä. 18 kuukauden koeajan ja muiden rangaistusten lisäksi Trey Songz käskettiin vihanhallintatunneille tämän tapahtuman seurauksena. Myöhemmin hänet haastettiin liittovaltion tuomioistuimessa sen jälkeen, kun hyökkäävä upseeri väitti saaneensa vakavia aivo- ja lonkkavammoja, jotka edellyttivät lonkan korvaamista.

Toinen tapaus tapahtui vuonna 2012, kun Trey Songz haastettiin oikeussanan 'Yuuup' takia. Varastosodat tähti Dave Hester oli merkinnyt tavaramerkin, joka antoi hänelle yksinoikeuden käyttää sitä myydä kauppatavaraa. Trey Songz kiisti tämän, koska hän oli käyttänyt salauslausetta jo aikaisemmin Varastosodat tuuletettu. Viime kädessä tuomari päätti Hesterin puolesta.

Trey Songz Nettovarallisuus

Trey Songz

Nettovarallisuus: 12 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 28. marraskuuta 1984 (36 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Laulaja-lauluntekijä, levytuottaja, näyttelijä, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu