Trisha Yearwoodin nettovarallisuus

Paljonko Trisha Yearwood on arvoinen?

Trisha Yearwoodin nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria

Trisha Yearwoodin nettovarallisuus: Trisha Yearwood on maan laulaja ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 400 miljoonaa dollaria, mikä on yhdistetty nettovarallisuus aviomiehensä, maanmieslaulajan kanssa. Garth Brooks . Suurin osa heidän omaisuudestaan ​​(300-350 miljoonaa dollaria) johtuu Garthista.

Vaikka Trisha Yearwood teki nimensä musiikkiteollisuudessa, hänestä on sittemmin tullut merkittävä hahmo melkein kaikilla viihdeteollisuuden osa-alueilla, mukaan lukien televisio ja kirjat. Hän on myynyt yli 15 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti uransa aikana, joka on ansainnut hänelle kolme Grammyä ja monia muita palkintoja. Lisäksi hänet on tunnustettu Emmy-palkinnolla sen jälkeen, kun hänestä on tullut menestyvä julkkiskokki omalla ruoanlaitto-showillaan.

Aikainen elämä: Patricia Lynn Yearwood syntyi 19. syyskuuta 1964 Monticellossa, Georgiassa. Pankkiirin ja opettajan kasvattama Trisha intohimoi kantrimusiikkia jo varhaisesta iästä lähtien. Hän osallistui pian yhteisön järjestämiin lahjakkuusnäyttelyihin, musikaaleihin, kirkkotapahtumiin ja muuhun. Valmistuttuaan lukiosta Trisha Yearwood hankki kauppatieteiden maisterin tutkinnon Young Harris Collegesta. Lyhyen loitsun jälkeen Georgian yliopistossa Yearwood muutti Tennesseeen ja osallistui Belmont Collegeen keskittyen enemmän musiikkiliiketoimintaan.

Hänen musiikkiliiketoiminnan koulutuksensa auttoi häntä voittamaan harjoittelun MTM Recordsissa, ja hänet myöhemmin palkattiin kokopäiväiseksi työntekijäksi. Levy-yhtiö löysi pian hänen musiikilliset kykynsä, ja Trisha Yearwood päätyi nauhoittamaan demonauhaa ja laulamaan taustalaulua eri taiteilijoille. Tänä aikana hän tapasi nuoren Garth Brooksin, joka lupasi auttaa Trishaa saavuttamaan levysopimuksen, kun hän oli murtautunut. Kun Brooks sai mainetta maanlaulajana, Yearwood lauloi taustalaulun albumillaan ja kiersi hänen kanssaan. Nähtyään esiintyvän lavalla tuottaja Tony Brown antoi hänelle levysopimuksen.

Ura: Trisha Yearwood koki välittömän menestyksen musiikillisella urallaan. Hänen vuonna 1991 julkaistun debyyttialbuminsa, joka sisälsi huippuhittin 'Hän on rakastunut pojaan'. Single saavutti Country-listan ykköspaikan, nostaen Yearwoodin välittömään maineeseen. Myytyään yli miljoona kappaletta, hänen debyyttialbuminsa saavutti lopulta kaksinkertaisen platinan tason. Tämä teki Yearwoodista ensimmäisen naislaulajana, joka on koskaan myynyt miljoona kappaletta ensimmäisestä albumistaan.

Vuonna 1992 Yearwood vetosi emotionaaliseen tuskaan, jonka hän tunsi ensimmäisestä avioerostaan ​​luomaan Sydämet panssarissa, hänen toinen albumi. Kriitikot ylistivät albumia kutsumalla sitä kaikkien aikojen suurimmista sydänsärkevistä country-albumeista. Sydämet panssarissa toimi myös kaupallisesti hyvin, saavuttaen platinatilan.

Yearwoodin kolmas albumi tuli vuonna 1993 Laulu muistaa milloin . Lukuisat kantaritähdet tekivät yhteistyötä hänen kolmannen albuminsa parissa, mukaan lukien Willie Nelson. Hän seurasi nykyaikaisemman äänen vuonna 1995 Ajattelen sinua . Tämä albumi auttaisi Trisha Yearwoodia voittamaan ensimmäisen Grammyn, koska se sisälsi duetin 'I Fall to Pieces' Aaron Nevillen kanssa. Kappale voitti Grammyn parhaasta maayhteistyöstä laulun kanssa.

Vuonna 1996 Yearwood julkaistiin Kaikki tietävät , vaikka albumi ei saanut samaa positiivista vastaanottoa kuin ennen. Hän palasi kuitenkin takaisin suurimpien hittien kokoelmalla vuonna 1997, joka saavutti maakaavioiden kärkipaikan. Siitä tuli lopulta hänen myydyin albumi, joka saavutti nelinkertaisen platinatason. Seuraavien vuosien aikana Yearwood julkaisi vielä kaksi albumia, jotka kriitikot saivat enimmäkseen hyvin vastaan.

Vuonna 2005 hän vapautti Jasper County, hänen ensimmäinen levynsä, joka sisältää uutta materiaalia neljän vuoden aikana. Kuumana uuden romanssinsa Garth Brooksin kantapäässä tämä albumi esitti sielullisemman äänen, joka edustaa uutta suuntaa Yearwoodille. Julkaistessaan toisen kriitikoiden ylistämän albumin vuonna 2007, Yearwood keskeytti musiikillisen uransa samalla kun hän jatkoi uusia mahdollisuuksia julkkiskokina.

Vuonna 2018 Yearwood julkaistiin Olkaamme Frank , kokoelma Frank Sinatran kappaleita, jotka hän oli nauhoittanut. Vuonna 2019 hän julkaisi Jokainen tyttö , jonka kriitikot ottivat jälleen myönteisesti vastaan.

Getty Images

Muut hankkeet: Saatuaan menestystä debyyttialbumillaan, Trisha Yearwood teki yhteistyötä Revlonin kanssa mainostaakseen heidän WildHeart-tuoksunsa. Yearwood myös vakiinnutti itsensä julkkiskokiksi vuonna 2008 keittokirjan kanssa Georgia Cooking Oklahoma Kitchenissä , kirja, joka lopulta otti kärkipaikan New Yorkin ajat bestseller-luettelo. Kirja oli yhteistyössä hänen äitinsä ja sisarensa kanssa. Hän ja hänen perheenjäsenensä julkaisivat lopulta toisen yhtä menestyvän keittokirjan.

Vuonna 2012 Trisha Yearwood aloitti isännöinnin Trishan eteläkeittiö, ruoanlaittosarja, joka kantaesitettiin Food Networkissa. Trisha Yearwood on jatkanut näyttelyn isännöintiä vuosien varrella ja voittanut Daytime Emmy -ponnistuksen. Yleisö on reagoinut myönteisesti Yearwoodin esitykseen sanomalla, että he nauttivat kuuluisan maan tähden eri puolista.

Ihmissuhteet: Trisha Yearwoodin ensimmäinen avioliitto oli Chris Latham vuonna 1987. Neljä vuotta myöhemmin avioliitto päättyi avioeroon. Yearwoodin toinen avioliitto oli basisti Bobby Reynolds. Pari asui Tennessee yhdessä viisi vuotta, mutta erosi vuonna 1999.

Garth Brooks ja Trisha Yearwood olivat ystäviä ennen avioliittoaan vuonna 2005, kun he olivat tunteneet toisensa, kun molemmat heidän uransa olivat vasta alkamassa. Garth Brooks ehdotti itse asiassa Yearwoodia lavalla tuhansien fanien edessä ja ilmoitti myöhemmin tietävänsä aina, että Yearwoodista tulee jonain päivänä hänen vaimonsa. Garth Brooks ja Trisha Yearwood ovat sitoutuneet viettämään avioliitossaan mahdollisimman vähän aikaa erillään ja joidenkin mielestä he viettävät alle viisi päivää vuodessa. Trisha Yearwoodista tuli äiti Garth Brookin kolmelle lapselle heidän avioliitonsa jälkeen.

Kiinteistöt: Vuoden 1991 avioeronsa jälkeen Trisha Yearwood osti kodin Nashvillessä 432 000 dollaria. Vuonna 2014 kerrottiin, että hän myi 6500 neliömetrin kodin, ja hän listasi kiinteistön 2,2 miljoonalla dollarilla. 5 makuuhuoneen ja 6 kylpyhuoneen talo istuu 4 hehtaarin maalla, ja siihen kuuluu uima-allas.

Vuonna 2008 Trisha Yearwood ja Garth Brooks ostivat kodin Malibusta vajaalla viidellä miljoonalla dollarilla. Vuonna 2016 ilmoitettiin, että hän ja hänen miehensä myivät kiinteistön onnistuneesti 7 miljoonalla dollarilla. Hotellissa on puoli hehtaarin maa, mukaan lukien pääsy yksityiselle rannalle. Se sijaitsee Paradise Coven naapurustossa, porteilla.

Trisha Yearwoodin nettovarallisuus

Trisha Yearwood

Nettovarallisuus: 400 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 19. syyskuuta 1964 (56 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,72 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu