Tupacin (2Pac) nettovarallisuus

Kuinka paljon Tupac Worth on?

Tupacin nettovarallisuus: 200 tuhatta dollaria

Tupacin (2Pac) nettovarallisuus: Tupac oli amerikkalainen räppäri ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus kuollessaan vuonna 1996 oli 200 tuhatta dollaria. Lue täydellinen kuvaus Tupacin sotkuisesta taloudesta hänen kuolemansa aikaan. kappale tämän artikkelin alaosassa. Erittäin menestyvä rap-taiteilija ja näyttelijä Tupac tunnettiin erittäin poliittisista ja sosiaalisesti tietoisista sanoituksistaan. Tähän mennessä hän on myynyt kansainvälisesti yli 75 miljoonaa levyä. Traagisesti hänet murhattiin Las Vegasissa vuonna 1996 25-vuotiaana rikoksessa, jota ei ole vielä ratkaistu tänään.

Hän syntyi Tupac Amaru Shakur 16. kesäkuuta 1971 New Yorkissa. Tupac aloitti musiikkiuransa roadie-, backup-tanssija- ja MC-vaihtoehtona vaihtoehtoiselle hiphop-ryhmälle Digital Underground. Hänestä tuli kansainvälinen musiikin sensation aloitettuaan soolouran. Elämänsä aikana Tupac julkaisi neljä studioalbumia 2Pacalypse Now (1991), Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z. (1993), Me maailmaa vastaan ​​(1995) ja All Eyez On Me (1996). Vuoden 1996 albumi Makaveli: The Don Killuminati: The 7 Day Theory julkaistiin postuumisti. Hänen kuolemansa jälkeen julkaistaisiin lopulta useita muita albumeja. Tupac oli syvästi yhteydessä niin kutsuttuun itärannikon / länsirannikon hiphop-kilpailuun uransa loppupuolella. Hän oli usein konflikteissa muiden räppääjien, tuottajien ja levy-yhtiöiden kanssa, etenkin heidän kanssaan Pahamaineinen B.I.G. , Puff Daddy ja heidän Bad Boy Records -levynsä. Useimmat ihmiset uskovat, että tämä kilpailu B.I.G. ja Diddy johti lopulta siihen, että Tupac ammuttiin useita kertoja ajo-ammunnassa Nevadan Las Vegasissa 7. syyskuuta 1996. Hän kuoli kuusi päivää myöhemmin.

Tänään Tupac on yksi myydyimmistä musiikkitaiteilijoista maailmassa. Häntä arvostettiin eniten siitä, että hän käytti poliittisesti ja sosiaalisesti tietoisia teemoja kappaleissaan, jotka joskus olivat hänen perheensä kokemusten aloitteita. Hänen äitinsä oli Black Panther -puolueen jäsen. Tupac oli myös näyttelijä, joka esiintyi useissa elokuvissa, mukaan lukien vuoden 1992 Juice ja 1993 Poetic Justice.

Tupacin nettovarallisuus ja taloudelliset ongelmat kuolemassa : Huolimatta 60 miljoonan dollarin arvosta albumien myymistä pelkästään vuonna 1996, Tupacin talous oli sotku hänen kuolemansa aikaan. Viikkoina hänen kuolemastaan ​​oikeuslääketieteen asianajaja huomasi myöhemmin, että Tupacilla oli vain vähän näytettävää valtavasta menestyksestään. Hänellä ei ollut kiinteistöjä, hänellä ei ollut eläketilejä, ei osakkeita ... Hän ei omistanut Woodland Hillsin kartanoa, jossa hän asui elämänsä lopussa. Hänen ensisijainen omaisuutensa oli viisinumeroinen henkivakuutus, joka meni hänen sisarelleen, kaksi autoa ja yksi sekkitili, joka sisälsi 105 000 dollaria. Oikeusmaksut ja verot kuluttivat kaikki nämä varat lyhyessä ajassa. Ainoa arvo-omaisuus, joka Afeni Shakur Pojan omaisuudesta pian hänen kuolemansa jälkeen saatiin Mercedes Benz SL 500.

Gramercy-kuvat / Getty Images

Teknisesti ottaen Tupace oli 4,9 miljoonaa dollaria velkaa levy-yhtiölleen Death Row kuollessaan. Koska hän kuoli ilman tahtoa, Afeni otti kartanon haltuunsa. Lopulta hän haastoi Death Row'n haastamaan rojaltien pidättämisen ja laiminlyöneen hänen sopimuksen nojalla luvattujen ennakoiden toimittamisen. Death Row kielsi väitteet sanoen, että Tupacin taloudelliset ongelmat johtuivat hänen ylenpalttisista kulutustottumuksistaan. Yritys tuotti tietueita, jotka osoittivat, että kuolemaa edeltävänä vuonna Death Row lainasi Tupacille miljoonia dollareita hänen elämäntapansa rahoittamiseksi. Yritys lainasi hänelle useita satoja tuhansia dollareita ostaa itselleen autoja ja vuokrata useita koteja itselleen ja perheenjäsenilleen. Death Row maksoi myös 300 000 dollarin välilehden, jonka Tupac oli hajonnut yhdessä Los Angelesin hotellissa. Etiketti maksoi myös kuukausittaisen 16 000 dollarin maksun, jonka Tupac järjesti tukemaan äitiään. Lopuksi etiketti osoitti 2 miljoonaa dollaria kattamaan Tupacin albumi- ja videokustannukset, jotka liittyivät Makaveli: The Don Killuminati -levyyn. Kun Tupacin äiti uhkasi kieltää albumin julkaisemisen, kunnes taloudellisiin kysymyksiin vastattiin, Death Row'n jakelija Interscope Records maksoi heti hänen omaisuudelleen 3 miljoonaa dollaria. Interscope suostui myös maksamaan kiinteistölleen 2 miljoonaa dollaria vuodessa ja korottamaan rojaltikoronsa 12 prosentista 18 prosenttiin. Lisäksi Interscope antoi anteeksi puolet 4,9 miljoonan dollarin velasta, jonka Death Row väitti velkansa olevan. Jimmy Iovine auttoi ratkaisemaan sovintoratkaisun erittäin jännittyneenä aikana.

Seuraavien vuosikymmenien aikana Tupacin omaisuus ansaitsi kymmeniä miljoonia pois Tupac-albumien, tavaramyynnin ja monien muiden kuvalisenssien muodon jälkikäteen.

Tupacin (2Pac) nettovarallisuus

Tupac Shakur

Nettovarallisuus: 200 dollaria tuhatta
Syntymäaika: 16. kesäkuuta 1971 - 13. syyskuuta 1996 (25 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,76 m)
Ammatti: Levytuottaja, runoilija, lauluntekijä, sosiaalinen aktivisti, räppäri, näyttelijä, tanssija, käsikirjoittaja, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu