Tyler Luoja Nettovarallisuus

Paljonko Tyler Luoja on arvoinen?

Tyler Luoja: Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria

Tyler Luoja nettovarallisuus : Tyler The Creator on amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä, levytuottaja, musiikkivideojohtaja, muotisuunnittelija, graafinen suunnittelija ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 16 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Tyler Gregory Okonma syntyi Los Angelesin alueella Ladera Heightsissa Kaliforniassa 6. maaliskuuta 1991. Hänen äitinsä on syntynyt afroamerikkalais-amerikkalaista ja eurooppalaista-kanadalaista. Hänen isänsä, jota hän ei ole koskaan tavannut, on nigerialainen. Hän vietti suurimman osan lapsuudestaan ​​Suur-Los Angelesin kaupunginosissa Ladera Heights ja Hawthorne. Lapsena hän otti albumien kannet ja laati omat kappalelistaan ​​ja kansitaidestaan. Seitsemän vuotta myöhemmin, kun hän oli 14, hän opetti itseään soittamaan pianoa. Hän osallistui 12 eri kouluun Los Angelesin ja Sacramenton alueilla 12 eri kouluun. Lukiessaan Tyler Luoja työskenteli Starbucksissa ja FedExissä noin kaksi vuotta. Hän sai lempinimen Tyler Luoja MySpace-sivulta.

Ura: Hip hop -ryhmän Odd Future perustivat vuonna 2007 Tyler, Hodgy Beats, Left Brain ja Casey Veggies. Heidän ensimmäinen miksaus, The Odd Future Tape, julkaistiin itse vuoden 2008 lopulla. Tyler julkaisi debyyttisoolosekoituksestaan ​​Bastardin 25. joulukuuta 2009. Bastard laskeutui numeroon 32 Pitchfork Median suosituimmilla albumeilla vuoden 2010 luettelo. Helmikuussa 2011 hän julkaisi videon kappaleelleen 'Yonkers'. Video teki heti tilaisuuden ja sai useiden tiedotusvälineiden huomion. Tämän äkillisen kiinnostuksen seurauksena Tyler julkaisi laajennetun version videosta. 'Yonkers' voitti Tylerille vuoden 2011 MTV-videomusiikkipalkinnon parhaasta uudesta artistista. Buzz jatkoi rakentamista Tylerin ympärille ja se toi musiikkiteollisuuden ihmisten huomion, mukaan lukien Jimmy Iovine, Rick Ross, Steve Rifkind ja Jay-Z. Tyler (ja Odd Future) allekirjoitti sopimuksen Sonyn kanssa keväällä 2011. Hän julkaisi debyyttialbuminsa 'Goblin' saman vuoden toukokuussa.

Tyler esiintyi myöhään illalla Jimmy Fallonin kanssa esiintyäkseen Sandwitches helmikuussa 2011. Se oli hänen ensimmäinen esiintymisensä televisiossa. Maaliskuussa 2012 Tyler ja Odd Future televisio-ohjelma nimeltä Loiter Squad, ensi-iltansa aikuisten uimalla. Näyttelyn tuotti tuotantoyhtiö, joka loi Jackass-elokuvan, ja se oli 15 minuutin live-show-esitys, jossa esiintyi kepposia, ihmistä kaduilla, luonnoksia ja musiikkia. Näyttely kesti kolme vuodenaikaa.

Tyler julkaisi toisen singlensä, Domo23, toisesta albumistaan, Wolf, Ystävänpäivänä 2013. Samana päivänä Tyler esiintyi jälleen Late Night with Jimmy Fallonin kanssa esittääkseen kaksi kappaletta. Maaliskuussa ja huhtikuussa 2013 Tyler aloitti kiertueen Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Wolf julkaistiin huhtikuun alussa 2013.

Huhtikuussa 2013 video Tylerin kappaleesta 'Fucking Young' debytoi Odd Futuren YouTube-kanavalla. Kappale on osa Tylerin vuoden 2015 albumia 'Cherry Bomb'. Tyler esiintyi vuoden 2015 Coachella Music and Arts -festivaaleilla ja lähti sieltä maailmankiertueelle Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Aasian läpi syyskuuhun 2015 asti.

Kesällä 2017 Tyler julkaisi neljännen albuminsa '' Flower Boy ''. Albumia tukivat singlet 'Boredom' ja 'I Ain't Got Time!', Ja se valittiin 60-vuotisen Grammy Awards -palkinnon parhaaksi rap-albumiksi. Kendrick Lamar voitti Damn-pelin sinä vuonna.

Toukokuussa 2019 Tyler julkaisi viidennen studioalbuminsa 'Igor'. Se debytoi Billboard 200 -albumin ykkönen. 'Igor' oli Tylerin ensimmäinen numero albumi Yhdysvalloissa ja nimitettiin parhaaksi rap-albumiksi 62. vuotuisessa Grammy-palkinnossa.

Tyler järjestää myös vuosittaisen Camp Flog Gnaw -festivaalin Dodger-stadionilla Los Angelesissa. Musiikkifestivaalia on tapahtunut joka vuosi syksyn 2012 jälkeen. Festivaalilla on hiphop- ja R&B -näyttelyitä sekä karnevaaliratsastuksia ja pelejä. Aikaisemmissa Camp Flog Gnaw -festivaaleissa ovat esiintyneet Lil Wayne, Mac Miller, Pharrell Williams, Rick Ross, Snoop Dogg, Willow Smith, Chance the Rapper, Post Malone, Drake, Solange, Juice WRLD ja Billie Eilish.

Luoja Tyler on tarkoitus ilmestyä Outside Lands Festivalilla San Franciscossa Kaliforniassa vuonna 2021.

Tyler lanseerasi vaatemallistonsa, GOLF WANG, joka on näytelmä Wolf Gangille, lause, jota käytettiin paljon Tylerin varhaisessa musiikissa. Tuotemerkki tunnetaan eloisista ja värikkäistä vaatteistaan, kengistään, asusteistaan ​​ja rullalaudoistaan. Tuotemerkin tuotteet on suunnitellut ja muotoillut Tyler, ja hänen mallinsa ovat hänen ystävänsä. Tuotemerkki palvelee hiphop-, katuvaatteita ja rullalautailukulttuureja.

Luoja Tyler omistaa GOLF WANG -kaupan osoitteessa 350 N.Ferfax Boulevard, Los Angeles, Kalifornia. Mellakot ryöstivät ja vahingoittivat hänen myymäläänsä vuoden 2020 mielenosoitusten jälkeen poliisin julmuudesta ja George Floydin, Breonna Taylorin ja muiden poliisin käsissä kuolleiden mustien ihmisten järjettömistä murhista.

Henkilökohtainen elämä: Tylerin seksuaalisuudesta on spekuloitu. Sanoituksissaan hän on viitannut samaa sukupuolta oleviin suhteisiin ja houkutellut samaa sukupuolta. Hän on maininnut tämän myös haastatteluissa. Hän treffasi Jaden Smithiä vuonna 2018.

Luoja Tyler on ateisti. Useat hänen sanoituksistaan ​​ovat uskonnollisia.

Tyler kerää polkupyöriä ja rullalautoja.

Tyler kiellettiin Yhdistyneestä kuningaskunnasta viideksi vuodeksi elokuussa 2015. Tämä tarkoitti sitä, että hänen täytyi peruuttaa esiintymisensä Reading- ja Leeds-musiikkifestivaaleilla sekä useita esityksiä Cherry Bomb -kiertueellaan. Vuonna 2009 pääministeri Theresa saattoi kiistää useita sanoituksia Tylerin Bastard-miksauksessa. Tyler oli kiertänyt Isossa-Britanniassa useita kertoja vuodesta 2009.

Kiinteistöt: Vuonna 2012 ilmoitettiin, että Luoja Tyler osti 8000 neliömetrin kartanon Atlantassa, Georgiassa.

Tyler Luoja Nettovarallisuus

Tyler, Luoja

Nettovarallisuus: 16 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 6. maaliskuuta 1991 (30 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Levytuottaja, räppäri, näyttelijä, musiikkivideojohtaja, TV-persoona, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu