Tyler Perry nettovarallisuus

Paljonko Tyler Perry on arvoinen?

Tyler Perry nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria

Tyler Perryn palkka

80 miljoonaa dollaria

Tyler Perryn nettovarallisuus: Tyler Perry on amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja, näytelmäkirjailija ja tuottaja, jonka nettovarallisuus on 800 miljoonaa dollaria. Tyler Perry on kaukana, yksi taloudellisesti menestyneimmistä ohjaajista viihdeteollisuudessa. Uransa aikana hän on ohjannut ja tuottanut yli 30 elokuvaa, 20 näyttämötuotantoa ja kahdeksan TV-ohjelmaa. Joka vuosi hän ansaitsee henkilökohtaisesti 200-250 miljoonaa dollaria räjähtävältä viihde-imperiumilta. Hänen tuotantoyhtiö ansaitsee tällä hetkellä 150 miljoonaa dollaria vuodessa pelkästään ViacomCBS: n kanssa.

Tyler on todella itse tehty hirviö. Hän rakensi imperiuminsa tyhjästä alkaen yhdestä näytelmästä, jonka hän kirjoitti ja tuotti Tiedän, että olen muuttunut . Autossa asuessaan Tyler toisti tämän näytelmän mini-teatterimperiiriksi, joka lopulta kasvoi nykypäivän valtavaksi multimedia-imperiumiksi. Tyler omistaa 100% kustannuksistaan, tuloistaan ​​ja voitoistaan.

Aikainen elämä: Perry syntyi Emmitt Perry, Jr., 13. syyskuuta 1969 New Orleansissa, Louisiana. Hän ei suorittanut lukiota, mutta ansaitsi GED: n. Tyler kärsi pahoinpitelystä useiden perheenjäsenten käsissä nuorempina vuosina, ja hän aloitti kirjoittamisen keinona parantaa henkisiä haavojaan. Hänen 20-luvun alussa, jakso Oprah Winfrey -näyttely , joka kuvasi kirjoittamisen myönteisiä ja terapeuttisia vaikutuksia ihmiseen, inspiroi häntä jatkamaan uraa tällä alalla.

Kirjoittaminen osoittautui hyödylliseksi paetuksi Perrylle. Hän jatkoi kirjoittaa itselleen sarjan kirjeitä, joista myöhemmin tuli hyppäämiskohta musikaalille Tiedän, että olen muuttunut . Tämä, samoin kuin muut hänen näyttämötuotantonsa, saivat nopeasti faneja seuraamaan kaikkialla Atlantassa ja sen ulkopuolella, korkeimmillaan yli 35 000 yleisön jäsenessä viikossa.

Ennen yksittäisen Hollywood-elokuvan kuvaamista Perry myi yli 100 miljoonan dollarin arvosta lippuja näytelmiinsä sekä 30 miljoonan dollarin arvosta aiheeseen liittyviä videoita ja kauppatavaraa.

Elokuva Menestys: Hyppäämällä kotikasvatetusta menestyksestään Perry otti esityksen tuotantostudioon Lionsgate. Perry keräisi puolet rahoista tulevaan elokuvaan, joka tarvitsisi 5,5 miljoonan dollarin budjetin. Lionsgate pystytti toisen puoliskon ja otti pienen markkinointimaksun, 12%: n jakelumaksun. He jakavat voitot näiden kustannusten jälkeen tasaisesti. Heidän ensimmäinen elokuvansa tässä järjestelyssä oli 2005-luku Hullun mustan naisen päiväkirja . Elokuva keräsi kotimaassa 50,6 miljoonaa dollaria ja ansaitsi lopulta 150 miljoonaa dollaria TV-syndikaatista ja kotivideomyynnistä. Osana Lionsgate-sopimusta Perry omistaa sisällön ja pitää puolet voitoista.

Perryn ohjaaja debyytti tuli vuonna 2006 hänen toisen elokuvansa, Madean perhekokous , joka avasi lipputulot ykkönen 30,3 miljoonalla dollarilla. Elokuva keräsi lopulta 65 miljoonaa dollaria. (Ja hän on ohjannut kaikki seuraavat Madea-elokuvat.)

Tyler tuotti 14 Madea-elokuvaa. Nämä elokuvat ansaitsivat lipputuloissa lähes 700 miljoonaa dollaria. Jokaisen elokuvan tekeminen maksaa alle 10 miljoonaa dollaria. Koska Perry kirjoittaa, ohjaa ja tuottaa kaikkia elokuviaan lähes kokonaan itsenäisesti, hän pystyy viemään kotiin leijonan osan elokuviensa voitoista. Leijonan osuus noin 300 miljoonasta dollarista.

Perryn elokuvat on tyypillisesti suunnattu afroamerikkalaiselle yleisölle, ja niihin sisältyy usein hienovaraisia ​​nyökkäyksiä kristinuskoon.

Television menestys : Perryn suosittu komediasarja, Tyler Perryn talo Payne , juoksi kahdeksan vuodenaikaa - 21. kesäkuuta 2006 - 10. elokuuta 2012. Esitys alun perin esitettiin CW: ssä ja tuotti odottamattomia valtavia arvioita aloittelevalle verkolle. TBS houkutteli Perryn ja Paynen pois CW: stä tarjoamalla hänelle 200 miljoonan dollarin tuotantotakuun ja 90 jakson sitoumuksen. Voi, ja Tyler omistaa näyttelyn. Tyler käytti tunnetusti vain 60 miljoonaa dollaria tuotantokustannuksiin. Hän varasi loput 140 miljoonaa dollaria itselleen.

Hän myös kirjoitti, ohjasi ja tuotti Tapaa ruskeat , joka kantaesitti TBS: ssä tammikuussa 2009 ja päättyi 18. marraskuuta 2011.

Muu työ : Perryllä on ollut kourallinen näyttelijärooleja elokuvissa, kuten Star Trek (2009), Alex Cross (2012), Poissa tyttö (2014), Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat: Varjojen ulkopuolelta (2016) ja Vice (2018).

Lisäksi Perry on kirjoittanut kaksi kirjaa: Älä saa mustaa naista riisumaan korvakorujaan: Madean estämättömät kommentit rakkaudesta ja elämästä (2006), joka myi 30000 kappaletta ja saavutti 1. sijan New Yorkin ajat Myydyimpien luettelo ja Korkeampi odottaa (2017), joka debytoi # 5 New Yorkin ajat Myydyimpien tuotteiden luettelo.

Jamie McCarthy / Getty Images

Tyler Perry Studios : Atlantassa toimiva elokuvatuotantostudio Tyler Perry Studios perustettiin vuonna 2006.

Vuonna 2019 Perry paljasti vihdoin Tyler Perry Studiosin uuden kodin, joka sijaitsee 330 hehtaarin suuruisessa Fort McPherson -taistustukikohdassa, jonka hän oli ostanut neljä vuotta aiemmin. Sisällissodan aikana se oli konfederaation sotilastukikohta. Perry maksoi kiinteistöstä 30 miljoonaa dollaria ja käytti sitten 250 miljoonaa dollaria parannuksiin.

Walking Dead on kuvattu erällä. Noin 50000 neliömetriä studio-erää on omistettu pysyville sarjoille, mukaan lukien täydellinen jäljennös Valkoisesta talosta, perävaunupuisto, luksushotelli ja 16 000 neliömetrin kartano. Menestyksekäs Marvel-elokuva Musta pantteri oli ensimmäinen erällä kuvattu elokuva.

Se on yksi maailman suurimmista studioista ja teki Tyleristä ensimmäisen afroamerikkalaisen, jolla on suuri studio. Tietyn vuoden aikana muut studiot, kuten Netflix ja Amazon, käyttivät 100 miljoonaa dollaria vuokraten studion tilat tuotannolleen.

BET + : Osana ViacomCBS: n kanssa tehtyä sopimusta, joka maksaa Tyler Perry Studiosille 150 miljoonaa dollaria vuodessa sisällöntuotannosta, Tyler sai henkilökohtaisen osuuden BET +-suoratoistoverkosta. Nykyään kyseisen osuuden arvo on arviolta 50 miljoonaa dollaria.

Henkilökohtainen elämä: Perry muutti laillisesti etunimeään 16-vuotiaana voidakseen erottua väärinkäyttävästä isästä, Emmitt Perrystä, vanhemmasta. Vuosia myöhemmin DNA-testi kuitenkin paljasti, ettei Emmitt vanhempi ollut Perryn biologinen isä.

Vaikka naimaton, Perry on ollut suhteessa malli- ja yhteiskuntaaktivistiin Gelila Bekeleen vuodesta 2009. Marraskuussa 2014 Bekele synnytti poikansa Aman Tyler Perryn.

Television ja elokuvien ulkopuolella Perry tukee useita hyväntekeväisyystarkoituksia ja lainaa usein resursseja apua tarvitseville. Esimerkiksi vuonna 2009 Perry sponsoroi 65 lasta Philadelphian päiväleiriltä vierailemaan Walt Disney Worldiin.

Kiista: Writers Guild of America, West, esitti epäoikeudenmukaisia ​​työvoimakäytäntömaksuja kansalliselle työsuhdelautakunnalle väittäen, että Tyler Perry Studios ampui lainvastaisesti neljä kirjailijaa lokakuussa 2008 vastatoimena yrittäessään saada ammattiliittosopimus. Erimielisyys ratkaistiin kuukautta myöhemmin.

Alkuvuodesta 2009 Perry uhkasi ryhtyä oikeustoimiin Memphisissä sijaitsevaa veronvalmistusyritystä Mo 'Money Taxesia vastaan, koska hän juoksi televisiomainosta, jonka hän väitti loukkaavansa parodioivan työnsä - erityisesti, Madea menee vankilaan . Mainoksessa kuvattiin suuri valkoihoinen mies, joka oli pukeutunut vetämään, nimeltä Ma'Madea. Televisiopaikka lopulta poistettiin käytöstä.

Kiinteistöt: Perry viettää suurimman osan ajastaan ​​Atlantassa, missä - lehdistön aikaan - hän rakentaa rönsyilevää uutta asuinpaikkaa lähellä Tyler Perry Studiosin pääkonttoria. Hänen mukaansa on tarkoitus muuttaa osa kiinteistöistä luomutilaksi. (Toukokuussa 2016 Perry myi 35 000 neliömetrin Atlantan kartanon, jossa hän oli asunut yhdeksän vuotta, 17,5 miljoonalla dollarilla.)

Perry on myös 14 000 neliömetrin asunnon omistaja 20 hehtaarin alueella White Bay Cayn saarella Bahamalla. Hänen kerrotaan maksaneen kiinteistöstä 6,4 miljoonaa dollaria vuonna 2009.

Vuonna 2018 Perry erosi 10 makuuhuoneen kodista Los Angelesin Mulholland Estatesissa, jonka hän oli ostanut vain yhdeksän kuukautta aiemmin 14,5 miljoonalla dollarilla. Hän myi asunnon 15,6 miljoonalla dollarilla räppäriin ja lauluntekijöihin Pharrell Williams .

Hän omistaa edelleen toisen kodin Los Angelesissa, joka sijaitsee uber-eksklusiivisella porteilla nimeltä Beverly Ridge Estates. Perry mittatilaustyönä rakensi 25 000 neliömetrin kartanoksi 22,5 hehtaarin kokoiselle kiinteistölle. Toukokuussa 2020 paljastui, että prinssi Harry ja Meghan Markle vuokrasivat kodin, kun he tekivät uuden elämän Los Angelesissa. Tämän samanlaisen läheisen myynnin perusteella tämän talon arvo on 20 miljoonaa dollaria pohjoiseen.

Yksityiskone : Tyler omistaa yksityisen Gulfstream III -suihkukoneen, jonka hankkimisen ja räätälöinnin kustannusten oletettiin maksavan 125 miljoonaa dollaria. Suihkukoneessa on seulontahuone, jossa on 42-tuumainen LCD-taulutelevisio ja satelliittiyhteys. Hän käytti vähintään 50 miljoonaa dollaria virallisen olohuoneen, keittiön ja VIP-makuuhuoneen räätälöintiin ja sisustamiseen. Hän on käyttänyt suihkukonetta useaan otteeseen hyväntekeväisyysoperaatioihin ja toimittanut tarvikkeita maihin, jotka ovat äskettäin kärsineet tragedioista. Hän omistaa toisen samanlaisen yksityisen suihkukoneen.

Tyler Perry nettovarallisuus

Tyler Perry

Nettovarallisuus: 800 miljoonaa dollaria
Palkka: 80 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 13. syyskuuta 1969 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 5 tuumaa (1,96 m)
Ammatti: Käsikirjoittaja, näytelmäkirjailija, elokuvantuottaja, televisio-tuottaja, näyttelijä, elokuvaohjaaja, teatterinjohtaja, televisio-ohjaaja, kirjailija, lauluntekijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu