Tyler 'Ninja' Blevinsin nettovarallisuus

Paljonko Tyler 'Ninja' Blevins on arvoinen?

Tyler 'Ninja' Blevinsin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Tyler 'Ninja' Blevinsin nettovarallisuus: Tyler Blevins, alias 'Ninja', on amerikkalainen Internet-persoonallisuus ja pelaaja, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Fortnite-pelin suosituin Blevins on kerännyt yli 23,9 miljoonaa tilaajaa ja 481 miljoonaa katselukertaa YouTubessa ja yli 14,6 miljoonaa seuraajaa ja 481 miljoonaa katselua Twitchissä. Hän ansaitsee 5 000 dollaria kuukaudessa tilausta kohti säännöllisesti 500 000–1 miljoonaa dollaria kuukaudessa videopelejä pelatessa. Kesäkuussa 2018 Ninja allekirjoitti kumppanuuden Red Bull Esportsin kanssa, ja sinä syyskuussa hänestä tuli ensimmäinen Esports-pelaaja, joka koristi ESPN The Magazinen kansikuvaa. 1. elokuuta 2019 Blevins ilmoitti jättävänsä Twitchin ja siirtyessään tuolloin Microsoftin omistamaan alustalle Mixer, 'Ninja' oli Twitchin seuratuin aktiivinen kanava.

Aikainen elämä: Tyler Blevins syntyi Richard Tyler Blevins 5. kesäkuuta 1991 Detroitissa, Michiganissa. Hän varttui Grayslakessa Illinoisissa äidin Cynthian, isän Chuckin ja vanhempien veljien Johnin ja Chrisin kanssa. Hänen vanhempansa ovat molemmat kymriäisiä, ja Chuck esitteli Tylerin videopeleihin nuorena. Opiskellessaan Grayslake Central High Schoolissa Blevins pelasi jalkapalloa ja työskenteli Noodles & Company -yrityksessä. Hän alkoi kilpailla videopeliturnauksissa, liittyä ammattimaisiin peliorganisaatioihin ja suoratoistaa pelejäan osallistumalla Wisconsinin Silver Lake Collegeen.

Ura: Vuonna 2009 Blevins alkoi pelata videopelejä ammattimaisesti aloittaen Halo 3: lla. Organisaatioihin, joissa hän on pelannut, kuuluvat Team Liquid, Cloud9 ja Renegades, ja hän aloitti suoratoiston vuonna 2011, soittaen 'H1Z1' ja 'PlayerUnknown's Battlegrounds' ('PUBG'). Vuonna 2017 hän liittyi Luminosity Gamingiin pelaamalla 'Haloa', 'H1Z1' ja 'PUBG' ja voittamalla 'PUBG' Gamescom Invitational Squads -luokituksen myöhemmin samana vuonna. Kun Ninja aloitti Fortnite Battle Royalen pelaamisen, hänestä tuli suosittu Twitchissä, ja hän sai 1,5 miljoonaa seuraajaa syyskuun 2017 ja maaliskuun 2018 välisenä aikana. Kun hän soitti Fortniteä Drakeen, Travis Scottin ja Juju Smith-Schusterin kanssa maaliskuussa 2018, 635 000 katseli suoratoistoa ja saavutti ennätyksen yksittäisen Twitch-virran suurimmalle samanaikaiselle yleisölle. Tämä johti siihen, että Epic Games yhdisti pelaajat E3 2018: n kuuluisuuksien kanssa, ja Ninja ja hänen kumppaninsa, elektroninen muusikko Marshmello, voittivat Fortnite Battle Royale -tapahtuman. Blevins rikkoi edellisen Twitch-ennätyksensä huhtikuussa 2018, jolloin 667000 katsojaa katseli häntä Ninja Vegas 2018: n aikana.

Vuonna 2018 Tyler teki yhteistyötä Red Bull Esportsin kanssa ja piti Red Bull Rise Till Dawn 'Fortnite' -tapahtuman Chicagossa. Ninjan arvion mukaan hän ansaitsi lähes 10 miljoonaa dollaria vuonna 2018, ja vuonna 2020 Epic Games kunnioitti rooliaan Fortniten menestyksessä lisäämällä peliin Ninja-kosmeettisen ihon. Reutersin mukaan Electronic Arts maksoi Blevinsille miljoona dollaria taistelu kuninkaallisen pelin '' Apex Legends '' mainostamiseksi vuonna 2019. Ninja lähti Twitchistä elokuussa 2019 ja aloitti suoratoiston yksinomaan Mixerissä sen jälkeen, kun Mixer lopetti toimintansa heinäkuussa 2020, hän aloitti suoratoiston YouTube-kanavallaan. Alkuvuodesta 2020 hän ansaitsi yli 500000 dollaria kuukaudessa Fortnite-virroistaan.

Vuonna 2015 Tyler ja hänen perheensä esiintyivät Family Feud -elokuvassa ja kilpailivat Celebrity Family Feud -elokuvassa vuonna 2019. Vuonna 2018 hän julkaisi albumin 'Ninjawerks: Vol. 1, 'elektronisten muusikoiden, kuten Alesson, Tychon ja Neron, kappaleet Astralwerks-levy-yhtiöllä. Vuonna 2019 Ninja esiintyi NFL: n The 100-Year Game -mainoksessa, joka näytettiin Super Bowlin aikana, ja saman vuoden elokuussa hän julkaisi kirjan Get Good: My Ultimate Guide to Gaming. Vuonna 2019 hän osallistui Foxin naamioituun laulajaan, esittäen Lil Nas X: n `` Old Town Road '' ja Devon `` Whip It '' jäätelötötterön puvussa, josta hän oli toinen henkilö, joka äänestettiin toisen kauden ensi-iltana taitoluistelijan Johnny Weirin jälkeen.

(Kuva: Bryan Bedder / Getty Images)

Kiistat: Blevins on sanonut, ettei hän suoratoista naispelaajien kanssa suojellakseen avioliittoaan huhuilta. Vuonna 2016 hänet keskeytettiin Twitchistä 48 tunniksi sen jälkeen, kun hän julkaisi luovuttajan osoitteen rasistisella lahjoitusviestillä ja näyttönimellä. Vuonna 2018 Ninja ad lib libed rodun slur räppäämällä pitkin Logicin '44 More 'aikana stream hän pyysi anteeksi ja totesi, että hän ei halunnut sanoa kyseistä sanaa.

Henkilökohtainen elämä: Tyler tapasi pelaajansa Jessica Gochin Halo-turnauksessa vuonna 2010, ja he aloittivat suhteen vuonna 2013. Pari avioitui elokuussa 2017 ja häämatkalla Karibialla. Goch, joka tunnetaan nyt nimellä Jess Blevins, on Ninjan manageri ja suosittu suoratoistaja, jolla on yli 224 000 YouTube-tilaajaa ja 500 000 Twitch-seuraajaa.

Hyväntekeväisyys: Tyler on intohimoinen hyväntekeväisyyteen ja keräsi yli 110 000 dollaria American Foundation for Suicide Preventionille vuoden 2018 hyväntekeväisyysvirran aikana. Kilpailuessaan huhtikuun 2018 Fortnite Battle Royale Esports -tapahtumassa hän lahjoitti 2500 dollaria Alzheimerin yhdistykselle jokaisesta voittamastaan ​​pelistä. Tuossa kuussa Ninja auttoi myös keräämään 340 000 dollaria # Clips4Kids -tapahtumassa, ja hän lahjoitti miljoonan dollarin hyväntekeväisyyteen voitettuaan Fortnite Pro-Am -tapahtuman vuonna 2018. Vuoden 2020 koronaviruspandemian aikana Tyler ja Jess lahjoittivat 150 000 dollaria Yhdysvaltojen ruokinnalle.

Palkinnot ja kunniamerkit: Vuonna 2018 Blevins voitti Gaming and Live Streamer -palkinnot Streamy Awards -palkinnolla, ja hänet nimitettiin Vuoden Esports-persoonaksi Esports Awards -palkinnossa ja Vuoden sisällöntuottajaksi The Game Awards 2018: ssa. Vuonna 2019 hän voitti Live Streamer -palkinnon jälleen ja hänet kruunattiin vuoden Twitch Streameriksi Shorty Awards -palkinnoissa. Time-aikakauslehti sisälsi Ninjan maailman 100 vaikutusvaltaisimman henkilön luetteloon vuonna 2018.

Kiinteistöt: Vuonna 2018 Ninja ja Jess ostivat 6700 neliömetrin kartanon Chicagon lähiöistä. 5 makuuhuoneen kotiin kuuluu pelihuone ja teatteri.

Tyler
Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu