Vanna White nettovarallisuus

Paljonko Vanna White Worth on?

Vanna White nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Vanna Whitein palkka

10 miljoonaa dollaria

Vanna White nettovarallisuus: Vanna White on amerikkalainen televisiohenkilö, malli ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten pitkäkestoisen '' Wheel of Fortune '' -esityksen emännänä ja palapelin kääntäjänä. Hän on vain hieman rikkaampi kuin hänen isäntänsä Pat sajak . Hänen nettovarallisuutensa tuli hänen ensimmäisestä avioliitostaan ​​erittäin menestyvän kiinteistökehittäjän / ravintoloitsijan kanssa.

Aikainen elämä: Vanna Marie Rosich syntyi 18. helmikuuta 1957, Conway, Etelä-Carolina. Hän on Joanin ja Miguel Rosichin tytär. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli vauva. Hänen äitinsä avioitui uudelleen miehen nimeltä Herbert White, nuorempi Vanna otti hänen sukunimensä. Hänet kasvatettiin North Myrtle Beachillä ja valmistui North Myrtle Beach High Schoolista. Hän muutti Atlantaan käymään Atlantan muoti- ja muotoilukoulussa. Yliopiston aikana hän oli kilpailija Miss Georgia USA: n vuoden 1978 kilpailussa. Vuonna 1979 hän muutti Los Angelesiin näyttelijänuralle. Kesäkuussa 1980 hän kilpaili elokuvassa 'Hinta on oikea'.

Ura: Vuonna 1981 Vanna varasi osan elokuvasta ”Katsoja” ja esiintyi myös kauhuelokuvassa ”Valmistumispäivä”. Lokakuussa 1982 White palkattiin yhdeksi kolmesta `` Onnenpyörän '' korvaavasta emännästä. Whiteista tuli näyttelyn säännöllinen emäntä 13. joulukuuta 1982, ja siitä lähtien hän on pysynyt näyttelyn ensisijaisena emännänä. Hän voitti työstä yli 200 muuta nuorta naista. White jatkaa isänsä version isännöintiä Pat Sajakin kanssa. Hänen työsopimuksensa on voimassa vuoteen 2022 saakka. Valkoinen on käyttänyt yli 6700 mekkoa toistumattomasti 'onnenpyörällä'. Hän ei saa pitää vaatekaappiaan näyttelystä. Whitein mekot ovat yleensä lainattu suunnittelijoilta ja palautettu, kun hän on valmis teippaamaan esitystä.

White sai Guinnessin maailmanennätyksen 24. toukokuuta 2013, Onnenpyörän jaksossa. Hänen maailmanennätyksensä on 'yleisimmälle tappajalle'. Hän taputti vähintään 3480864 kertaa näyttelyn 30 vuodenaikaa 31. tammikuuta 2013.

Onnenpyörä nauhoittaa vaikuttavan kuuden esityksen päivässä, mikä tarkoittaa, että Valkoista ja Sajakia odotetaan vain asetettuina neljä päivää kuukaudessa.

Hän on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa, kuten 'Just Shoot Me', 'Married With Children', 'The Queens King' ja 'The A-Team'.

Playboy-oikeusjuttu: Vuonna 1987 Vanna White oli Playboy-lehden kannessa. Sivujen sisällä oli kuva puolialastomasta Whiteista. Hän ei poseerannut vapaaehtoisesti Playboylle, vaan Hugh Hefner osti valokuvia, jotka hän oli asettanut kamppailevana näyttelijänä vuonna 1982. Hänen täytyi maksaa vuokransa. Hän haastoi Hefnerin ja lehden 5,2 miljoonaan dollariin sillä perusteella, että kuva pilaisi hänen perheystävällisen yleisökuvansa. Hän luopui molemmista oikeusjutuista.

Sonyn oikeusjuttu : Vuonna 1993 Vanna haastoi Samsung Electronics -yhtiön menestyksekkäästi reklamaatioon, kun yhtiö esitti mainoksen, jossa oli hymyilevä robotti, joka käänsi kirjaimia pelinäytöksessä. White väitti, että yritys käytti hänen kuvaansa ilman lupaa. On uskomatonta, että Vanna päätyi voittamaan oikeudenkäynnin useiden vetoomusten jälkeen ja sai 403 000 dollaria vahingonkorvauksia.

Vanna White nettovarallisuus

(Kuva: David Livingston / Getty Images)

Henkilökohtainen elämä: Kun Vanna White lähti North Myrtle Beachiltä, ​​Etelä-Carolina, etsimään unelmansa tulla tähdeksi, hän vain 1000 dollaria nimelleen. Hän odotti pöytiä ja mallintaa ollessaan yliopistossa Atlantassa ja etsiessään mainetta ja omaisuutta alkuaikoina Los Angelesissa.

1980-luvulla Vanna treffasi Playgirl-keskusta ja Chippendales-tanssija-näyttelijä John Gibson. He kihloivat jossain vaiheessa 80-luvulla, mutta Gibson tapettiin vuonna 1986 tapahtuneessa lento-onnettomuudessa, ennen kuin he menivät naimisiin.

Kesällä 1980 hän palasi hetkeksi Etelä-Carolinaan olemaan äitinsä kanssa taistellessaan munasarjasyöpää vastaan. Hänen äitinsä menetti taistelunsa tautia vastaan.

Vanna meni naimisiin ravintolan omistajan George Santo Pietron kanssa joulukuussa 1990. Santo Pietro syntyi varakkaasta perheestä Beverly Hillsissä. Ensimmäisen ravintolansa hän perusti 1980-luvun alussa. Hän seurasi menestyvää sushi-paikkaa nimeltä Sushi-Ko, josta tuli kuuluisuuksien kuuma paikka. Heillä oli kaksi yhteistä lasta, poika Nicholas, syntynyt 1994 ja tytär Giovanna, lempinimeltään Gigi, vuonna 1997. White ja Santo Pietro erosivat marraskuussa 2002.

Hänen isoäitinsä opetti hänelle virkkaamista, kun hän oli viisi. Hän jatkaa tätä harrastusta tähän päivään saakka. Puhuttuaan rakkaudestaan ​​virkkaamiseen 'Tonight Show Johnny Carsonin pääosassa' hän otti yhteyttä langanvalmistaja Lion Brand Yarns. Comapny sopi hänen kanssaan luomaan oman lankasarjan nimeltä Vanna's Choice.

White on St.Jude -lastentutkimussairaalan suojelija. Hän on tähän mennessä lahjoittanut 1,8 miljoonaa dollaria St. Jude'sille. Hän aikoo jatkaa hyväntekeväisyystyötään sen jälkeen, kun hän on jäänyt eläkkeelle Onnenpyörästä.

Palkan kohokohdat: Vanna Whitein palkka on 10 miljoonaa dollaria vuodessa. Vertailun vuoksi Pat Sajakin palkka on 15 miljoonaa dollaria. Se on 48 päivää vuodessa ansaita 10 ja 15 miljoonaa dollaria vuodessa. Tämä tarkoittaa, että Vanna ansaitsee 208 333 dollaria työpäivää kohti. Pat ansaitsee 312500 dollaria työpäivää kohti. Jaottamalla se näyttelyä kohti, Pat Sajak ansaitsee 52 083 dollaria näyttelystä ja Vanna White 34 722 dollaria näyttelystä. Onnenpyörä nauhoittaa neljä päivää kuukaudessa, kuusi esitystä päivässä. He nauhoittavat kaksi torstaina ja kaksi perjantaina. Nauhoituspäivinä he molemmat saapuvat noin klo 8.30 ja alkavat ampua keskipäivällä. Yksi yleisö katselee kolmea esitystä, sitten on lounastauko. Toinen yleisö tulee katsomaan vielä kolme nauhoitusta.

Kiinteistöt : Yhdessä vaiheessa George Santo Pietro ja Vanna asuivat porteilla, nimeltään The Mulholland Estates. He asuivat Jack Nicholsonin ja Warren Beattyn vieressä. Lopulta he rakensivat 15 000 neliömetrin spec-talon Beverly Parkin aidatulle yhteisölle. Pari asui kotona avioeroonsa asti vuonna 2002. Avioeronsa jälkeen molemmat vapauttivat kiinteistön ja vuokrasivat sen useita vuosia 175 000 dollarilla kuukaudessa. Vuonna 2017 he listasivat myytävän talon 47,5 miljoonalla dollarilla. He omistivat myös talon läheisellä tontilla, joka myytiin 22 miljoonalla dollarilla.

White käyttää tulojaan sijoittamaan kerrostaloihin, ja hän tykkää kääntämällä taloja.

Hänen pitkäaikainen ensisijainen asuinpaikkansa on ollut 10000 neliömetrin kartano Beverly Hillsin yläpuolella olevilla kukkuloilla, jonka hän osti 2000-luvun alussa 3,4 miljoonalla dollarilla. Nykyään tämän kodin arvo on todennäköisesti 10 miljoonaa dollaria pohjoiseen.

Vuonna 2013 Vanna maksoi 1,125 miljoonaa dollaria kodista Sherman Oaksissa Kaliforniassa. Hän listasi tämän vuokrattavan kodin toukokuussa 2020 hintaan 20 000 dollaria kuukaudessa.

Vanna White nettovarallisuus

Vanna White

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Palkka: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 18. helmikuuta 1957 (64 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,67 m)
Ammatti: Esittäjä, näyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu