Vegasin pokeriammattilainen David Williams on all-in Foxin MasterChef-ohjelmassa

Las Vegaani David Williams kilpailee FoxillaLas Vegan David Williams kilpailee Foxin MasterChef -ohjelmassa. (Kohteliaisuus Fox) Las Vegan David Williams kilpailee Foxin MasterChef -ohjelmassa. (Kohteliaisuus Fox) Las Vegan David Williams kilpailee Foxin MasterChef -ohjelmassa. (Kohteliaisuus Fox) Las Vegan David Williams kilpailee Foxin MasterChef -ohjelmassa. (Kohteliaisuus Fox) Las Vegan D'Andre Balaoing kokkaa MasterChefin kauden ensi -illassa. (Greg Gayne/Fox) Las Vegaani Shaun O'Neale kilpailee MasterChefissä. (Greg Gayne / Fox) James Woods on yksi kuudesta Las Veganista, jotka kilpailevat Foxin MasterChefin seitsemännellä kaudella. (Greg Gayne/Fox) James Woods on yksi kuudesta Las Veganista, jotka kilpailevat Foxin MasterChefin seitsemännellä kaudella. (Greg Gayne/Fox)

Monet todellisuusshow -kilpailijat sanovat, että heidän halunsa voittaa ei liity palkintorahaan.

Se on sellainen väsynyt julmuus, joka kuuluu inspiroivaan julisteeseen ja johon liittyy huiman kotka tai ihana kissanpentu.

Mutta David Williamsin tarpeella voittaa MasterChefissä (kello 20.00, 1. kesäkuuta, Fox) ei todellakaan ole mitään tekemistä 250 000 dollarin pääpalkinnon kanssa.Rahalla on minulle merkitystä. Ilmeisesti jos voitan, se olisi hienoa, Las Vegan sanoo. Mutta olet oikeassa, se ei ole minulle motivaatiota voittaa.

Williams, vuoden 2004 World Series of Pokerin päätapahtuman toiseksi sijoittunut ja yksi pelin tunnetuimmista hahmoista, on voittanut pöydissä lähes 9 miljoonaa dollaria. Mutta se ei tarkoita, että minulla on vain 9 miljoonaa dollaria istumassa holvissa jossain, hän selventää. On veroja, kuluja. Voin hyvin, mutta en ole rikas.

Varainen tai ei, 250 mrd. On kaukana elämää muuttavasta rahasta, jota se edustaa useimmille 39 muulle kotikokille-mukaan lukien viisi muuta Las Vegaania: baarimikko D'Andre Balaoing, kuorma-autonkuljettaja James Woods, DJ Shaun O'Neale, karate -ohjaaja Will Staten ja ravintolapäällikkö Shawn Norris - jotka etenivät MasterChefin seitsemännen kauden ensi -iltaan.

Williamsia erottaa monista kilpailijoista myös se, että hän ei voi vaatia elinikäistä intohimoa ruoanlaittoon. Kun hän kävi koe-ohjelmassa viime elokuussa, 35-vuotiaalla ei ollut edes kahden vuoden kokemusta. Mutta hän korjasi nopeasti menetetyn ajan.

Luulen, että se tuli rakkaudesta syödä, Williams sanoo varhaisista päivistään keittiössä. Ja ollessaan Vegasissa olen alttiina niin monille hämmästyttäville ravintoloille ja upeille aterioille, että halusin todella tietää, miten ja miksi asiat toimivat.

Hän tutki muutamia ruokia ja löysi opetusvideoita verkosta. Hänen ensimmäinen ateriansa, pappardelle -pasta karitsan ragoutilla, oli hitti ystäviensä kanssa. Vitsailen aina, kävin YouTuben kulinaarisessa koulussa. Kirjaimellisesti kaikki, mitä opin, oli YouTube -videoita ja muiden kokkien tai kotikokkien reseptien ja blogien lukeminen.

Nämä ystävät ehdottivat hänen kokeilevansa viime syksynä, kun MasterChefin valujohtajat olivat laaksossa. Williams ei katso paljon televisiota, joten hän ei ollut koskaan nähnyt ohjelmaa. Katsoin jakson, hän sanoo, ja olin heti kauhuissani.

Hänen tyttärensä Liliana oli tuolloin 4 -vuotias ja oli jo spinoffin, MasterChef Juniorin, fani. Vaikka hän ei ole villi ruoan suhteen, jonka hän mieluummin kokkaa-Hän ei halua syödä hienoja tavaroita, kuten voita haudutettua hummeria, Williams myöntää-innostus ja halu nähdä hänet kilpailemaan saivat hänet kokeilemaan. Liliana jopa kuvasi koevideoita.

Kun Williams pääsi ensimmäisen kokeilukierroksen ohi, hänen kilpailusarjansa otti vallan. Sen sijaan, että hän olisi päässyt vielä syvemmälle YouTubeen, hän alkoi tavoittaa paikallisten suosikkiravintoloidensa kokkeja, kuten Brett Unissia B&B Ristorantessa ja Chopped alums Nicole Brissonia Carnevinossa ja Steve Benjaminia L’Atelier de Joel Robuchonissa.

He ovat kilpailleet televisio -ohjelmissa ja menestyneet, Williams sanoo, joten vain heille meneminen todella antoi minulle vinkkejä asioista.

Yksi alue, jota Williams ei tarvinnut, oli kohdata valokeilassa olemisen paineet. Hän on kilpaillut kansainvälisellä näyttämöllä teini -iästä lähtien, joka matkusti Eurooppaan Magic: The Gathering -pelaajana.

Olen ollut niin monissa stressaavissa ja arvokkaissa tilanteissa. Olen pelannut miljoonilla dollareilla valojen alla monta kertaa, hän selittää. Minulla on jotenkin teräksen hermoja. Ei kerskailla, mutta paine ei koske minua.

Tämä on suurin etu, jonka Williams tuo MasterChefille, ja se voisi auttaa häntä voittamaan suhteellisen kokemuksen puutteen. Hän on niin uusi keittiössä, ettei hän ole edes kehittänyt erikoisuutta. Minulla ei ole yhtä erityistä tyyliä. Yritän tehdä kaiken. Pidän todella hienostuneesta, eräänlaisesta modernista, joka ottaa todella korkealaatuista ruokaa.

MasterChef ja tarve tehdä vaikutelma tuomareihin Gordon Ramsay ja Christina Tosi ovat antaneet Williamsille mahdollisuuden esitellä taiteellista puoltaan verrattuna analyyttisiin taitoihin, jotka ovat ansainneet hänelle miljoonia.

Hän osallistuu kilpailuun all-in ja vaatii, että hänellä olisi mieluummin MasterChef-titteli kuin mukana oleva raha.

Kilpailu on aina ollut jotain, jota olen rakastanut, Williams sanoo.

Pidän vain kilpailujen voittamisesta. Pidän henkilökohtaisesta tyytyväisyydestä.