Venus Williamsin nettovarallisuus

Paljonko Venus Williams on arvoinen?

Venus Williamsin nettovarallisuus: 95 miljoonaa dollaria

Venus Williamsin nettovarallisuus: Venus Williams on yhdysvaltalainen ammattitennispelaaja, jonka nettovarallisuus on 95 miljoonaa dollaria. Williams on entinen maailman ykkönen, ja hänen hyväksi sanotaan yleensä uuden vallan aikakauden aloittaminen naisten ammattitenniskiertueella. Hän on sijoittunut sinkkujen maailman ykköseksi kolmessa erillisessä tilanteessa, ja hänet mainitaan ensimmäisenä amerikkalaisena mustana naisena, joka on saavuttanut tämän saavutuksen Open Era -tapahtuman aikana.

Aikainen elämä: Venus Ebony Starr Williams syntyi 17. kesäkuuta 1980 Lynwoodissa Kaliforniassa Richard Williamsin ja Oracene Pricein kanssa. Kun Venus oli 10-vuotias, Williams-perhe muutti Kalifornian Comptonista Floridan West Palm Beachiin, jotta hän ja hänen sisarensa Serena voisivat osallistua Rick Maccin tennisakatemiaan. Richard Williams veti Venuksen ja Serenan pois kansallisista junioritennisturnauksista, kun Venus oli 11. Tuolloin Williamsilla oli 63–0 ennätys Yhdysvaltain tennistaliiton juniorikiertueella ja se sijoittui eteläisen alle 12-pelaajien joukkoon Etelä-Afrikassa. Kaliforniassa. Vuonna 1995 Richard veti tyttärensä Maccin akatemiasta ja otti siitä lähtien tyttärensä kaikki valmennukset.

Ura: Williams muutti ammattilaiseksi vuonna 1994 14-vuotiaana. Hän teki debyyttinsä Australian avoimessa kilpailussa vuonna 1998 sisarensa Serenaa vastaan ​​toisella kierroksella. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun he pelasivat toisiaan vastaan ​​ammattimaisina tennispelaajina. Venus voitti Serenan ja hävisi sitten kolmannelle kierrokselle maailman kolmannelle sijalle Lindsay Davenportille. Williams-sisaret tapasivat toisiaan verkon yli 24 kertaa ammattilaisuransa aikana.

Willams on luokiteltu maailman ensimmäiseksi naisten tennispelaajaksi kolme kertaa yhteensä 11 viikon ajan. Hän saavutti tämän sijoituksen ensimmäisen kerran 25. helmikuuta 2002 ja oli ensimmäinen musta nainen avoimessa aikakaudessa. Venus Williams on päässyt 16 Grand Slam -turnauksen finaaliin. Hän on voittanut 14 Grand Slam -parin parin titteliä sekä nuorempi sisar Serena kumppaninaan. Williams-sisaret ovat voittamattomia Grand Slam -parin finaaleissa. Venuksella on viisi Wimbledonin singleä.

Aikajakso vuoden 2000 Wimbledonin mestaruuskilpailuista vuoden 2001 Yhdysvaltain avointen sarjoihin oli yksi Venuksen menestyneimmistä ammattilaisajoista. Hän voitti neljä kuudesta Grand Slam -turnauksesta kyseisen vuoden aikana. Hänen 35 ottelun voittoputkensa Wimbledonin mestaruuskilpailuista 2000 Generali Ladies Linz -turnauksen finaaliin on pisin 1. tammikuuta 2000 lähtien. Hän on pelannut 85 Grand Slamissa vuodesta 2020 Australian Open, mikä tekee hänestä ennätyksen kummankin sukupuolen kaikkien aikojen johtaja.

Kuva: Elsa / Getty Images

Williams on voittanut myös neljä olympiakultaa, yhden kaksinpelissä ja kolme naisten kaksinpelissä sekä hopeamitalin sekaparissa. Williams kulkee vain sisarensa Serena Williamsin kanssa 49 yksinpelillä aktiivisten pelaajien joukossa. Hän on myös yksi kahdesta aktiivisesta naisten tennispelaajasta, jotka ovat päässeet kaikkien neljän Grand Slam -finaalin finaaliin. Toinen pelaaja on hänen sisarensa Serena.

Vuonna 2007 hän aloitti oman muotisarjansa nimeltä EleVen.

Kesäkuun lopulla 2010 Williams julkaisi ensimmäisen kirjansa 'Tule voittamaan, kuinka urheilu voi auttaa sinua parantamaan ammattiasi.' Hän esiintyi useissa keskusteluohjelmissa mainostamaan kirjaansa, mukaan lukien 'Early Show' ja 'Good Morning America'.

Henkilökohtainen elämä: Vuodesta 2007 vuoteen 2010 Willams treffasi ammattimaista golf pelaajaa Hank Kuehneä. Vuonna 2012 hän aloitti tapaamisen kuubalaisen mallin Elio Pisin kanssa. He tapasivat, kun hänet palkattiin mallintamaan alusvaatteita EleVenille. He päivittivät vuoteen 2015. Vuosina 2017--2019 Venus päivitti julkaisuperänsä Nick Hammondin.

Vuonna 2003 Venus ja Serena Williamsin vanhempi puolisisko Yetunde Price ammuttiin kuolleena tenniskenttien lähellä, jossa sisaret harjoittivat aikoinaan Comptonissa. Price oli Williams-sisarten henkilökohtainen avustaja. Hän oli 31-vuotias.

Elokuussa 2009 Venuksesta ja Serenasta tuli Miami Dolphinsin osakkeenomistajia.

Venus Williams on Jehovan todistaja.

Vuonna 2015 Williams sai kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Indianan yliopistosta. Hänen perimmäisenä tavoitteena on saada MBA lähitulevaisuudessa.

Venus Williams on ollut tärkeä taistelussa tennispalkasta. Itse asiassa hän kutsuu naisten saamista tenniksessä samapalkkaiseksi suurimmaksi voitoksi kentällä tai sen ulkopuolella.

Williams ajoi Palm Beach Gardensissa Floridassa 9. kesäkuuta 2017, kun auto törmäsi maastoautoonsa ennen kuin hän oli päässyt risteyksestä. Onnettomuudessa kuoli 78-vuotias mies ja loukkaantui toisessa autossa. Poliisi kertoi aluksi, että Venus oli syyllinen onnettomuuteen, mutta kuukausi myöhemmin valvontavideon tarkasteltuaan viranomaiset päättivät, ettei Venus aiheuttanut onnettomuutta.

Vuonna 2020 Venus käynnisti #CoachVenus -harjoituksensa Instagramissa Equal Justice Initiativen varainhankintana. Hän yhdistää kaikki lahjoitukset järjestölle. Equal Justice Initiative -aloitteen tavoitteena on lopettaa joukkovankeus ja liiallinen rangaistus, kyseenalaistaa rodullinen ja taloudellinen epäoikeudenmukaisuus ja suojella perusihmisoikeuksia.

Uratulot: Heinäkuussa 2017 Venus oli ansainnut tuomioistuimessa 38 miljoonaa dollaria. Se riitti tekemään hänestä kaikkien aikojen toiseksi eniten ansaitsevan naispuolisen tennispelaajan, joka oli Maria Sharapovan (36,5 miljoonaa dollaria) kärjessä ja sijoittamaan hänet sisarensa Serena Williamsin (85 miljoonaa dollaria) taakse. Vuoteen 2020 mennessä hänen uransa ansiot olivat 40,5 miljoonaa dollaria.

Kentän ulkopuolella Venus tekee tyypillisesti 5-10 miljoonaa dollaria vuodessa hyväksymisistä.

Kiinteistöt: Alkuvuodesta 2019 Venus Williams käytti lähes 10 miljoonaa dollaria eristäytyneelle rantahuoneelle, jossa oli oma ranta ja yksityinen mökki sisar Serenalle yksinoikeudella Jupiter Islandilla Floridassa. Päärakennuksessa on kolme makuuhuonetta. Hotellissa on kaksi majataloa, vehreä trooppinen puutarha, henkeäsalpaavat merinäkymät, uima-allas, ulkokeittiö ja baari - mutta ei tenniskenttää.

Venus Williamsin nettovarallisuus

Venus Williams

Nettovarallisuus: 95 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 17. kesäkuuta 1980 (40 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Tennispelaaja, yrittäjä, kirjailija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu