Vincent Herbert Net Worth

Kuinka paljon Vincent Herbert Worth on?

Vincent Herbertin nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria

Vincent Herbert Nettovarallisuus: Vincent Herbert on amerikkalainen tuottaja, lauluntekijä ja Streamline Recordsin perustaja, jonka nettovarallisuus on 3 miljoonaa dollaria. Herbert on ansainnut nettovarallisuutensa tekemällä työtä kymmenien erittäin menestyvien musiikkitaiteilijoiden kanssa. Vincent nousi ensin kuuluisaksi lähinnä musiikkituottajana ja sitten oman Tamar & Vince -todellisuudensa näyttelijänä, joka näytettiin WE-televisiossa vuosina 2012--2017. Hän perusti Streamline Recordsin, Interscope Records -julkaisun vuonna 2007. , ja on sittemmin työskennellyt suosittujen taiteilijoiden kuten Tatyana Ali, Toni Braxton, Destiny's Child ja Lady Gaga kanssa. Vuonna 2011 Herbert ansaitsi Primetime Emmy -ehdokkaan erinomaisesta muunnelmasta, musiikista tai komediasta, työstään Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden.

Aikainen elämä: Vincent Herbert syntyi 27. tammikuuta 1973 Newarkissa New Jerseyssä. Hänellä on veli Chris, ja hän kävi Cambridgen kristillisessä koulussa, jossa hän palveli vanhemman luokan presidenttinä. Vincentin luokkatoverit antoivat hänelle lempinimen 'vesipullo'. Herbert kiinnostui musiikista varhaisessa iässä ja aloitti oman musiikkinsa vasta 10-vuotiaana.

Ura: Vincent debytoi säveltäjänä Murray Headin Between Us -albumilla vuonna 1979, ja hän työskenteli myös säveltäjänä Headin 1981-albumilla 'Voices'. Sitten hän remixi Babyface's 1991 -albumin A Closer Look, tuotti Al B.Sure! -Elokuvan Sexy Versus (1992) ja toimi sekä tuottajana että säveltäjänä Hi-Five-elokuvan Keep It Goin 'On -elokuvassa (1992). . Vuonna 1993 Herbert työskenteli ensimmäistä kertaa tulevan siskonsa Toni Braxtonin kanssa, tuottaen, säveltäen, miksaamalla ja sekoittamalla kappaleita hänen itsensä nimellä 1993 julkaistulle albumilleen. Koko 1990-luvun hän työskenteli Dionne Warwickin 'Friends Can Be Lovers' (tuottaja), The Winans 'All All' (tuottaja, mikseri), Aaliyah 'One in a Million' (tuottaja, mikseri), Montell Jordanin 'Let's Ride' '' (säveltäjä) ja Tatyana Alin '' Kiss the Sky '' (tuottaja, säveltäjä).

(Kuva: Maury Phillips / Getty Images BET: lle)

Vincent työskenteli myös 90-luvulla Destiny's Childin kanssa tuottaen ja säveltäen heidän 1998-nimisen albuminsa ja säveltäessään vuoden 1999 albuminsa The Writing's on the Wall. Myöhemmin Herbert työskenteli Dream, Immature, JoJo ja hänen vaimonsa albumeilla. Tamar Braxton , ja hän oli Lady Gagan Alejandro-singlen 2010 tuottaja ja A & R-henkilö. Hän tuotti myös Lady Gagan 'Paparazzi' (2009) ja 'Telephone' (2010) musiikkivideoita sekä TV-erikoistarjouksia 'Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden' (2011) ja 'A Very Gaga Thanksgiving'. (2011). Vuonna 2012 Vincent aloitti pääosassa elokuvassa Tamar & Vince vaimonsa kanssa. Näyttely oli `` Braxton Family Values ​​'' -sarja, ja se esitettiin 44 jaksoa viiden vuoden aikana. Herbert ja Braxton esittivät näyttelyn tunnuslaulun 'You My Monday & My Friday'.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 2003 Herbert aloitti suhteen Tamar Braxtonin, R & B-laulajan Toni Braxtonin nuorimman sisaren kanssa. Tamar ja Vince esiintyivät ensin Tonin kanssa WE-tv-todellisuussarjassa 'Braxton Family Values'. Herbert ja Braxton menivät naimisiin 27. marraskuuta 2008, ja he toivottivat poika Loganin tervetulleeksi 6. kesäkuuta 2013. Pari erosi heinäkuussa 2019. Vincentillä oli vatsa nidottu vuonna 2015 ja menetti yli 100 kiloa sydänkohtauksen jälkeen, kun hän päätti johtaa terveellisempi elämä. Lokakuussa 2017 tuomari määräsi Vincentin maksamaan Sonylle 3,7 miljoonaa dollaria oikeudenkäynnin ratkaisemiseksi vuoden 2013 ennakosta. Yhtiö maksoi Herbertille löytääkseen Sonyn uusia kykyjä, ja '' osa kaupasta vaati maksuja takaisin Interscope Recordsilta '', mutta Sony väitti, että Vincent siepasi maksut, minkä seurauksena Sony ei saanut luvattua rahaa.

Kiinteistöt: Huhtikuussa 2013 Tamar ja Vincent käyttivät 10,5 miljoonaa dollaria kartanoon Calabasasissa Kaliforniassa. 15 000 neliön jalkainen kartano sijaitsee aidatulla alueella nimeltä Mountain View Estates. He yrittivät myydä talon vuonna 2017 15,995 miljoonalla dollarilla. Hinta alennettiin 15 miljoonaan dollariin, sitten 13,95 miljoonaan dollariin ja lopulta 9,25 miljoonaan dollariin. Tämä merkitsi 1,25 miljoonan dollarin tappiota pariskunnalle, joka vältteli kapeasti omaisuuden sulkemista keskenään jatkuvien taloudellisten ja suhdeongelmien keskellä. Kiinteistön asuntolainan laiminlyönnistä oli ilmoitettu useita julkisia ilmoituksia. Yhdessä vaiheessa he olivat vähintään 250 000 dollaria jäljessä asuntolainasta, ja heidän mukaansa oli myös useita autoja ja muita varoja.

Vincent Herbert Net Worth

Vincent Herbert

Nettovarallisuus: 3 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 26. tammikuuta 1969 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Televisiotuottaja, lauluntekijä, levytuottaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu