Wale nettovarallisuus

Paljonko Wale Worth on?

Wale-nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

Wale-nettovarallisuus: Wale on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 5 miljoonaa dollaria. Hän tuli ensimmäisen kerran kuuluisaksi vuonna 2006, kun hänen kappaleestaan ​​Dig Dug (Shake It) tuli suosittu kotikaupungissaan Washington DC: ssä.

Aikainen elämä: Wale syntyi Washingtonissa 21. syyskuuta 1984 nimellä Olubowale Victor Akintimehin. Hänen vanhempansa olivat alun perin Lounais-Nigerian maita ja molemmat tulivat Itävallasta Yhdysvaltoihin vuonna 1979. Vuonna 2002 Wale valmistui Quince Orchard High Schoolista. Alun perin hän jatkoi uraa jalkapallossa ja osallistui yliopistoon Robert Morrisin yliopistossa ja Virginian osavaltion yliopistossa jalkapallo-apurahoilla. Myöhemmin hän päätti keskeyttää musiikin ja keskittyä musiikkiin 2000-luvun puolivälissä.

Ura: Hänen ensimmäinen singlensä, joka vastaanotti radion, oli vuoden 2006 Rhyme of the Century. Hän julkaisi ensimmäisen miksauksensa Paint a Picture samana vuonna ja alkoi kiinnittää huomiota julkaisuihin, kuten The Source ja The Washington Post. Hänen kappaleestaan ​​Dig Dug (Shake It) tuli heti suosittu Washington DC: ssä, ja se oli kunnianosoitus Ronald 'Dig Dug' Dixonille, go-go-bändin Northeast Groover lyömäsoittimelle. Syyskuussa 2006 'Uptown Roamers' debytoi XM Radio Channel 66: lla, jossa sitä soitettiin kahdesti päivässä. Kappale ja hänen toinen hitti '' Breakdown '' olivat esillä Walen toisella miksauksella 'Hate Is the New Love'. Tammikuussa 2007 Wale julkaisi uuden singlen radiolle nimeltä Good Girls.

Julkaisemalla kolmannen miksauksensa vuonna 2007 hänet nimettiin nimellä D.C. Metro Breakthrough Artist of the Year ', kiinnitti Fader Magazinen huomion ja kierteli osana Mark Ronsonin UK Touria. Hän allekirjoitti sekä Interscope- että Allido Records -sovelluksen vuonna 2008. Hänen debyyttialbuminsa 'Attention Deficit' pudotettiin vuonna 2009 positiivisten kriittisten huomautusten joukkoon ja saavutti 21. sijan Billboard Hot 200: ssa. Wale julkaisi kuudennen miksauksensa 'More About Nothing'. elokuussa 2010.

Lokakuussa 2011 Wale järjesti yksityisen median kuuntelutapahtuman tulevan levyn näytteenottimena. Se pidettiin Chelsean Gansevoort-hotellissa New Yorkissa, ja siihen osallistui musiikin johtajia, bloggaajia, erilaisia ​​artisteja ja hiphopipäätä. Hänen toinen albumi 'Ambition' julkaistiin keskiyöllä 2. marraskuuta 2011. Wale ja ystävät pitivät keskiyön julkaisunäyttelyn The Highline Ballroomissa New Yorkissa. Levy debytoi Billboard 200: n toisella sijalla ja myi ensimmäisellä viikolla 162600 kappaletta. Albumi sai vaihtelevia arvosteluja.

Hän julkaisi vuonna 2013 kolmannen albumin The Gifted, joka saavutti ykkössijan Billboard 200: lla sekä Yhdysvaltain R&B- ja US Rap -listoilla sekä # 10 Kanadassa. Walen neljäs studioalbumi The Album About Nothing julkaistiin vuonna 2015 ja saavutti myös 1. sijan Billboard 200-, US R&B- ja US Rap -listalla. Tässä albumissa esiintyivät Jerry Seinfeld, J. Cole, Usher, SZA ja monet muut taiteilijat. Siitä tuli hänen toinen albumi nro 1 Yhdysvalloissa. Samana vuonna Wale nauhoitti alkuperäisen musiikkiteeman suositulle ESPN-urheiluprogrammille First Take.

Huhtikuussa 2017 Wale julkaisi viidennen studioalbuminsa Shine. Se myi 28 000 kappaletta ensimmäisen viikon aikana. Kun hän oli eronnut Atlantic Recordsin kanssa, Wale julkaisi yllätyksellisen neliraidallisen EP: n nimeltä 'It's Complicated' maaliskuussa 2018. Kaksi kuukautta myöhemmin Wale julkaisi toisen EP: n nimeltä Self Promotion. Toukokuussa 2018 ilmoitettiin, että Wale oli allekirjoitettu Warner Recordsille. Syyskuussa 2018 hän julkaisi kolmannen EP: n nimeltä Free Lunch. 20. joulukuuta 2018 hän julkaisi kaksi kappaletta, 'Winter Wars' ja 'Poledancer' ennen kuutta albumiaan, Wow..That's Crazy, joka julkaistiin 11. lokakuuta 2019. Tämä levy sisälsi singlen 'On Chill'. 19. kesäkuuta 2020 Wale julkaisi EP: n, The Imperfect Storm.

Walen sinkku 'Lotus Flower Bomb' (mukana Miguel) saavutti ykkönen Yhdysvaltain R&B -listalla, ja hän on menestynyt myös singleillä 'Chillin' (feat. Lady Gaga), 'That Way' (mukana Jeremih ja Rick Ross), ' Rahan pussi '(mukana Rick Ross, Meek Mill ja T-Pain),' Bad '(mukana Tiara Thomas tai Rihanna),' Ride Out '(Kid Ink, Tyga, YG ja Rich Homie Quan) ja paljon muuta . Wale on voittanut BET-palkinnot ja hänet nimitettiin Grammy-palkinnoksi parhaana rappilauluksi Lotus Flower Bomb -elokuvasta. Vuonna 2013 Wale voitti Soul Train -palkinnon vuoden parhaasta hiphop-kappaleesta singleltään 'Bad', mukana Tiara Thomas.

(Kuva: Mike Coppola / Getty Images)

Muut hankkeet: Musiikkiuransa ulkopuolella Wale työskenteli yhdessä Philadelphian jälleenmyyjän Ruvillan ja ASICSin kanssa vuonna 2015 työskentelemään tuotteella nimeltä Bottle Rocket Asics Gel Lyte.

Wale on innokas ammattimainen paini-fani ja on tehnyt useita paini-viitteitä kappaleissaan. Hän isännöi vuosittaista WaleMania-ohjelmaa WrestleMania-viikonloppuna ja on myös esiintynyt useita kertoja WWE-televisiossa. 4. heinäkuuta 2017 Wale isännöi rap-taistelua The New Day ja Usos välillä Smackdown Live -jakson aikana. Hän oli myös vieraskommentaattori Noam Dar TJP: n 205 Live -ottelussa vuonna 2018. Lokakuussa 2019 Wale saattoi entiset NXT Tag Team -mestarit The Street Profits ringiin heidän otsikkokilpailunsa vuoksi.

Henkilökohtainen elämä: Wale on erotettu pitkäaikaisesta tyttöystävästään Chloe Alexisista, mutta heillä on yhteinen tyttärensä, joka syntyi heinäkuussa 2016. Hänellä on kiinteistö Atlantassa Georgiassa, mutta hän vuokraa kattohuoneiston New Yorkissa.

Wale nettovarallisuus

Nuo

Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 21. syyskuuta 1984 (36 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Ammatti: Laulaja, näyttelijä, räppäri
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu