Warped Tour -urheilu, musiikkifestivaali, joka lisää lämpöä

Black Dahlia Murder on yksi kymmenistä bändeistä, jotka esiintyvät Warped Tourilla.Black Dahlia Murder on yksi kymmenistä bändeistä, jotka esiintyvät Warped Tourilla.

Osittain kesäleiri, osa käynnistysleiri, osa punk -rock -rituaali, Warped Tour on musiikkifestivaalikauden anteeksiantamattomin kestävyyskoe.

Useimmiten pysäköintialueille pystytettyjen lavojen sarja, joka ei juurikaan helpota ihoa kuplivaa aurinkoa, teinikeskeinen extreme-urheilu- ja musiikkimaraton on hyvä tapa uppoutua vakavasti ilman laittomia aineita.

Warped aloitti nyt 19. toimintavuotensa punk-raskaalla kokoonpanolla, mutta on sittemmin kehittynyt selvästi metallisemmaksi ja hajanaisemmaksi.Tässä kiertueessa on 101 metalcore-bändiä (Bring Me the Horizon, Memphis May Fire, Chiodos, August Burns Red, Like Moths to Flames, muutamia mainitakseni) sekä ripsiväriset rokkarit (Black Veil Brides), emo tukipilareita (Hawthorne Heights, Motion City Soundtrack) ja yhä enemmän elektronisen tanssimusiikin taiteilijoita (Run DMT, Kairo Kingdom, Goldhouse).

Joihinkin vastaohjelmointiin suosittelemme death metalleja The Black Dahlia Murder, tässä toivotaan mukavaa yleisöä laulamaan bändin Evil Dead -henkisen Raped in Hatred by Vines of Thornin uudelta virulentilta levyltä Everblackilta, Beebsin kazoo-abettilta. ja Her Money Makers, Big D: n työväenluokka ja Kids Table, MC Larsin nörtti, lukutaitoinen hip-hop ja Emily's Armyin sokeripulloinen punk, jonka viimeisimmän albumin tuotti Green Dayn Billie Joe Armstrong itse Warped Tourin selviytyjä, harmaasävyinen rotu.

Ota yhteyttä toimittaja Jason Braceliniin osoitteessa jbracelin@
reviewjournal.com tai 702-383-0476.


Esikatselu

Vääntynyt kiertue

Perjantaina klo 11

Silvertonin pysäköintialue, 3333 Blue Diamond Road

29,65 $ (702-263-7777)