Viikon nettovarallisuus

Kuinka paljon The Weeknd Worth on?

Viikon nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

Viikon nettovarallisuus: The Weeknd on kanadalainen levy-artisti ja levytuottaja, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Murrettuaan musiikkiteollisuuteen YouTuben kautta, The Weeknd on todella tehnyt itselleen nimen. Hän on yksi tunnetuimmista kasvoista hip-hop / rap / r & b-tyylilajissa, ja hänen ainutlaatuinen musiikkityylinsä erottaa hänet. Tämä menestyvä taiteilija on myynyt 70 miljoonaa levyä pelkästään Yhdysvalloissa, ja hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien useita Grammyjä. Musiikin ulkopuolella The Weeknd on ollut mukana myös erilaisissa yrittäjyysajoissa. Tähän sisältyy yhteistyö erilaisten tuotemerkkien kanssa ja oman henkilökohtaisen tuotemerkin luominen nimeltä XO.

Tänään The Weeknd on yksi palkatuimmista viihdyttäjistä maailmassa. Pelkästään vuonna 2017 hänellä oli hirviön ansaintavuosi, joka tuotti 90 miljoonaa dollaria ennen veroja.

Aikainen elämä: Weekndin oikea nimi on Abel Makkonen Tesfaye, ja hän syntyi 16. helmikuuta 1990. Hän varttui Torontossa Ontariossa. Hänen äitinsä ja isoäitinsä kasvattivat vanhempiensa eron jälkeen. Weeknd on etiopialaista perintöä, ja hänen vanhempansa muuttivat Kanadaan 80-luvun lopulla. Tesfayen isä ei ollut mukana hänen elämässään lapsuudessaan, ja nämä kaksi näkivät toisensa vain kerran tai kahdesti. Uskonnolla oli suuri vaikutus Tesfayen alkuvuosiin, ja hän kävi usein Etiopian ortodoksikirkossa. Uskonnollisesta osallistumisestaan ​​huolimatta Abel Tesfaye aloitti huumeiden käytön 11-vuotiaana. Marihuaanan tupakointitottumukseksi alkoi myöhemmin riippuvuus kovemmista huumeista, ja Tesfaye väittää tekevänsä rikoksia riippuvuutensa rahoittamiseksi. Vaikka hän kävi lukiota, hän ei valmistunut, koska hän keskeytti ennen viimeistä vuotta.

Varhainen ura: Tesfaye totesi, että hänen näyttönimensä tulee siitä, että hän lähti lukiosta ja perheensä talosta 'yhden viikonlopun eikä koskaan tullut kotiin'. Kolme vuotta lukion jälkeen hän törmäsi tuottajan nimeltä Jeremy Rose kanssa. Rose oli pelannut ajatusta luoda 'tumma R & B' jo jonkin aikaa ja näki Tesfayen täydellisenä hahmona liikkeen johtamiseksi. Rose tuotti useita kappaleita, joihin Tesfaye räppää. Tässä vaiheessa muusikko käytti monikerroja, kuten 'Kin Kane' ja 'The Noise'. Rose antoi Tesfayelle luvan käyttää kappaleita sillä ehdolla, että hänet hyvitetään tuottajaksi. Sitten Tesfaye latasi kappaleet YouTubeen, ja hän sai nopeasti huomattavan seurannan - jopa herättäen huomion Drake .

Weekndin ensimmäinen merkittävä julkaisu oli nimeltään mixtape Ilmapallojen talo . Levy sisälsi kappaleita, jotka on tehty erilaisten tuottajien, mukaan lukien Jeremy Rose, avulla, vaikka häntä ei hyvitetä edellisen sopimuksen mukaisesti. Albumi menestyi valtavasti, ja jälleen kerran Drake ilmaisi kiitoksensa taiteilijalle. Drake osallistui myös The Weekndin ensimmäisiin konsertteihin ja otti myöhemmin yhteyttä yhteistyösuunnitelmaan. Kaksi kanadalaista taiteilijaa kiersi sitten yhdessä, ja The Weeknd esitteli tyypillisesti Draken avajaiset. Kun The Weeknd julkaisi vielä kaksi miksausta, useat suuret levy-yhtiöt lähestyivät häntä ja halusivat allekirjoittaa hänet.

Läpimurto: Kiertäessään ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa vuonna 2012, The Weeknd teki yhteistyötä Republic Recordsin kanssa yhteisyrityksessä, jossa myös luotiin hänen oma jälkensä XO. XO on The Weekndin oma levy-yhtiö, joka toimii Republic Recordsin tytäryhtiönä. Tämä suhde näki Trilogia, joka oli kokoelma The Weekndin kolmesta ensimmäisestä miksauksesta. Jeremy Rose hyvitettiin vihdoin hänen tuottamistaan ​​kappaleista. Albumi toimi hyvin, listattu neljänneksi USA: ssa. Mainostaulu 200.

Hänen ensimmäinen studioalbuminsa tuli vuotta myöhemmin julkaisemalla Suutelumaa . Albumilla Drake esiintyi useilla kappaleilla ja debytoi toisella sijalla Yhdysvalloissa. Mainostaulu top 200. Seuraavien vuosien aikana The Weeknd työskenteli yhteistyössä taiteilijoiden, kuten Justin Timberlake ja Ariana Grande, kanssa sekä kiersi paljon.

Kauneus hulluuden takana oli The Weekndin toinen studioalbumi, ja se julkaistiin vuonna 2015. Ensimmäisellä julkaisuviikolla albumi oli myyty 412 000 kappaletta ja saavutti ykkössijan Yhdysvalloissa. Mainostaulu 200. Lopulta se tuli platinaksi ja myi 1,5 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Pian sen jälkeen The Weekndistä tuli ensimmäinen miesartisti, jolla oli samanaikaisesti kappaleen kolme kärkipistettä Mainostaulu Kuuma R&B -taulukko, jossa on kolme singleä, jotka kaikki lopulta saivat platinaa.

Vuonna 2016 The Weeknd julkaisi seuraavan albuminsa: Starboy . Levy sisälsi kappaleita, joissa esiintyi tunnettu ranskalainen elektroniikkaryhmä Daft Punk. Yhteistyössä useiden muiden taiteilijoiden kanssa ja jälleen kiertueella The Weeknd julkaisi Rakas melankoliani vuonna 2018. The Weeknd asetti Guinnessin maailmanennätykset vuonna 2017 eniten suoratoistetulle albumille Spotifyssä yhden vuoden aikana.

Vuonna 2018 hän julkaisi myös ensimmäisen suurimman hittialbuminsa: Weeknd Japanissa . Vuonna 2020 The Weeknd ilmoitti seuraavan albuminsa nimen: Työajan jälkeen .

Ansiot : Kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana hän ansaitsi huikeat 90 miljoonaa dollaria. Kesäkuun 2018 ja kesäkuun 2019 välisenä aikana The Weeknd ansaitsi 40 miljoonaa dollaria eri pyrkimyksistään.

Pascal Le Segretain / Getty Images

Musiikkityyli: The Weeknd on laulaja, vaikka hän onkin 'ryhmittynyt' muiden rap- ja hiphop-artistien kanssa. Hänen vaikutteisiinsa kuuluvat mm. Michael Jackson ja Prince. Hänen sanoitukset käsittelevät ankaria tunnekysymyksiä, ja hänen musiikissaan sekoittuvat indie- ja elektroniset tyylit R&B: n kanssa.

Liiketoiminta: Weeknd on tehnyt yhteistyötä kondomiyritysten, e-savukevalmistajien ja Marvelin kanssa. Hän on myös yksi Apple Musicin '' kasvoista '', ja hän on toiminut Puman brändilähettiläänä. Weeknd on myös vahvasti mukana muodissa ja myy omia XO-merkkituotteitaan. Hän on myös tehnyt yhteistyötä sellaisten tuotemerkkien kuten A Bathing Ape ja suunnittelijoiden kuten Alexander Wang kanssa. Weeknd omistaa osakkeita esporttiyhtiössä OverActive Media Group.

Henkilökohtainen elämä: Weeknd alkoi seurustella tunnetun mallin Bella Hadidin kanssa vuonna 2015. Viitaten kiireisen elämäntavansa aiheuttamiin aikatauluristiriitoihin, he erosivat vuonna 2016. Hän seurasi myös Selena Gomezia loitsusta vuonna 2017, ja pari asui yhdessä lyhyen ajan ennen hajoamista. . Vuonna 2018 The Weeknd palasi jälleen Bella Hadidiin, mutta heidän parinsa erottautuivat vuonna 2019 toisen kerran.

Kiinteistöt : Joulukuussa 2019 The Weekend osti kattohuoneiston Los Angelesista, josta oli näkymät Beverly Hills Country Clubille, hintaan 21 miljoonaa dollaria. Rakennuksen kuukausimaksu HOA on 6800 dollaria. Ennen juurien sijoittamista LA: han hän oli vuokrannut New Yorkin kolmikerroksisen kattohuoneiston, joka maksoi 60000 dollaria kuukaudessa.

Hän omistaa myös kolmen hehtaarin kiinteistön Hidden Hillsissä Kaliforniassa, jonka hän keräsi 18 miljoonalla dollarilla kesäkuussa 2017. Kesäkuussa 2020 hän listasi tämän kiinteistön myytäväksi 25 miljoonalla dollarilla.

Kiista: Hänet pidätettiin vuonna 2015 poliisin pahoinpitelystä Las Vegasissa. Hänet tuomittiin 50 tunniksi yleishallinnoksi.

Palkinnot: Hän on voittanut useita palkintoja uransa aikana. Näihin kuuluu kolme Grammy-palkintoa, kahdeksan Mainostaulu Palkinnot, kaksi Junoa ja kaksi American Music Awards -palkintoa. Hänet nimitettiin myös Oscar-palkinnoksi.

Viikon nettovarallisuus

Viikonloppu

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. helmikuuta 1990 (31 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Ammatti: Lauluntekijä, levytuottaja, laulaja, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu