Wentworth Millerin nettovarallisuus

Paljonko Wentworth Miller on arvoinen?

Wentworth Millerin nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria

Wentworth Millerin nettovarallisuus: Wentworth Miller on englanniksi syntynyt amerikkalainen näyttelijä, malli ja käsikirjoittaja, jonka nettovarallisuus on 4 miljoonaa dollaria. Miller nousi tähtiin sen jälkeen, kun hänet valittiin Michael Scofieldiksi Fox-sarjassa Prison Break, joka juoksi vuosina 2005-2009, ja palasi sitten viidenneksi kaudelle vuonna 2017. Hänen ensimmäinen pääroolinsa oli David Scott ABC: n minisarjassa 2002 Dinotopia. , ja hän on esiintynyt useissa elokuvissa, kuten The Human Stain (2003), Underworld (2003) ja Resident Evil: Afterlife (2010). Wentworth tunnetaan myös Leonard Snartin / Captain Coldin pelaamisesta CW-sarjoissa The Flash (2014–2019) ja Legends of Tomorrow (2016–2018), ja hän esiintyi 2005 Mariah Careyn musiikkivideoissa It's Like That 'ja' Me kuulumme yhdessä '. Miller kirjoitti vuoden 2013 psykologisen trillerin Stoker (kynänimellä Ted Foulke) ja vuoden 2016 kauhuelokuvan The Disappointments Room, ja hän toimi vastaavana tuottajana Prison Breakin viidennellä kaudella.

Aikainen elämä: Wentworth Miller syntyi Wentworth Earl Miller III: ksi 2. kesäkuuta 1972 Chipping Nortonissa, Oxfordshire, Englanti. Hänen amerikkalaiset vanhempansa Roxann (erityisopettaja) ja Wentworth (opettaja ja asianajaja) asuivat Englannissa, kun Miller syntyi, koska hänen isänsä oli Rhodes-tutkija Oxfordin yliopistossa. Wentworthin isä on afrikkalais-amerikkalaista, saksalaista, jamaikalaista ja englantilaista perintöä, ja hänen äitinsä on russialainen, ranskalainen, libanonilainen, ruotsalainen, syyrialainen ja hollantilainen. Perhe muutti Park Slopeen, Brooklyniin, kun Miller oli hyvin nuori, ja hän osallistui Brooklynin Midwood High Schooliin ja Leetsdaleen, Pennsylvanian Quaker Valley High Schooliin, valmistuen vuonna 1990. Lukion aikana Wentworth teki suoran A: n ja liittyi koulun sanomalehtien henkilökuntaan. AV-klubi. Valmistuttuaan hän ilmoittautui Princetonin yliopistoon, jossa hän palveli koulun sanomalehden sarjakuvapiirtäjänä ja lauloi Princeton Tigertones a cappella -ryhmän kanssa. Miller ansaitsi A.B. englanniksi vuonna 1995, muutti sitten Los Angelesiin ja aloitti työn televisioelokuvia tekevässä yrityksessä. Wentworthilla on kaksi nuorempaa sisarta, Leigh ja Gillian.

Ura: Miller teki debyyttinsä televisiossa vuoden 1998 Buffy the Vampire Slayer -jaksossa ja esiintyi ensimmäisessä elokuvassaan, Romeo and Juliet -sovelluksen suorana videovideona, kaksi vuotta myöhemmin. Vuosina 1999–2000 hän vieraili viiden tähden sarjassa ”Viiden osapuolen” spin-off-elokuvan ”Time of Your Life” kolmessa jaksossa, ja vuonna 2000 hän esiintyi WB-sarjassa ”Popular” ja NBC: n lääketieteellisessä draamassa ”ER”. ' Sitten Wentworth esiintyi vuoden 2001 lyhytelokuvassa Room 302 ja minisarjassa Dinotopia, joka esitettiin osana ABC: n The Disney Wonderful World of Disney -elokuvaa. Vuonna 2003 hän näytteli yhdessä Anthony Hopkinsin ja Nicole Kidmanin kanssa elokuvassa The Human Stain ja soitti tohtori Adam Lockwoodia elokuvassa Underworld, joka keräsi 95,7 miljoonaa dollaria lipputuloissa. Vuonna 2005 Miller vieraili CBS-sarjoissa 'Joan of Arcadia' ja 'Ghost Whisperer', esiintyi lyhytelokuvassa The Confession, lainasi äänensä suuren budjetin elokuvaan Stealth ja sai pääroolin aiheesta 'Prison Break'. Koska hänen hahmonsa vartalo oli peitetty tatuoinnilla, Wentworth joutui viettämään yli neljä tuntia väärennettyjen tatuointien avulla joka kerta, kun hän kuvasi ohjelmaa. Prison Break esitti 81 jaksoa vuosina 2005--2009 (samoin kuin vuoden 2009 televisio-elokuva Prison Break: The Final Break), sitten yhdeksän jakson viides kausi vuonna 2017. Vuonna 2020 hän ilmoitti, ettei hän enää pelaa heteroseksuaalisia hahmoja eikä ollut kiinnostunut osallistumaan mahdollisiin tuleviin Prison Break -kausiin.

(Kuva: Vivien Killilea / Getty Images SiriusXM: lle)

Alkuperäisen Prison Break -ajon jälkeen Miller ilmestyi NBC: n Law & Order: Special Victims Unit -yksikössä (2009) etsivänä Nate Kendallina, vieraana pääosassa Foxin House'ssa (2011), ilmaisi Slade Wilsonin / Deathstroke on -elokuvan. Young Justice (2013) ja soitti sotilas Chris Redfieldiä vuoden 2010 elokuvassa Resident Evil: Afterlife, joka toi lipputuloon 300,2 miljoonaa dollaria. Vuonna 2014 hän aloitti toistuvan roolin Leonard Snartina / Kapteeni Kylmänä The Flash -elokuvassa, ja hänellä oli päärooli Legends of Tomorrow -kauden ensimmäisellä kaudella, minkä jälkeen hän siirtyi toistuvaan rooliin loppusarjassa. Molemmissa näyttelyissä näytti myös hänen 'Prison Break' -veljensä Dominic Purcell Mick Rory / Heat Wave. Pääosassa The Flash -elokuvassa Wentworth esiintyi vuoden 2014 elokuvassa The Loft ja vuoden 2015 lyhytelokuvassa 2 Hours 2 Vegas. Vieras-tähdellä CBS-sarjassa Madam Secretary (2019) ja palasi takaisin lakiin. & Tilaa: Special Victims Unit '(2019), tällä kertaa pelaa ADA: ta Isaiah Holmes.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 2013 Wentworth ilmestyi homoseksuaalisena GLAAD-verkkosivuston kirjeessä, jossa hän ilmoitti, että hän ei osallistu Pietarin kansainväliseen elokuvafestivaaliin johtuen Venäjän LGBT-propagandalakista ja siitä, että '' hänen kaltaisiaan ' kielsi järjestelmällisesti perusoikeutensa elää ja rakastaa avoimesti maassa. Miller puhui ihmisoikeuskampanjaillallisella vuonna 2013 ja paljasti, että hän yritti itsemurhaa useita kertoja teini-ikäisinä. Hän puhui myös päätöksestään pitää seksuaalisuutensa salassa löydettyään mainetta Prison Break -sanalla, sanoen: '' Kun ajattelin mahdollisuutta tulla esiin ja kuinka se vaikuttaisi minuun ja uraan, jonka puolesta olen työskennellyt niin kovasti, minä oli täynnä pelkoa. ' Kun painostaan ​​pilkannut meemi alkoi kiertää vuonna 2016, Miller osoitti sitä Facebookissa ja ilmoitti, että kun kuva otettiin vuonna 2010, hän oli itsemurhainen ja käytti ruokaa selviytyäkseen. Lokakuussa 2016 mielenterveysjärjestö Active Minds nimitti Wentworthin suurlähettilääksi, ja hän oli pääpuhuja organisaation seuraavassa kuussa järjestämässä kansallisessa konferenssissa.

Palkinnot ja nimitykset: Vuonna 2006 Miller sai Golden Globe -ehdokkaan näyttelijän parhaasta esityksestä televisiosarjassa - draama elokuvasta Prison Break. Sarja ansaitsi hänelle myös viisi Teen Choice Award -ehdoketta, Gold Derby Award -palkinnon ehdokkuuden vuoden läpimurto-esiintyjälle ja Bravo Otto -ehdokkuuden parhaan miespuolisen tv-tähden kategoriassa. Wentworth voitti Tieteiskirjallisuus-, fantasia- ja kauhuelokuvien Saturn-palkinnon parhaan vieraan esityksestä televisio-sarjassa The Flash -elokuvasta vuonna 2014, ja hänet nimitettiin television parhaaksi näyttelijäksi Prison Break -tapahtumaksi vuonna 2006. '' Ihmisen tahra ansaitsi hänelle Black Reel Award -ehdokkaat elokuvasta: Paras näyttelijä ja elokuva: Paras läpimurtoesitys, ja Stoker sai parhaan käsikirjoituksen ehdokkaat Fangoria-ketjusahapalkinnoista, Fright Meter -palkinnoista ja kansainvälisistä online-elokuvapalkinnoista.

Wentworth Millerin nettovarallisuus

Wentworth Miller

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 2. kesäkuuta 1972 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti: Näyttelijä, käsikirjoittaja, malli, elokuvantuottaja, ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu