Wesley Snipesin nettovarallisuus

Paljonko Wesley Snipes on arvoinen?

Wesley Snipesin nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria

Wesley Snipesin nettovarallisuus ja palkka: Wesley Snipes on amerikkalainen näyttelijä, elokuvantuottaja ja taistelulajien taiteilija, jonka nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria. Hän oli yksi 90-luvun merkittävimmistä näyttelijöistä, pääosissa mm Valkoiset miehet eivät voi hypätä, purkumies, ja Terä trilogia. Hän on perustanut oman tuotantoyhtiön elokuvia ja televisiota varten, ja hän on myös kirjailija.

Aikainen elämä: Näyttelijä syntyi Wesley Trent Snipes 31. heinäkuuta 1962. Vaikka hän syntyi Floridassa, hän varttui New Yorkissa. Käynyt esittävän taiteen koulussa New Yorkissa, hän muutti takaisin Orlandoon ennen kuin hän saattoi valmistua lukiosta. Vaikka esittävä taide oli ilmeisesti keskittynyt Snipesille nuoresta iästä lähtien, hän oli myös voimakkaasti mukana taistelulajeissa. 12-vuotiaasta lähtien näyttelijä aloitti elinikäisen omistautumisensa taistelutaitoon.

Wesley Snipes jatkaisi liikkumistaan ​​Yhdysvalloissa koko nuoruutensa ajan. Muutettuaan takaisin Orlandoon valmistumaan lukiosta hän palasi jälleen New Yorkiin käymään yliopistoa. Lopuksi hän matkusti Los Angelesiin opiskelemaan Southwest Collegea.

Varhainen ura: Los Angelesin yliopistoon osallistuminen työnsi Wesley Snipesin elokuvateollisuuden sydämeen. Kauan sitten agentti löysi hänet ja alkoi varata rooleja. Hänen ensimmäinen suuri elokuvansa esiintyminen oli elokuvassa nimeltä Villikissat , ja seuraava menestys seuraisi pian. Vieras esiintyminen näyttelyssä Miami Vice auttoi sijoittamaan hänet kartalle, samoin kuin hänen roolinsa ikonisessa Micheal Jacksonin musiikkivideossa Bad-singlelle. Tässä musiikkivideossa Snipes soitti Jacksonin hyökkäystä - ja ohjaaja Spike Lee ei voinut olla huomaamatta.

Valtavirran menestys: Yhteys Spike Leeen voitti Snipes-roolit elokuvissa, kuten Jungle Fever ja Mo 'Parempi blues . Vaikka Wesley Snipes oli selvästi näyttelijä, jolla oli uskomaton valikoima, hän myös vetoaa tiettyyn tyyppiin joko huumekauppiaan tai rikollisuuden herran kanssa. Näyttelijä pelasi tämän tyyppisiä rooleja elokuvissa, kuten Uusi Jack City ja Sugar Hill. Snipes voitti myös roolin elokuvassa New Yorkin kuninkaat .

Vaihto kohti toimintaelokuvia: Kun Wesley Snipes oli vakiinnuttanut itsensä voimaksi, johon on syytä laskea, hän painotti enemmän toimintaelokuvia antaen itselleen mahdollisuuden osoittaa aitoa taistelulajien kykyään. Näyttelijän uran tässä vaiheessa hän esiintyi elokuvissa, kuten Matkustaja 57 , Rahajuna, tuuletin , Yhdysvaltain Marshallit , Nouseva aurinko , ja ehkä varsinkin Purkumies rinnalla Sylvester Stallone. Tästä huolimatta Snipes näytti myös koomisia kykyjään tänä aikana elokuvilla, kuten Valkoiset miehet eivät voi hypätä ja Wong Foon .

Wesley Snipesin nettovarallisuus

(Kuva: Gabriel Olsen / Getty Images)

Terän trilogia: Wesley Snipes koki suurimman kaupallisen ja taloudellisen menestyksensä Terä trilogia, alkanut vuonna 1998. Sarjan ensimmäinen elokuva keräsi 150 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, mikä sai aikaan kaksi muuta elokuvaa Terä II ja Terä: Kolminaisuus . Viimeinen elokuva elokuvassa Terä sarja merkitsi suhteellisen hämärän alkua Wesley Snipesille.

Tuloveroasiat: Vuonna 2006, vain kaksi vuotta julkaisun jälkeen Terän trilogia , Wesley Snipesiä syytettiin salaliitosta Yhdysvaltojen hallituksen petoksesta ja toisesta laskelmasta väärän maksuvaatimuksen tekemisestä Yhdysvaltoja vastaan. Häntä syytettiin myös kuudesta muusta veroilmoitusten laiminlyönnistä. Salaliittosyytösten mukaan Snipes oli jättänyt petolliset veroilmoitukset kymmenien miljoonien dollarien palautuksista. Lisäksi Snipesiä syytettiin veroilmoitusten jättämättä jättämisestä vuosina 1999–2004. Vuosina 1996–2004 Snipes ansaitsi näyttelijäurastaan ​​37,9 miljoonaa dollaria ja ilmeisesti jättänyt maksamatta veroja koko tämän ajan.

Vuonna 2008 Snipes vapautettiin kaikista törkeistä syytteistä. Hänet todettiin kuitenkin syylliseksi kolmeen rikkomussyytteeseen veroilmoitusten jättämättä jättämisestä. Tämän seurauksena näyttelijä tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen ja vapautettiin vuonna 2013. Hän suoritti loput rangaistuksesta kotiarestissa. Vankeusrangaistuksen lisäksi Wesley joutui maksamaan 17 miljoonaa dollaria verojen, korkojen ja sakkojen palauttamisesta IRS: lle.

Elämä vankilasta vapauttamisen jälkeen: Vapautumisensa jälkeen Wesley Snipes hyppäsi suoraan takaisin näyttelijämaailmaan roolin kanssa elokuvassa The Expendables 3 . Hän on esiintynyt myös elokuvissa Chi-Raq ja Dolemiitti on nimeni . Vuodesta 2020 lähtien Wesley Snipesin ilmoitettiin osallistuvan elokuvaan Tulossa 2 Amerikkaa .

Osallistuminen taistelulajeihin: Wesley Snipesillä on viidennen asteen musta vyö Shotokan Karatessa ja toisen asteen musta vyö Hapkidossa. Lisäksi Snipes on koulutettu Capoeiran, Shaolin Kung Fun, brasilialaisen Jiu-Jitsun ja potkunyrkkeilyn taiteille.

Näyttelyn ulkopuolella olevat projektit: Wesley Snipes perusti myös oman turvallisuusyrityksensä. Yritys keskittyi VIP-käyttäjien turvallisuuden tarjoamiseen ja keskittyi lainvalvontaviranomaisten ja taistelulajien taustalla olevan henkilöstön palkkaamiseen. Wesley Snipes perusti myös oman elokuvantuotantoyrityksen, joka on tuottanut elokuvia, kuten Suuri ja mahtava kävely: Tohtori John Henrik Clarke .

Henkilökohtainen elämä: Wesley Snipesillä on viisi lasta. Hänen ensimmäinen poikansa syntyi ensimmäiselle vaimolleen April Snipesille. Vuonna 2003 Wesley Snipes meni naimisiin Nikki Parkin, taidemaalarin kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta yhdessä. Vaikka Snipes kasvatettiin kristityksi, hän kääntyi islamiin vuonna 1978. Kymmenen vuotta myöhemmin hän jätti uskonnon.

Wesley Snipesin nettovarallisuus

Wesley Snipes

Nettovarallisuus: 10 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 1962-07-31
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,753 m)
Ammatti: Näyttelijä, kamppailutaiteilija, elokuvatuottaja, liikemies, tanssija, laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Wesley Snipes -tulos

Napsauta laajentaaksesi
  • Terä: Trinity 13 000 000 dollaria
  • Tuuletin 7 000 000 dollaria
  • Rahajuna 5 500 000 dollaria
  • Drop Zone 7 000 000 dollaria
  • Villikissat 30000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu