Mitä ruoanlaitto: Avaukset, sushin toimitus ja BOGO -margaritat

Sushin toimituslaatikko Taossa. (Tao)Sushin toimituslaatikko Taossa. (Tao)

Uusi toimituslaatikko ja Tao

Tao at The Venetian tarjoaa nyt sushilaatikkotoimituksen, jossa laatikko sisältää kaksi allekirjoitusrullaa, yhdeksän palaa nigiriä tai sashimia, kaksi palaa mausteista tonnikalaa rapeassa riisissä, kaksi palaa mausteista keltaista rapeaa riisiä, taolainen tamago, edamame ja mausteita. Se on 75 dollaria (100 dollarin arvo) ja sitä voidaan muokata. Tilaa Postmatesin tai Uber Eatsin kautta.

French Cellar by Partage avautuu

Chinatownin ranskalaisen fine dining -ravintolan Partagen takana oleva tiimi on avannut Partagen ranskalaisen kellarin osoitteessa 7865 W. Sahara Ave., entisessä Eattin paikassa. Se on viinikauppa, joka tarjoaa myös maistelua ja välipaloja pienessä baarissa, ja sen menu sisältää juustoa, leikkeleitä ja pieniä pinoja, kuten escargot, hanhenmaksa ja kaviaari. Se isännöi myös maistiaisia ​​Partage's Wine Clubille.

Boston Fish House avataan

Vaikka Bostonin Fish House kutsui sitä pehmeäksi avaukseksi, se alkoi palvella asiakkaita kohtuullisella osalla online -fanfareja viime viikolla. Kalaravintola sijaitsee kohti Tivolin kylän länsireunaa, ja siellä on suuri moderni ruokailutila ja raakabaari, runsaasti istumapaikkoja ulkona ja tilava oma ruokasali. Valikossa on tuttuja ruokia, kuten paistettuja simpukoita, ostereita Rockefeller, cioppino ja (hieman ironista, ravintolan nimen perusteella) Manhattanin simpukkajauhe. Siellä on myös laaja valikoima pastoja ja muita italialaisia ​​klassikoita.

Milpa tarjoaa terveellistä meksikolaista

Milpa on avannut ovensa 4226 S. guajillo-chiliä, marinoitua sipulia ja retiisiä kivijauheilla. Soita numeroon 702-247-4147.

Hyvää huomenta tulossa

Hyvää huomenta on tarkoitus avata alkukeväällä osoitteessa 5587 S. Rainbow Blvd. Se on yhteistyö The Umbrella Consulting Teamin ja kokki Jhon Castron välillä, aiemmin Sparrow + Wolfin, Bazaar Meatsin ja Sushi Rokun kanssa. Ruokalistalla on sellaisia ​​ruokia kuin tater tot hash, pehmeäkuoriset rapumunat Benedict ja kolumbialaiset kahvivohvelit, ja tarjolla on laaja vegaaninen menu, joka sisältää omeletteja, quichejä, voileipiä ja vohveleita. Cocktailmenu sisältää mukautettavia verisiä tyttöjä, Baileyn irlantilaisesta kermasta valmistettua aikuisten viljaa ja POG (ananas, appelsiini ja guava) -teekokteilin, joka tarjoillaan vintage -teekupissa.

Hussongin merkkipäivä

mikä on Rothschildien nettovarallisuus

Hussongin Cantina The Shoppesissa Mandalay Placessa ja 740 S. Rampart Blvd. juhlii 11 -vuotispäiväänsä perjantaina BOGO -margaritoilla ja 5 dollarin happy hour -nachoilla koko päivän. Hussong's sanoo, että margarita luotiin alkuperäisessä paikassaan Ensenadassa, Meksikossa, vuonna 1941, ja että luomisen dokumentoi Ensenadan historiallinen seura.

Tässä on naudanliha

Ensimmäistä kertaa Ding Tai Fung on lisännyt valikkoonsa wagyu -naudanliharuokia, ja se on saatavilla yksinomaan Las Vegasissa (ainakin toistaiseksi). Kahdeksan unssia Mishiman amerikkalaista wagyu-naudan sisäfileetä tulee wok-paistettuna kolmivärisellä paprikalla, sipulilla, shimeji-sienillä ja kotitekoisella mustapippurikastikkeella. 38 dollarin ruokalaji otettiin käyttöön ketjun Arian toimipisteessä uudenvuodenpäivänä erikoisuutena, mutta vastaus oli niin positiivinen, että se on lisätty pysyvästi ruokalistaan ​​ennen valtakunnallista lanseerausta.

Varaus Ethel M -valoille

Ethel M Chocolates, 2 Cactus Garden Drive Hendersonissa, varaa Lights of Love Valentine -näytön. Näyttö on voimassa helmikuun 14. päivään asti, mutta sosiaalisen etäisyyden varmistamiseksi tarvitaan varauksia - ja joulunäytön paikat luvattiin nopeasti, joten on parasta liikkua nopeasti. Se on 5 dollaria (joka lahjoitetaan Three Square Food Bankille) enintään kuuden hengen ryhmälle. Yhtiö tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​ja virtuaalisia ystävänpäivän suklaamaistiaisia. ethelm.com

Kokeile Twisted Turkkia

milloin uusi haamuseikkailujen kausi alkaa

Kansallisen Bootlegger -päivän kunniaksi The Mob -museon Underground Speakeasy ja tislaamo esittelevät Twisted Turkkia sunnuntaihin asti. Se on valmistettu Wild Turkey 101: stä, Aperolista, päärynä-inkivääri-pensaasta ja rosmariinisiirapista, ja se on saanut inspiraationsa kiellon aikakauden saappaista. Se on 12 dollaria.

Muutoksia The Witchissä

La Strega, 3555 S. Town Center Drive, sunnuntaina esittelee kalamarkkinat klo 11–15. viikoittain, ja on tehnyt Piccola Strega -voileipäponnahdusikkunastaan ​​pysyvän valaisimen.

Silva siirtyy Sparrow + Wolfiin

Bobby Silva on nimetty keittiömestariksi Sparrow + Wolfissa, 4480 Spring Mountain Road. Silva työskenteli RM Seafoodissa, SushiSambassa, Sake Rokissa ja Momofukussa ennen keittiön pitämistä lyhytaikaisessa Hatsumissa Fergusonin keskustassa. Hän koordinoi nyt Sparrow + Wolf -menun uusien ruokien tutkimusta ja kehittämistä sekä ravintolan noutopalvelupalvelun kohteita.