Whitney Houston Net Worth

Paljonko Whitney Houston on arvoinen?

Whitney Houston Net Worth: - 20 miljoonaa dollaria

Whitney Houstonin nettovarallisuus: Whitney Houston oli laulaja, malli ja näyttelijä, jonka nettovarallisuus oli kuollessaan 20 miljoonaa dollaria. Vaikka Houston allekirjoitti kerran 100 miljoonan dollarin sopimuksen ja myi yli 200 miljoonaa albumia elinaikanaan, hän oli itse asiassa lähes 20 miljoonaa dollaria velkaa levy-yhtiölleen Sonylle, kun hän kuoli helmikuussa 2012. Syntynyt ja kasvanut New Jerseyssä, Houston tervehtii merkittävien laulajien perheestä, mukaan lukien äiti, evankeliumi Cissy Houston, serkkunsa Dionne Warwick ja kummitäti Aretha Franklin. Houston alkoi laulaa varhaisessa iässä nuorempana evankeliumikuorossa ja taustalaulua useille taiteilijoille, mukaan lukien hänen äitinsä Michael Zager Band ja palkittu Chaka Khan. Houstonin ura muotimallina piristyi ja hän ilmestyi sellaisissa aikakauslehdissä kuin Seventeen, Glamour ja Cosmopolitan. Hänen omanimensä debyyttialbuminsa saavutti ykkönen Yhdysvaltain Billboard-listalla, ja RIAA on sertifioinut sen timantiksi. Hänen vaikuttava diskografiansa jatkuu viidellä myöhemmällä studioalbumilla, jotka kaikki ovat RIAA: n sertifioimia vähintään platinaa, ja kolme näistä albumeista on viiden parhaan joukossa Yhdysvaltain Billboardilla (Whitney, I'm Your Baby Tonight ja I Look To You ). Näistä albumeista ja kahdesta ääniraidasta, joihin Houston on vaikuttanut laajasti, hän on tuottanut yksitoista ykkös singleä pelkästään Yhdysvalloissa, mukaan lukien You Give Good Love (Whitney Houston, 1985), I Will Always Love You (The Bodyguard soundtrack) ja So Emotional ( Whitney, 1987). Hänen palkintojensa joukossa on kuusi Grammyä ja 22 American Music Awards -palkintoa. Hänen näyttelijänsä ovat elokuvat The Bodyguard (kerännyt 410,9 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti) ja Waiting to Exhale, Saarnaajan vaimo ja vierailevat paikat televisio-ohjelmissa, kuten Gimme a Break!, Silver Spoons ja Boston Public.

Whitney Houstonin kuolema ja taloudelliset ongelmat
11. helmikuuta 2012 Whitney Houston kuoli hotellihuoneessa Beverly Hillsissä Kaliforniassa. Uransa aikana Whitney myi yli 200 miljoonaa albumia ja voitti kaksi Emmy-palkintoa, 6 Grammyä, 30 Billboard-musiikkipalkintoa ja 22 AMA: ta. Hänen nettovarallisuus oli vähentynyt dramaattisesti elämänsä viimeisinä vuosina. Vuonna 2001 hän oli murtunut, kun hän allekirjoitti 100 miljoonan dollarin äänityssopimuksen Sony / Aristan kanssa. Tämä tosiasia on erityisen järkyttävä, kun otetaan huomioon, että Whitney pystyi uransa huipulla ansaitsemaan jopa 30 miljoonaa dollaria vuodessa yksin kiertueella.

Kun taiteilija allekirjoittaa 100 miljoonan dollarin levy-sopimuksen, hän ei saa rahaa kerralla. Taiteilijalle maksetaan vaiheittain, ja jokainen maksu on lähinnä lainaa, joka perustuu tulevien albumien menestykseen. Whitney ansaitsi vain 40 miljoonaa dollaria 100 miljoonan dollarin sopimuksestaan, mutta valitettavasti hänen levyt eivät myyneet hyvin. Siksi hän päätyi tosiasiassa levy-yhtiölle lähes 20 miljoonan dollarin velaksi. Sony / Arista omistaa oikeudet Whitneyn takaluetteloon, jonka myynti on viime aikoina noussut räjähdysmäisesti, mutta Whitneyn tytär Bobbi Kristina Brown saa rahaa vasta, kun 5 miljoonaa uutta albumia on myyty ja 20 miljoonaa dollaria on maksettu takaisin.

(Kuva: Kevork Djansezian / Getty Images)

Kun Whitney erosi Bobby Brownista vuonna 2007, hän teki paperityötä Orange County Kaliforniassa (jossa pariskunta oli laillisesti naimisissa) ja ilmoitti, että hänellä oli 4 miljoonaa dollaria velkoja / velvoitteita, henkivakuutus 300 000 dollaria, 225 000 dollaria osakekannassa ja vain 40 000 dollaria käteistä . Tuolloin Whitney ilmoitti omistavansa kaksi kiinteistöä, 6,5 miljoonan dollarin talon New Jerseyssä, jolla oli 3,3 miljoonan dollarin asuntolaina, ja 1,2 miljoonan dollarin rivitalon Atlantassa, jolla oli 1,05 miljoonan dollarin asuntolaina. Houston omisti myös lähes 2 miljoonan dollarin arvosta taidetta ja koruja. Yhteenvetona Whitney ilmoitti, että hänellä oli noin 10 miljoonaa dollaria varoja ja hieman yli 4 miljoonaa dollaria velkoja, mikä antoi hänelle nettovarallisuuden vuonna 2007 6 miljoonaa dollaria.

Valitettavasti kuolemansa aikana Whitney hajosi täydellisesti ja huhuttiin pyytävän mentoriltaan Clive Daviselta monisteita. Hänen New Jerseyn koti on nyt vaarallisesti lähellä sulkemista, ja Atlantan kaupunkitalo on jo otettu takaisin. Clive Davis oli tiettävästi lainannut Houstonille 1,2 miljoonaa dollaria velkojen maksamiseen ja huumeiden puhdistamiseen sen jälkeen, kun hänen avioeronsa Bobbysta oli lopullinen. Valitettavasti hän ei koskaan pystynyt palaamaan kaikkien toivomiin paluuseen.

Whitney Houstonin Estate tänään:
Yhdeksän kuukauden aikana Whitney Houstonin kuoleman jälkeen hänen omaisuutensa ansaittiin ja arvioitiin 40 miljoonaa dollaria! Suurin osa tästä odottamattomuudesta tuli Whitneyn ennätys- ja yksittäismyynnin valtavasta huipusta. Hänen omaisuutensa hyötyi myös Sparkle-elokuvan julkaisemisesta, jossa Whitney toimi ja johtaja tuotti. Whitneyn teloittajat pystyivät selvittämään suurimman osan veloistaan ​​ja varanneet huikeat 20 miljoonaa dollaria tytär Bobbi Kristinalle. Whitneyn äiti on ollut hyvin äänekäs siitä, ettei 19-vuotias Bobbi salli periä kaikkiaan 20 miljoonaa dollaria kerralla. Cissy Houston haluaa, että rahat jaetaan ja jaetaan sarjaan maksuja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  • Whitney Houstonin tila on tulossa omaisuudelle
  • Oliko Whitney Houston Flat Broke kuollessaan?
Whitney Houston Net Worth

Whitney Houston

Nettovarallisuus: - 20 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 9. elokuuta 1963 - 11. helmikuuta 2012 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 7 tuumaa (1,727 m)
Ammatti: Levytuottaja, laulaja, malli, lauluntekijä, elokuvantuottaja, näyttelijä, muusikko, taiteilija, musiikkitaiteilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Whitney Houstonin tulos

  • Saarnaajan vaimo 10 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu