Koko menu, ei vain piirakka, tekee Southwest Dineristä Boulder Cityn arvoisen

Sara Ford, keskusta, ottaa asiakkaiden tilaukset vastaan ​​Boulder Cityn lounaisravintolassa 18. heinäkuuta. (Jason Ogulnik/Näkymä)Sara Ford, keskusta, ottaa asiakkaiden tilaukset vastaan ​​Boulder Cityn lounaisravintolassa 18. heinäkuuta. (Jason Ogulnik/Näkymä) Lounais Diner osoitteessa 761 Nevada Highway Boulder Cityssä näytetään 18. heinäkuuta. (Jason Ogulnik/Näkymä) Lounais Diner osoitteessa 761 Nevada Highway Boulder Cityssä näytetään 18. heinäkuuta. (Jason Ogulnik/Näkymä) Vohvelit, aurinkoiset munat, pekoni ja kotitekoinen banaanileipä ovat esillä Southwest Dinerissa Boulder Cityssä 18. heinäkuuta. (Jason Ogulnik/Näkymä) Kotitekoisia piirakoita esitetään Southwest Dinerissa Boulder Cityssä 18. heinäkuuta. (Jason Ogulnik/Näkymä)

Ravintolavinkit tulevat minulle kaikin tavoin. Boulder Cityn lounaisravintolan tapauksessa se tapahtui keskiviikkoisin kulkevan Taste of the Town -sarakkeen kautta.

Lukija oli ottanut minuun yhteyttä etsiessään ravintolaa, joka tarjoili mansikka-raparperipiirakkaa, joten kysyin ehdotuksia. Southwest Diner ilmestyi kahden lukijan soittoäänille, joista yksi mainitsi, että ruokailupiirakalla oli paras kuori, jonka hän oli koskaan maistanut. Tällaisen yksityiskohtiin kiinnittämisen ja myös suoran raparperipiirakan (jota ruokailija myös palvelee) fanina päätin, että on aika vierailla.

tyler, luojan nettovarallisuus

Löysin viehättävän pienen paikan, joka oli koristeltu vanhanaikaisilla aksentteilla, kuten ripustettuja tikkaita, jotka toimivat kasvien hyllyinä ja lasitulppainen pannukakkusiirappipullo jokaisella pöydällä, sekä menu, joka on sekoitus meksikolaista ja amerikkalaista lounasruokaa.Koska listalla oli vähän alkupaloja, aloitimme nachoilla (8,25 dollaria). Vastattuaan naudanlihaan (2,50 dollaria) palvelimemme kysymykseen, kana vai…?, Odotin tavanomaista taco-maustettua jauhetta. Mutta ei, nachoja (jotka perustuvat jauhot-tortillalastuihin, mukavan kevyen kosketuksen saamiseksi) kasaantiin herkällä ja erittäin maustetulla carne-asadalla sekä tavanomaisella guacamolella, smetalla, uudelleen paistetuilla papuilla, tomaatilla ja juustolla runsaus.

Pääruokia varten silloimme valikon Trumpian jaon kana -enchiladalla (11,25 dollaria) ja kotitekoisella kattilapaistolla (11,25 dollaria), ja molemmat olivat kiitettäviä. Enchiladat olivat täynnä kanaa, kastike pörröinen, mutta ei sytyttävä. Sivulla oli papuja ja riisiä, molemmat paljon keskimääräistä parempia.

Paistinpaisti oli täydellinen, hellä ja kostea, ja siinä oli perunamuusia ja kastiketta, joka maistui hieman kaupallisemmalta kuin olisin odottanut, mutta oli kuitenkin melko maukasta. Ainoa todellinen klinkkeri vierailullamme oli puolikasta maissia, joka tarjoillaan patapaistin kanssa. Rehellisesti sanottuna en tiedä, miksi mikään ravintola ei tarjoile maissintähkätä, koska minulla ei ole koskaan ollut sellaista, joka ei ollut märkää. On vain liian vaikeaa pysyä lämpimänä; sen leikkaaminen pois ja makkaran paistaminen tekisi paljon houkuttelevamman lisukkeen.

kuinka paljon dave chappelle on 2016 arvoinen

Ja tietysti meillä oli (melko suuri) pala raparperipiirakkaa (4,95 dollaria). Se ei tuottanut pettymystä, mukavan hapokas täyte ja hiutaleinen ja voinen kuori.

Saapuessani huomasin, että lukijat olivat ilmeisesti ottaneet kaupungin maun suositukset sydämeensä, koska ulkopuolinen liitutaulu ohjasi piirakan ostajia yhteen suuntaan ja ravintola -asiakkaat toiseen suuntaan. Syömisen jälkeen sanon, että piirakka on ehdottomasti matkan arvoinen. Mutta sitten taas, niin on myös Lounais -ruokailija kokonaisuudessaan.