Whoopi Goldbergin nettovarallisuus

Kuinka paljon Whoopi Goldberg on arvoinen?

Whoopi Goldbergin nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria

Whoopi Goldbergin palkka

8 miljoonaa dollaria vuodessa

Whoopi Goldbergin nettovarallisuus ja palkka: Whoopi Goldberg on amerikkalainen koomikko, näyttelijä, kirjailija, talk-show-isäntä, laulaja-lauluntekijä ja poliittinen aktivisti, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Hänen vuosipalkansa Näkymä on 8 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä: Whoopi syntyi Caryn Elaine Johnson New Yorkissa, NY, 13. marraskuuta 1955. Hän osallistui St Columbaan, paikalliseen katoliseen kouluun Chelsea-Elliotin alueella. Whoopi keskeytti lukion ja asui Itä-Saksassa ja työskenteli teatteriesityksissä jonkin aikaa. Sen jälkeen hän muutti Berkeleyyn ja työskenteli erilaisia ​​outoja töitä, kuten odotuspöytiä ja muuraus. Hän liittyi Blake Street Hawkeyes -teatteriryhmään ja opetti komedia- ja näyttelytunteja esiintyessään erilaisissa teatterituotannoissa.

Ura: Hänen ensimmäinen näytönsä näytöllä tuli sisään Kansalainen: En hukkaa mieltäni, annan sen pois vuonna 1982. Whoopi loi sitten yhden naisen näyttelyn, joka koostui erilaisista hahmonologeista Whoopi Goldberg vuonna 1983 ja näytelmä meni Broadwaylle. Se juoksi 156 esitykseen. Hänen seuraava iso tauonsa tapahtui vuonna 1985, kun hän kiinnitti Steven Spielbergin katseen ja hänet valittiin Cecileksi, pääroolissa Väri violetti . Elokuva oli kriittinen ja kaupallinen menestys, ja se nimitettiin 11 Oscar-palkintoon, mukaan lukien nyökkäys Goldbergille parhaaksi näyttelijäksi.

90-luvulla Whoopi todella saavutti askeleen, aloittaen psyykkisen pelaamisesta 1990-luvulla Aave , pääosissa myös Patrick Swayze ja Demi Moore. Tämä rooli voitti hänelle Oscar-palkinnon parhaasta naispuolisesta naisnäyttelijästä. Hän oli vasta toinen musta nainen, joka voitti Oscar-luokan. Goldberg näytteli kahdessa Star Trek seuraavaksi elokuvia, ja vuonna 1992, Käyttäytyy kuin sisar julkaistiin. Elokuva keräsi yli 200 miljoonaa dollaria, ja Goldberg nimitettiin Golden Globe -elokuvalle roolistaan. Hän toisti roolinsa jatko-osassa, Sisarelaki 2: Takaisin tapaan . Hänestä tuli ensimmäinen afrikkalaisamerikkalainen nainen, joka isännöi Oscareja vuonna 1994. Muita merkittäviä elokuvia, joissa hän esiintyi 90-luvulla, ovat mm. Corrina, Corrina ja Pikku Rascals . 2000-luvulla menestyi myös Whoopi, kun hän otti sivuroolit Kuinka Stella sai uransa takaisin , Tyttö keskeytti, ja enemmän. Hän tuotti yhdessä Hollywood-aukiot vuodesta 1998 vuoteen 2004. Whoopi on toiminut myös useissa erissä Star Trek toimilupa.

Vuonna 2010 Whoopi näytteli Tyler Perryn värillisille tytöille rinnalla Janet Jackson. Elokuva keräsi yli 38 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti ja sai positiiviset arvostelut. Samana vuonna hän teki äänityötä kriitikoiden ylistämissä ja lipputoimistoissa Lelutarina 3 . Golberg kehitti todellisuuden, Strut , vuonna 2016 happiverkolle. Hän esiintyi toisessa Tyler Perry -elokuvassa, Ei kenenkään huiputettavissa , vuonna 2018 yhdessä Tiffany Haddishin kanssa.

Dave Kotinsky/Getty Images

Näkymä: Whoopi tunnetaan myös työstään moderaattorina ja talk-show-isäntänä Näkymä . Hän liittyi sarjaan vuonna 2001 Rosie O'Donnellin tilalle. Hänen debyyttinsä keräsi 3,4 miljoonaa katsojaa, ja O'Donnellin katsojamäärä kasvoi 7 prosenttia edellisellä kaudella. Hänen tiedetään tekevän erimielisiä kommentteja näyttelyyn ja on herättänyt kiistoja faneilta vuosien varrella.

Muut hankkeet: Elokuva- ja talk-show-uransa lisäksi Goldberg on myös lasten- ja tietokirjojen kirjoittaja. Hän on myös esiintynyt näyttämöllä mm Käyttäytyy kuin sisar vuonna 2010, jonka hän tuotti myös Broadwaylle. Hän on yrittäjä ja perustaja Whoopi & Maya, yritys, joka valmistaa lääkekannabiksen tuotteita naisille, jotka tarvitsevat kuukautiskipuja.

Tunnustukset: Whoopi on nimetty yli 20 Emmy-palkinnoksi Näkymä . Vuonna 2009 hän voitti Daytime Emmy -palkinnon erinomaisesta Talk Show -isännästä. Hänet tunnetaan yhtenä harvoista viihdyttäjistä, jotka ovat voittaneet Grammy-, Oscar-, Emmy- ja Tony-palkinnon (EGOT). Hän voitti Grammy-palkinnon parhaasta komedia-äänityksestä vuonna 1985 Whoopi Goldberg: Suoraan Broadwaysta , jolloin hänestä tuli ainoa ainoa naisartisti, joka sai palkinnon. Kultaisen maapallon lisäksi Aave , Whoopi voitti myös BAFTAn roolista. Vuonna 1990 Goldberg nimitettiin Harlem Globetrottersin kunniajäseneksi. Whoopi sai Tony-palkinnon vuonna 2002 työstään Broadway-musikaalin tuottajana Täysin moderni Millie . Hän on voittanut myös kolme People's Choice Awards -palkintoa. Vuonna 2001 Whoopi voitti Mark Twain -palkinnon amerikkalaisesta huumorista.

Kaiken kaikkiaan hän on voittanut yli 50 palkintoa ja nimitetty 80 muulle. Goldberg sai myös tähden Hollywoodin kuuluisuudella vuonna 2001 osoitteessa 6841 Hollywood Blvd. Hänestä huhuttiin olevan elokuvan eniten palkattu näyttelijä 1990-luvulla.

Aktivismi: Goldberg on ollut pitkäaikainen LGBTQ-oikeuksien kannattaja. Vuonna 1999 hän sai Gay and Lesbian Alliance Against Defamation Vanguard Award -palkinnon työstään homo- ja lesboyhteisön tukemiseksi. Hän osallistui vuoden 1987 maaliskuussa Washingtoniin marssimassa tukemaan LGBTQ-oikeuksia ja aids-tietoisuutta. Hän käynnisti huhtikuussa 2010 Cyndi Lauperin ja muiden julkkisten kanssa Give a Damn, joka on kampanja tietoisuuden lisäämiseksi LGBT-yhteisön syrjinnästä. Goldberg on myös Yhdysvaltain kuvitusmuseon kansallisen neuvoston neuvottelukunnassa. Hänen humanitaarisiin ponnisteluihinsä kuuluu myös työskentely sarjakuva-apua varten.

Henkilökohtainen elämä: Vuonna 1978 Goldberg näki San Diegossa tapahtuneen lento-onnettomuuden. Tästä hänestä kehittyi PTSD ja elinikäinen pelko lentämisestä.

Whoopi on ollut naimisissa kolme kertaa sekä ollut mukana näyttelijöiden Ted Dansonin ja Frank Langellan kanssa. Hän oli naimisissa Alvin Martinin kanssa vuosina 1973-1979, David Claessenin kanssa vuosina 1986-1988 ja Lyle Trachtenbergin kanssa vuosina 1994-1995. Hänellä on tytär Alexandrea Martin, joka on myös näyttelijä ja tuottaja. Whoopilla oli Alexandrea 18-vuotiaana. Hänellä on kolme lastenlasta ja yksi tyttärentytär.

Whoopi on myöntänyt olevansa entinen huumeriippuvainen ja kärsii myös lukihäiriöstä. Hän myönsi tupakoivansa marihuanaa ennen kuin hän sai parhaan naispuolisen naisnäyttelijän palkinnon Ghostista vuonna 1991. Hän puhui raskaudenkeskeytyksestään vuonna 1991 tehdyssä valinnassamme: 25 naista ja miestä puhuu abortista.

Goldbergin äiti kuoli vuonna 2010 kärsinyt aivohalvauksesta. Tuolloin Whoopi oli esiintynyt Sisarelaki Musikaali Lontoossa. Hän jätti tuotannon kahdeksi kuukaudeksi, ennen kuin palasi Lontooseen. Goldbergin veli, Clyde, kuoli aivojen aneurysmaan vuonna 2015.

Kiinteistöt : Vuonna 1993 Whoopi maksoi 2,6 miljoonaa dollaria kodista LA: n Pacific Palisades -alueella. Hän listasi tämän myytävän kodin tammikuussa 2018 hintaan 8,8 miljoonaa dollaria. Vuotta myöhemmin hän korotti hintaa 9,6 miljoonaan dollariin. Se on edelleen myytävänä tämän kirjoituksen jälkeen.

Hän omisti aiemmin 745 hehtaarin maatilan Vermontissa, jonka hän myi 2 miljoonalla dollarilla. Hänellä oli aiemmin myös asunto Manhattanilla, jonka hän myi vuonna 2010 3 miljoonalla dollarilla, ja Berkeleyssä sijaitseva koti, jonka hän myi vuonna 2015 2,05 miljoonalla dollarilla.

Nykyään hänen ensisijainen asuinpaikkansa on suuri kiinteistö West Orangeissa New Jerseyssä, jonka hän osti vuonna 2009 vajaalla 3 miljoonalla dollarilla.

Whoopi Goldbergin nettovarallisuus

Whoopi Goldberg

Nettovarallisuus: 60 miljoonaa dollaria
Palkka: 8 miljoonaa dollaria vuodessa
Syntymäaika: 13. marraskuuta 1955 (65 vuotta vanha)
Sukupuoli: Nainen
Korkeus: 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Ammatti: Näyttelijä, tiskijukka, Kirjoittaja, Laulaja-lauluntekijä, Talk-show-isäntä, Koomikko, Television tuottaja, Elokuvatuottaja, Käsikirjoittaja, Ääninäyttelijä
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Whoopi Goldberg -tulos

  • View 2 000 000 dollaria vuodessa
  • Sister Act 2: Takaisin tapaan 7 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu