Will Ferrell Nettovarallisuus

Paljonko Ferrell Worth on?

Will Ferrell Net Worth: 160 miljoonaa dollaria

Will Ferrell nettovarallisuus: Will Ferrell on amerikkalainen koomikko, näyttelijä ja kirjailija, jonka nettovarallisuus on 160 miljoonaa dollaria. Will Ferrell tunnetaan parhaiten monista koomisista elokuvistaan ​​ja vuosistaan ​​Saturday Night Liven luonnoskomediataiteilijana. Toisinaan hän on ollut yksi maailman parhaiten palkattuista näyttelijöistä, ja hän on käskenyt yli 20 miljoonaa dollaria yhdestä elokuvasta.

Aikainen elämä: John William (Will) Ferrell syntyi 16. heinäkuuta 1967 Irvinen kaupungissa Kaliforniassa Betty Kayn (opettaja) ja Roy Lee Ferrell Jr. (The Righteous Brothers -bändin kosketinsoittaja) Willin vanhemmat erosivat kahdeksanvuotiaana, lähinnä isänsä matkustamiseen ja kyvyttömyyteen tuottaa ajoittain vakaa palkka. Tämä käänsi Willin pois näyttelyliiketoiminnasta, ja hänen aikomuksensa varhaisina vuosina kasvaa oli, että hän halusi saada vakaan työn ja normaalin elämän. Hän meni Culverdalen peruskouluun ja myöhemmin osallistui yliopiston lukioon, jossa hän oli potkija koulun jalkapallojoukkueelle. Hän oli myös koripallojoukkueen kapteeni ja osallistui jalkapalloon. Hän on väittänyt, että kasvaminen 'tylsässä' esikaupunkialueella Kaliforniassa edisti hänen luovaa huumorintajua.

Ferrell kiinnostui näyttelemisestä lukiovuosiensa aikana luomalla koomisia ääniä koulun päivittäisille aamuilmoituksille ystävänsä kanssa. Hän esiintyi sarjakuvalehdillä koulun lahjakkuuden näyttelyissä, ja hänet äänestettiin luokkatovereidensa paremmaksi persoonaksi vanhempien superlatiiveissa.

Ferrell osallistui Etelä-Kalifornian yliopistoon, opiskeli urheilulähetyksiä ja valmistui urheilutiedot. Hänet tunnettiin kampuksen ympärillä kepposistaan, kuten pukeutumisesta talonmieheksi ja kävelemisestä ystävien luokkiin. Hänet tunnettiin myös juovuttamisesta kampuksella veljeskuntansa (Delta Tau Delta) kanssa. Will valmistui vuonna 1990, kokeili lyhyttä mutta epäonnistunutta jatko-osaa stand up -koomikkona ja liittyi lopulta Los Angelesin The Groundlings -komedia- / improvisaatioryhmään vuonna 1994 kehittämään improvisaatiotaitojaan.

Lauantai-iltana valhe: Vuosina 1994-1995 Saturday Night Liven luokitukset ja suosio alkoivat laskea. SNL-tuottaja näki The Groundlingsin ja pyysi Ferrellia (yhdessä tulevien SNL-pelaajien / muiden Groundlings-jäsenten Chris Kattanin ja Cheri Oterin kanssa) kuulustelemaan Lorne Michaelsia, SNL: n päätuottajaa. Ferrellistä tuli SNL: n pääjäsen vuonna 1995 ja hänellä oli seitsemän vuoden toimikausi.

Ferrellistä tuli uskomattoman suosittu näyttelijäjäsen melkein yhdessä yössä, lähinnä hänen spot-on ja hilpeä toisena henkilönä. Erityisesti hän esiintyi muun muassa George C Bushina, Chicago Cubsin kuuluttajana Harry Carayna, Robert Gouletina, James Liptonina, Janet Reno ja Alex Trebekinä. Hänestä tuli myös tunnettu alkuperäisistä hahmoistaan, kuten Blue Oyster Cult -jäsen Gene Frenkle, cheerleader Craig Buchanan ja yökerho Steve Butabi, joiden luonnoksista tehtiin vuonna 1998 Elokuva A Night at the Roxbury.

Hän on isännöinyt näyttelyä viisi kertaa vuoden 2002 lähdönsä jälkeen, jolloin hänestä tuli näyttelyn himoitun Five Five Timers -klubin jäsen. SNL: n vuonna 2014 tekemässä kyselyssä Ferrell äänestettiin kaikkien aikojen parhaaksi SNL: n jäseneksi.

Will Ferrell Nettovarallisuus

(Kuva: Frazer Harrison / Getty Images)

Elokuvan ura: Ferrell esiintyi Saturday Night Live -uransa aikana useissa elokuvissa, mukaan lukien Austin Powers: International Man of Mystery, Superstar ja The Ladies Man (jotka perustuivat SNL-hahmoihin), Dick, Drowning Mona ja Zoolander. Kun hän lähti SNL: stä, hänen ensimmäinen päärooli oli vuoden 2003 vanhassa koulussa Frank 'The Tank' Richard. Rooli sai kriitikoiden suosiota, ja elokuva oli valtava kaupallinen menestys. Ferrell nimitettiin MTV-elokuvapalkinnoksi parhaan koomisen esityksen puolesta Frank-roolistaan. Myöhemmin samana vuonna hänet valettiin nimirooliksi Elfissä, ja hän jatkoi merkittävien roolien saamista elokuvissa kuten Anchorman: The Legend of Ron Burgundy sekä Starsky ja Hutch. Pelkästään vuonna 2005 Ferrell ansaitsi hienot 40 miljoonaa dollaria.

Hän jatkoi kriittisten ja lipputuloturvallisuuksien polkua vuonna 2016, kun hän esiintyi elokuvassa Stranger Than Fiction (jossa hän osoitti menestyksekkäästi kykyjään dramaattiseen näyttelyyn) ja Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, joka oli hänen vielä eniten tuottanut avaus. 47 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2008 tuli uusi lipputulot Step Brothersin muodossa, jossa hän näytteli yhdessä John C. Reillyn kanssa. Se ansaitsi 128 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Ferrellin aikakausi alkoi hieman jäähtyä vuonna 2009, kun Kadonneiden maa päästettiin kaupalliseen ja kriittiseen floppiin ansaitsemalla vain noin 19 miljoonaa dollaria avaamisviikonloppuna. Hän jatkoi elokuvien tekemistä 2010-luvulle, enimmäkseen jatko-osana menneille menestysfilmille. Ferrell on edelleen yksi tunnetuimmista komedian kasvoista röyhkeällä ja ainutlaatuisella huumorilla.

Palkan kohokohdat : Vuonna 2001 Ferrellistä tuli eniten palkattu SNL-näyttelijän jäsen, ennätykselliset 17 500 dollaria jaksoa kohden eli 367500 dollaria vuodessa.

Uransa huipulla 2000-luvun alussa tai loppupuolella Will oli yksi Hollywoodin eniten palkattuja näyttelijöitä. Hän ansaitsi jatkuvasti 20 miljoonaa dollaria elokuvaa kohden. Nykyään hän voi ansaita edelleen erittäin korkeita elokuvapalkkoja, mutta viime aikoina hänen tulonsa ovat sekoitus pienempää peruspalkkaa ja taustaprosentteihin osallistumista.

Anchormanin ansaitsemien 7 miljoonan dollarin ansioista vuonna 2004 Willin palkka nousi vähintään 20 miljoonaan dollariin. Näyte elokuvista, joista hänelle maksettiin 20 miljoonaa dollaria, ovat Kicking & Screaming, Bewitched, Talladega Nights, Semi-Pro ja Land of Lost.

Muut hankkeet: Huhtikuussa 2007 Ferrell ja hänen komediakumppaninsa Adam McKay perustivat Funny or Die, suoratoistovideosivuston, joka sisältää käyttäjien luomia komediaelokuvia, joista verkkosivuston kävijät äänestävät. Tammikuussa 2009 Ferrell teki debyyttinsä Broadwaylla yhden miehen näyttelyllä, jossa hänellä oli vaikutelma presidentti Bushista nimeltä You Welcome America - A Final Night George W. Bushin kanssa. Hän on työskennellyt ääninäyttelijänä useissa animaatioelokuvissa ja TV-ohjelmissa, mukaan lukien Curious George ja Family Guy.

Hän on Los Angeles FC: n jalkapallojoukkueen osaomistaja.

HBO: lle Will ja McKay ovat tuottaneet useita televisio-ohjelmia, mukaan lukien Eastbound & Down (pääosissa Danny McBride, jonka Will auttoi löytämään), ja Perimys.

Henkilökohtainen elämä: Ferrell meni naimisiin Viveca Paulinin kanssa elokuussa 2000. He olivat tavanneet vuonna 1995 näyttelijäluokassa. Heillä on kolme poikaa, Magnus Paulin Ferrell (s. 2004), Mattias Paulin Ferrell (s. 2006) ja Axel Paul Ferrell (s. 2010). Perhe jakaa aikansa New Yorkin ja Orange Countyn välillä.

Ferrell on osallistunut Bostonin ja New Yorkin maratonille. Hän kerää rahaa hyväntekeväisyysapurahoihin syöpää sairastaville.

Kiinteistöt : Willin ensisijainen koti Los Angelesissa on vuodesta 2007 lähtien ollut 9,9 miljoonan dollarin kartano Hollywood Hillsissä, jonka hän osti Ellen DeGeneresiltä. Omaisuus ulottuu 2,3 ​​hehtaarin yli kolmelle maa-alueelle, jossa on useita rakenteita massiivisen liikkuvan nurmikon ja puutarhan yli. Tänään kiinteistö voisi helposti saada 20 miljoonaa dollaria avoimilta markkinoilta.

Will Ferrell Nettovarallisuus

Will Ferrell

Nettovarallisuus: 160 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 16. heinäkuuta 1967 (53 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 3 tuumaa (1,91 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, käsikirjoittaja, koomikko, televisiotuottaja, impressionisti, ääninäyttelijä, laulaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Will Ferrell Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
  • Kadonneen maa 20 000 000 dollaria
  • Semi-Pro 20 000 000 dollaria
  • Talladega Nights: Ricky Bobbyn balladi 20 000 000 dollaria
  • Noitettu 20 000 000 dollaria
  • Potkiminen ja huutaminen 20 000 000 dollaria
  • Anchorman: Legend of Ron Burgundy 7 000 000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu