Will.I.Am nettovarallisuus

Kuinka paljon Will.I.Am Worth on?

Will.I.Am nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria

Will I.Am nettovarallisuus: Will.I.Am on amerikkalainen räppäri, lauluntekijä, levytuottaja, DJ, näyttelijä ja televisiohenkilöstö, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Hän on hiphop-ryhmän The Black Eyed Peas perustaja- ja johtajajäsen, ja hänet tunnetaan myös tuomarina ja mentorina erilaisissa televisio-lahjakkuusohjelmissa, mukaan lukien The Voice UK ja The Voice Kids.

Varhainen elämä ja uran alku: William James Adams Jr., joka tunnetaan yleisemmin näyttämönimellään will.i.am, syntyi Los Angelesissa Kaliforniassa 15. maaliskuuta 1975. Hänen äitinsä Debra kasvatti häntä eikä ole koskaan tavannut isäänsä. Hän varttui Los Angelesin itäpuolella Estrada Courtsin asuntoprojekteissa. Edistääkseen hänen musiikillista uraansa äiti lähetti hänet kouluun varakkaampaan West Los Angelesiin.

Opiskellessaan John Marshallin lukiossa Adamsista tuli parhaita ystäviä Allan Pineda Lindon kanssa (joka tunnetaan myös näyttämönimellään apl.de.ap.), josta tulisi tuleva The Black Eyed Peas -jäsen. Lukiossa duo yhdistyi toisen parin kanssa ja alkoi esiintyä Los Angelesissa rap-ryhmänä nimeltä Atbann Klann. He allekirjoitettiin Ruthless Records -levy-yhtiölle vuonna 1992. Adams aloitti ensin räppäämisen nimellä Will-1X ja äänitti kappaleen Merry Muthafuckin Xmas Atbann Klannin kanssa. Vuonna 1995 hän jätti Ruthless Recordsin ja alkoi muodostaa ryhmää, joka myöhemmin tunnetaan nimellä The Black Eyed Peas.

Musiikin ura: Black Eyed Peas allekirjoitti Interscope Recordsin kanssa ja julkaisi debyyttinsertinsä 'Joints and Jam' alkuvuodesta 1998. Tämä alkuperäinen kokoonpano sisälsi vain Adamsin, Lindon ja Jaime Gomezin (tunnetaan lavanimellään Taboo). Heidän kesäkuussa 1998 julkaistu debyyttialbuminsa 'Behind the Front' oli riittävän menestyksekäs, jotta heidän sopimuksensa Interscopen kanssa uusittiin, ja myöhemmin he julkaisivat toisen levynsä 'Bridging the Gap' (2000). Noin tuolloin Adams alkoi työskennellä oman materiaalinsa parissa ja julkaisi ensimmäisen soololevynsä 'Lost Change' (2001), joka oli suuri kriittinen menestys.

Työskennellessään kolmannen albuminsa 'Elephunk' materiaalia Peas tajusi, että naislaulu saattaa toimia Shut Up -laulussa. Alun perin he lähestyivät Nicole Scherzingeriä esiintyäkseen kappaleillaan, mutta hänellä oli jo aikaisemmat sitoumukset, joten he kääntyivät laulajan Stacy Ann Fergusonin (tunnetaan paremmin nimellä Fergie) puoleen. Fergie sitoutui välittömästi ryhmään, ja hän liittyi heihin pysyvänä jäsenenä. 'Elephunk' julkaistiin vuonna 2003 ja saavutti Billboard Top 200: n 14. sijan. Se myi 8,5 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Tänä aikana Adams äänitti ja julkaisi toisen soololevynsä Must B 21 (2003).

The Peas julkaisi neljännen albuminsa Monkey Business vuonna 2005. Sen Yhdysvalloissa RIAA on sertifioinut kolme kertaa Platinum-levylle, ja single `` Don't Phunk with My Heart '' voitti ryhmälle Grammy-palkinnon parhaasta rap-esityksestä. Duo tai ryhmä. Lyhyen tauon jälkeen he jatkoivat albumin The E.N.D. julkaisemista. (2009), 'Alku' (2010) ja 'Auringon mestarit'. 1 '(2018). Adams julkaisi myös kaksi omaa sooloalbumiaan 'Songs About Girls' (2007) ja '#willpower' (2013). Lisäksi musiikkituottajana Adams on tuottanut musiikkia taiteilijoille, kuten Cheryl, Michael Jackson, Justin Bieber, Kesha, Britney Spears, Miley Cyrus, David Guetta, U2, Rihanna, Lady Gaga, Usher, Justin Timberlake, Nicki Minaj ja 2NE1 .

(Kuva: Tabatha Fireman / Getty Images)

Muut projektit: Musiikin ulkopuolella Will.I.Amilla on laaja valikoima muita harrastuksia ja projekteja, joiden parissa hän on työskennellyt. Hän esiintyi animaatioelokuvassa Madagascar: Escape 2 Africa (2008) virtahepon Moto Moton äänenä. Sitten hän debytoi pääelokuvassaan elokuvassa X-Men Origins: Wolverine (2009) John Wraith. Muita hänen esiintymisensä näyttelijöitä ovat mm. Date Night (2010), sarja Joan of Arcadia ja animaatioelokuvat Rio (2011) ja Rio 2 (2014).

Lisäksi hän on toiminut tuomarina ja mentorina The Voice -televisio-lahjakkuuden sarjassa. Hän on esiintynyt näyttelyn useissa eri versioissa, kuten The Voice UK, The Voice Australia ja The Voice Kids. Toukokuussa 2020 hän on edelleen mentori näyttelyn UK- ja Kids-versioissa.

Will.I.Am on huomattava muodin fani. Ennen liittymistään Black Eyed Peasiin hän oli opiskelija Fashion Institute of Design & Merchandisingissa Los Angelesissa. Hän suunnitteli oman allekirjoitusvaatemerkkinsä, nimeltään 'i.am', vuonna 2001, ja se esiteltiin virallisesti vuoden 2005 taika-vaatekaupassa Las Vegasissa. Hän on myös julkaissut kirjan WaR: Wizards and Robots vuonna 2018 yhteistyössä Brian David Johnsonin kanssa.

Lisäksi Adams on pudonnut sijoittamisesta. Hän perusti teknologiayrityksen i.am + vuonna 2013. Yhtiö osti Tel Avivin koneoppimisen aloittavan Sensiyan huhtikuussa 2016. Sen jälkeen heinäkuussa 2017 i.am + osti Wink-ohjelmisto- ja laitemerkin, joka tarjoaa tuotteita, jotka voidaan käyttää Smart Home -keskusalustalla ilmoitetulla 38,7 miljoonalla dollarilla. Loppuvuodesta 2019 i.am + oli useita verosaatavia. Kalifornian osavaltio väitti, että yhtiö oli velkaa yli 500 000 dollaria rikollisia veroja. Yhdysvaltain hallitus nosti elokuussa 2019 myös yrityksen panttioikeuden, jonka mukaan yli miljoona dollaria oli maksettu verotuksessa ja koroissa.

Henkilökohtainen elämä: Adams on tunnetusti tiukka henkilökohtaisesta elämästään. Paljon ei tiedetä, mutta huhutaan, että hän on päivittänyt laulaja Cheryl. Hän kärsii tinnituksesta ja on myös todennut, että hänellä on ADHD. Lisäksi hän noudattaa vegaanista ruokavaliota.

Will.I.Am nettovarallisuus

Tuleeko minä

Nettovarallisuus: 70 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 15. maaliskuuta 1975 (46 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Levytuottaja, Näyttelijä, Laulaja, Lauluntekijä, Muusikko, Räppäri, Tanssija, Elokuvan säveltäjä, Levytikka, Liikemies
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu