Will Smith Nettovarallisuus

Kuinka paljon Will Smith on arvoinen?

Will Smith Nettovarallisuus: 350 miljoonaa dollaria

Will Smith Nettovarallisuus ja palkka : Will Smith on näyttelijä, elokuvantuottaja ja räppäri, jonka nettovarallisuus on 350 miljoonaa dollaria. Joka vuosi Will Smith ansaitsee vähintään 40 miljoonaa dollaria erilaisista ponnisteluistaan ​​ja on ansainnut jopa 80 miljoonaa dollaria muutamina vuosina. Esimerkiksi kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana Will ansaitsi 45 miljoonaa dollaria erilaisista pyrkimyksistään, pääasiassa elokuvapalkista.

Uransa huipulla 2000-luvulla Will ansaitsi 20-30 dollaria elokuvaa kohti. Viime vuosina hän on ansainnut valtavia yhden elokuvan palkkoja Netflixiltä. Hänen mukaansa hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria vuoden 2017 Netflix-elokuvasta 'Bright' ja 35 miljoonaa dollaria sen jatko-osasta.

Hän on myös jonkin verran sosiaalisen median supertähti. Tämän kirjoituksen jälkeen Willillä on yli 45 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, 8 miljoonaa tilaajaa YouTubessa ja 30 miljoonaa seuraajaa Tik Tokissa.

Aikainen elämä : Will Smith syntyi ja kasvoi Länsi-Philadelphiassa vaatimattomasta alusta kouluvastaavan ja jääkaapin insinöörin pojana. Yksi hänen lapsuuden ystävistään oli Jeffrey Allen Townes, joka oli suosittu paikallinen DJ ja joka tunnettiin lopulta DJ Jazzy Jeffinä. He tapasivat sattumalta, kun Jeff esiintyi kadulla ja tarvitsi hype-miehen. Smith hyppäsi tilaisuuteen ja heillä oli välitön kemia. He muodostavat lopulta ryhmän nimeltä Jazzy Jeff & The Fresh Prince.

Vuonna 1986 he saivat Russell Simmonsin vuoden Def Jam Recordsilta, joka allekirjoitti heidät sopimukseen. Heidän debyyttialbumi Rock the House julkaistiin vuonna 1987. Levy nousi kultaiseksi. Heidän toinen albumi 'He's the DJ, I'm the Rapper' julkaistiin vuonna 1988. Se oli upea hitti, myytiin yli kolme miljoonaa kappaletta. Yhteensä duo julkaisi viisi albumia yhdessä.

Vuonna 1988 Will ansaitsi kaikkien aikojen ensimmäisen Grammyn äskettäin muodostetulle rap-kategorialle.

IRS-ongelmat : Vuosien 1988 ja 1990 välillä Will Smith ansaitsi noin 10 miljoonaa dollaria hänen musiikilliselta urastaan. Olettaen, että hyvät ajat kestäisivät ikuisesti, Will jatkoi rahojen käyttämistä ikään kuin se menisi tyyliin. Hän osti taloja, autoja, vaatteita, koruja ja paljon muuta. Hän ei vain pilannut itseään, vaan myös ystävänsä ja perheensä. Valitettavasti radion yleisö alkoi kyllästyä Williin ja Jazzy Jeffiin juuri silloin, kun hän voitti Grammyn. Heidän 'radioystävällisiä' kappaleitaan pilkattiin yhtäkkiä 'rap-myynteinä'.

Valitettavasti Will ei maksanut korkeina aikoina verojaan. 21-vuotiaana Willille kerrottiin, että hän laiminlyönyt 2,8 miljoonan dollarin verojen maksamisen rasvaisina vuosina. Se on sama kuin noin 6 miljoonan dollarin velka inflaation sopeutumisen jälkeen.

Noin tuolloin supertuottaja Quincy Jones otti Willin yhteyttä pääosiin televisio-ohjelmassa. Alun perin Will hylkäsi ankarasti ajatuksen esiintymisestä TV-komediassa. Hän oli kauhuissaan siitä, että tämä tekisi hänestä entistä enemmän loppuunmyynnin. Mutta plus puolella keikalla oli suuri palkka.

Jos näyttely uusitaan useammaksi vuodeksi, palkka nousee. IRS: n ei-niin hienovaraisella kannustuksella Will ilmoittautui näyttelemään äskettäin nimettyä sitcomia 'The Air Prince of Bel Air'. IRS järjesti myös 70%: n Willin palkasta, kunnes hänen velkansa maksettiin kokonaan.

Haastattelussa 60 minuuttia vuotta myöhemmin, Will sanoi seuraavan varhaisista tv-päivistä:

' Bel-Airin tuoreen prinssin kolmen ensimmäisen vuoden aikana IRS otti 70 prosenttia kaikista tarkastuksista ja kolmannen vuoden jälkeen palasin nollaan. On kauheaa saada tällainen menestys ja joutua hiljaa murtautumaan . '

Getty Images

Filmitähti : Will ratsasti korkealla hitti-komediasarjastaan, ja vuonna 1993 Willille maksettiin 500 000 dollaria tähdittämiseen kuuden erotusasteen sarjassa, josta hän sai kriitikoiden suosiota.

Hänen elokuvauransa lähti suurella tavalla esiin vuonna 1995, kun hän esiintyi yhdessä hittikomediassa 'Bad Boys', josta hän ansaitsi 2 miljoonaa dollaria. Vuosia myöhemmin hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria esiintyäkseen jatko-osassa.

Will Smith Suurimmat palkkiot : 20 vuoden aikana vuosina 1993--2013 Will ansaitsi 200 miljoonaa dollaria elokuvien palkoina ja bonuksina. Tämän kirjoituksen jälkeen hänen elokuvan tulot ylittävät helposti 300 miljoonaa dollaria, ehkä paljon enemmän, jos jotkut hänen raportoiduista backend-sopimuksistaan ​​ovat tarkkoja. Willin suurin vahvistettu palkkapäivä tuli vuonna 2013, jolloin hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria etupalkkaa ja 80 miljoonaa dollaria backend-pisteitä Men In Black 3: lta 10 prosentin leikkauksen ansiosta. Hänen mukaansa hänellä oli myös 20% Bad Boys 2: n, Hancockin ja Pursuit of Happynessin bruttomäärästä. Vaikka voisi olla mahdollista, että hänellä oli tosiasiallisesti 20% nettovoitosta, toisin kuin brutto, joka olisi merkittävästi erilainen luku. Jos hänellä on todella bruttopisteitä, hän olisi ansainnut 355 miljoonaa dollaria pelkästään näistä neljästä elokuvasta.

Hänen suurin ennakkomaksupäivänsä oli 28 miljoonaa dollaria, jonka hän ansaitsi I, Robotille. Vuonna 2018 hän ansaitsi 20 miljoonaa dollaria tähdittämään Netflixin Bright-elokuvaa. Netflixin ilmoitetaan maksavan Willille 35 miljoonaa dollaria roolinsa uudestaan ​​Bright 2: ssa.

Musiikin ura : Smith ei koskaan jättänyt musiikkia, ja työskennellessään samanaikaisesti elokuviensa kanssa hän julkaisi neljä sooloalbumia, joista kaksi on tullut platinaa. Smithillä oli lukuisia hittisinkkuja, muun muassa Men in Black ja Gettin Jiggy Wit It, ansaita Smithille kaksi peräkkäistä Grammy-palkintoa parhaasta rap-soolosuorituksesta.

Palkinnot : Smith nimettiin kahdesti Oscar-palkinnoksi, molemmat todellisten ihmisten kuvaamisesta, Muhammad Ali julkaisuissa 'Ali' ja Chris Gardner sisään ' Onnellisuuden Tavoittelu'. Palkintojensa joukossa Smithillä on kaksi BET-palkintoa, yksi kuvapalkinto, neljä MTV-elokuvapalkintoa ja kaksi People's Choice -palkintoa.

Henkilökohtainen elämä : Willillä on kaksi lasta vaimonsa kanssa, Jada Pinkett , hänen vaimonsa vuodesta 1997. Heidän lapsensa, Jaden Smith ja Willow Smith, ovat molemmat viihdeteollisuudessa. Hänellä on myös poika nimeltä Trey ensimmäisen vaimonsa, Sheree Ampinon kanssa.

Will Smith nettovarallisuus kiinteistöiltä : Vuonna 1999 Will ja Jada käyttivät 7,5 miljoonaa dollaria upean 100 hehtaarin kiinteistön hankkimiseen kukkuloilla Malibun ja Calabasasin välillä Kaliforniassa. Seuraavan vuoden aikana he ostivat useita läheisiä paketteja sitomaan yhteen 150 hehtaarin vierekkäisen maan. Hotellissa on 20000 neliömetrin päärakennus, useita guesthouseja, oma järvi, ratsastusrengas, ratsastusreitit, talli, tenniskentät ja paljon muuta. He suunnittelivat kiinteistön Santa Fe -tyyliin rakastuttuaan näyttelijä Gene Hackmanin Santa Fe -kotiin. He todella palkkasivat Hackmanin Santa Fe -arkkitehdin projektiin, jonka käynnistäminen kesti vuosia ympäristöongelmien ja luparajoitusten vuoksi. Vuonna 2013 he listasivat hiljaa kiinteistön hintaan 42 miljoonaa dollaria, mutta eivät löytäneet ostajaa. Pelkästään tämän kiinteistön arvo on todennäköisesti 50-70 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2017 Will ja Jada myivät 7 hehtaarin suuruisen valtameriseoksensa Kauaissa 12 miljoonalla dollarilla. He ostivat usean kodin kiinteistön vuonna 2015 10 miljoonalla dollarilla. Vuonna 2011 he myivät eräänlaisen 7 hehtaarin suuruisen havaijilaisen merenrannan kiinteistön 20 miljoonalla dollarilla Ekaterina Rybolovleville, miljardööri venäläisen oligarkin Dmitry Rybolovlevin tyttärelle.

Heillä on myös 9000 neliön jalka koti, joka sijaitsee aidatulla alueella Hidden Hills, Kalifornia, ja 9 200 neliön jalkainen hiihtohuvila Park Cityssä Utahissa.

Smithsillä on yhteensä vähintään 100 miljoonan dollarin arvoinen kiinteistö ympäri maailmaa, josta tiedämme.

Yhteenveto : Will Smithin nettovarallisuus on 350 miljoonaa dollaria. Hän on yksi palkattuimmista toimijoista viimeisten 20 vuoden aikana, ja hän on ansainnut satoja miljoonia dollareita pelkästään muutospalkkana. Will ja hänen vaimonsa Jada omistavat vaikuttavan kiinteistösalkun, joka sisältää kiinteistöjä ympäri maata.

Will Smith Nettovarallisuus

Will Smith

Nettovarallisuus: 350 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 25. syyskuuta 1968 (52 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 6 jalkaa 2 tuumaa (1,88 m)
Ammatti: Näyttelijä, elokuvantuottaja, levytuottaja, televisiotuottaja, räppäri, käsikirjoittaja
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020

Will Smith Ansiot

Napsauta laajentaaksesi
 • Miehet mustassa 3 20000000 dollaria
 • Karate Kid 5 500 000% taustasta tuotannolle
 • Hancock 20 000 000 dollaria
 • Hyvän onnen tavoittelu 20 000 000 dollaria
 • Minä, robotti 28 000 000 dollaria
 • Bad Boys II 20 000 000 dollaria 20% bruttomäärästä
 • Miehet mustassa II 20000000 dollaria 10% brutto
 • Mutta 20 000 000 dollaria
 • Legend of Bagger Vance 10 000 000 dollaria
 • Villi villi länsi 7 000 000 dollaria
 • Valtion vihollinen 14 000 000 dollaria
 • Miehet mustana 5 000 000 dollaria
 • Itsenäisyyspäivä 5 000 000 dollaria
 • Bad Boys 2 000 000 dollaria
 • Kuusi erotusastetta 500 000 dollaria
 • Valmistettu Amerikassa 100000 dollaria
 • Mihin päivä vie sinut 50000 dollaria
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteisiin alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu