William Shatner Nettovarallisuus

Kuinka paljon William Shatner on arvoinen?

William Shatner Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria

William Shatnerin nettovarallisuus: William Shatner on Candianissa syntynyt näyttelijä, kirjailija, tuottaja, ohjaaja, käsikirjoittaja ja laulaja, jonka nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten esityksestään kapteeni James T. Kirkista Star Trek -sarja-alaisuudessa. Shatnerilla on ollut päärooleja myös muissa hittiesityksissä, mukaan lukien T.J. Hooker, The Practice ja Boston Legal.

Aikainen elämä: William Shatner syntyi 22. maaliskuuta 1931 Montrealissa Quebecissä Kanadassa juutalaisessa perheessä. Hänen isänisänsä oli perheen sukunimen kääntänyt Schattnerista Shatneriin. Hänen vanhempansa olivat Ann ja Joseph. Hänellä on kaksi sisarta. Shatner osallistui Willingdonin peruskouluun ja West Hillin lukioon ja on Montrealin lastenteatterin alumnikko. Hän opiskeli taloustieteitä McGillin yliopistossa Montrealissa Kanadassa, josta valmistui kandidaatin tutkinnoksi vuonna 1952.

Ura: Yliopiston jälkeen Shatner sai työpaikan leikkimökin liiketoimintajohtajana Montrealissa. Sieltä hän liittyi Kanadan kansalliseen repertuaariteatteriin kouluttaakseen klassiseksi Shakespearen näyttelijäksi. Vuodesta 1954 lähtien Shatner pelasi useita rooleja Stratford Shakespeare -festivaaleilla. Samana vuonna Shatner valittiin Ranger Bobiksi Kanadan Howdy Doody -näyttelyyn. Hän teki debyyttinsä elokuvastaan ​​elokuvassa The Brothers Karamazov. Hän sai roolin Alfred Hitchcock Presentsille The Glass Eye -jaksossa.

Shatnerin iso tauko tuli tietysti, kun hänet valittiin kapteeni James T. Kirkiksi Star Trekissä, joka juoksi vuosina 1966-1969. Vuonna 1973 hän palasi kapteeni Kirkin rooliin, vaikkakin vain äänellä, animoitu Star Trek -sarja.

Peruuttamisen jälkeen Star Trek kehitti kultin 1970-luvulla syndikoitujen uusintojen ansiosta, ja kapteeni Kirkista tuli kulttuurikuvake. Shatner alkoi esiintyä Star Trek -tapahtumissa.

Shatner sai pääroolin elokuvassa T. J. Hooker, joka juoksi vuosina 1982-1986. Myös 1980-luvulla hän toisti roolinsa James T. Kirkinä viidessä Star Trek -elokuvassa. Hän aloitti myös elokuvien ja televisio-ohjelmien ohjaamisen tänä aikana. Shatner ohjasi useita jaksoja elokuvasta T. J.Hooker ja täysielokuva 'Star Trek V: The Final Frontier'.

Shatner näytteli pääosassa vuonna 2000 elokuvassa Miss Congeniality. Hän toisti roolin vuoden 2004 jatko-osiossa Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous.

David E.Kelley näytteli Shatnerin Denny Cranena oikeudellisen draaman The Practice viimeisellä kaudella. Shatner vei Crane-roolin Boston Legalille, ja hän pysyi sarjassa sen loppuun asti vuonna 2008.

Ethan Miller / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Shatner on ollut naimisissa neljä kertaa. Hänen ensimmäinen avioliitonsa oli kanadalaisen näyttelijän Gloria Randin kanssa elokuussa 1956. Heillä oli kolme tytärtä: Leslie (1958), Lisabeth (1960) ja Melanie (1964). Shatner lähti Randista, kun hän kuvasi alkuperäistä Star Trek -sarjaa. Rand erosi hänestä maaliskuussa 1969.

Shatnerin toinen avioliitto oli Marcy Laffertyn kanssa ja kesti vuosina 1973-1996.

Hänen kolmas avioliitto oli Nerine Kidd Shatnerin kanssa. He menivät naimisiin vuonna 1997. Hän oli 38 ja 66 vuotta. 9. elokuuta 1999 Shatner pääsi kotiin myöhään eräänä iltana ja löysi Nerinen ruumiin heidän uima-altaansa alta. Ruumiinavaus löysi verestä alkoholia ja Valiumia, ja ruumiinmies katsoi kuolinsyyn vahingossa hukkuneena.

Vuonna 2001 Shatner meni naimisiin Elizabeth Anderson Martinin kanssa. Shatner teki eron Elizabethista vuonna 2019.

Kesäkuussa 2011 McGill University myönsi hänelle kunniatohtorin kirjeistä. Shatnerille myönnettiin myös kirjeen kunniatohtorina New England Institute of Technologysta toukokuussa 2018.

William Shatner Palkka: Kuinka paljon William Shatner tekee jaksoa kohden? 150 000 dollaria

Ansaittiko Shatner 600 miljoonaa dollaria alennushinnasta? Viime vuosina on ollut paljon keskustelua siitä, ansaitsiko William Shatner 600 miljoonaa dollaria Priceline.comin kaupallisena sorkkana. Tässä on tausta. Vuonna 1997 Shatner ilmoittautui `` Priceline-neuvottelijaksi '' mainossarjassa upstart-dotcom-matkayhtiölle. Tuolloin Internet-kupla kasvoi edelleen suuremmaksi ja Priceline-kaltaiset yritykset saivat hulluja osakemarkkina-arvoja listautumisannoistaan. Shatner väitti vaativansa saavansa varastoa korvauksena käteisen sijaan. Tuolloin osakkeiden hankkiminen tuntui loistavalta liikkeeltä, mutta pian kupla puhkesi, ja Priceline-osakkeet menettivät melkein kaiken arvonsa. Pörssi laski lopulta alimmalle tasolle, 1,80 dollariin osakkeelta vuonna 2000. Nopeasti eteenpäin hieman yli vuosikymmenen kuluttua, ja Shatner teki edelleen mainoksia, ja Priceline oli tehnyt valtavan paluun, nyt kauppaa yli 300 dollaria osakkeelta. Huhut pyörivät, että Shatner ei myynyt yhtään osakettaan vuosikymmenen aikana kuplan puhkeamisen jälkeen, minkä johdosta jotkut spekuloivat, että hänen osakkeidensa arvellaan nyt olevan yli 600 miljoonaa dollaria. Shatner on kiistänyt nämä huhut ankarasti useissa julkisissa tilaisuuksissa, etenkin Howard Sternin haastattelussa. Hän otti jopa Twitteriin seuraavat: Joku tyhmä sanoi tyhmyyden siitä, että ansaitsin 600 miljoonaa dollaria. Se ei ole niin. Sukulaiset ovat tulossa ulos puusta. Harmi, ettei sitä koskaan tapahtunut. '

Kiinteistöt: Shatnerin pitkäaikainen asuinpaikka on neljän makuuhuoneen, neljän kylpyhuoneen, 4016 neliön jalkainen koti Studio Cityssä Kaliforniassa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:
Arnold Schwarzenegger ei tiedä kuka William Shatner on

William Shatner Nettovarallisuus

William Shatner

Nettovarallisuus: 100 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. maaliskuuta 1931 (90 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)
Ammatti: Näyttelijä, muusikko, kirjailija, tiedottaja, elokuvaohjaaja, televisio-tuottaja, ääninäyttelijä, käsikirjoittaja, televisio-ohjaaja, laulaja
Kansalaisuus: Kanada
Viimeksi päivitetty: 2020

William Shatnerin tulos

  • Hämähäkkien kuningaskunta 20 000 dollaria 7,5% bruttomäärästä
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu