Willie Nelsonin nettovarallisuus

Kuinka paljon Willie Nelson on arvoinen?

Willie Nelsonin nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria

Willie Nelsonin nettovarallisuus : Willie Nelson on amerikkalainen kantrilaulaja-lauluntekijä, kirjailija, runoilija, näyttelijä, aktivisti ja kansallinen aarre, jonka nettovarallisuus on 25 miljoonaa dollaria. Willie Nelson on ansainnut nettovarallisuutensa musiikillisella urallaan, lauluntekijöillä ja lukuisilla rooleillaan televisiossa ja elokuvissa sekä kirjoittamalla omaelämäkerran ja muita kirjoja.

Aikainen elämä: Willie Hugh Nelson syntyi 29. huhtikuuta 1933 Abbottissa, Texasissa. Hän on Myrlen ja Ira Nelsonin poika. Hänen serkkunsa Mildred antoi hänelle nimen Willie ja valitsi keskimmäisen nimensä Hugh hänen vähän vanhemman veljensä kunniaksi, joka oli kulunut vähän ennen Willien syntymää. Hänen vanhempansa muuttivat Texasiin Arkansasista vuonna 1929 etsimään työtä. Hänen isänsä oli mekaanikko ja isoisänsä oli seppä. Hänen äitinsä jätti perheen pian hänen syntymänsä jälkeen. Hänen isänsä meni naimisiin uudelleen ja muutti pois, ja sitten Nelson ja hänen sisarensa Bobbie jäivät taakse ja isovanhemmat kasvattivat heitä. Hänen isoisänsä osti hänelle kitaran, kun hän oli kuusi, ja opetti hänelle muutamia sointuja. Hänen isovanhempansa opettivat laulamista ja aloittivat Willien ja Bobbien musiikkipolullaan. Nelson ja hänen sisarensa Bobbie laulivat evankeliumin lauluja kirkon kuorossa isoisänsä kanssa. Willie kirjoitti ensimmäisen kappaleensa seitsemänä ja yhdeksänvuotiaana hän soitti kitaraa paikallisessa Bohemian Polka -bändissä.

Willie meni Abbottin lukioon, jossa hän oli hyvin aktiivinen urheilussa. Hän oli jalkapallo-, koripallo- ja baseball-joukkueissa. Hän oli myös Amerikan tulevaisuuden maanviljelijöiden jäsen, jolle hän kasvatti sikoja. Lukion aikana hän oli bändissä The Texans, jonka muodosti sisarensa aviomies Bud Fletcher. Willie lauloi ja soitti kitaraa bändissä. Teksasilaiset soittivat honky-tonksilla ja heillä oli sunnuntai-aamuinen radio-ohjelma. Nelson valmistui Abbottin lukiosta vuonna 1952. Hän oli lyhyen aikaa ilmavoimissa ja ilmoittautui sitten Baylorin yliopistoon opiskelemaan maataloutta. Hän oli Tau Kappa Epsilon -veljeskunnan jäsen. Nelson keskeytti yliopiston kahden vuoden kuluttua jatkaakseen uraansa musiikissa. Saatuaan musiikkiuransa kentälle Nelson työskenteli satulavalmistajana, puunleikkurina, pomppijana ja autovaraosakaupassa.

Ura: Nelson sai työpaikan DJ: ksi KBOP: ssä ja muutti Pleasantoniin, Texasiin. Vuonna 1955 hän äänitti kaksi ensimmäistä singleäänsä: The Storm Has Just Begun ja When I'm Sung My Last Hillbilly Song, käyttäen radioaseman laitteistoa. Hän lähetti demot paikalliselle levy-yhtiölle ja hänet hylättiin. Nelson työskenteli edelleen useissa radioasemissa Teksasissa ja soitti yökerhoissa. Hän päätyi Portlandiin, missä hänen äitinsä asui. Tänä aikana hän työskenteli DJ: nä useilla radioasemilla Portlandissa, Oregonissa ja Vancouverissa, Washingtonissa. Silloin hän kirjoitti useita kappaleita, joista ei tullut vain joitain hänen suurimmista hitteistään, vaan maakohtaisia ​​standardeja, mukaan lukien 'Funny How Time Slips Away'. Nelson muutti Nashvilleen vuonna 1960 ja allekirjoitti julkaisusopimuksen. Hän äänitti ensimmäisen albuminsa vuonna 1962, '… ja sitten kirjoitin.' Albumi oli menestys. Hän allekirjoitti RCA Victorin kanssa vuonna 1964 ja liittyi Grand Ole Opryn palvelukseen vuonna 1965.

Nelson on yksi laittoman maan country-genren menestyneimmistä ja tuottavimmista muusikoista. Nelsonilla oli valtava menestys 1973: n Shotgun Willie, 1975: n Red Headed Stranger ja vuoden 1978 Stardust. 1980-luvun puolivälissä Nelson äänitti ikoniset hittejä ' Jälleen tiellä 'ja' Kaikille tytöille, joita olen aiemmin rakastanut '. Hän perusti myös maan superryhmän The Highwaymen Johnny Cashin, Kris Kristoffersonin ja Waylon Jenningsin kanssa.

Musiikillisten sitoumustensa lisäksi Nelson on esiintynyt yli 30 elokuvassa, kirjoittanut useita kirjoja ja ollut mukana aktivismissa biopolttoaineiden käyttöön ja marihuanan laillistamiseen.

Raha-asiat : Vuonna 1990 IRS väitti, että Nelson oli velkaa 32 miljoonaa dollaria takuumaksuja ja takavarikoi omaisuutensa. Nelson oli hiukan käteisrajassa useiden huonojen investointien jälkeen, jotka hän teki 1980-luvulla, joten vuonna 1992 hän julkaisi tuplalevyn The IRS Tapes: Who'll Buy My Memories, jonka myynti yhdessä huutokaupan kanssa omaisuudestaan, maksoi IRS-velkansa.

Jason Davis / Getty Images

Lakiasiat: Vuosien varrella Nelsonia on pidätetty useita kertoja marihuanan hallussapidosta. Ensimmäistä kertaa se tapahtui Dallasissa vuonna 1974. Huomattava aika oli vuonna 1977 kiertueen jälkeen, kun Nelson meni Bahamaan. Tullivirkailija löysi farkkujensa taskusta marihuanan, ja hänet pidätettiin ja heitettiin vankilaan. Hänet vapautettiin muutama tunti myöhemmin ja syytteet lopulta pudotettiin, mutta Nelson kiellettiin Bahamalta.

Vuonna 1994 poliisi löysi marihuanan Nelsonin autosta lähellä Wacoa Texasista. Vuonna 2006 matkatessaan entisen Texasin kuvernöörin Ann Richardsin hautajaisiin Nelson pidätettiin Louisianassa ja syytettiin marihuanan ja hallusinogeenisten sienien hallussapidosta. Nelson sai kuuden kuukauden koeajan. Nelson pidätettiin Sierra Blancassa, Teksasissa marraskuussa 2010, koska hänellä oli marihuanaa, joka löydettiin hänen kiertuebussistaan ​​matkustaessaan Los Angelesista takaisin Texasiin. Hänet vapautettiin maksettuaan 2500 dollarin takuumaksun.

Henkilökohtainen elämä: Willie Nelson on ollut naimisissa neljä kertaa ja hänellä on seitsemän lasta. Hän oli naimisissa Martha Matthewsin kanssa vuosina 1952–1962. Heillä oli kolme lasta, Lana, Susie ja Wilie 'Billy' Hugh, nuorempi Martha hyökkäsi useita kertoja Willie vanhempaan. Yhdessä vaiheessa hän ompeli hänet lakanoihin ja löi häntä harjalla. Heidän poikansa Billy teki itsemurhan vuonna 1991. Nelson oli naimisissa Shirley Collien kanssa vuosina 1963–1971. He erosivat, kun Shirley löysi laskun äitiysosastolta ja huomasi, että Williella oli tytär Paula Carlene Nelson Connie Koepken kanssa. Vuonna 1971 Nelson meni naimisiin Koepken kanssa ja sai toisen tyttären, Amy Lee Nelsonin. He erosivat vuonna 1988. Hän meni naimisiin Annie D'Angelon kanssa vuonna 1991, ja hänellä oli poikia, Lukas Autry Nelson ja Jacob Micah Nelson. Lukas Nelson on isänsä tapaan arvostettu maataiteilija, joka painottaa rockia yhtyeensä Lukas Nelsonin ja Promise of the Realin kanssa.

Nelsonin keuhko romahti vuonna 1981 uidessaan Havaijilla. Hänet vietiin Maui Memorial Hospital -sairaalaan.

Vuonna 2004 Nelson leikattiin rannekanavaoireyhtymään, koska hän oli vahingoittanut ranteitaan soittamalla jatkuvasti kitaraa.

Nelson on toisen asteen musta vyö taekwondossa.

Kiinteistöt: Nelson omistaa 'Luck, Texas' -tilan Spicewoodissa ja asuu myös Mauissa Havaijilla useiden julkkisnaapureiden kanssa.

Willie Nelsonin nettovarallisuus

Willie Nelson

Nettovarallisuus: 25 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 29. huhtikuuta 1933 (87 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Korkeus: 5 jalkaa 5 tuumaa (1,676 m)
Ammatti: Kitaristi, Näyttelijä, Levytuottaja, Istuntomuusikko, Muusikko, Laulaja-lauluntekijä, Elokuvantuottaja, Elokuvapisteiden säveltäjä, Kirjoittaja, Runoilija
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu