Willie Robertson - Ankan komentaja - Nettovarallisuus

Kuinka paljon Willie Robertson Worth on?

Willie Robertsonin nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria

Willie Robertsonin nettovarallisuus: Willie Robertson on amerikkalainen yrittäjä, tv-tähti, kirjailija ja toimitusjohtaja, jonka nettovarallisuus on 40 miljoonaa dollaria. Willie Robertson on Phil Robertsonin poika, joka perusti metsästystarvikeyhtiön Duck Commander. Willie ja hänen perheensä saivat valtavan lisäyksen altistumiseen erittäin suositun A&E -todellisuussarjan ansiosta Ankka dynastia.

Aikainen elämä: Willie Jess Robertson syntyi 22. huhtikuuta 1972 Bernicessä Louisianassa. Hän syntyi kolme päivää ennen isänsä Philin 26. syntymäpäivää. Hänellä on kaksi vanhempaa veljeä, Alan ja Jase, ja yksi nuorempi veli, Jep. Willie varttui metsästyksessä ja ulkona, ja vietti paljon aikaa isänsä, Ankan komentajan, liiketoiminnassa. Willie työskenteli isänsä palveluksessa varttuessaan. Willie osallistui Hardingin yliopistoon ja valmistui Koillis-Louisianan yliopistosta kauppatieteiden kandidaatin tutkinnolla.

Ura: Duck Commander perustettiin vuonna 1972, ja nykyään se on kasvanut monen miljoonan dollarin liiketoiminnaksi, joka on erikoistunut eräiden suosittujen metsästykseen liittyvien tuotteiden, kuten ankkahöylien, ankkapuheluiden, DVD-levyjen ja vaatteiden valmistukseen. Willie johtaa Ankan komentajaa isänsä Philin, veljen Jasen, äidin Miss Kayn, Si-setän ja vaimonsa Korien rinnalla. Vain muutama vuosi sitten, Ankan komentaja oli pieni aika äiti ja pop -operaatio, joka suoritettiin perheen olohuoneesta. Willien isä keksi allekirjoituksensa Ankan komentaja Duck Call vuonna 1972. Ensimmäisenä vuonna Philin puhelu ansaitsi 8000 dollaria tuloja. Muutaman vuoden kuluessa tämä määrä oli kasvanut yli 500 000 dollariin, kun ankkahuuto tuli suositummaksi kovan metsästäjien keskuudessa. Kun Willie tuli yhtiön toimitusjohtajaksi, hän käytti yritystutkintoa ja myyntikokemustaan ​​ottaakseen yrityksen pois olohuoneesta suurelle ajalle. Ankan komentaja tuotti suuren osan Willien varallisuudesta ja kiinnosti myös kiinnostusta aloittaa TV-ohjelma 'Ankka-dynastia' A&E: ssä. Ankka-dynastia esitettiin keskiviikkoiltana klo 22 ja kasvoi miljoonasta katsojasta jaksoa kohti yli kahdeksaan miljoonaan. Ankka-dynastia oli yksi suosituimmista televisio-ohjelmista ja esitettiin yli 40 maassa. Kolmannen kauden viimeinen jakso keräsi yli 10 miljoonan ihmisen yleisön ja voitti verkko-ohjelmia, kuten American Idol. Ankka-dynastia ensi-iltansa 21. maaliskuuta 2012. Sarjan viimeinen jakso esitettiin 29. maaliskuuta 2017.

Nykyään Duck Commander, suosittuun näyttelyyn innoittanut yritys, on kukoistava yritysimperiumi, joka myy 600 000 ankkapuhelua vuodessa suosittujen DVD-levyjen, kirjojen ja muiden tuotteiden lisäksi. Robertson-perhe on itse kuvailemia 'punaniskaisia ​​miljonäärejä', jotka nauttivat hienommista asioista, kuten uusista kuorma-autoista ja taloista, mutta eivät silti epäröi hypätä mutaan metsästysmatkalla.

TV-tähden lisäksi Willie on myös kirjailija, jonka muistelmia on myyty yli miljoona kappaletta ja joka sijoittui ykköseksi New York Timesin bestseller-listalle.

Ronald Martinez / Getty Images

Henkilökohtainen elämä: Willie ja Korie Robertson ovat olleet naimisissa vuodesta 1992. Heillä on kuusi lasta. Kolme lasta on Willien ja Korien biologiset lapset: Sadie, John ja Bella. Rebecca on heidän kasvatustyttärensä, joka tuli perheeseen ensimmäisen kerran vaihto-opiskelijana Taiwanista vuonna 2004. He adoptoivat poikansa Willie Alexanderin. Vuonna 2016 Willie ja Korie paljastivat adoptoivan toisen pojan, 13-vuotiaan.

Hänet tunnetaan kristillisestä uskostaan.

Willie nähdään melkein aina pukeutuneena amerikkalaisen lipun mallin mukaisessa bandanassa päähänsä, ja hänellä on usein valkoinen puvutakki näyttääkseen ammattimaisemmalta. Takki on saanut ihmiset vertailemaan häntä 'The Dukes of Hazzard' -hahmoon Boss Hoggiin.

Willien Twitter-kahva on 'williebosshog'.

Willie, kuten monet hänen ankka-dynastiansa esiintyneet perheenjäsenet, tunnetaan ZZ Top -tyylisestä partastaan.

Willie Robertson oli Yhdysvaltain edustajan Vance McAllisterin vieraana presidentti Barack Obaman pitämässä unionin tilaa koskevassa puheessa vuonna 2014.

Louisianan kuvernööri Bobby Jindal antoi Willie Robertsonille perustavan kuvernöörin palkinnon yrittäjyyden huippuosaamisesta maaliskuussa 2014 Duck Commander -varastossa Länsi-Monroessa.

Sunnuntaina 26. huhtikuuta 2020 Robertsonin perhekoti osui kahdeksasta kymmeneen luodilla ajo-ampuessa keskellä iltapäivää. Kukaan ei loukkaantunut. Louisianan paikallinen seriffitoimisto pidätti 38-vuotiaan Daniel Kingin, nuoremman, tapahtuman yhteydessä. Häntä on syytetty yhdestä määrästä pahoinpitelystä ajo-ampumalla ja yhdestä perheen laiminlyönnistä, ja hänet lähetettiin vankilaan 150 000 dollarin vakuudella. Willie esiintyi Fox & Friendsissä pidätyksen jälkeen sanoen: 'En tunne tätä kaveria, en tiedä motiivi. En tiedä mitä hän ajatteli, mutta olen vain iloinen, että he saivat hänet kiinni. '

Willie jatkoi, että hän ja hänen perheensä 'ravistelivat', kun yksi asunnossa ammuttuista luoteista meni kodin makuuhuoneen ikkunasta, jossa hänen poikansa John asuu vaimonsa Mary Kateen ja heidän pikkulasten poikansa kanssa . Lisäksi Kingiä vastaan ​​on annettu lähestymismääräys Johnia, Mary Kateä ja heidän poikaansa varten.

Vuonna 2020 Robertson järkytti faneja uudella, lyhyemmällä hiustenleikkauksella koronaviruspandemian aikana.

Kiinteistöt: Willie ja Korie Robertson asuvat West Monroessa, Louisianassa, aidatulla kiinteistöllä, jolla on molemmat Willien ja Korien kodit sekä heidän poikansa John Luke ja hänen vaimonsa Mary Kate. Kodista ei tiedetä paljon, paitsi että se istuu 21 metsäisellä hehtaarilla.

Willie Robertson - Ankan komentaja - Nettovarallisuus

Willie Robertson

Nettovarallisuus: 40 miljoonaa dollaria
Syntymäaika: 22. huhtikuuta 1972 (48 vuotta vanha)
Sukupuoli: Uros
Ammatti: Bisneshenkilö
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Viimeksi päivitetty: 2020
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu