Wissam Al Mana nettovarallisuus

Paljonko Wissam Al Mana on arvoinen?

Wissam Al Manan nettovarallisuus: 1 miljardi dollaria

Wissam Al Manan nettovarallisuus: Wissam Al Mana on Qatarissa syntynyt vähittäisyrittäjä, jonka nettovarallisuus on miljardi dollaria. Wissam Al Mana rakensi nettovarallisuutensa Al Mana Retail Groupin toimitusjohtajana. Konsernin toimintaan kuuluu autojen jakelu ja palvelut, kiinteistöt ja investoinnit, vähittäiskauppa, ruoka ja juoma, tekniikka, tekniikka, media ja viihde. Al Mana, jolla on yli 300 myyntipistettä, edustaa tuotemerkkejä, jotka kattavat suurimman osan vähittäiskaupasta, mukaan lukien ylellisyystuotteet, kauneus, muoti, kodin sisustus, kellot ja korut. Hän on yksi Lähi-idän rikkaimmista yksityissijoittajista.

Aikainen elämä: Wissam Saleh Al Mana, joka tunnetaan nimellä Sam, syntyi vuonna 1975 Dohassa, Qatarissa. Hän muutti perheensä kanssa kahden vuoden iässä Lontooseen, jossa hän vietti lapsuutensa ja teini-ikänsä. Al Mana hyvittää varhaista muodin ja tyylin rakkautta kasvatukseensa Lontoossa. Kun hän oli vasta 14-vuotias, Sam hakeutui kaikkiin Lontoon King's Roadin muotiliikkeisiin. Lopulta hän löysi viikonlopputyön jostakin kaupasta. Suoritettuaan keskiasteen koulutuksen Lontoossa Al Mana muutti Yhdysvaltoihin, missä hän osallistui George Washingtonin yliopistoon perustutkintoon. Kandidaatin valmistuttuaan Al Mana muutti takaisin Lontooseen ja ilmoittautui MBA-ohjelmaan Lontoon kauppakorkeakoulussa.

Ura: Yliopiston jälkeen hän meni työskentelemään perheyrityksessä - Al Mana -ryhmässä. Yrityksen perusti hänen isänsä Saleh Al Hamad Al Mana, ja sen omistavat ja johtavat nyt Wissam sekä hänen veljensä Hisham ja Kamal. Sam on yhtiön toimitusjohtaja. Al Mana -konserni omistaa ja ylläpitää Harvey Nicholsia, Saks Fifth Avenuea, Hermesiä, Giorgio Armania, Balenciagaa, Roberto Cavallia, Dolce & Gabbanaa sekä monia muita kauppoja ja luksusbrändejä. Al Mana operoi yksinomaan Infinitiä, Nissania, Renaultia ja National Car Rentalia Qatarissa. Vuonna 2016 Al Mana solmi sopimuksen NBA: n kanssa avatakseen ensimmäiset fyysiset jälleenmyyjät NBA-merkkituotteille Lähi-idässä. Armani ilmoitti, että lippulaiva A / X Exchange avataan Qatarin Villagio-ostoskeskuksessa. Vähittäiskaupan ulkopuolella Al Mana -konsernilla on Lähi-idässä erilaisia ​​elintarvike- ja juomavaroja, kuten McDonald's, Haagen-Dazs ja San Pellegrino.

Getty

Henkilökohtainen elämä: Wissam Al Mana saavutti ensimmäisenä maailmanlaajuisen maineen, kun hän alkoi seurustella pop-supertähden kanssa Janet Jackson . Huhuja pyöritettiin kuukausien ajan siitä, että pari aikoi mennä naimisiin ylenpalttisessa 20 miljoonan dollarin seremoniassa. Helmikuussa 2013 Janet järkytti maailmaa, kun hän ilmoitti, että hän ja Wissam olivat naimisissa salaa vuonna 2012 hiljaisessa yksityisessä seremoniassa. Janet ja Sam tapasivat vuonna 2010 hotellin avajaisissa Dubaissa. He treffasivat kaksi vuotta ennen kuin he menivät salaa naimisiin.

Wissam Al Mana on yhdeksän vuotta nuorempi kuin Janet. Huhtikuussa 2016 Wissam ja Janet paljastivat suunnittelevansa perhettä ja siksi hänen olisi lykättävä kiertuettaan. Muutamaa kuukautta myöhemmin Janet vahvisti odottavansa. Janet ja Wissam ilmoittivat 3. tammikuuta 2017 ensimmäisen poikansa Eissan syntymästä. Janet oli 50-vuotias Eissan syntymähetkellä. Sam vaati, että Janet elää tiukan muslimilain mukaan, mikä tarkoittaa, että hänen ei sallittu esiintyä julkisesti eikä edes poistua talosta imetyksen aikana. Kulttuurierot Janetin ja Wissamin välillä tulivat vielä selvemmiksi heidän poikansa syntyessä. Ne tulevat hyvin erilaisista maailmoista.

Huhtikuussa 2017 Janet ilmoitti erottavansa Samista. Raporttien mukaan Janet koki, että Al Mana oli tullut liian hallitsevaksi raskauden aikana. Jo ennen raskauttaan miljardööri kertoi Janetille, mikä oli ja mitä ei ollut sopivaa vaatetusta hänen pukeutumiseen. Hän myös saneli kuinka hänen tulisi esiintyä konserteissaan.

Wissam on pohjimmiltaan polaarinen vastakohta Jackson-klaanille. Hän on hyvin yksityinen ja antaa harvoin haastatteluja. Hän on syvästi sitoutunut uskontoonsa. Itse asiassa, kun Al Mana -ryhmä aloitti ruokaryhmän, hän teki siitä yritysdirektiivin, jonka mukaan he eivät käsittele tuotemerkkejä, jotka kuljettavat sianlihaa tai alkoholia, koska se on hänen uskontonsa vastaista.

Kiinteistöt: Avioliitonsa aikana Janet Jacksonin kanssa pari asui tyylikkäässä Lontoon huoneistossa lähellä kaupungin Chelsean aluetta.

Wissam Al Mana nettovarallisuus

Wissam Al Mana

Nettovarallisuus: 1 miljardi dollaria
Sukupuoli: Uros
Viimeksi päivitetty: 2021
Kaikki nettovarallisuus lasketaan julkisista lähteistä saatujen tietojen perusteella. Tarvittaessa sisällytämme myös yksityisiä vinkkejä ja palautetta, joka on saatu julkkisilta tai heidän edustajiltaan. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että luvumme ovat mahdollisimman tarkkoja, ellei toisin mainita, ne ovat vain arvioita. Olemme tyytyväisiä kaikkiin korjauksiin ja palautteeseen alla olevan painikkeen avulla. Teimmekö virheen? Lähetä korjausehdotus ja auta meitä korjaamaan se! Lähetä korjaus Keskustelu