'X Burlesque' suunnittelee 'yksityistä' paluuta Stripille

X Burlesque The Flamingossa torstaina 18. toukokuuta 2017 Las Vegasissa. (Edison Graff/Stardust Fallout) X Burlesque The Flamingossa torstaina 18. toukokuuta 2017 Las Vegasissa. (Edison Graff/Stardust Fallout) X Burlesque The Flamingossa torstaina 18. toukokuuta 2017 Las Vegasissa. (Edison Graff/Stardust Fallout)

X Burlesque edistää yksityistä pandemiaprotokollaa, joka sallii tuotannon Flamingossa.

Suosittu yläosattomissa oleva revue julkaisee X Burlesque, Private Editionin 7. tammikuuta. Tuottajat Matt ja Angela Stabile sanotaan, että revue soittaa X-clusive-joukolle, jossa on 30 lipunhaltijaa esitystä kohden. Tämä tarkoittaa 15 tw0-osaista palkoa (tai pöytää) paikassa.

mikä on jase robertsonin nettovarallisuus

Kaksi esitystä esitetään torstaista lauantaihin klo 19.00. ja klo 22 Liput ovat 199 dollaria per pari (maksut). Vauvat sanovat, että he esittävät tämän muodon, kunnes suuret julkiset kokoontumiset ovat sallittuja. Gov. Steve Sisolak on tilannut nykyiset protokollat ​​ainakin tammikuun 15.Teatterin kävijät X Burlesque Showroomissa (Bugysin kabaree) saavat yhden pullon samppanjaa per pöytä, allekirjoitetun X Burlesque -julisteen ja Q & A-näyttelijät. Taulukossa on yksi kysymys, äläkä polta kysymystä kysymällä: Voinko esittää toisen kysymyksen?

X Burlesque avattiin Flamingossa vuonna 2007. Näytelmän alkuperäinen versio avattiin vanhalla Aladdinilla (nykyinen Planet Hollywood) vuonna 2002. Stabiilit tuottavat myös X Country -tapahtumaa Harrah's Cabaretissa, jossa erotetaan siitä, että se on ensimmäinen Stripille palannut lipunmyynti. hotelli-kasino COVID-sammutuksen poistamisen jälkeen. Esitys oli jälleen lavalla 22. lokakuuta , ja se kulkee edelleen pandemian kapasiteettirajoitusten läpi.

kuinka paljon mel brooks on arvoinen